The Name of the Doctor

סמייילי

New member
תשובה אחת

לדעתי ה - fall of the 11th מתייחס למציאה של ה"דוקטור" הנוסף, מה שהופך את הדוקטור הנוכחי ל - 12th

אפשר להתייחס לזה ככה..

ailag

New member

אף אחד לא הבטיח תשובות להכל...

והוא פשוטו כמשמעו נפל.

symptoms

New member
מעולה.

ההתחלה עם קלרה הייתה מעולה, הפתרון של קלרה היה מעולה וריבר
.

קצת חבל לי שהיו כל כך מעט אינרקציות של ריבר עם הדוקטור, כי ריבר בשיאה כשהיא מתקשרת עם הדוקטור. מצד שני, זכיתי לראות את ריבר, ואת הדוקטור מנשק את ריבר, אז אין לי ממש זכות להתלונן.
(למרות שהוא חצוף עם האקס, ואיך היא נפגעה שקלרה לא יודעת עליה, אבל אחרי שהוא אמר שהוא חשב שזה יכאב לו יותר מדי ושהוא צדק סלחתי לו על הכל ועכשיו אני משוכנעת סופית שהוא אוהב אותה ושהם מושלמים ביחד)

בנוגע לעתיד של ריבר, אני חושבת שאם מופאט ירצה הוא יכול להחזיר אותה, מבחינת הטיים ליין שלה זה היה אחרי שהיא בספריה, אבל יש אפשר להחזיר אותה כשהיא לפני הספרייה, וגם אחרי. אז אני אשאר עם אופטימיות זהירה.

בנוגע לסוף של הפרק: וואו!
שהדמות הופיעה וראו שהדוקטור ממש מפחד, ואז כשקלרה אמרה שהיא לא מזהה אותו, ומה שהדוקטור אמר. וואו, פשוט וואו.
השאלה אם זה איזה גלגול אכזרי ישן לפני שהדוקטור נהיה דוקטור או משהו עתידי, ואם זה עתידי אז איך הוא יודע עליו.
זו הייתה הפתעה ענקית ואני כבר מחכה לראות מה יקרה עם זה. ובעיקר בסוף שהציגו אותו בתור הדוקטור.

אני אראה את הפרק שוב ביום שני, אני מקווה להבין יותר טוב אחרי זה. בינתיים אני בהחלט מרוצה.

רעות

jacobyd

New member
ניחוש לגביי...

לגבי הדוקטור של ג'ון הרט.
אני מאמין שהוא הדוקטור שסיים את מלחמת הזמן.
שרצח את כל הדאלקים ואת כל אדוני הזמן.
שעשה משהו כל כך לא ברוח השם דוקטור.

אבל זה רק ניחוש

ושוב...
אהההההההה!!!!!!!

BloodyRose

New member
ובאותו כיוון(לא בדיוק,אבל בערך)

בפרק Amy's Choice הדוקטור אומר שיש לו צד אפל, אולי עכשיו אנחנו יודעים איך הצד האפל הזה נראה...

shoham95

New member
אבל

באנד אוף טיים רואים שהדוקטור העשירי הוא זה שסיים את המלחמה ושם סוף לכל אדוני הזמן.

ailag

New member

באנד אוף טיים הם מנסים להתחמק מהגורל שלהם, ולא מצליחים.

jacobyd

New member
זה ישן אז לא נראה לי שצריך ספויילר...

בפרק שאת מדברת עליו הוא סיים כמה אדוני זמן ולא את המלחמה.
הדוקטור מדבר על זה שהוא סיים את המלחמה בעבר שלו.
עד כמה שזכור לי לפחות...

shoham95

New member
כן אבל

בעקרון זה משהו משותף לדוקטור השמיני ולדוקטור העשירי. הדוקטור השמיני היה במלחמה עצמה ועשה שם כל מיני דברים שאנחנו לא ממש יודעים מה הם בדיוק כי הוא אף פעם לא סיפר (חוץ מזה שהוא נעל את המלחמה) ולך תדע כמה נורא זה
והוא זה שבאמת היה במלחמה עצמה.
והדוקטור העשירי לא נתן להם לצאת ולהנצל מהמלחמה, באנד אוף טיים. שזה סיים אותה באופן סופי כי זאת הייתה התקווה האחרונה שלהם.

