E3 - 2017

Dragon Quest 11 יקח 50 שעות לסיפור הראשי, 100 שעות להכ

כל פעם שהם מדברים על המשחק או מראים אותו אני בכלל לא תופס שהמשחק הזה באמת קיים וייצא יום אחד :) גאד!!!!

בשביל זה אומר לפחות 200 שעות בשביל 100% :) ברור שאני הולך לעשות את הפלטיניום.

יוגי הוריי אמר, שתוך כדי המשחק נוכל אם נרצה לעשות אותו יותר קשה, להגביל את כמות הנזק שהדמויות שלנו עושות, לחזק את האויבים, להגביל את כמות צמחי הריפוי, והנשקים וכו'.

זה יהיה ממש כייף בשביל האתגר אחרי הפעם הראשונה ואני די בטוח שהוריי מתכנן לבנות סביב זה את הפלטיניום בטח זה יהיה חלק מהדרישות לפלטיניום לסיים את המשחק עם כל מיני הגבלות הזויות.

הגיימפלי החדש מתחיל עם ה3DS ואחר כך מראים גיימפלי של הPS4 איזה עיר מגניבה :)

ושמתי גם את הקרב ההוא עם הסקורפיון.
אפשר לראות גם שדמויות בעיר נותנות לנו סייד קווסטים כמו עם DQ9

אבל אני מקווה שהפעם הם הולכים לעשות הסייד קווסטים נורמלים ולא שחצי
מהפלטיניום יהיה "לך תביא לי 90 גופות של דארקי" העטלף הסגול ההוא,
כי זה יהיה מחרפן.

כמובן שלא ראיתי את כל הסרטון הארוך הזה אבל ריפרפתי ואני גם סומך על סקוור שאם הם מראים את זה אז אין פה שום הרס לחוויה.

רק מה שמבאס, זה שהמוזיקה ממש לא ברמה של המשחקים הקודמים,
חוץ ממנגינת הקרב שכבר נתפסה לי חזק בראש.

נ.ב סתם לרקורד, מסתבר שגרסת הPS4 היא הגרסה המקורית והראשית, קודם התחילו לפתח אותה ואחר כך הם חשבו על גרסת 3DS.

זה מעולה, כי נקבל משחק ששייך לדור הזה בלי שה3DS הורס הכל.

evilplate

New member
אין לי מושג בסדרה הזו כאמור

אבל חייב לציין שגרסת הפס4 דווקא יפה מאוד מבחינה גראפית ועיצוב :)
&nbsp
&nbsp

כן גרסת הPS4 ממש יפה וזה מפתיע כי הסביבות ריאליסטיות

יחסית והדמויות מאוד מצוירות. יש חוסר סימטריה כזו בינה. אתדשא וההרים וכל הדברים הכול נראה ריאליסטי יחסית והדמויות מצוירות לחלוטין בהתחלה

שהמשחק נחשף זה שיגע אותי זה היה נראה כמו חוסר הרמוניה מוחלטת. ורציתי שהכל יראה כמו סרט מצויר, אבל עכשיו זה כל כך יפה :)

אישית אני חושב שאם דרגון קווסט היה אקשן במקום בתורות היית מאוד יכול להתחבר כי העלילות של זה הרבה יותר מזכיר סרטי דיסני של שנות ה90

מאשר ה"מסע התבגרות לטיינג'רים" שיש ברוב הJRP האחרים.
לצערי אני חלק מהבעיה, אף אחד שאוהב דרגון קווסט לא יתן לסדרה הזו להפוך לאקשנית, סקוור רצו פעם, הרסנו להם את זה במחאה עצבנית.

evilplate

New member
זה בסדר, אני שמח שהסדרה נשארה כמו שאתה אוהב

גם אם זה בא על חשבוני, אני מוותר לך עליה

sky121

New member
הנה משהו

בזמן חופשה ביפן לפני כחודש, ראיתי הרבה מקומות שמקדמים את המשחק.

