אזה אני היחיד כאן שממש נגנב על Days gone?
. אני רואה הרבה אנשים אומרים כמוך אחי שהמשימה מאוד מתוסרטת ואני לא מבין מאיפה התחושה הזו מגיעה.
רואים את הדמות הראשית מפוצץ את קורות העץ ההם כדי שעדר הזומבים יפלוש למחנה יבני האדם ויהרוג אותם עבורו.ההרגשה שלי מההדגמה הקודמת ומאיך שהשלב בנוי, שבכלל לא חייבים לעשות את זה, וזו רק דרך אחת לסיים את המשימה. הוא יכל לחסל גם את כל המחנה בהתגנבות או באש חיה.
אין שום עדות לזה שהוא היה חייב להתקדם בדרך הספציפית הזו.
אני לא אומר שהוא יהיה משחק מושלם או משהו אני לגמרי מצפה לקרבות ירי
מעפנים, אבל אני מנסה להבין למה כל כך אנשים חוששים שהוא כזה מתוסרט.
איך שאני רואה את זה, סוני אוהבים להדגיש בתערוכות שלהם כמה המשחקים שלהם הם מבוססי עלילה וכמה הם Story heavy.
הרי אם הם היו נוקטים בגישה שמראים לנו חצי שעה של גיימפלי טהור בעולם הפתוח, אנשים היו תוהים, לDays gone, באמת יש עלילה?
מה קרה לסוני הם הפכו ליוביסופט גנרי עם משימות או שאנשים היו אומרים
"עולם פתוח גדול וריק, נמאס לי לראות אותו נוסע עשר דקות באופנוע"
אני יודע שאולי אני אשמע הזוי, (בעצם אני יודע שזה ישמע הזוי)
אבל אני מהמוזרים שתוהים למה אנחנו מקבלים TLOU 2 כשיש את days gone.
אני הייתי מעדיף בהרבה IP חדש מנוטי דוג.
בנוגע לספיידרמן, אחי בעצמך אתה מציין שאפשר להשתמש בהמון חפצים כדי לנטרל אויבים הרבה יותר מבאטמן אפילו, אז מה יש לדאוג מאינטרקטיביות
התחושה שלי היא שגם כאן סוני בחרו משימה שמציגה היטב את הסגנון הקולנועי של המשחקים שלהם.
הם בהחלט יכלו להראות לדעתי כמה העיר מרשימה וכמה משימות שלא קשורות לעלילה אפשר לעשות בה, והם יכלו למהראות שכמו יוביסופט יש בטח טונות
של collectables ושצריך להשתלט כנראה על מבנים כדי לפתוח את כל העיר ודברים כאלה.
לדעתי הם נמנעו מהצגה כזו כי זה given זה יהיה בעולם פתוח.ממה שהמפתחים אמרו השבוע נראה גיימפלי יותר מורחב מספיידרמן ואני בטוח שזה ירגיע לגבי המשחק ורמת החופש שהוא נותן לנו ומידת התסרוט שבו.
אני ממש לא חושב שבכל משימת סיפור נראה הצפה כזו של QTE
זה נועד לגוון את המשחק, ואין לי בעיה שישתמשו בזה מדי פעם לרגעים דרמטים
ברור שאם כל משימה תהיה QTE אז זה באסה וזה יוציא אותנו מדעתנו
כי משימות הסיפור צריכות להיות הדובדבן של המשחק, הרגעים הכי מגניבים ומלוטשים שלו.
אבל אין שום סיבה שזה יהיה ככה לדעתי. בטומב ריידר ה"חדש" יש ים QTE וכל המבקרים קראו לו אחד ממשחקי הדור ברשימות האחרונות פתאום בספיידרמן
יש קצת QTE בשביל שתהיה הרגשה של עלילה גדולה מהחיים שקשה ליצור
בגיימפלי ופתאום המשחק מעפן בעיני הרבה אנשים.
אני לא מסכים גם לגבי הtraversa עם הקורים נראה לי מגניב, לא מבין מה איטי פה
זה אולי מרגיש אחרת מבאטמן כי זה ספיידרמן ובאטמן זה עדיין באטמן.
אבל זה נראה כייפי ומשהו שאני אישית יכול לעשות שעות במשימות צד בלי שזה יפריע לי.ט
אני מודה שאני
ממשאוהב את ספיידרמן, אז אני מאוד נהנה באופן חד פעמי גם ממשימה עמוסת QTE ובטח לא הייתי סובל את זה במשחק אחר.
אבל אני בטוח שהגיימפלי המורחב יראה שהמשחק הוא הרבה יותר מזה.
אפילו היו רמיזות שנשחק את פיטר פארקר.
