ראיתי אותו לפני שעתיים וכבר שכחתי מה היה בו מרוב שזה היה מוזר!
ישלי המוןהמוהןמהוןמון דברים חיוביים להגיד על הפרק הזה אבל מכיוון שכולם יגידו אותם והם גם דיי obvious, אני אלך על הביקורת (מצפייה ראשונה):
"no living creature can speak falsely or fail to answer."
"Silence will fall when the Question is asked"
"the Fall of the Eleventh"
"the question that must never be answered hidden in plain sight" (עם דגש לhidden in plain sight)
איפה כל אלה קיבלו ביטוי בפרק!?!? ההסברים היחידים שיכלתי למצוא לעצמי (שהם דיי עלובים) הם שלדוקטור אסור לשקר כי אחרת כל החברים שלו ימותו מהוויספרמן (ד"א, אם מישהו רואה Once upon a time - זה קצת רג'ינה מה שהוויספרמן עשו
).
על הסיילנס, זה שאולי היה שקט בשיחה בין הגרייט אינטלג'נס לדוקטור (שקט, אבל לא דממה כמו שציפיתי)
על ה"Fall of the Eleventh" - אולי שהוא נפל בתוך הוויבלי-וואבלי הזוהר הזה שם עד למטה כדי להציל את קלרה (?!)
ולאחרון ממש לא מצאתי הסבר, hidden in plain sight?איפה?
וגם הגרייט אינטלג'נס - למה דווקא הוא?מכלללללללל האויבים הגדולים של הדוקטור ששונאים אותו שנאה בסדרי גודל לא מהעולם הזה, דווקא הGI?אויב שהדוקטור פגש פעמיים בתוך כל ה1200 שנים שהוא חי?
ורגע מופאט, איפה כל התשובות?מי פיצץ את הטארדיס בסוף עונה 5?ואם זה כל הסיפור, למה לסיילנס לרדוף אחרי הדוקטור במקום לעשות משהו פשוט יותר - ולהרוג את הגרייט אינטלג'נס? או אולי, לבוא אל הדוקטור ולהזהיר אותו שאם הוא יכנס לטרנזלור זה הסוף של היקום.
וזהו, כאן השאלות שלי נגמרות, בתור פרק הפרק היה אדיר למרות שהוא לא ענה לי על כל השאלות שלי |Y|
חלק אהוב: קלרה ווויליאם הרטנל.