איזה כייף לך! אני רק רואה את זה ובא לי לעבור ליפן לאיזו שנה.

פשוט חולי דרגון קווסט האנשים האלה, איזה גן עדן יש להם חיים לא פיירים. ראית עוד דברים מגניבים כאלה? אני לא מבין למה רק הם חולים על הסדרה הזו, איך היא לא תפסה את כל העולם באותה צורה, זה לא נקלט לי.

אמן שסוני תכריז לנו לפחות על לוקאליזציה בE3 יאלה שיעשו איזו ג'סטה כבר.
:)

sky121

New member
מה שראיתי

רוב הטיול היה באזור העיר קיוטו. וזאת עיר הרבה יותר רגועה מאשר אוסקה או טוקיו.
השליש האחרון היה בטוקיו, ושמה ראיתי יותר דברים שרלוונטים לנו, הגיימרים.

חוץ מה-PS4 ששולט ביד רמה, מה שהפתיע אותי זה הויטה. הקונסולה הזאת לוהטת ביפן. יש כמויות גדולות של משחקים לקונסולה הזאת, בעיקר JRPG ונובלות גרפיות.

הפלטפורמה הבאה שדי הולך לה זה המחשב. יש כמות נכבדה של משחקים למחשב, כן... כמעט מאותו ז'אנר.... כזה... שנמצא בקומה גבוהה יותר בחנות... בגלל שזה יותר נועז... ויש סימן אדום סביבם שרשום 18+... אני מקווה שאתה מבין....

אה! הולך טוב FF14 ו-DQ10 על המחשב.

בנינטנדו, ה-3DS הולך די טוב. הסוויץ הוא רק בתחילת דרכו, אז חוץ מזלדה אין הרבה מה להציע.

אני לא חושב שהם יכריזו על לוקאליזציה של המשחק, המשחק קודם יוצא ביפן ושנה הבאה יכריזו מתי הוא יושק למערב.

חחח אתה מתכוון הנובלות הגרפיות עם כל הסקס?

ממה שהבנתי ליפן באמת יש איזה 3 מליון נובלות גרפיות מפוצצות סקס והכל על המחשב. בטח הייתי מרגיש לא נעים לעבור במדף הזה אם אני הולך עם אנשים שהם לא גיימרים חח.

מצחיקים היפנים האלה. הקונסולות זה כזה "פמיילי פרנדלי" בשבילם
ואת כל אלה עם הסקס על המחשב, הרגו אותי.
כאילו הPC זה הכבשה השחורה בעינהם או משהו חחח

קיוטו זו לא העיר שנינטנדו נמצאת בה אם אני לא טועה? בטח יש שם נוכחות נינטנדואית בולטת כזו.
נ.ב אני יכול להבין למה היפנים כל כך אוהבים את הויטה, זו קונסולה כל כך אלגנטית ממש יפה, ומעוצבת להפליא,אבל גם כיום ה3DS רומס אותה במשחקים.

sky121

New member
סופר תפוח אדמה

מה שהכי נהנתי מבחינת משחקים, זה החנות המדהימה Super Potato.
זהו גן עדן של רטרו, יש שם משחקים מכל הדורות. אפשר לעבור שעות על כל מדף ומדף, ולבחון את המשחקים הישנים שיש שם. הכל תקין ולמכירה.
בתוך קופסאות הזכוכית, הם מחזיקים משחקים בני 20-25 שנה שעדיין בעטיפה המקורית שלהם.
אפשר רק להתפעל מההשקעה והאהבה, שיש בלשמר משחקים ישנים ברמה כזאת.

The Evil Within 2 אמיתי, מיקאמי הוא הבמאי

כנראה נראה אותו מחר.
כנראה שהמשחק הזה יהיה מה שרצינו שרזידנט איוול 7 יהיה.
(מיקאמי יא מלך אל תאכזב!!!)

evilplate

New member
איזה כיף!

