E3 - 2017

מישהו 2

New member
רשמים מהתערוכה של סוני - איפה the last of us?

טוב אני עייף בטירוף לכן, לא ארחיב בדברים בזמן זה.
אני מאמין שקיבלנו את התערוכה הכי מאכזבת שיכולנו לצפות מסוני באופן יחסי לציפיות שלנו.

סוני לא חידשה בשום דבר, להפך , חסכה מאיתנו טריילר של The last of us 2 שהיינו בטוחים שהוא יהיה פצצה חשובה בכנס שלהם.
עד כמה ש- god of war ו- days gone נראים כמו משחקים טובים, שום דבר לא התחרה בגיימפלי *המדהים* של ספיידרמן.
כל כך נהנתי לצפות בטריילר הזה, ממש היה כיף לי רק מלצפות בו , כמו בסרט, הוא כל כך מושקע שזה מפחיד.

חוץ מזה, אגיד שבסופו של דבר התערוכה הסתיימה מעט בטעם של עוד, שלא ראינו מספיק. תחושה ניכרת של אכזבה והחמצה לריגוש שחיפשנו בכל ה- E3 הזה, ולא קיבלנו אותו בסוף. כמו כן, אם לא שמתם לב, לא קיבלנו אפילו תאריך יציאה אחד קונקרטי של אף משחק. כולם יוצאים ב- "2018" בלי הבטחות.

ובכל זאת, בתור אדם שיודע להעריך את הצד האומנותי במשחקים, אני חייב לשבח את שני המשחקים ספיידרמן ודרגון בול. אלה המשחקים הבולטים שיצאתי איתם מכל ה- E3 הזה. שניהם מביאים ייחוד שקשה מאוד להסביר אותו לג'אנר שלהם. אפשר להגיד שהם מציגים רמה חדשה של משחקיות ועיצוב שעוד לא ראינו, שבאמת מחדשת לנו ועושה את כל ההבדל.

אז גם בשביל 2 משחקים , אני יוצא מכל התערוכה הזאת בסה"כ שמח וטוב לבב.

דעתי על התערוכה של Sony.

תערוכה מאכזבת מאוד. במיוחד שקמתי מהשינה בשביל זה. ראשית, עם כל הכבוד למונסטר האנטר, זה לא משחק לE3 זה לא משחק שמעירים בן אדם בשבילו ב4 לפנות בוקר.

הדבר השני שביאס לי את הצורה, זה מבול הVR היה לי דז'וו ממבול האינדים של מייקרוסופט.

כאילו? סקיירים VR ? אולי די? עברו 6 שנים וסוני ונינטנדו ובטסדה עדיין חושבות שסקיירים זה איזה חומר בערה לתערוכה? שמקפיץ קהל?

אחר כך הראו עוד כמה משחקי VR שמעניינים לי תתחת.
זו טכנולוגיה שהעין שלנו לא יכולה להנות להנות ממנה יותר מאיזה חצי שעה, זה לא הדבר הבא וסוני יכלה בכל הזמן הזה להראות את המשחק של סאקר פאנץ,כוסאמק.

ראשית הבחור מסוני הבטיח שהוא יעלה רק פעם אחת בתערוכה , והוא שיקר ראינו אותו כמה פעמים, והוא ביזבז לנו זמן.

אחר כך הראנו לנו את מארוול נגד קפקום 4 כאילו? באמת? זה מה שאתם מראים לי שקמתי ב4 לפנות בוקר? משחק מסריח שאין בו את קאמי אין מגנטו והוקאי נראה כמו איזה ג'יי ?

איפה סופר סטריט פייטר 5 שכל האיינסדירים הבטיחו?
כוסאמק איזה עצבים זה.
אחר כך מראים לי COD ואיזה זין דסטני 2 או משהו אוף.

ממש מאכזב תערוכה של מולטיפלטפורום בעיקר. ומולטי פלטפורום גרוע!

הדברים היחידים שהיו מגניבים זה שDays gone נראה הרבה הרבה יותר טוב
ממה שהוא היה נראה לי בשנה שעברה.

כאילו אני מתכוון בעיקר לגרפיקה היא פשוט נראת לי אחלה פתאום.
אני מתאר לעצמי שאם הם לא הראו קרבות ירי, אז קטעי הירי עדיין יהיו לא כייפים ומעפנים יחסית, אבל זה נראה ממש כייף להתנגב במשחק הזה
ולברוח עם האופנוע מהזומבים ולהציב מלכודות ומה לא, אני ממש רוצה את המשחק הזה.

אני לא ממש מבין את מישהו 2 ג'וני ואחרים שאומרים איפה TLOU 2, חברים,
המשחק כנראה לא במצב של גיימפלי מרשים, ואף אחד לא היה מתייחס לDays gone אם הם היו מביאים אותו.
אז דבר חיובי אחד כאמור שהמשחק נראה פצצה.

מה שהציל את התערוכה מלרדת לשפל מייקרוסופטי זה כמובן פאקינג ספיידרמן.
והריימיק של שאדו.

ספיידרמן נראה משחק לא מהעולם הזה פשוט. כשהייתי ילד וקניתי משחק ספיידרמן מעפן לPS1 והלכתי עם הדיסק כל הדרך הביתה, ככה דמיינתי שהמשחק יהיה כל הדרך חזרה.

