MJ מעליי, וגם פה~
הנה, התגובה הזו גם רלוונטית לגבייך
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2279&MessageId=158821348 שמעי, הכל היה לי צפוי. ידעתי שאנשים ימותו (והדוגמה של ה"פ היא גם ממש לא דוגמה טובה כי גם שם המיתות נעשו בצורה סתמית לחלוטין... למישהו בא להסביר לי למה טונקס ופרד מתו. והמוות של לופין בכלל... הוא והמוות של פיניק הם פשוט אותו דבר מבחינתי, להרוג את הדמות סתם כי היא חשובה לדמות הראשית ובצורה הכי לא-ראויה שיש). ידעתי שקוין תצא גם כן ביץ' בסוף כי היא פשיסטית והמשטר הזה הוא לא הפתרון לדיקטטורה של הקפיטול. ידעתי שפרים תמות כי זו תהיה סגירת מעגל והיא מרי-סו מדי בשביל לחיות. ידעתי שקטניס תהיה בסוף עם פיטה כי ראו שקולינס מכוונת לזה. הכנתי את עצמי לכך שאני לא אהיה מרוצה כל כך מהסוף, אבל ציפיתי שקטניס -כן- תפגע בסנואו, -כן- תבין שקוין היא הכלבה הראשית ולא תאשים את גייל, -כן- תבין שהמוות של פרים הוא גורל ושיש סיבה לכך שהיא נכנסה למשחקים, -כן- תעשה בחירה בין פיטה לגייל. אבל במקום זה המוות של פרים נעשה בצורה כל כך סתמית (קטניס לא מתמודדת עם הרגע, הוא פשוט קורה) ואחריו קטניס מתנוונת. האישיות היחידה שהיא מקבלת זה הזו שרוצחת את קוין כי היא הבינה שהיא אשמה, והזו שאומרת "אם היה לי אומץ הייתי מתאבדת, אולי כדאי שאני כן אתאבד, יאדה יאדה, בלה בלה, אני מתגעגעת לגייל, בלה בלה, אולי כדאי שאני אתקשר לבכות לאמא שלי כי היא ביקשה, בלה בלה. היי הנה פיטה. אהבה ושלום
" וגם אני ממש לא זוכרת מה קרה עם ג'והאנה. יש מצב שבכלל לא אמרו את זה, כי לקולינס לא ממש היה אכפת לסגור קצוות. לספר לנו מה קורה באמת בסוף, חוץ מזה שפיטה וקטניס ביחד עם ילדים, אהבה ושלום, בלה בלה. הסוף הזה פשוט מזעזע בעיניי...