האמת ברורה עכשיו לכל

מה עם חומר הקשור לליכוד?! ../images/Emo6.gif

אתה בסך הכל מציף את כל מה שיש לך כנגד קדימה.. ובעצם לא אומר כלום על חברי הליכוד
עכשיו כבר ברור שאין לך מה להגיד - נסיון יפה, אני חייב לציין.. אבל הכפשות כבר לא עושות את זה לאף אחד - היום אנחנו בדיון על עובודת ותוצאות!

קישקאשת

New member
ההצלחות הכלכליות של נתניהו זה נגד

קדימה , מדהים ?! ההצלחות מבחינת הבטחון גם ?! השלום של בגין גם ?! וכמובן , המנהיג שלך שאמור להנהיג את המדינה ומיצג סרבנות בכל משפחתו זה גם נגד קדימה ולא דאגה למדינה ?ֱ ידיד יקר אם אתה לא מסוגל להתמודד לעניין ואתה מכפיש כל מאמר בלעג אז על תיקרא תיגר . אתם מוכים במשחיסטיות ופאנטיות וזה ממש מפחיד . כפי שאמרתי משפחת המלוכה "שרון" הכתירה את אולמרט ועל העם לקבל את זה ?! מפחיד. למרות שאני מאמין שהקרב האמיתי על ראשות ההנהגה תהיה בין נתניהו לפרץ , תן לזמן לעשות את שלו , השאלה מה יעשו אם כל המתמודדים של קדימה כאשר היא תקבל רק 15 מנדטים ?!

עוד פעם.. ../images/Emo6.gif תביא הוכחות ומאמרים

אתה קשקשן - ממלא את אוזנינו מעשיות וספקולציות! מה הבעייה שלך להביא מאמר ולפרסם אותו ב"שרשור עובדות"? :)

קישקאשת

New member
חם מהיום .

השר עזרא מתיר לברגותי להתראיין מהכלא ברגותי מתראיין לעיתונות ומקבל מבקרים שוטרת בדרגת סגן-ניצב מונתה לטפל בענייניו ומשמשת למעשה כמזכירתו השר עזרא: ברגותי תומך באבו מאזן מפחיד מה שקורה לאנשי הליכוד לשעבר ?!ברררר............. שרון היה נרעד מהחלטה זו .אוי למי נפלה ההנהגה .

../images/Emo6.gif עוד פעם! אתה קורע אותי! ../images/Emo6.gif

אתה לא מפרסם כלום על הליכוד! רק מלכלך ומכפיש את קדימה! זה לא יאמן הנזק שאתה גורם למפלגה שלך - אין לך אפילו משהו אחד חיובי שאתה יכול לפרסם ולבסס במאמר!

קישקאשת

New member
רגע , שרון לא היה האיש שבזכותו

לטענתכם קדימה קיבלה רוב , שאלה קטנה ,הרי אף אחד בעם ולא בקדימה סבל את אולמרט , איך פתאום נולד מנהיג ??? מי זה בכלל אולמרט ???

../images/Emo6.gif שוב פעם מתחמק? ../images/Emo6.gif

דבר עובדות.. לא קשקושים, בבקשה.. אם יש לך תוכן אמיתי - תגבה אותו במאמרים או כתבות - הפרשנות שלך לא מעניינת אותי :)

קישקאשת

New member
אתה לומד מהר ../images/Emo6.gif אכן הפרשנות שלך

ושל אנשי הממלכה של המלך אולמרט , ממש ,אבל, ממש לא מעניינים אותי . ד"א לא צריך מאמרים יש מספר עובדות פשוטות : בגין עשה בראשות הליכוד את הסכם השלום הראשון (אתם קדימה אתם כבר לא יכולים להשתמש בזה ) בזמן נתניהו היו רק שלושה פיגועים מצב הבטחון והמצב הכלכלי היה במצב טוב מאד . נתניהו הופל מעודף שיעמום של התקשורת במדינה (אין פיגועים ומצב כלכלי טוב)תפירת תיקים (בראון ה"ענק" חברון ,מתנה בגרוש ועמדי פרשות ללא כיסוי שגרמו להעלמת של אילה חסון לתקופה ארוכה מאד מערוץ 1) כמובן שאתה יכול לייחס גם פרשנות שלי בקטע זה . נתניהו ייצג את המדינה בצורה חסרת תקדים גם בתור שגריר , רה"מ , התקופה הארורה בה עלה יקיר התקשורת (אהוד ברק,בחירה גרועה של התקשורת) ובזמן שרון , ראוי לציין שנתניהו היה איש הסברה אדיר בעולם גם ללא השתייכות כל שהיא לממשלה באותם זמנים ולקח על עצמו אחריות אדירה להגן על המדינה . את עברו הצבאי אני לא צריך להזכיר ?! מבחינת הכלכלה :אבטלה ירדה , צמיחה ,אנפלציה,הפרטה ועוד ... הצלחות גדולות (כמובן שהעוני קיים קרוב לעשור ולא מעכשיו,כמובן, שהתקשורת אוהבת לנפח בזמן בחירות כי זה פוגע בנתניהו ככה גם בשנת 1999 , לפי בחירות אלו מצבנו היה צריך להיות כבר ממזמן הרבה יותר גרוע ). בקיצור העבודות האלו מספיקות כדי להבין שלאולמרט בכלל אין מה לעשות בתור רה"מ . לפי דעתי מהפך 1996 מתחרז טוב מאד עם מהפך 2006 . ד"א לא פרטתי במספר עניינים כי בכל מקרה אני סומך שתבין לבד .

מה עם גיבוי במאמרים? ../images/Emo151.gif

ופרסם זאת ב"שרשור עובדות"... כולנו מחכים!

קישקאשת

New member
למען האמת תחפש לבד ,למה להזיע

בשביל עוד חודשים בשלטון שניתן למפלגה שמעולם לא נבחרה וגם לא תבחר .

היה ברור שאין לכך כל גיבוי ../images/Emo6.gif

הגיע הזמן שתפסיק להתעסק בספקולציות...

קישקאשת

New member
מה??!?!? אתה באמת צריך גיבוי לזה ??

אל תעשה מעצמך צחוק . מה אתה רוצה מאמר על השלום של בגין ???? או על הבטחון בשלטון נתניהו(אתה יכול לספור לבד את מספר הפיגויעים ?! או הצלחתו הכלכלית !? הערכתי אותך קצת יותר , ד"א אם אתה מאמין לפרשנות שלך זה בסדר , למאמרים , תחביא אותם , הם מראים על מה ??????????. אתה רוצה שנספור את מספר הרוגים בזמן שרן או הפיגועים לעומת נתניהו ?!

אתה מביש את עצמך, ידידי ../images/Emo4.gif

אתה טוען שאתה יכול "להפציץ במאמרים" ואז כותב שאין לך כוח?! תן גיבוי ותפסיק לקשקש, בבקשה :) אתה מוזמן לעשות זאת ב"שרשור עובדות" - אני מבטיח לנעוץ תגובתך המנומקת.

למעלה