עד מתי חפירות על עורבני חקיין?!

N o R i K o

New member
יש לך עוד הרבה לאהוב ממני.

אני לא סתם טים גייל... אני פאקינג הארדקור טים גייל. באמת, אני די בטוחה שיש איפשהו באינטרנט מישהי שאמרה לעצמה- "הייתי רוצה להצטרף לפורום משחקי הרעב בתפוז אבל אני טים פיטה והמנהלת תאכל לי את הראש עם הסיבות שלה לתמוך בגייל ואני ארצה לקבור את עצמי ולברוח הרחק." טים פיטה- מבטיחה לא לאכול לכן את הראש! באמת שבד"כ אני נחמדה. נראה לי
ברוכה הבאה ד"א

ellendili

New member
Hey you!

איזה כיף שאת גם פה
אני אגב בטים תעזבו'תי-באמא'שכם-מכל-המשולש-הרומנטי-הזה-ותנו-לי-עוד-זוועות-של משחקים!

noa1510

New member
הדבר הזה מזכיר לי

וזה אולי מחריד להשוות אפילו אבל אני פשוט חייבת. מזכיר לי את השואה. וזה מזוויע בעיניי, בגלל זה אני מעדיפה כבר להתמקד במשולש האהבה, כי אני מאוד אוהבת את הספר הזה.. וכל פעם שאני חושבת על המציאות שהם תקועים בה בא לי לבכות. ברצינות, אני חושבת שאני פשוט מדחיקה
רגע נו, אז אם בכל זאת מדברים על טימים, זה אומר שגם את בכלל טים היימיטץ'?

ellendili

New member
אם כבר אז טים סינה!

אבל כן, ההימיטץ' הוא אחד המעולים! לפחות דמות עם אופי. בניגוד לשני הנודניקים האלה שרק מכרכרים סביב קטניס כל החיים שלהם

Cordillia

New member
אלה, נראה לי שאני חוזרת למרטין

לפחות שם יש הרבה דמויות שאני אוהבת (טיריון
). אבל קודם אקרא את המוקינג'יי, אכנס לדיכאון, ואז אזמין את ריקוד עם דרקונים מאמזון.

ellendili

New member
כן!!!

תעשי את זה! ו-מה את רוצה להגיד לי שעדיין אין אותו בחנויות??? הזוי.

Cordillia

New member
אוי, אופס. לא החלפתי שם משתמש.

עכשיו כולם יודעים מהו פורום הבסיס שלי

Sexy Darren

New member
welcome

חחחחחחחחחחחח נוי האדקור טים גייל זאת דרך עדינה לתאר אותך
ואת לא תאכלי את טים פיטה, את סתם תעשי להן שטיפת מוח והן יתאהבו בגייל.

Sexy Darren

New member
את עוד תצליחי

את מנהלת הפורום, יש לך את כל הרשות בעולם לחפור לאנשים.

ורדונה2

New member
יודעת למה שאני ממש מתפללת???
MJ

אם קראת את "שומרת אחותי" וראית את הסרט במקרה, אז הם שינו לגמרי את הסוף בסרט... פשוט השמיטו חלק אדיר וחשוב. שם זה היה מזעזע ושערורייה וממש מאכזב, אבל כאן- וואי, הלוואי (!!!!!!!!!!!!!!!!) שמישהו יצליח לשכנע את קולינס המטומטמת הזאת לשנות את כ----ל הסוף. לא להרוג את פרים, לעשות שהיא תהיה עם גייל בסוף.
איכשהו, שהסרט האחרון לפחות ייגמר בצורה הגונה. לפחות שהסרט יעשה לנו חוויה מתקנת לספר המחריד הזה.

למעלה