וסוף סוף אנחנו מקבלים משחק שספיידרמן הוא אשכרה ספיידרמן.
הכל היה מגניב לגמרי, המלכודת קורים הזו, הקרבות שמועתקים מבאטמן לגמרי, אבל חסר לסוני שהם לא היו מעתיקים את זה ומנסים להיות שונים בכוח מבאטמן.

המשימה המתוסרטת עם המסוק היתה פצצה. לא מבין את כל האנשים בGAF שמתבכיינים על הצפה של QTE.

כאילו איזו משימה רציתם לראות בדיוק? איזה fetch quest מסריח שפיטר, מביא כדורים מהבית מרקחת לדודה מאי ועוצר שם איזה שוד?

כאילו זה פאקינג ספיידרמן זה בערך המשחק היחיד שQTE מרגישים בן בבית, בניגוד להמון משחקי עבר שנהרסו כליל בגלל הQTE.

ספיידרן חייב אותם בשביל הקולנועיות וקטעים שהם גדולים מהחיים
ופשוט לא עובדים טוב בצורה אחרת.

אני ממש אהבתי, אהבתי שזה ממש קולנועי, אהבתי שהסיפור מושקע, אהבתי שזה לא יוצא השנה רק בשביל הסרט ונקבל משחק מושקע, אהבתי שהאווירה לא כזו רצינית בדיוק כמו שספיידרמתן אמור להיות ולדבר, משחק חלום לדעתי.
לים
שאדו גם מדהים, מהמעט ששיחקתי ממנו בפס2 יש לנו את אחד הפסקולים הכי יפים בעולם משחק שהמוזיקה שמופיעה בו מספרת לך סיפור בפני עצמה

ואני באמת מתרגש לשחק בו כמו שצריך על הפס4.

GOD OF WAR 4 נראה חיה והסיפור עם הבן והאודיסאה הזו שהם יצאו אליה
זה מעניין המסע שלהם והסיבה שלו,אבל משחקים כאלה שהם כל כך מבוססי עלילה עדיף לחוות לבד במקום שתערוכות יהרסו לך אותם.
בגלל זה רציתי משחקים חדשים.
אני שמח שהוא יוצא מוקדם ב2018 כלומר ינואר אפריל 2018 וברור וזה לפחות חדשות טובות.

קיצר תערוכה מבאסת, עם ספיידרמן ושאדו שהצילו אותה.

evilplate

New member
קצת באיחור, רשמים מהמסיבה של סוני וקצת יובי

סוני בסכ"ה אכזבה בגדול אין לי מה לאמר, מסיבה מאוד קצרה, עם הרבה תוכן VR מעפן, לא היה להם מספיק מה להראות זה ברור, עם כל המסיבות הבומבסטיות והחשיפות בשנתיים האחרונות נגמר להם הדלק, אני חושב שסכ"ה אפשר להבין אותם באיזשהו מקום וגם מסיבה של סוני שהיא סוג של יציאת ידי חובה היא עדיין יותר טובה ממה שיש למתחרה הגדולה שלה להציג אז לא נראה לי שהם לחוצים במיוחד אבל עדיין, נראה לי שכולנו ציפינו ליותר.

God of War נראה פיצוץ, סוני אישרה שהטריילר שראינו רץ על הפס4 הרגיל אפילו (בניגוד לשאר הטריילרים), לא יאומן איזה שיאים עוד מצליחים להוציא מהחומרה הדי עתיקה הזו, עקפו את אנצ'רטד 4 בסיבוב :) אבל כמה שהטריילר היה סבבה, בדיעבד כשרואים שלסוני לא היה הרבה מה להביא למסיבה אז הייתי מצפה שלפחות הכמה משחקים שכן שם יקבלו טיפול יותר רציני ככה שהיו צריכים להראות לפחות עוד הדגמת גיימפליי ממושכת של GOW לדעתי.

אני חייב להודות גם שאני קצת סקפטי עד כמה מערכת הקרב הזו יכולה להיות כיפית לאורך משחק שלם, לדעתי השרשראות נראות יותר כיפיות וזורמות אבל ניתן להם קצת קרדיט כמפתחת שיודעת ליצור מערכות קרב מהנות (גם אם לא עמוקות כמו של היפנים) כבר כמה דורות, היא כן עושה רושם שיותר עמוקה עם המגן וה evades סטייל סולס שהוסיפו אז אולי זה לטובה, צריך לנסות.

Days Gone, הדגמה די מאכזבת לדעתי, מאוד מתוסרטת, לא מלהיבה, המשחק אמור להיות עולם פתוח גדול עם עדר דינאמי וענקי של זומבים, אז וואלה שיביאו הדגמה שמראה את זה, שיראו מה הגיימפליי שצפוי לנו עם המשחק הזה ברוב הזמן, שהוא רוכב בעולם הפתוח, מתמודד עם עדרים ענקיים, את המערכת ירי, כל אלמנט ההשרדות וכו'

מה מראים לנו קטע התגנבות מתוסרט בסביבה קטנה כאילו זה חיקוי חיוור ל TLOU? וואלה יש לנו כבר את הדבר האמיתי בפיתוח, לא צריך משהו נוסף, במקום לשחק על החוזקות של מה שהם מציעים הם רק מזמינים השוואות לא מחמיאות.
אני מאמין עדיין במשחק הזה אבל מלבד גראפיקה מעולה לא ראיתי עדיין סימן מספיק טוב שיש פה משהו גדול.

