11 דברים שלא ידעתן עליי

A e o n 6 9

New member
וואו ../images/Emo2.gif

סחתיין, כמה כשרונות.. גיטרה, תופים, כדורסל.. הלוואי עליי! i'm a quitter ;_; (איךשלאכותביםאתזה)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני אמורה לדעת דברים XD

מצפייה בו וכאלה, ואני לא יודעת כלום

The Psycho Girl

New member
חחח גם אבא שלי שף

והחביתה שלי תמיד נשרפת אבא שלי אומר שכדי שאני או יתחתן עם מישהו ממש עשיר או עם טבח כי אם לא אוי ואבוי

Himeka

New member
אוקע. 11 דברים שלא ידעתם עלי.../images/Emo69.gif

1. אני מכורה לסרטים, אני כרגע לומדת תקשורת וברגע שאני אשיים אני ארצה לעבור למקומות יותר גבוהים שקשורים לקולנוע וכו'. 2. אני מכורה לכתיבה, אבל הבעיה היא שאני כותבת רק כשיש לי מוזה ואני נורא רוצה לכתוב ספר. 3.יש לי בעיות קשה וריכוז~ 4. אני יכולה להיות הסיוט שלכם אם תחליטו שזה הזמן שצריך להציק לי ולדבר שטויות. *evil* 5. אני לא מבינה בענייני בנות. בכלל. Oם; כשאני נכנסת לחנויות בטוחים שהתלבשתי בחושך. XP 6. רוב האנשים שמגיעים אלי הביתה אומרים שהבית שלי מגניב! D: 7. אני נורא רוצה להפגש עם קיה ושיר [sweetshir] למרות שעם שיר נפגשתי כבר~ D: 8. אני אוהבת לקבל לא אוהבת להחזיר [כמה רע זה נשמע?XD] 9. אני אוהבת לישון. אני נרדמתי בכל חור אפשרי, פעם נרדמתי על רצפה של גן, טוב אולי זה כי הייתי שיכורה. XD 10. אני לא מעשנת כבר כמעט חודש.^____^~

A e o n 6 9

New member
עליי ../images/Emo191.gif

היה לי שיער אדום-סגול למשך חצי שנה (יענו צבעתי). ואז הוא נהפך לג'ינג'י. ועכשיו הוא שוב חום/בלונד כהה עם גוונים ג'ינג'יים בלתי מוסברים.
במהלך כל התקופה של.. החיים שלי, תמיד הייתה לי חברה טובה ובחיים לא מצאתי את עצמי בלי חברה לידי.
הייתי במחנה אמריקאי בכיתה ז', כשההורים שלי עוד לא היו מרוששים. כן, בעקבות זה הם נהיו מרוששים XD (סתם לא, אני מגזימה)
אני לא בוכה בסרטים כמעט בכלל, במיוחד לא כשאני ליד אנשים.
אני דומה לו.
יש לי אובססיה למקפליי פחות מחודש (
רק עכשיו שמתי לב כמה זה פתטי). אבל אני מבטיחה לא לנטוש אותם, אני לא אחת של שגעונות חולפים. טוב אולי.
אני לא מפיקה שום תועלת. אני חסרת תועלת בריבוע. לא מנגנת על כלום, לא שרה, אין לי כישרונות, חוץ מזה ש.. טוב אני אגלה סוד. לפעמים אני נהנית ממתמטיקה. (O: פושעת!)
כבר שנה שלא היה לי חבר, ואני די מרוצה מהעניין כי החברים הקודמים שלי היו כשלונות (היו לי הרבה כשלונות שאני די מתביישת בהם). וכן, עדיין לא פגשתי את 'האחד'.
אוקיי, זה וידוי ממש מוזר - אני מתעבת תוספות. ז"א, בהמבורגר, שווארמה, פלאפל, אני תמיד הולכת על יבש (ז"א בלי סלטים או חמוצים או רטבים), ובד"כ האנשים סביבי פותחים עיניים לגודל של אשך ואומרים "יבש? OO" ואני עושה "כן אני אוהבת את זה ככה ://"
חלק אומרים שאני יודעת להצחיק, חלק אומרים שאני דפוקה בשכל, חלק אומרים שאני שתלטנית, חלק אומרים שיש לי הומור ממש שרוט/שחור, חלק אומרים שאני שנונה, ואני כבר אבודה מלנסות למצוא את עצמי ://
הייתי ב: מולדובה (שם נולדתי O:), אנגליה, צרפת, בלגיה, הולנד, ניו יורק, אורלנדו/פלורידה, דנבר/קולורדו, שוויץ, אוסטריה, גרמניה, ניו ג'רזי, תורכיה ומחרתיים איטליה. *לוקחת נשימה*
ואחרון יפה - אני רק רוצה שיאהבו אותי
(טוב די להיות אימו. בעצם נשנה את הוידוי הזה ל - אני שונאת אימואים.) וואו אני כ"כ מוזרה.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעיניים בגודל של אשךXDDDDDDDDDDDD

