עד מתי חפירות על עורבני חקיין?!

N o R i K o

New member
זה בדיוק מה שאני תמיד אומרת

פרים הייתה צריכה למות. ראי ערך כל הדיונים כאן. לא מסכימה אבל עם המוות של גייל ופיטה. לא היה עושה כלום לעלילה חוץ מלחסוך לקטניס עוד החלטה ולהכניס אותה לאותו דיכאון שהיא כבר הייתה בו. אני חושבת שהחוכמה האמיתית הייתה להשאיר את שניהם בתמונה, קשורים לקטניס. השאלה היא מי כידיד ומי כבן זוג. במשולשי אהבה להרוג אחת מהדמויות זה הפתרון הכי מעצבן אבר. אם כבר עשית משולש אהבה תפתרי אותו. אפילו סטפני מייר עשתה עבודה יותר טובה מקולינס בקטע הזה ~_~ (סלחו לי מעריצות דמדומים.)

Snufkin09

New member
אני מצטערת

אף פעם לא קראתי את דמדומים. רצו להראות לי את הסרט מתישהו, אבל הוא נראה כמו הרבה אנשים חיוורים בלי עלילה, אז ויתרתי. בכל מקרה, אני חושבת שלהרוג את גייל או פיטה עדיף מהמצב עכשיו שגייל נעלם ופתאום פיטה צץ. לפחות היא חסכה לנו סוף פרלהארבורי שבו היא בהריון מפיטה שמת ומגדלת את התינוק עם גייל. או כמו שאמרו לפני בטים אמריקה: Pearl Harbor sucked, and I miss you חוץ מזה, מרשים שיש פה אנשים מעל גיל 13. יחסית לדף בפייסבוק, כבר ציפיתי למריחות אותיות הסטריות

N o R i K o

New member

כן, אנחנו קצת יותר אינטלקטואלים מהגולשים בעמוד הפייסבוק. ניסיתי לפרסם שם את הפורום כמה פעמים, קיבלתי המון לייקים אבל אף אחת לא נכנסה!
נחמד שהן לפחות יודעות ללחוץ על הלייק. ושמעי, בעיניי כל סוף עדיף על הסוף הנוכחי. אבל להרוג אחד מהם ממש לא נראה הכרחי בעיניי, סתם מיותר. והיי, לא ראיתי פרל הארבור מעולם
ולגבי טויילייט - אני אישית חושבת שהסרט הוא בדיוק מה שנראה לך, וגם מהספר לא מי-יודע-מה נהניתי, אבל כמנהלת אני לא מרשה לעצמי להתבטא בשלילות שתפגע בגולשות שלי, אז אני אסכם בכך שלא הפסדת יותר מדי

Snufkin09

New member
אני אגיד לך אותו דבר על פרל הרבור
|ספוילר

ככה זה כשיש זמן פנוי (פעם, לפני שנים רבות...) והוט משדרים רק שטויות ולא יודעת, קשה לי להסביר, אבל אני פשוט הייתי שמחה אם מישהו מהם היה מת במקום פיניק, ובצורה קצת יותר הירואית. חוץ מזה, הייתי שמחה גם אם פיניק לא היה מת. (אם לא הזכרתי את זה 3 פעמים קודם). ובטח שהן יודעות ללחוץ על הלייק, הן גם יודעות להקליד אבל לפעמים לא מצליחות להרים את היד מהמקלדתתתתתתתת

סיימתי את הספר!

האמת, לא התאכזבתי כמו שהלחיצו אותי שהסוף מאכזב. ממש אהבתי את הספר הזה, כי הוא היה גדוש בהרפתקאות, כל פעם קרה משהו אחר ובלתי צפוי (לפחות בשבילי), והיו תעלומות ושאלות שגרמו לגלגלי המוח שלי לעבוד שעות נוספות
MJ הסוף היה מאכזב רק בגלל שפרים מתה, וכל החלק הזה עבר בצורה נורא קרה, מבלי באמת להתייחס למוות של הדמות בצורה יותר עמוקה. היו חלקים שקטניס עצבנה אותי כי היא יצאה אגואיסטית ברמות, התאכזבתי שבסוף אמא שלה וגייל היו במחוז אחר, ולא נתנו שום המשך למה שקרה, פתאום קפצנו 15 שנה קדימה מבלי לדעת מה קורה עם שאר הדמויות, האם היא פגשה את גייל? האם גם הוא מצא מישהי והתחתן? מה הוא עושה? מה אמא שלה עושה? האם כל המחוזות השתקמו והאוכלוסייה גדלה? מה קרה עם אנני? כ"כ התבאסתי שפיניק מת, כי זה היה כ"כ מיותר! היה חלק כ"כ גדול בספר על האהבה שלו לאנני, ועל החתונה שלהם ופתאום הוא מת וזהו. למה לא לסיים את זה בטוב טעם? שאנני מחלימה, ויש להם ילדים והם נפגשים כולם לפחות פעם בשנה (פיניק ואנני, גייל, פיטה וקטניס, הסטייליסטים, היימיטץ' וכל שאר החבורה). אם זה היה נגמר בקצוות סגורים על כל הדמויות- הייתי הרבה יותר מרוצה. כעת- נותרתי עם חור בחזה, ואני מחפשת סדרה אחרת שתגרום לי להתמכר..