ספיידרמן- טוב המשחק הזה גראפית מעיף ראשים, איזו גראפיקה מטורפת אולי המשחק שהכי הרשים אותי גראפית בתערוכה (כן יש מצב שגם כולל המשחק שביו-וור הציגה, אולי סתם כי אני מתלהב לראות עיר פתוחה גדולה שנראית סוף סוף כמו שציפינו מהדור הבא), ללא ספק הבאנצ'מארק הקרוב לגראפיקה בעולם פתוח ואני חושב שהם הצליחו גם לעקוף בסיבוב את גרילה עצמם.

אבל, למרות מה שכרונו חושב, הרגשתי שיש מצב שיש פה יותר מדי QTEs, זה לא שאני שולל את הדברים האלה לגמרי אבל חלק גדול מהמשימה הושתת על זה ומה לעשות שזה קצת מוריד? :/
האנימציות מדהימות, המערכת קרב בסגנון ארקהם היא סבבה ולא ציפיתי שינסו להמציא בכח את הגלגל מחדש, זו מערכת קרב מושלמת למשחקי גיבורי על בעולם פתוח (ובאמת צריך לפרגן לרוקסטדי שעשו מהפכה כזו בתחום הזה) ורק צריך לשכלל עליה ולהביא את הטוויסט שלך, מה שנראה שהמשחק של ספיידי בהחלט עושה, אהבתי גם שאפשר להשתמש בכל מני חפצים בסביבה ולעשות איתם אינטרקציה בשביל לנטרל אויבים (מה שיש גם בארקהם כשמחשמלים אויבים שעומדים ליד גנרטור וזה, אבל פה זה יותר מקורי ומגוון כי כל פעם אלו מכשולים שונים, בארקהם אלו תמיד אותם מכשולים לאורך כל המשחק) אבל יש לי חששות לגבי רמת המשימות לפי מה שראינו, אני רוצה שהמשחק ירגיש ברמה של משחק ארקהם רק של ספיידרמן, לא שזה ירגיש כמו אחד מהמשחקים של Beenlox רק עם גראפיקה מטורפת וערכי הפקה גבוהים, המשחקים הללו כולנו יודעים היו בינוניים מאוד למרות שלקחו גם הם את מערכת הקרב של ארקהם, ומההדגמה הזו קיבלתי את הרושם שאולי מדובר באותו משחק Beenlox מעפן רק בערכי הפקה גבוהים ומרשימים, בנוסף ה traversal ברחבי העיר עם הקורים מרגיש קצת איטי מדי ולא מלהיב כמו הריחוף של באטמן, מקווה שזה לא יתיש שהדמות זזה בקצב כזה, המשימה הזו לא נתנה לי מספיק ביטחון במשחק אבל אני לא שולל ואני גם נשאר אופטימי, רק הגראפיקה לבד עשתה לי חשק לצאת ולקנות טלוויזיית 4K ופרו, כרונו אתה בטוח שאנחנו עושים החלטה טובה כשאנחנו לא משדרגים עד לפס5? :p

דטרויט, חייב להודות שלא עפתי מהגראפיקה בשביל משחק דייויד קייג', יכול להיות זה עניין של תקציב בדור הזה או סתם כישרון אבל כשמפתחות אחרות של סוני מציגות משחקים יותר יפים רק עם גיימפליי "אמיתי" והכל אז זה אומר שמשהו לא עבר טוב.
כמשחק דייויד קייג' למרות הדגמה לא באמת מרשימה (אבל אפשר להבין זה ז'אר משחקי סיפור ואווירה שלוקחים בהם החלטות וצריך להכנס אליהם לאט, אי אפשר להראות בדיוק גיימפליי מפוצץ, אבל כן אולי יכלו להראות משהו יותר מעניין ודרמטי שקורה) הוא נראה סבבה, הכתיבה קצת צ'יזית אבל זה דייויד קייג' אז זה צפוי, הקונספט של המשחק עצמו מבטיח ואני מחכה לראות עוד, אבל קשה לאמר שההדגמה הזו מלהיבה במיוחד.

לגבי מונסטר האנטר, דווקא המשחק שאולי הכי הלהיב את גאף ויצר הכי הרבה תגובות (אבל הם מוזרים לפעמים עם האובססיה שלהם ליפן אז שיהיה), אבל כמו שכרונו אמר זה לא משחק לקום בשבילו ב 4 לפנות בוקר, אין לי הרבה מה לאמר כי אני לא בדיוק מעריץ של המותג, המעריצים מרוצים אז סבבה שיהנו אין לי טענות לזה שהוא במסיבה, יש לי טענות לדברים שלא היו במסיבה וטענות כלפי חלק מהמשחקים שחיכיתי להם שהיו שם :)

וכמובן הדובדבן וההכרזה המפתיעה של הרימייק של SOTC, מודה שלא ידעתי כל כך איך להגיב על זה, זה לא בדיוק משהו שאנשים ביקשו, וכמו שכרונו גם אמר על זה יש פה קטע של בוסים שכבר עברנו ואנחנו יודעים איך להתמודד איתם, לא ברור אם יכניסו שיפורים ולגיימפליי ושינויים לבוסים כדי להכניס קצת פלפל, בלופוינט עושה את זה שהיא אולי המפתחת מספר אחת כשזה מגיע לרימאסטרים אבל פה מדובר בעבודה ברמה אחרת לגמרי, הם לא עושים סתם רימאסטר אלא ממש בונים את הגראפיקה מחדש.
המשחק מהמם גראפית ללא ספק, הוא נראה כמו איך שסרטון CGI של המשחק היה נראה בימי הפס2, אישית אני תוהה אם היה אפשר להשקיע את המשאבים במשהו אחר אבל מצד שני זה כנראה לא בדיוק עבודה רצינית כמו משחק חדש בסדרה של ICO ובטח מבחינת סוני זו השקעה יחסית זולה ובטוחה, זה לא לוקח ממש משאבים מחברות פיתוח של סוני, סכ"ה חברת קבלן חיצונית מפתחת את זה עבור סוני ככה שאני בסכ"ה תומך בהחלטה ומרוצה מאוד ממהכרזה, אני אשמח לסיים את המשחק שוב כשהוא נראה ככה וזו תוספת חובה לכל מי שלא שיחק במקור עוד מהפס2 ויש בטח המווון אנשים כאלה.