The Psycho Girl

New member
איזה כיף לך ../images/Emo13.gif

אני הייתי שנה שעברה בורונה ובונציה ובעוד ערים והרים באזור אני חולה על איטליה המדינה היחידה באירופה שמצאתי מה לאכול שם

A e o n 6 9

New member
חח רציני?

כיף שם? על מה את ממליצה לי כאילו כשאני אהיה שם? -סורי על החפירות
-

The Psycho Girl

New member
ממליצה לאכול פיצה - אחרי שטעמי מהפיצה שם

את לא תוכלי לאכול יותר בארץ בכלל את תאכלי שם המון אני חזרתי עם כמה קילו עודפים מה שבדרך לא קורה אלא הפוך כי אין מה לאכול בורונה אני ממליצה לעשות קניות יש שם סיילים בתקופה הזאת וגם בחנויות של מעצבים צעירים אז אפשר לקנות דברים יפים בזול ותלכי ל"בית" של יוליה מרומיאו ויוליה ואין מה יותר ממש להמליץ אחת המדינות הכי יפות שראיתי במיוחד האנשים שם השאלה באיטליה זה לא מי שווה אלא מי לא שווה LOL אה ! בונציה יש כיכר כזאת שבאים מלא מלא מלא מלא יונים אז אפשר לקנות תירס ולהאכיל אותם בזה והן אוכלות מהכף יד זה ממש מגניב

roni poynter

New member
גמלי אין חוגים.. וגם אני אוהבת מתמטיקה..=]

"כבר שנה שלא היה לי חבר, ואני די מרוצה מהעניין כי החברים הקודמים שלי היו כשלונות (היו לי הרבה כשלונות שאני די מתביישת בהם). וכן, עדיין לא פגשתי את 'האחד'." וזה בכלל נראה כאלו אני אמרתיי...

