wow זה מנראה לי משחק האימה של הדור אלא אם כן
קפקום ממש יפגיזו עם רזי 8.(בכוונה לא מזכיר את רזי 2 ריימיק כי במובן מסוים הוא לא מהדור
הוא נראה שיפור עצום בגרפיקה המשחק הקודם הרגיש דור קודם בגרפיקה. אני מקווה מאוד שהם ימשיכו עם המכניקה הזו של שריפת הגופות זה היה גאוני ברמות ועם מנוע יציב זה גם יהיה ממש כייף לברוח מזומבים שלא שרפת,לא יכולת לשרוף.
נראה גם שהמשחק מתנתק מהאזורים הכפרים ומתרחש בעיר, שינוי מרענן מהמשחק הקודם ומנתק אותו גם מרזידנט איוול 4.
אחי נראה לי שהסיבה שהמשחק לא משתמש בIDtech6 זה בדיוק בגלל מה שקרה עם המשחק הקודם שרץ על IDtech5.
tew 1 ו2 מפותחים על ידי הצוות היפני של מיקאמי והיפנים לא ממש טובים באנגלית לעומת זאת היפנים
ממש טובים עם אנריל 4, אולי אפיק ממש השקיעה בתיעוד היפני שלו ובהסברים הטכנים או שהיא נותנת תמיכה אלוהית למפתחים
היפנים שזה לא משהו שאפשר להגיד שהיה בדור הקודם וזו חלק מהסיבה שהיפנים דישדשו.
כך או אחרת,בשביל שמיקאמי יוכל לתת לנו את המשחק הכי טוב שהוא רוצה אנחנו כמובן צריכים אותו עם הצוות היפני שלו שהוא יכול לדבר איתם בשפת האם שלו בלי תיווך ובאמת לדאוג שהם מגשימים את החזון שלו לפרטי פרטים.
אני זוכר בזמנו שמיקאמי סיפר שעם רזי 4 היתה לו הנחיה מאוד ברורה לצוות שלו, לעשות את משחק האימה עם מערכת הקרב הכי כייפית שיש. ומספיק לראות כמה רייבוטים הוא עשה למשחק עד שהוא ומעצבי השלבים שלו והמתכנתים מצאו את הנוסחא הנכונה.
אני מאמין שהמשחק יהיה נהדר עכשיו מבחינת ביצועים