רימייק של קלאסיקה ענקית, אחד מהמשחקים הטובים שיצאו בדור ההוא שנחשב עד היום כנראה לדור הכי טוב שהיה, וואלה יש לרימייק הזה מקום בליינאפ ומגיע לעוד אנשים לחוות אותו וכל הכבוד לסוני שבאמת מנסים להשקיע בכל הגיימרים גם עם פרויקטים כאלו של תשוקה שברור שלא ימכרו המון ולא בטוח שיצדיקו את עצמם מבחינת מכירות (לפחות באופן ישיר, ברור שכמו שכרונו אמר יש לזה תרומה תודעתית כלשהי שתורמת למותג שלהם בעקיפין וזה גם יכול להזיז קונסולות מצד מעריצים כבדים שיקנו קונסולה בשביל נטו פרויקט כזה) זה למה בשורה התחתונה אני שחקן שלהם כבר כמה דורות.

אבל, בשורה התחתונה אחרי כל החפירה הזו אפשר להבין שהמסיבה היתה מאכזבת מאוד ביחס למה שהתרגלנו מסוני ובכלל, גם לחלק מהמשחקים היו תצוגות די מאכזבות, גם נעדרו דברים (מה לעזאזל קורה עם סאקר פאנץ'?!) גם היה חסר פייסינג טוב, יותר מדי זמן על VR כשאפשר למשל היה להכניס גיימפליי של ני נו קוני 2 וגם קינגדום הארטס 3 שיצאו משום מה בנפרד וזה כבר היה משפר את המסיבה בצורה משמעותית, דווקא התצוגות צד ג' היו לא מזיקות והייתי אומר אפילו במקרה של COD שהיו מצויינות, אבל זה ברור שלסוני אין מספיק דברים להראות והם נשענו על אדי הדלק משנים קודמות בגדול, רק SOTC היה באמת הפתעה נעימה.

עם כמה שזה נשמע הזוי אני חושב שליובי היתה מסיבה יותר טובה בבירור למרות שאני יוצא מהמסיבה שלהם עם כמעט 0 משחקים שאני מעוניין בהם (תלוי באם BGE2 הוא המשך נורמלי אמיתי או קשקוש אונליין כמו שעלה מהרושם שם), אבל אובייקטיבית היתה להם מסיבה יותר מוצלחת עם יותר הכרזות והפתעות מסוני, כולל רגעים מרגשים של מפתחים שבוכים מלהציג את המשחק שלהם :), גם אם הטעם שלי לא תואם את מה שהציגו צריך לתת להם קרדיט.

ציונים: סוני 6/10
יובי 7/10

אזה אני היחיד כאן שממש נגנב על Days gone?

. אני רואה הרבה אנשים אומרים כמוך אחי שהמשימה מאוד מתוסרטת ואני לא מבין מאיפה התחושה הזו מגיעה.

רואים את הדמות הראשית מפוצץ את קורות העץ ההם כדי שעדר הזומבים יפלוש למחנה יבני האדם ויהרוג אותם עבורו.ההרגשה שלי מההדגמה הקודמת ומאיך שהשלב בנוי, שבכלל לא חייבים לעשות את זה, וזו רק דרך אחת לסיים את המשימה. הוא יכל לחסל גם את כל המחנה בהתגנבות או באש חיה.

אין שום עדות לזה שהוא היה חייב להתקדם בדרך הספציפית הזו.
אני לא אומר שהוא יהיה משחק מושלם או משהו אני לגמרי מצפה לקרבות ירי
מעפנים, אבל אני מנסה להבין למה כל כך אנשים חוששים שהוא כזה מתוסרט.

איך שאני רואה את זה, סוני אוהבים להדגיש בתערוכות שלהם כמה המשחקים שלהם הם מבוססי עלילה וכמה הם Story heavy.

הרי אם הם היו נוקטים בגישה שמראים לנו חצי שעה של גיימפלי טהור בעולם הפתוח, אנשים היו תוהים, לDays gone, באמת יש עלילה?

מה קרה לסוני הם הפכו ליוביסופט גנרי עם משימות או שאנשים היו אומרים
"עולם פתוח גדול וריק, נמאס לי לראות אותו נוסע עשר דקות באופנוע"

אני יודע שאולי אני אשמע הזוי, (בעצם אני יודע שזה ישמע הזוי)
אבל אני מהמוזרים שתוהים למה אנחנו מקבלים TLOU 2 כשיש את days gone.

אני הייתי מעדיף בהרבה IP חדש מנוטי דוג.

