שרשור קדחני לילה

ריף24

New member
סיון שמת לב שאורבך ודניאל קיבלו הכוונות?לא

מראים בכלל את אורטל! לא בפרק, ולא עכשיו.כל הזמן איתן ודניאל או שניהם על המסך! משהו פה לא מסתדר לי..

KEEK

Member
סיון, איתן שמר על ליהי בכל הדחה

בלי לחשוב פעמיים. ואם היה שומר על ליהי ואתי, מה אורן היה אומר? כל אחד רצה את הבחורה שלו גם יוני רצה את אתי, היא היתה קרובה אליו לא פחות מליהי לבן קירבה לא מתבטאת רק בסקס במקלחת. אז למה ליוני הוא לא צריך לחשבן? איתן ראה שנשארו 3 בנות, וכל אחת מהן קרובה בדרך כזאת או אחרת לאחד מהחברים שלו מבחינתו זה היה הזמן הכי נכון לנטרל את הקשרים שלהן מההחלטה, ולהסתכל על כל אחת כאינדיבידואל. עצם העובדה שאיתן לא שקל לרגע להדיח את אורטל, למרות שהיא חזקה בהצבעות, ולמרות שהוא לא ממש מחבב אותה, מראה לך שהוא לקח החלטה של בנאדם הגון וישר (אופי של ספורטאי אמיתי) הוא שם את האגו בצד ונתן לאורטל להגיע למעמד לו היא ראויה.

sivan1237

New member
קשה לי לקבל את זה שבן אדם תומך בייצור כזה

לא משנה מאיזה סיבה. היא רעה דוגמא רעה לא מוסרית בעליל והוא באותו רגע שרצה אותה בגמר - אוטומטית הסכים עם הדרך הקולקלת שלה לכל אורך המשחק..

KEEK

Member
הוא לא רואה מה שאת רואה

הוא לא טיפש, הוא יודע שהיא לא שה תמים אבל הוא לא רואה את הקיצוניות של זה כמו שאת את שוכחת שהוא ישן ברוב שהותו בוילה
אני דווקא הופתעתי לטובה שהוא העדיף אותה על פני ליהי וגם אני לא מת על אתי בדיוק כמוך, חושב שהיא דוגמא רעה ומכוערת..

adiyon2

New member
בעיני ליהיא יותר גרועה מאתי בהרבה דברים

מה היא עשתה בוילה? היא לא מעניינת, חסרת עמוד שידרה, חיילת וצל של קרן, בכיינית והכי גרוע מוכרת את עצמה על מנת להישאר במשחק שידוע לה ולכולם שלא תזכה. ממש המשפחה שלה צריכהלהתגאות בה. אתי עושה רעש, נכון שהיא אומרת דברים לא הגיוניים, אבל היא בסה"כ דמות קומית שמעבירה את העלילה בסבבה.

סתיו7337

New member
את דווקא מבינה מצויין

ניתחת את הדברים בצורה מדוייקת לדעתי. אבל יותר מזה, מעבר לכל מה שכתבת, איתן היום פצח גם בנאום לאומה שהשאיר עליו רושם של בחור קטן, קטנוני וממורמר. איתן החליט שהוא זה שצריך לזכות ונגיד שניחא, כי זה מה שהוא חושב על עצמו, אבל העובדה שגם הלך ונאם על זה כמה דקות טובות ויותר מזה, העובדה שהוא אמר לגב במילים לא מילים שהוא בכלל לא היה צריך להכנס לוילה, זה כבר היה ממש מגעיל. לבוא ולהגיד לגב שעצם זה שהוא נכנס לוילה מאוחר ולא עבר את כל הדרך עם כולם זה לא פייר, מראה שאיתן לא ממש מבין לאן הוא הגיע. איתן מתחיל להיראות כמו אדם שחושב שהוא תמיד צודק. ראו את זה גם בתוכנית היום, כשהוא רב עם אורן וכל שאר הבנים.

adiyon2

New member
אני לא רואה את זה ככה

יש כאן אדם שכנראה הובטחו לו דברים, בגלל שההפקה לא עשתה ליהוק טוב, הוא לא צריך להפסיד. הוא בסך הכל הביע את האכזבה שלו בקול רם, הוא שיתף את החברים שלו ברגשות לגיטימיים.