ידענו שיש המשך אבל אם מיקאמי באמת מביים אז וואו, יש לזה פוטנציאל להיות היורש של רזי 4 :)
&nbsp
רק שיהיה עם ליטוש וירוץ על מנוע נורמלי ולא על הפח אשפה שהקודם רץ עליו, ושישפרו גם את הפייסינג ויורידו את כל הקטעים המעפנים, בשיא שלו המשחק הראשון היה מדהים, הבעיה היא שהיו הרבה קטעים חלשים שהרסו מהכיף, הם זרקו שם המון רעיונות וסגנונות וניסו לגוון, חלק יצאו מעולה חלק יצאו על הפנים, אם יבנו המשך שיתבסס על החלקים המעולים, יהיה מלוטש יותר בגיימפליי שלו וגם ירוץ כמו שצריך ויראה מדהים, צפויה לנו קלאסיקה.

אני חושב שהקודם היה מופלא :) פשוט אי אפשר היה לשחק בו

בגלל הפריים רייט והמצב קולנוע הזה או מה שזה לא היה. ניסיתי להתעלם מהבעיות האלה אבל שהרגשתי שאני מת בגלל שהפריים רייט זוחל במקום בגלל שהמשחק מנצח אותי זה כבר התחיל להיות לא שווה.

זה שהפס4 גם קרס ונתקע לי המון פעמים במשחק הזה רק חיזק את ההרגשה הזו.

אגב, מה שמזכיר לי. כמה בעיות יש לי בפס4 מאז העידכון הזה ה4.70 הזה
עם ההארדיסק, הפס4 כל הזמן קורס לי איזה באסה.

לרוב אם זה קורה, זה בטח אומר שהארדיסק הלך קאפוט ואני צריך להחליף אותו אבל יש לי הרגשה שזה העידכון הזה כי זה התחיל ישר שהוא בא.

מקווה שסוני ידברו על עדכון חדש בקרוב ושזה לא רק אצלי חחחח.

evilplate

New member
וואלה מוזר שקרס לך ככה הפס4 עם המשחק הזה

זוכר תופעה של האטות מן הסתם, המשחק רץ די גרוע וגם לא היה מרשים טכנית (אבל מבחינה אומנותית היה סוף) אבל קריסה של הקונסולה לא חוויתי איתו.

שמע זה משחק שדורש קצת סבלנות ואם לא היית בשיא המצב רוח אז קשה לי להאשים אותך שלא היתה לך הרבה סבלנות כלפיו, בלי קשר הם כבר שיפרו את המשחק מאז ואפשר לשחק ללא מצב קולנוע בלי שתהיה לזה פגיעה בפריימרייט וגם ה FPS אמור להיות קצת יותר טוב, אם יהיה לך משעמם מאיזשהי סיבה או שיתחשק לך על אימה אז שווה לך אולי לתת לו צ'אנס מתישהו :)

וגם אני שמעתי על בעיות עם הפס4 מאז העדכון, שווה לך לחכות לראות אם בעדכון הבא זה מסתדר.

סוני עושה ריימיק לShadow of the Colossus?

זה מה שטוענים מספר איינסידרים, בקרוב נדע אני מניח.

evilplate

New member
וואו זה נשמע מופרך אבל הלוואי

סוג של חלום אם יעשו רימייק אמיתי בגראפיקת AAA של היום, אבל שוב לא נשמע הגיוני בכלל וגם אם כן איכשהו זה קורה אז בטח זה יהיה רימאסטר משודרג מאוד אבל לא רימייק ולא עם גראפיקה מדהימה.

גם לי נשמע מופרך אם כבר שאדו 2 יהיה הגיוני אבל ריימיק?

זה משחק שכל כך מתבסס על הבוסים ועל האסטרטגיה נגדם זה אומר שמי שסיים אותו (לא כמוני) כבר מכיר את כל האסטרטגיות מכיר בעל פה את כל הבשר של המשחק.

אם זה ריימיק לדעתי זה יעבוד רק אם כל בוס יעבור שינוי כל כך טוטאלי שהאסטרטגיות של המשחק המקורי לא יעבדו על הבוסים בחידוש.