בנוגע לספיידרמן, אחי בעצמך אתה מציין שאפשר להשתמש בהמון חפצים כדי לנטרל אויבים הרבה יותר מבאטמן אפילו, אז מה יש לדאוג מאינטרקטיביות :)

התחושה שלי היא שגם כאן סוני בחרו משימה שמציגה היטב את הסגנון הקולנועי של המשחקים שלהם.

הם בהחלט יכלו להראות לדעתי כמה העיר מרשימה וכמה משימות שלא קשורות לעלילה אפשר לעשות בה, והם יכלו למהראות שכמו יוביסופט יש בטח טונות
של collectables ושצריך להשתלט כנראה על מבנים כדי לפתוח את כל העיר ודברים כאלה.

לדעתי הם נמנעו מהצגה כזו כי זה given זה יהיה בעולם פתוח.ממה שהמפתחים אמרו השבוע נראה גיימפלי יותר מורחב מספיידרמן ואני בטוח שזה ירגיע לגבי המשחק ורמת החופש שהוא נותן לנו ומידת התסרוט שבו.

אני ממש לא חושב שבכל משימת סיפור נראה הצפה כזו של QTE :) זה נועד לגוון את המשחק, ואין לי בעיה שישתמשו בזה מדי פעם לרגעים דרמטים :)

ברור שאם כל משימה תהיה QTE אז זה באסה וזה יוציא אותנו מדעתנו
כי משימות הסיפור צריכות להיות הדובדבן של המשחק, הרגעים הכי מגניבים ומלוטשים שלו.

אבל אין שום סיבה שזה יהיה ככה לדעתי. בטומב ריידר ה"חדש" יש ים QTE וכל המבקרים קראו לו אחד ממשחקי הדור ברשימות האחרונות פתאום בספיידרמן

יש קצת QTE בשביל שתהיה הרגשה של עלילה גדולה מהחיים שקשה ליצור
בגיימפלי ופתאום המשחק מעפן בעיני הרבה אנשים.

אני לא מסכים גם לגבי הtraversa עם הקורים נראה לי מגניב, לא מבין מה איטי פה :) זה אולי מרגיש אחרת מבאטמן כי זה ספיידרמן ובאטמן זה עדיין באטמן.

אבל זה נראה כייפי ומשהו שאני אישית יכול לעשות שעות במשימות צד בלי שזה יפריע לי.ט

אני מודה שאני ממשאוהב את ספיידרמן, אז אני מאוד נהנה באופן חד פעמי גם ממשימה עמוסת QTE ובטח לא הייתי סובל את זה במשחק אחר.

אבל אני בטוח שהגיימפלי המורחב יראה שהמשחק הוא הרבה יותר מזה.
אפילו היו רמיזות שנשחק את פיטר פארקר.

דטרויט, לא הכי עפתי עליו לא מהגרפיקה ולא מהנושא :) שמעתי את IGNמדברים עליו לפני כמה שעות והם אמרו שהם מקבלים ממנו vibe של דאוס אקס האחרון. עם כל הקטע הזה של אנדרואידים מול בני אדם.

ויש בזה משהו. מעדיף כבר ואת דאוס אקס. כאילו אני רוצה להתלהב ממנו
אבל כל ההדגמה חשבתי "וואו אם זה היה משחק אקשן אמיתי הייתי הרבה יותר מתלהב ממנו"

הקונספט העלילתי הזה של אנדרואידים לא כזה מבוצע שם טוב שהסוא יצדיק את זה שזה סרט אינטרקטיבי עם אפשרויות בחירה.

אני אנסה אותו בהנחה אבל אשמח אם סוני תשקיע יותר במפתחים של until dawn בתת הז'אנר הזה ושיעשו עוד משחקים כאלה.

לגבי מונסטר האנטר, אני התרשמתי שGAF (והאינטרנט בכלליות) התלהב
הכי הרבה מדרגון בול זי האחרון :) (בצדק)

אני מודה שלגבי GOW4 אני מזדהה איתך, יש לי תהיות גם אם הקרבות יהיו כייפים לאורך זמן.זה לגמרי משחק שיקום ויפול לדעתי על העלילה שלו ועל האיכות של קרבות הבוסים, שהם נראה לי יהיו ההייליט.

אבל אני סבבה עם המשחק כי ברור לי שאני משחק אותו 70% בשביל העלילה
ואני בסדר עם זה כי עדיין נמאס לי מהGOW הקודמים.

בנוגע לטלווזיה אני בטוח שעשינו את הבחירה הנכונה אחי, אבל חיים פעם אחת ואם אתה מרגיש שאתה רוצה פרו וטלווזיה של 4K אז לך על זה :)

למזלנו ההבדלים בין הפרו לפס4 לא כאלה תהומים כמו עם הסקורפיו והוואן
אז גם ההבדלים בין ההדגמה שראינו למשחק שנקבל בפועל, יהיו הרבה פחות דרמטיים ומורגשים :)

באופן אישי הכעס שלי על סוני הוא פחות על איכות המשחקים- אני מרוצה מהאיכות שלהם וחושב שהגיימפלי שהוצג פנומנלי.

יש לי בעיה עם זה שהמסיבה המעפנה הזו, התאימה להיות מסיבת PSX ולא מסיבת E3. אם היו מראים לי ריימיק של שאדו בPSX שאני לא מצפה ממנה לשום דבר גדול, או עוד גיימפלי של GOW4 וdays gone הייתי ממש מתלהב.

אבל במסיבה הזו, רק ספיידרמן הרגיש לי " e3 material" זה הרגע היחיד שהרגשתי הייפ אמיתי שמצדיק את הציפיה.

