הכי פשוט שיש...
1. ספגטי מבושל במים, אל דנטה....
2. בצל ושום מטוגנים במעט שמן במחבת עמוקה. אני מעדיף את השום במקרה כזה בפרוסות די גדולות ולא קצוץ דק - לטעמך.
3. הוספת קופסת שימורי עגבניות מרוסקות (אם יש בתוספת בזיליקום - מה טוב).
4. הוספת מלח-פלפל.
במחבת אחרת: הזהבת פטריות חיות במעט שמן עם שום קצוץ.
וזהו אאל"ט...
נ.ב.
1. אפשר ורצוי להוסיף לרוטב חצאי עגבניות שרי. במקרה שכזה אני אוסיף גם מעט סוכר לאיזון החמיצות.
2. אפשר ורצוי להוסיף עלי בזיליקום טריים.
בתאבון.