בכל מקרה, יש מצב שזה קשור באמת למלחמת הזמן, אבל אני לא רוצה
בינתיים הראש שלי עובד שעות נוספות וכל הספקולציות... אע...

happyhuman

New member
ג'ון הארט הוא......

הויליארד

זה למעשה הדוקטור שבין הגלגול ה-12 לגילגול האחרון שלו שמנסה בעיקר למצוא דרך לשרוד, כמו המאסטר. הוא הופיע לראשונה בעונה ה-23 של הסידרה הקלאסית

האינטיליגנציה אפילו ציין זאת בפרק

הדוקטור שהיה במלחמת הזמן האחרונה הוא פול מגאן, ד"ר 8.

ailag

New member
תגובות לפני קריאת מה שאחרים כתבו

אוי, בפתיח היה לי חיוך ענקי. כזה חיוך ענקי. הרטנל! והשאר! רגע, הסרטון שלי דפוק? לא, הם הורידו את האיכות כי זאת הקלטה ישנה של טום בייקר! ואז מוזיקה מוכרת שלא זיהיתי, PAUSE, זמזמתי -
This is Gallifrey, Our Childhood, Our Home.
חיוך ענקי.

וסטרה ג'ני וסטראקס נהדרים כרגיל.

וקלרה

קלרה
קלרה
קלרה

שיחת ועידה בשינה זה כל כך מופאטי. וגם איך שעילפו את קלרה.

מוזר לי שבשדות טרנזלור לא היה המצב ששום יצור חי לא יכול לשקר או להמנע מלהגיד את האמת וציפיתי לזה כשהכריחו אותו לגלות את השם - שאז הגעתי למצב של לנשוך בכוח איזו חתיכת בד מהמתח - וזה בחיים לא קרה לי. כלומר, זה ממש לא הדבר הכי מותח שראיתי, אבל כשנכנסים לסיפור ואכפת לכם מהסיפור זה לא משנה אם ראיתי דברים מותחים יותר, זה היה קטע טוב. והשאר.
(כי האמנתי שמופאט יכול להגיד את השם שלו. הוא אוהב לעשות דברים שאנחנו חושבים שלא יעשה - הטלפון בילד הריק, כשהרג את קלרה וכו' וכו')

Whisper Men. משהו בין דממה לצעקה. המממ.

קצת מלחיץ, הקבר של הדוקטור נראה זהה (מבחוץ ומבפנים) לטארדיס כפי שהיא בזמן הנחיתה.

(ורגע, הטארדיס לא סובלת אותה בגלל מי שהיא? היא הצילה אותו! היא הפגישה ביניהם!)

את התאוריה לגבי מי היא קלרה שהתבררה כנכונה שמעתי כבר, וחבל. הקטע שהיא רצה לתוך הדבר הזה בזמן נמתח קצת כי היה ברור שזה יקרה עוד ממתי שהGI נכנס.

עוד לא גילינו איך ומתי ריבר מגלה את השם שלו. כבר לא ברור אם נגלה או שהשאירו לדמיון שלנו. עכשיו קלרה יודעת. אולי הן מקושרות? אולי ריבר העלתה את עצמה לקלרה או משהו כזה?

ואם כבר ריבר

Goodbye, sweetie

הייייייייי, ההמשכיות של ה VALEYARD עדיין רלוונטית! אמרו שיקראו לו מתישהו ככה. הוליארד זה ג'ון הרט? אני צריכה לראות את הפרקים האלו. (ובכלל, בקושי ראיתי שום דבר)

THE FALL OF THE 11TH היה נפילה במובן המילולי של המילה.. אבל לא היה שום דבר עם הדממה - קרה להם משהו מרחוק? או שיש עוד משהו שצריך לקרות? הממ.

ואוף, עכשיו כל התאוריות שלי על זה שהוא לא ה-11 הופרכו. טוב נו, נקרא להם במספרים. תודה באמת מופאט.

ולמה קראתי לפיקניק בחודש הבא "פיקניק בטרנזלור"?? חשבתי שזה יהיה רק בחגיגות ה50, עכשיו הרפרנס... מוזר.

ailag

New member

בקשר לריבר ו"אקס", אולי הוא יודע שהוא כבר לא יראה אותה בתקופה שלפני הספריה, ולכן "סוג של אקס" בגלל שהיא מתה..

ובאמת בפרק היא סוג של רוח רפאים.

למעלה