אתה לומד מהר ../images/Emo6.gif אכן הפרשנות שלך
ושל אנשי הממלכה של המלך אולמרט , ממש ,אבל, ממש לא מעניינים אותי . ד"א לא צריך מאמרים יש מספר עובדות פשוטות : בגין עשה בראשות הליכוד את הסכם השלום הראשון (אתם קדימה אתם כבר לא יכולים להשתמש בזה ) בזמן נתניהו היו רק שלושה פיגועים מצב הבטחון והמצב הכלכלי היה במצב טוב מאד . נתניהו הופל מעודף שיעמום של התקשורת במדינה (אין פיגועים ומצב כלכלי טוב)תפירת תיקים (בראון ה"ענק" חברון ,מתנה בגרוש ועמדי פרשות ללא כיסוי שגרמו להעלמת של אילה חסון לתקופה ארוכה מאד מערוץ 1) כמובן שאתה יכול לייחס גם פרשנות שלי בקטע זה . נתניהו ייצג את המדינה בצורה חסרת תקדים גם בתור שגריר , רה"מ , התקופה הארורה בה עלה יקיר התקשורת (אהוד ברק,בחירה גרועה של התקשורת) ובזמן שרון , ראוי לציין שנתניהו היה איש הסברה אדיר בעולם גם ללא השתייכות כל שהיא לממשלה באותם זמנים ולקח על עצמו אחריות אדירה להגן על המדינה . את עברו הצבאי אני לא צריך להזכיר ?! מבחינת הכלכלה :אבטלה ירדה , צמיחה ,אנפלציה,הפרטה ועוד ... הצלחות גדולות (כמובן שהעוני קיים קרוב לעשור ולא מעכשיו,כמובן, שהתקשורת אוהבת לנפח בזמן בחירות כי זה פוגע בנתניהו ככה גם בשנת 1999 , לפי בחירות אלו מצבנו היה צריך להיות כבר ממזמן הרבה יותר גרוע ). בקיצור העבודות האלו מספיקות כדי להבין שלאולמרט בכלל אין מה לעשות בתור רה"מ . לפי דעתי מהפך 1996 מתחרז טוב מאד עם מהפך 2006 . ד"א לא פרטתי במספר עניינים כי בכל מקרה אני סומך שתבין לבד .