בישולים לסופ"ש

יוספה 51

New member
אכן מעיכה לגמרי. כמה שהם רכים בגיל

הזה. תודה חברים, משמח. סופש טוב לכולנו..
 

merav999

New member
כאן יש/יהיה

פאי רועים - הבסיס מהפאי בשר מהבלוג של החיפושית ומעל יהיה פירה תפו"א בשמן זית.

סינייה כרובית ועגבניות שרי - נחשו מאיפה?
עשיתי הפעם מטחינה מלאה כי לא הייתה לי לבנה, יצא ממש טעים גם כך.

סלט עדשים שחורות עם בטטה אפויה בתנור, שום אפוי בתנור ופטרוזיליה.

למחר יש תבשיל של חצילים חומוס ועגבניות מהספר של סיידא.
 

merav999

New member
ד"א, חיפושית, לדעתך לסינייה אפשר לפזר מעל

צנוברים קלויים? זה הולך עם זה?
 

Ofericko

New member
איזה יופי! עכשיו אני רואה שהגענו למסיבה

כשכל אחד לובש את אותו פאי רועים.....


יש תמונה?
 
צריכה הצעות, אבל יש גם רעיונות

יש לנו בגינת הירק המון סלקים כך שנעשה סלק ממולא.
תפו"א בתנור
מרק מינסטרונה לילדים
וצריכה עוד רעיונות- לא לסלטים אלה "משהו שנשאר" שלא אצטרך לבשל ביו ראשון
 

ladybug6

New member
דברים שישארו

מג'דרה
תבשיל שעועית ברוטב אדום או תבשיל קטניות אחר
לביבות כלשהן
ירקות אנטיפסטי
מוקפץ עם ספגטי/אטריות וירקות ואפשר גם טופו
עוד ממולאים שיצטרפו לסלק, למשל בצלים
קיש או פשטידה
בורקסים ביתיים מבצק עלים או מבצק פריך ביתי
 

ladybug6

New member
אשתף במה שאני רוצה לבשל

לא בטוחה אם ומה אספיק, אבל ע"פ המצרכים שקניתי ומה שבא לי, התכנון הוא:
פסטה ברוטב רוזה עם זוקיני
תפו"א אפויים
סטייק פורטבלו או שניצל פורטבלו, נראה מה תהיה דעת הקהל
שוב סלט העדשים וירוקים שהעליתי לבלוג
שהתאהבתי בו לגמרי - זה הסלט שבתמונה
ונורא בא לי להכין איזה עוגיות, עוד לא יודעת מה ומו ומי

בכל מקרה היום כבר לא אספיק להכין שום דבר מהנ"ל כי הערב אנחנו מתארחים, אז נראה מחר..
אני מתגעגעת לימים שהיה לי המון זמן לבשל בכיף. עכשיו זה הכל בלחץ ומהר מהר. אבל רוב הסיבות טובות, אז לא נקטר
 

Ofericko

New member
תמונה נהדרת!

אבל פסטה ברוטב חזה וזוקיני??



התכנון שלך נשמע מעולה. ממתין לתוצאות.
 

ladybug6

New member


הבאנו בסוף מלאאאא שאריות מהאמא של הזוגי, נראה לי בסוף אני רק אכין איזה ירק ברוטב כדי לשדך לאורז והקוסקוס שהבאנו, ובזה נסגור את הסיפור.. (הבאנו גם תפו"א, סלט סלק, ממולאים, פלפל קלוי.. שכחתי מה עוד..
)
 

Ofericko

New member
מרק פטריות, פסטה, סלט ופאי רועים


התכנון אתמול היה להכין נתחי סייטן ברוטב פטריות מוקרם ופלפלת ולכן רכשתי במיטב כספי לא מעט פטריות. כמו תמיד, תכנונים לחוד וביצוע לחוד. הסייטן נשאר על רצפת העריכה ונותרתי עם המון פטריות......
To make a short story long..... היום התחלנו את הבישולים בצהריים וניסיתי למצוא "אור טבעי" בשביל הצילומים. אבל מה, בתוך הבית חשוך מדי בשביל הצילום. אז הוצאתי החוצה אל השמש...... לא יודע אם עזר או גרע

בכל אופן, מה שהכנו זה ככה:

- מרק פטריות טריות.
- ספגטי ברוטב עגבניות עשיר עם בצל ושום. מעל המנה הערמנו ערמה קטנה של פטריות מטוגנות עם שום.
- סלט ירקות עם טוויסט...
- פאי רועים שהכיל: בצל, שום, גזר וקישוא מגוררים, פטריות קצוצות דאקן דאקן וטחון צמחי.
 
למעלה