שרשור קדחני לילה

ריף24

New member
איתן שכב עם קרן-בזמן שהיו לו"רגשות"ודניאל היי

הייתה בבית חולים. תגידו זה לא מספיק לכם כדי להבין מי הוא?? ההפקה יכולה לתדרך אותו, ולהגיד לו-אבל הוא עצמו היה מול העיניים שלנו 3 חודשים מיותרים. אדם מגעיל ברמות לא שפויות.

andy181

New member
דקל אני תמיד נהנית לקרוא את הפרשנות שלך

לדברים, הם משקפים תמיד בדיוק מה שאני חושבת ומרגישה.

meytula

New member
../images/Emo45.gifכל מילה בסלע

אין,לא יכולתי לסכם את זה יותר טוב ממך.סחטיין!! דקל ראית מסיבת רווקים?? איילה רשף,רודריגו גונסל וארז קליימן מסמסים לדניאל ורוצים רק אותה כזוכה ואמרו שבשום פנים ואופן אסור לקרן וגב לזכות!

קשקשה9

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifדקל ,כל מילה שלך=זהב ../images/Emo45.gif

noaxxx

New member
דקל לילה טוב../images/Emo141.gifתענוג לקרוא...כרגיל../images/Emo45.gif

כתבתי קודם שההפקה היתה צריכה לשקול מצב כזה מראש, שאיתן יתחבר למישהי אחרי חודש. ולא סתם לשקול, אלא לקחת את זה בחשבון ולהתכונן. הם נתפסו עם המכנסיים למטה.. אם ההפקה היתה רצינית, וחושבת מראש על כל המצבים שיכולים להתפתח כתוצאה מהפורמט, התכנית היתה נראית אחרת לגמרי. ומאוד סביר להניח שהיו מתחילים עם שני רווקים, במקום לשים את כל הביצים בסל אחד. הרי בסופו של דבר מדובר בבן אדם, אי אפשר לשלוט ברגשות שלו ולהכריח אותו להתקרב לבנות שהוא לא מעוניין בהן. והעובדה שליהי בגמר פשוט
ועוד פעם

webguy

New member
הוא רצה אבל הבנים רובם העדיפו איתי

ולכן התיישר עם רוב דעות החברים

goodpink

New member
לא יכולה לסבול את אורן כזאת אי לויליות לחבר

גועל פשוט גועל כזאת חוסר לויליות לחבר. נתחיל בזה שהלך וסיפר לקרן וליהי דברים שלא אמור לספר ואז גם לאורטל. איפה הלויליות לחבר שלך הרגשות של איתן והאינטרסים של איתן הם אלו החשובים. הוא פגע בהם כל כך. ואהבתי שאיתן אמר לו מה שאמרתי כל הזמן על אורן ולמה לא רציתי אותו לפייבורטית שלי שאורן המשיך עם המשפט הרגיל שלו שיהיה FUמ אז איתן אמר לו שFUN זה לא הכל בחיים. כל הכבוד איתן ואורן סתם את הפה. סוף סוף. לא יכולה לראות כבר את הבן אדם הטרחני הזה חוסר לויליות משוועת.

ריף24

New member
איתן אמר לאורן במילים אחרות-לאורטל לא

מגיע לזכות, לקרן לא מדיע,לאף אחד לא מגיע-רק לי! אורן לא מוכר את נשמתו,וכל הכבוד לו! אדם ישר ואמיץ!

meytula

New member
כן כן../images/Emo269.gif

איך את לא אוהדת של אתי,כל מילה שניה שאת אומרת זה שקר

דקל69

New member
ריף - אין שום היסטריה, יש אי צדק, המליון לקרן

וגב וזה בסדר, אך הדרך לשם לא היתה הוגנת, ישרה או אמיתית.

סתיו7337

New member
ב-ד-י-ו-ק!!!!!!! ניסוח מצויין ../images/Emo45.gif

איתן ממש חושב שהוא מושך שם בכל החוטים. קודם בא למשחק כמו שייח להרמון, כשהוא מג'נגל כמה בחורות במקביל ואז כשלא בא לו לשחק, בחר אחת והתיישב בצד ואז בא בטענות למה ממשיכים לשחק ואם כבר ממשיכים, הוא צריך לקבל את הפרס. ממממ.....

איתן אמר שלמי שיש סיכוי לזכות צריך להיות בגמר

קרי - לליהי לא מגיע להיות בגמר. איתן רצה פייר פייט, לעומת גב שרצה את ליהי בפנים כי אין לה קהל מסמסים. מבינה?

למעלה