N o R i K o

New member
MJ מעליי!~ וגם פה~

נו, נשמע שאת מאוכזבת מאותם דברים שגם אני התאכזבתי מהם... ורובנו התאכזבנו מהם
הקטע הוא שעבורי פרים, אמא שלה וגייל היו כל חייה של קטניס. אני חושבת שמזעזע לסיים את הסיפור בלי שאף אחד מהם ייקח חלק בחיים שלה, ואין לאף אחד מהם אזכור באפילוג. לא ציפיתי לאפילוג סטייל הארי פוטר, אבל כן ציפיתי לסגירת מעגל, לכך שקטניס תוביל את האנשים שהיא אוהבת לאושר, כי זו הייתה המטרה שלה לאורך כל הספרים. בסוף היא פשוט הייתה תקועה עם פיטה במחוז 12 כשהיא בכלל לא בחרה בו אלא הוא סתם צץ, ואחרי דיכאון קליני מעצבן במיוחד.

N o R i K o

New member
כן, אבל

תחשבי שאת נכנסת בתמימות להודעה
ופתאום מגלה שכולם מתים בסוף ואוי לא!!!111 לכן עדיף לפרסם בכותרת, ואם לא, אז לאנטר מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלאאאאא עד שאף אחד לא יתקל בספויילר בטעות D:

E l S i

New member
שאלת שאלות ממש טובות
לסוף MJ

גם אני הייתי רוצה לדעת מה קורה עם אנני ברמה האישית ומה קורה במחוזות מבחינה כלכלית, דמוגרפית וכ'ו העניין הוא כמו שכבר ציינו פה, שקולינס בנתה עולם, עם מערכת פוליטיות והכל, אבל היא לא באמת שולטת בפרטים עליו כל כך, והעולם די שטוח ולא עגול (אבל זה כי פאנם היא רק על חלק מכדו"ה או משהו) בכל מקרה- לא ברור איך החיים של התושב הממוצע במחוז לשעבר או בקפיטול לשעבר מתנהלים פוסט MJ

וזה מה שחבל..

שהיא לא הוסיפה עליו, אפילו משפט קטן כזה כמו: "במהלך השנים כל המחוזות התאחדו למדינה אחת גדולה. האוכלוסייה התפתחה וגדלה, כל מחוז המשיך בייצור הדברים שהוא טוב בהם, וחיינו בשיתוף וללא פחדים. משחקי הרעב נוספו לדפי ההיסטוריה, ופאנם כעת שקטה ומאושרת" למרות שזה סוף אגדות כזה, הוא הרבה יותר עדיף מסוף-לא-סוף.

ellendili

New member
אני לא הייתי מסתפקת גם במה שתיארת.

זה חוסר מקצועיות לדעתי. קולינס יצרה עולם. היא אפילו התחילה לספר לנו עליו קצת. קצת פוליטיקה, קצת חברה. אבל ממש קצת!! אז לקראת הסוף הייתי מצפה ממנה לפתוח את העניין הזה יותר. לדחוף לתפקיד הנשיא דמות שקרכלשהו, כשאנחנו בכלל לא יודעים מה זה אומר שהיא הנשיאה עכשיו, איפה זה מעמיד את פאנם, איך זה משפיע על התושבים. מה השתנה, אם בכלל?!. זה זלזול בקוראים. שתלמד מטולקין איך בונים עולם. או ממרטין. או אפילו מפראצ'ט! אני מוכנה להתערב איתך שגם אם ישאלו אותה מה קורה בפאנם עכשיו היא תבהה במראיין במבט עגל ותגיד משהו בנוסח "אההה...זה משנה...? העיקר שפיטוש המאמם וקטניסוש השולטתתתת התחתנו והשריצו ילדים!" כי היא בעצמה לא באמת יודעת משהו על העולם הזה. כי היא לא טרחה לחשוב קצת מעבר למשולש הרומנטי המאוס הזה!! ברצינות. זה מעצבן נורא. תחשבו, אנחנו אפילו לא יודעים מה קטניס (קטניס!!) עושה בעולם החדש הזה שכולו ילדים מתרוצצים באחו!! היא הפאקינג דמות ראשית! אוף. יופי. גרמתם לי להתעצבן שוב.

N o R i K o

New member
אפשר להתחתן איתך?

יהיה לנו סוף יפה כמו של פיטה וקטניס, עם ילדים מדלגים באחו...
איכסוש מסכימה עם כל מילה, משפט, פסקה. את חוסכת ממני את הצורך להגיב, וכבר מספיק הוצאתי זעם על סיום הסדרה הזו

ellendili

New member
סורי, אני תפוסה חזק

אבל אם אי פעם בעלי יחליט שהוא דווקא אוהב את העורבני- אני אתגרש ממנו ואת תהיי הראשונה לדעת
ולגמרי הסדרה הזאת מוציאה ממני זעם כל פעם מחדש. עד שאני נרגעת בא מישהו ומדליק אותי מחדש! לא ישארו לי תאי עצב ככה!!

למעלה