בנוגע לשאדו, אני מתלהב אבל מאוכזב בשביל האנשים ששיחקו בו לכל אורכו.
חבל שהם לא ניסו לעשות משחק 2 שהוא homage גם אם הצוות הזה לא היה מגיע לרמה של צוות ICO,עדיין הרבה אנשים היו מקבלים משחק חדש.

וכמו שאמרתי אם כבר הריימיק, אז חשיפה של ריימיק כזה בPSX זו פצצת עולם
פחות בE3.

כאילו מילא אם לא היה להם מה להראות אז אוקיי סבבה.אבל סאקר פאנץ עובדת כמעט 4 שנים על משחק חדש. באמת מה פאקינג קורה עם הדבר הזה?!?!?! רק שלא נשמע על איזה ביטול חס ושלום.

אני מאוד מקווה שתהיה לנו הפתעה גדולה בPSX, כמו שTLOU2 נחשף שם
ובחיים לא הייתי מצפה שהוא ייחשף דווקא שם.גם יכול להיות שהם חיכו לחשוף שם את סופר סטריט פייטר 5.

יושידה אמר שהוא עובד על המון משחקים חדשים,איפה הם לכל הרוחות?
אוקיי הרימיק של שאדו זה אחד מהם, סבבה אבל איפה האחרים?

אני מאוד מקווה שה"הפתעה" בPSX לא תהיה איזה משחק סול כי זה ממש לא בשבילי.

בנוגע ליובי, כן קשה לנו להתלהב מ"מעבר לטוב ולרע 2" כשלא ברור מה הוא
כי הוא נראה לא קשור בכלום לקודם חוץ מאנשי החיות ההם, ואפילו זה שמישל אנסל מפתח אותו לא מרגיע אותי עד שנראה שאשכרה יש עלילה. ושהמנכל של יובי לא כישף את אנסל ולימד אותו את פירוש המילה ל"קריאטיביטי"

evilplate

New member
הביטחון ב Days Gone עלה לי קצת

אחרי שראיתי עוד הדגמות, אני חושב שמדובר במשחק שלכל הפחות הוא טוב, אין סיבה להניח למשל שיש פה איזה אורדר או משהו, הוא סולידי, הגיימפליי אחלה, הקונספט אומנם חרוש אבל כל הקטע של האופנוע והעדרים האגרסיביים של הזומבים סטייל WWZ הוא מספיק מרענן בז'אנר הזה.

אני חושב שהבעיה אחי זה שהעולם וכל המסביב מרגיש גנרי כזה, כאילו חסר איזה אופי מסויים, הדמויות לא עושות רושם מעניין כל כך ממה שרואים שם, משהו חסר באווירה לא יודע.

אני חושב שהוא יצא אחלה, בטח ממוצע 8 ככה, אבל לא מעניין במיוחד או מצטיין במשהו במיוחד, עדיין יהיה שווה קנייה בהנחה.

בעניין ספיידי וה QTE, לא חושב שהבעיה היא עצם קיומם, קורה שלפעמים צריך, העניין זה התדירות וה"כבדות" שלהם, ב TR כשיש QTE זה בעיקר בקטע שצריך להגיב מהר אחרת היא נופלת מהצוק או ללחוץ מהר ובחזרתיות על כפתור מסויים כדי שהיא תרים את עצמה מבור קורס נגיד - ה QTE מנסה להעביר שם תחושה של מאמץ מצד לארה.

הבעייה בספיידי זה שה QTE היו ברמה של גיימפליי אוטומטי שבו אתה פה ושם מכניס את ה input שלך, למשל הוא רץ אוטומטית שם על העגורן שקורס וממש סצינה שלמה מתנהלת על אוטומט כשאתה פה ושם רק לוחץ על כפתור, אתה מבין למה אני מתכוון?

זה גבול דק בין גיימפליי עם רגע קטן של QTE לבין סרטון מעבר שמכניסים לתוכו כבר QTE.

זה לא משהו שהכי אהבתי, מצד שני אני לא בטוח איך אפשר לעשות set piece כזה אחרת, אבל אולי זה משהו שהמפתחים צריכים לשבור עליו את הראש :)

אני רק מקווה שיש פה איכות ברמה של ארקהם, חסר כאן האלמנט של כל הטכנולוגיה והפאזלים שיש בארקהם, הם יצטרכו למצוא איך לגוון בצורה מעניינת את המשימות פה, פה אולי נכנס לתפקיד פיטר פארקר עצמו ואיך שהוא ישתלב שם, יכול להיות שזה יהיה הגיוון שצריך אבל זה לא יהיה קל ואני מקווה שילך להם.

בעניין ה Traversal, נראה מאוד איטי וחסר מומנטום, ראה את הת'רד הזה בגאף להמחשה:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1390590

מדטרויט דווקא חזרה לי קצת ההתלהבות אחרי שראיתי את הגיימפליי הזה:
https://www.youtube.com/watch?v=nyMqKrVTRKA

נכון שזה לא קטע מתוחכם או קשה במיוחד אבל סכ"ה נראה כיפי ומבדר מאוד, גם גראפית יפה יותר מהטריילר האחרון, לא צפויה לנו יצירת מופת אבל יכול לצאת אחלה משחק.