כמובן שבמקרה הזה עדיף להם כבר לעשות משהו שהוא רייבוט או פשוט לקרוא לזה שאדו 2.

TLG גם לא מכר בכמות שיכולה להצדיק ריימיק כזה.

אבל סוני הוכיחו שבדור הזה הם לא רוצים לנצח רק לנצח את התחרות הם רוצים פשוט לרמוס את התחרות.

כל הדור הזה אתה יכול להרגיש שהם פשוט אומרים לעצמם.
"מה שקרה עם הPS3 אף פעם לא יקרה לנו עוד פעם אנחנו הבוסים של התעשייה הזו"

תוסיף את זה שהמון אנשים בסוני שעבדו על הקאמבק הזה של הפס4 עבדו שם
עוד מהפלייסטישן הראשון כמו יושידה וכו' ולא יפתיע אותי בכלל אם המון בסוני לקחו את התחרות הזו בצורה אישית :)

evilplate

New member
אבל אתה חושב שרימייק של שאדו או אפילו המשך זה לרמוס?

אני לא כל כך רואה את זה, כאילו ברור שראשים יתפוצצו מזה אבל לדעתי זה יספק בעיקר את הגרעין הקשה של המעריצים אבל זה לא פקטור כזה משמעותי אם מדברים על התמונה הגדולה.

חוץ מזה מסכים עם כל הסיבות שלך למה זה לא הגיוני שזה יקרה.

מבחינת מכירות המשך וריימיק לשאדו באמת לא ירמסו אף אחד

אבל תודעתית כן, כי זה אקסקלוסיבי יותר גדול מכל מה שיהיה למייק להציג והתערוכה שלהם הוכיחה את זה.

סוני כבר רמסו את מייק מבחינת מכירות הקרב הזה כבר הוכרע כולנו חושבים ככה
עכשיו נשאר להם להמשיך לרמוס אותם דרך ליינאפ משחקים והיצע משחקים יותר טוב כל הזמן, ולהתעלות עליהם בפלוס.

evilplate

New member
אחי, מספיק שסוני עולים על הבמה היום

ומראים לנו את הקרחת של קרייטוס והם כבר ניצחו את מייק, זה פשוט פאתטי מה שהלך מצד מייק, כמו שאמרת גם, כבר התחלתי לרחם עליהם בשלב מסויים מרוב שזה היה עצוב.

וכן יש מצב שתודעתית בפורומים של גאף הכרזה כזו מצד סוני בכלל תביך את מייק, אבל בתכל'ס אחרי המסיבה שלהם אתמול אני חושב שכולם בגאף ובשאר הקהילות הכבדות באינטרנט יודעים שסוני מוחצת את מייק מבחינת משחקים, גם אם לא תכריז היום על שום דבר חדש.

אחי מרוב שמייק היו גרועים סוני יכולים עוד לאמר לעצמם שאולי כדאי להוריד איזו הפתעה או שניים ולשמור אותה ל PSX :/

חחחחח!!!!!! אשכרה.

אני מקווה שסוני לא יורידו שום הפתעה בגלל מייק, כי זה אשכרה תרחיש ריאלי.
שהתחרות שלך כזו פתטית.

סוני יודעים כבר שהם ינצחו בברירת מחדל, בטח הם מתבאסים רצח חחחח.
גם אם הסוויץ למשל גנב לפס4 כמה בלעדיים של הפס4, כמו פפ7 DQ11
שסקוור אומרים לך "הפס4 זו הגרסה הדפינטיבית והמקורית"

אז אין כמעט אימפקט לזה שהמשחקים האלה הם גם על הסוויץ כי ברור לכולם שזה שהם על הסוויץ זה זריקת עצם לאנשים שבחיים לא יקנו פס4 או וואן גם ככה.

וזה ברור שהגרסאות האמיתיות הלא מסורסות שמביאות לך את החוויה שהיוצרים רצו היא בפס4, והקהל קולט את זה ובעיני הרוב הם יהיו משחקי פס4.

למעלה