דטרויט, לא הכי עפתי עליו לא מהגרפיקה ולא מהנושא
שמעתי את IGNמדברים עליו לפני כמה שעות והם אמרו שהם מקבלים ממנו vibe של דאוס אקס האחרון. עם כל הקטע הזה של אנדרואידים מול בני אדם.
ויש בזה משהו. מעדיף כבר ואת דאוס אקס. כאילו אני רוצה להתלהב ממנו
אבל כל ההדגמה חשבתי "וואו אם זה היה משחק אקשן אמיתי הייתי הרבה יותר מתלהב ממנו"
הקונספט העלילתי הזה של אנדרואידים לא כזה מבוצע שם טוב שהסוא יצדיק את זה שזה סרט אינטרקטיבי עם אפשרויות בחירה.
אני אנסה אותו בהנחה אבל אשמח אם סוני תשקיע יותר במפתחים של until dawn בתת הז'אנר הזה ושיעשו עוד משחקים כאלה.
לגבי מונסטר האנטר, אני התרשמתי שGAF (והאינטרנט בכלליות) התלהב
הכי הרבה מדרגון בול זי האחרון
(בצדק)
אני מודה שלגבי GOW4 אני מזדהה איתך, יש לי תהיות גם אם הקרבות יהיו כייפים לאורך זמן.זה לגמרי משחק שיקום ויפול לדעתי על העלילה שלו ועל האיכות של קרבות הבוסים, שהם נראה לי יהיו ההייליט.
אבל אני סבבה עם המשחק כי ברור לי שאני משחק אותו 70% בשביל העלילה
ואני בסדר עם זה כי עדיין נמאס לי מהGOW הקודמים.
בנוגע לטלווזיה אני בטוח שעשינו את הבחירה הנכונה אחי, אבל חיים פעם אחת ואם אתה מרגיש שאתה רוצה פרו וטלווזיה של 4K אז לך על זה
למזלנו ההבדלים בין הפרו לפס4 לא כאלה תהומים כמו עם הסקורפיו והוואן
אז גם ההבדלים בין ההדגמה שראינו למשחק שנקבל בפועל, יהיו הרבה פחות דרמטיים ומורגשים
באופן אישי הכעס שלי על סוני הוא פחות על איכות המשחקים- אני מרוצה מהאיכות שלהם וחושב שהגיימפלי שהוצג פנומנלי.
יש לי בעיה עם זה שהמסיבה המעפנה הזו, התאימה להיות מסיבת PSX ולא מסיבת E3. אם היו מראים לי ריימיק של שאדו בPSX שאני לא מצפה ממנה לשום דבר גדול, או עוד גיימפלי של GOW4 וdays gone הייתי ממש מתלהב.
אבל במסיבה הזו, רק ספיידרמן הרגיש לי " e3 material" זה הרגע היחיד שהרגשתי הייפ אמיתי שמצדיק את הציפיה.
בנוגע לשאדו, אני מתלהב אבל מאוכזב בשביל האנשים ששיחקו בו לכל אורכו.
חבל שהם לא ניסו לעשות משחק 2 שהוא homage גם אם הצוות הזה לא היה מגיע לרמה של צוות ICO,עדיין הרבה אנשים היו מקבלים משחק חדש.
וכמו שאמרתי אם כבר הריימיק, אז חשיפה של ריימיק כזה בPSX זו פצצת עולם
פחות בE3.
כאילו מילא אם לא היה להם מה להראות אז אוקיי סבבה.אבל סאקר פאנץ עובדת כמעט 4 שנים על משחק חדש. באמת מה פאקינג קורה עם הדבר הזה?!?!?! רק שלא נשמע על איזה ביטול חס ושלום.
אני מאוד מקווה שתהיה לנו הפתעה גדולה בPSX, כמו שTLOU2 נחשף שם
ובחיים לא הייתי מצפה שהוא ייחשף דווקא שם.גם יכול להיות שהם חיכו לחשוף שם את סופר סטריט פייטר 5.
יושידה אמר שהוא עובד על המון משחקים חדשים,איפה הם לכל הרוחות?
אוקיי הרימיק של שאדו זה אחד מהם, סבבה אבל איפה האחרים?
אני מאוד מקווה שה"הפתעה" בPSX לא תהיה איזה משחק סול כי זה ממש לא בשבילי.
בנוגע ליובי, כן קשה לנו להתלהב מ"מעבר לטוב ולרע 2" כשלא ברור מה הוא
כי הוא נראה לא קשור בכלום לקודם חוץ מאנשי החיות ההם, ואפילו זה שמישל אנסל מפתח אותו לא מרגיע אותי עד שנראה שאשכרה יש עלילה. ושהמנכל של יובי לא כישף את אנסל ולימד אותו את פירוש המילה ל"קריאטיביטי"