ועזוב סוני הסתומים האלה מכריחים את החבר'ה של UD לפתח משחק VR :/ חבל כי הם באמת עשו לדייויד קייג' בית ספר עם UD ומגיע להם ליצור עוד משחק בסגנון, או UD2 או משהו חדש לגמרי בז'אנר.

דראגון בול לא מדבר אלי אבל אין ספק שהוא מהמם והגיימפליי נראה משודרג ונעשה ע"י מפתחת שמעולה בפייטרים ככה שאני יכול להבין את ההייפ המטורף :)

לא יודע עד כמה ההבדלים בין הפרו ל PS4 לא גדולים, לא יצא לי לראות משחק של פרו רץ מולי, אבל אי אפשר לזלזל ברזולוציית 4K (גם אם לא 4K מלא, הטכניקות שמדמות 4K מלא טובות מספיק והרוב לא מבחינים בהבדל בחיים) וזה בטח מוסיף אפקט וואו מסויים אבל בסדר, נדבוק בתוכנית שלנו אחי, עד הפס5 אין שדרוג, נקווה שזה ישתלם לנו :)

אחי לא כדאי שתזלזל במסיבת PSX כי ראינו כבר משנה שעברה שעבור סוני PSX חשובה לא הרבה פחות מ E3, לא יודע אם ראית את זה אבל נראה שהשנה E3 שילמה את המחיר הרבה בגלל PSX, סוני הודתה בזה שהיא מנעה מכמה משחקים להופיע השנה למרות שהיו מוכנים לתצוגה, הנה ציטוט מיושידה:

“There are things we have held [back],” Yoshida laughed. “We chose not to show those at E3 2017, but there will be some more news coming out from our teams later this year. No question.”

די ברור שסוני כבר לא שמה את כל הביצים ב E3 לפי הציטוט הזה, הוא לא מדבר על דברים שלא מוכנים עדיין וגם מציין שיראו את זה בהמשך השנה שדי בטוח שלרוב זה PSX.

יכול להיות שאפילו שינו את התצוגה ברגע האחרון אחרי שראו את המסיבה של מייק כמו ששיערנו שיכול לקרות, לך תדע.

ואני מסכים איתך שהרימייק של שאדו היה צריך להיות ב PSX, זו חשיפה גדולה ויכולה גם להיות ב E3 אבל זו לא יכולה להיות ה-חשיפה כמו שזה יכול להיות ב PSX, חוץ מזה ש PSX יותר נחשב "בשביל המעריצים" ומה יותר מתאים מלהראות סוג של פרויקט תשוקה עבור המעריצים מאשר שם?

בעניין סאקר פאנץ' גם אני הייתי מודאג אבל ברגע שקראתי את הציטוט של יושידה הבנתי שרוב הסיכויים שהמשחק נדחה ל PSX, לא שזה בסדר כי דווקא זה המשחק שהיה צריך להיות ב E3 ושאדו היה אמור להיות ב PSX, לא יודע מי לקח שם את ההחלטה הזו בסוני אבל זו היתה טעות.

אם עד סוף השנה לא נראה את המשחק של סאקר פאנץ' אז ברור שיש שם בעיה :/

בקשר ל BG&E 2, עם כל השנים ששמענו על המשחק הזה ועם כל זה שיובי הרי חשפה אותו בעבר ואז הוא נכנס להקפאה, מסתבר עכשיו שהוא רק התחיל פיתוח, זאת אומרת הוא ב 0% :/

כמובן שכל גאף עם הודעות של RIP או "נתראה בדור הבא, בתקווה" אבל הם צודקים, אף אחד לא חשב שיובי מכריזה עליו ככה מוקדם אחרי כל השנים שמחכים לו, זה רק אומר שהוא לא יוצא לדור הזה ומי יודע מתי יוצא בכלל, עדיף היה כבר לא להכריז עליו וזהו, יש מצב טוב שזה פרויקט שהולך למות או להתעכב לשנים רבות.

כן :) שמתי את הציטוט של יושידה בשרשור לפני שקראתי את התגובה

לאור הדברים של שיושידה הבטיח אני בא יותר עם ציפיות לPSX הזה ברור :)

לדעתי המועמדים הבולטים של חשיפה בPSX זה.
סופר סטריט פייטר 5- יותר מדי איינסידרים על רמה מדברים על זה, זה חייב להיות אמיתי, וקפקום אף פעם לא אמרו שזה לא יהיה רק, שאם זה יהיה זה יהיה בלעדי לפס4 וחינמי לרוכשים המקוריים.

איזשהו משחק של From - בלאדבורן 2 או שיתוף פעולה חדש עם סוני- אנחנו שומעים על זה יותר מדי זמן זה חייב לקרות לצערי, אי אפשר לברוח מזה.

גראן טוריסמו- חייב להיות שנקבל איזושהי חפירה עליו לצערי.
אבל כל עוד אנחנו רואים את סאקר פאנץ זה מה שמעניין אותי.
יש גם IP חדש מנוטי דוג אז אם לא המשחק של סאקר פאנץ לפחות שנקבל איזה טיזר מה הם עושים חוץ מTLOU2 :)

על דטרויט, ניסיתי לראות הרבה מהקטע ההוא אבל הבחור עם הקרחת חופר ברמות ומפריע להנות מההדגמה :(. מה שכן הגרפיקה באמת נראת הרבה יותר טובה.

וזה מהמשחקים האלה שברגע שאתה רואה שאתה משפיע על העלילה אז לא משנה כמה העלילה בינונית אתה כבר נכנס לתוכה בגלל הכוח וההשפעה שיש לך, אני בהחלט אשחק בזה בגלל חופש הבחירה בכלל.

