למה ליהי כן ואתי לא? חשבתי על זה וזו דעתי:
ליהי ואתי קורצו מאותו חרא, רק שאצל ליהי מחפה על זה עידון ושיער גולש. ליהי הייתה חברה בציר הרשע יחד עם אתי וקרן ויחד איתן עלבה, חיקתה וזלזלה באחרות באותה מידה שלושתן. ליהי לא תרמה כלום לוילה כל העונה, ממש כלום, אם היו מציבים במקומה מישהי אחרת, לא היינו מרגישים בהבדל, בחורה מיותרת לחלוטין. בנוסף, ליהי שכבה עם בן את דרכה לגמר, לי אין יותר מדיי ריספקט על דרך כזו. אתי היא טיפוס. נכון, רכלנית, סכסכנית פה ג'ורה וכל מה שתרצי, אבל היא כן תרמה כדמות לעונה ויצרה אינטריגות ועניין. היא תרמה שפה חדשה היא תרמה ממרצה לכל הבנות, גם אם היה לה אינטרס, כשהיא פינפנה את השערות של כולן לקראת שידור ועשתה להן שחי וגבות, היא עשתה את זה בניגוד לאחרות שהיו עסוקות רק בעצמן. בנוסף, אתי עשתה את כל הדרך לגמר לבד וזה ראוי לציון בתוכנית כזו שרובה זוגות לא היה לה גבר להשען עליו שיסנגר עליה אחכ בפני גב וחבורת הגברים לא היה מי שיגיד, אבל היא מחממת לי את הביצים בלילה, אני רוצה שהיא תישאר. היא הייתה בסופו של דבר לבד ולבד הגיע כמעט לגמר. גב הוא מוג לב שפעל לפי רצונה של קרן בהצבעה הזאת, גם הוא מבין שלליהי אין מצביעים בכלל ולאתי יש סיכוי לעורר נרדמים. אתי היא לא כוס התה שלי ובחיים לא פגשתי דמות כזו, אבל אם צריך לשים את אתי מול ליהי, אין לי שום ספק שלליהי אין מה לעשות בגמר , היא שם בחסד ולא בזכות.