אממ.. טוב... |זהירות>>חפירה|

שמתי לב שיש לי הרבה דברים במשותף איתכן: גמאני אוהבת להשתין שהדלת פתוחה כשאף אחד לא בבית...(זה מין הרגל כזה..), גמלי יש משקפיים (2.5 ו-2.25 ) מכיתה ב
אני מתה לשים כבר עדשות אבל אני עדיין בלי...
, יש לי התקפי בכי ודיכאון: אם פתאום אני מרגישה קצת עצובה אני יכולה להיתקע בחדר שלי ולהתחיל לבכות ולמרר 'למה אני?' בלי שום סיבה... הדבר היחיד שמרגיע אותי מבכי הוא מקלחת ...(??)
אני לא יכולה להסתכל למישו יותר משתי שניות בעיניים, אני ילדה מאוד ביישנית, וכשמסתכלים למישו בעיניים זה כאילו רואים את הנשמה שלו (אני באמת מאמינה לזהה..) ואם אני מסתכלת למישו בעיניים אז גם הוא (משום מה?!) מסתכל גם לי בעיניים ואנילא מרגישה בנוח עם זה, אז בתכלס אני מסתכלת בעיניים רק לחברות הטובות שלי שיודעות הכווווול עלי או שאני נעלבת או משהו אני אוהבת להסתכל למי שעשה לי את זה בעיניים ולהגיד לו מה שאני חושבת עליו... (לך לה*זד***ןןןןןןן!!)
אני תמיייייד נוטרת טינה, לא סולחת ולא שוכחת!!!! אלא אם כן זה משהו שאני יכולה לסלוח עליו והוא לא כזה ביג דיל, אבל גם אז אני כל הזמן מזכירה את זה למי שעשה לי את זה..(שילמד לפעם הבאה!!).. ואני ממש לא סובלת שמעליבים אותי.. אני יכולה ממש להיפגע ממשהו קטן, ויותר אני כועשת על זה שאומרים לי אחרי זה "מה את רוצה?! סתם צחקתי איתך...".
אני מכווווורהההה למחשב שלי!!! ואם אני לא על המחשב אני עם חברות שלי או משפחה והכלל... זה מגיע לרמות כאלה שאני יושבת על המחשב עד שש בבוקר והולכת לישון ואז קמה בארבע אחרי הצהריים.. אני צריכה דחוף לסדנת גמילה...(סתאאאאם!!)
כולם חושבים עליי שאני ממש מעופפת ואין לי זיכרון, ובתכלס זה נכון אבל אם אני רוצה לזכור משהו הוא יכול להחרט לי בזכרון הרבה מאוד זמן... ואני לא זוכרת כלום מגיל בערך 11.... אבל אם אני רואה תמונה או משהו אני יכולה להתחיל לספר את כל הסיפור מאחורי התמונה.. ככה שיש לי זיכרון בסדר..
אני יכולה לעשות הכללל בשביל חברות שלי, אם הם מכבדות אותי ואוהבות אותי אני מוכנה לעשות הכלללל בשבילן.. נגיד אם אני וחברה שלי נתקעות איפשהוא ואין לה כסף לאוטובוס או משו אני אעשה הכלל בשביל להשיג לה ואם אני לא מצליחה אני אתן לה את הכרטיס שלי ואמצא דרך ללכת הביתה...
אני בוחנת כל אחד ברחוב מכף רגל ועד ראש (אין לי מושג למה...), ואני מאוד אוהבת לחלק מחמאות... זה פשוט כיף לראות אנשים מחייכים כשאומאים להם את זה...
החברות שלי ואמא שלי (למרות שזה לא נחשב
) אומרות שאני יודעת לשיר ממש יפה, אבל אני ממש מתכחשת לזה למרות שאני מאוד אוהבת לשיר ואני זוכרת את כל השירים של מקפליי בעל פה!!
אני גם מאוד אוהבת לרקוד למרות שהשנה לא יצא לי ממש להיות בחוג (עברתי דירה אז לא הסתדר לי...) ואני אוהבת במיוחד לאלתר ...(אני מאוד טובה בזה!!)....
אני מוכנה לנסות עשות הכגל חוץ מלעשן סיגריות וסמים... אני אוהבת לשתות.. (אל תצחקו עליי...
) במיוחד לימונצ'לו (אבא שלי מכין) וליקר קפה (מהדיוטי פרי), ואני אוהבת פירסינגים וקעקועים.. אני מתכננת לי כבר כמה... אממ... אני אוהבת פריקים..(זה נראה לי ממש מגניב!) למרות שאני יודעת אני לא...(אווווף!).... אני שונאת את עצמי (אין לי מושג למה..) ואני במיוחד מתעבת את הגוף שלי... (אני יודעת שאני מאוד מתוסבכת)
אני ממש פוחדת מגבהים וזה ממש מבאס אותי כי אני מאוד אוהבת טיולים (מסיביים) כאילו של 8 שעות ללכת והכל.. ואבא שלי מדריך סנפלינג (מי לא יודעת שתפתח מילון!) וזה ממש מגניב אבל אני מפחדת לעשות את זה.. בטיול שעבר היינו באיזה נחל בצפון ועשינו סנפלינג בתוך מפל (זה ממש מגניב) וכולם עשו חוץ ממני... כ"כ רציתי לעשות אבל פחדתיי... למרות שאני עושה סנפלינג מגיל חודש..(עם אבא שלי) בשנתיים-שלוש האחרונות אני לא עושה בכלל בגלל הפחד גבהים שלי.. אממ.. וזהו... נראלי.. ויש עוד שניים בונוס: 1. אני מכורה ל: "..." כבר שנתיים ומשהו.. 2. יש איזה קמפינג ברמת הגולן ("קטיף פירות שעל") שנראה ממש כמו גן עדן (באמת!), אני ממש אוהבת את המקום שם, למרות שהוא לא מתאים לילדות מפונקות -זה מין חושות (מו בסיני), סוכות כאלו אבל יותר משוכללות, אני יוכולה להיות שם חודש ולהסתלבט בלי להשתעמם... (ואני בד"כ משתעממת מאוד מהר) מקווה שהכרתם אותי יותר.. אור!

butbut

New member
ואיי כמה בנות ביישניות!!..מה תעשו כשתפגשו את

מקפלי?? תעמדו כמו נר נשמה ותחייכו כמו דביליות? >< סתםסתם,תהיו ביישניות זהח מוד,אבל לפעמים קצת בטחון עצמי זה טוב. אני בכלל לא ביישנית..וחבל חח..צריך קצת=]

A e o n 6 9

New member
היי, ביישניות זה סטייל! 3:

כמו דאגי DD:: סתם נו לפעמים עדיף להיות ביישנית ולסתום את הפה (מה שקורה אצלי לעיתים רחוקות או ליד אנשים שאני שונאת/לא מרגישה בנוח)

למעלה