אבל אני חושב שלמשחקים הקודמים של קייג היו רעיונת יותר מגניבים :)
שמע אחי ראיתי מישהו ביוטיוב מגיב על הסרטון של days gone.
"אם המשחק הזה לא מגיע לPC אני מתאבד"

אז אני לא הייתי מתאבד אבל בוא נגיד שאם דטרויט היה בלעדי לאקסבוקס או למחשב, כן הייתי מקנא בהם אז ברור שאשחק בו. וברור שגם הייתי נותן לו צאנס אם היה מולטיפלטפורום כי אין הרבה משחקים כאלה בנוף :)

בנוגע לספיידרמן, אני מבין אותך, אתה בעצם אומר שבטומב ריידר הQTE הדגישו את הקושי של לארה תרמו במשהו למשחק ואצל ספיידרמן הם סתם עשו את כל הסצינה סרט ושמו QTE כדי שיהיה קצת אינטרקטיבי כי זה משחק וחייב שיהיה קצת אינטרקטיביות.

כמו ששמתי בשרשור לטענת המפתחים הQTE נועדו רק להעצים רגעים פה ושם כמה שראינו.

אני מאוד מקווה שהם אומרים את האמת ולא אומרים לנו מה שאנחנו רוצים לשמוע, אבל גם קשה לי להאמין שאחרי הבאקלאש של האורדר מישהו יעז לשים אותם בתדירות מטורפת.

יש מצב שהם משקרים ושזה יהיה משחק שהוא פשטני ו"ארקהם לילדים"
כמו שאמרו פה בשרשור אחי.

אני כרגע מאמין בהם בלב שלם, אבל הם חייבים עוד הדגמה שתוכיח
את המשחק אם לא בPSX אז מתישהו לפני E3 הבאה.

אני חושב שבכל מקרה המפתחים לא יוכלו להתעלם מהבאקלאש הזה
ואולי זה לטובה. דאמ יש לי עוד הרבה מה להגיד אבל באו אנשים ויש מצב שתפוז ירעננו לי את הדף אז אני אשלח את ההודעה הזו ואחר כך יהיו לי עוד דברים להוסיף :)

את הולכת לשחק איתי את זה?

כן, זה לא משחק לקום בשבילו ב4 לפנות בוקר אבל זה אחלה משחק לשחק ביחד.

sapir aloud555

New member
כן

במיוחד עכשיו שהם לא מתכננים להביא את XX לסוויץ'. :(

הם שינו כמה מהמכניקות של המשחק ועשו אותו נגיש יותר, נראה אם זה יצליח להם.

מישהו 2

New member
משחק דרגון בול חדש!

דלף מידע על משחק דרגון בול חדש שהולך להחשף בשבוע ה- E3.
כרגע כל מה שיש אלה תמונות בודדות באיכות ירודה של המשחק.
אבל לא צריך יותר מזה, כדי לזהות במבט חטוף שהגרפיקה שלו - לא מהעולם הזה.
נראה כמו לצפות באנימה במקור.
אחרי ש- Xnoverse אכזב אותי כמשחק מכות, אנשים התלהבו מהיכולת ליצור דמות משלך, כשאני חיפשתי משחק מכות יציב שנראה טוב עם הדמויות הרגילות.
יש לי תקווה גדולה לגבי מה שהולך להחשף.

זה הולך להיות חיה אחי, זה מהיוצרים של גילטי גיר/הפרסונה מכות

בהתחלה תמיד רציתי שפלטיניום יעשו משחק דרגון בול, אבל שאני חושב על זה החבר'ה האלה של גילטי גיר הכי מתאימים גם ככה הגילטי גיר הזה, מרגיש כמו דרגון בול.

קצת מבאס שזה 3 לוחמים על 3 לוחמים אבל זה די מתאים לדרגון בול, כי בדרך כלל אף פעם אף לוחם שם לא נלחם באמת לבד.

אין זה יהיה פצצה לא מהעולם הזה.

מישהו 2

New member
Guilty Gear זה משחק שהוא "EVO Worthy"

יהיה אדיר אם סוף סוף נקבל משחק מכות אמיתי של דרגון בול. אולי באנימציה 2D כזה
אבל עם כל השטויות והקמאמאה והאפקטים והצבעים כמו שהחברה מאחורי גילטי גיר יודעת לעשות.
משחק שדורש סקיל ולא הבדיחה הזאת שנקרא Xnoverse .
לא אמהר להסיק מסקנות אבל, עוד בסוף זה יעלה לי ביוקר גדול חח.. נחכה ונראה

אני גם חושב שנקבל משחק Evo worthy. איזה אושר.

ובגלל שזה דרגון בול, יש מצב שזה יהיה המשחק הכי פופלארי שהחברה הזו עשתה.

לנאמקו יש כל כך הרבה צוותים של משחקי מכות לפנות אליהם, הם יכלו לתת לצוות של טקן לעשות משהו קאזואלי כמו המשחק "פוקימון מכות" או לתת לצוות של נארוטו לפתח את זה/לצוות של הxnoverse הזה.

אם הם בחרו על האנשים של גילטי גיר. אז הם הולכים על משהו רציני אחי.

יש גם בגליטי גיר AIR DASH שזה ממש מתאים לריחוף של הדמויות בדרגון בול, קיצר הם מושלמים למשחק כזה.

למעלה