סתיו7337

New member
לא עשתה ליהוק טוב זה בעיני המתבונן

איתן עניין בערך לדקה וחצי את הקהל. הוא לא יכול להחליט איזה בנות מכניסים ועם כל הכבוד לאיתן, יש מצב שלא כל הבנות שהיו שם היו פיקס מתאימות לו, אבל לטעמי הכניסו בנות שוות לוילה, חלקן מאד ברמה וחלקן רק נראות טוב (וגם את אתי
). בקיצור, היה לו שם את הכל מהכל. לא יודעת מה כן או לא היה בחוזה איתו, אבל זאת לא הפקת הבית שלו והצורה שבה הביע אכזבה ליד חברים שלו ובעיקר ליד גב, היתה לא לעניין. איתן בפירוש ציין אתמול שבחר להפסיק את המשחק בשלב מוקדם ובחר בדניאל. אין פה הגיון להשאיר אותו עדיין כרווק. עם כל הכבוד לו, יש פה הרבה אלמנטים מאחורי ההפקה הזאת....ובעיקר כסף. זה ביזניס.

adiyon2

New member
כנראה לא הייתי ברורה

הליהוק הלא טוב מתכוון גם לאיתן. אם הם לא בדקו את הרקע בו הוא מתנהל היום, שיבואו בטענות לעצמם. בחור בן 34, שהיה בזוגיות מונוגמית במשך שנה וחצי לא יכול להיות פרפר ומכאן גם לא יתנהל עם כמה בחורות. מספיק שהיו בודקים בעיר ומגלים זאת. גם הבנות ברובן ליהוק גרוע, אם היו רוצים התאמה היו צריכים להביא לפחות בנות שנראות על פי הטעם שלו. גם בעניין התיזמון והבחירה לסיים את המשחק, ההפקה היתה צריכה לקחת את זה בחשבון, ושוב אם היו בודקים את הרקע שלו, היו צריכים להניח שזה יקרה. איתן היה פרפר לפני 10 שנים, היום הוא התמתן/ הזדקן.

מבחינתי השיקול שלו היה ריאלי והגיוני.ליהי..

עמדה יותר פעמים מאתי להדחה,ולפי נתון זה איתן הסיק את מה שהסיק. יותר מכך אכתוב לך,אני לא חושב שליהי נפלה מאתי בהתנהגות מוסרית לקויה אפילו יותר ממנה,שבחורה מוכרת את הדבר היקר לה ביותר עבור נזיד עדשים עלוב ודלוח בדמות גמר.זה לא פחות חמור מעוד פרחה פרובנציאלית טיפוסית.

למה ליהי כן ואתי לא? חשבתי על זה וזו דעתי:

ליהי ואתי קורצו מאותו חרא, רק שאצל ליהי מחפה על זה עידון ושיער גולש. ליהי הייתה חברה בציר הרשע יחד עם אתי וקרן ויחד איתן עלבה, חיקתה וזלזלה באחרות באותה מידה שלושתן. ליהי לא תרמה כלום לוילה כל העונה, ממש כלום, אם היו מציבים במקומה מישהי אחרת, לא היינו מרגישים בהבדל, בחורה מיותרת לחלוטין. בנוסף, ליהי שכבה עם בן את דרכה לגמר, לי אין יותר מדיי ריספקט על דרך כזו. אתי היא טיפוס. נכון, רכלנית, סכסכנית פה ג'ורה וכל מה שתרצי, אבל היא כן תרמה כדמות לעונה ויצרה אינטריגות ועניין. היא תרמה שפה חדשה היא תרמה ממרצה לכל הבנות, גם אם היה לה אינטרס, כשהיא פינפנה את השערות של כולן לקראת שידור ועשתה להן שחי וגבות, היא עשתה את זה בניגוד לאחרות שהיו עסוקות רק בעצמן. בנוסף, אתי עשתה את כל הדרך לגמר לבד וזה ראוי לציון בתוכנית כזו שרובה זוגות לא היה לה גבר להשען עליו שיסנגר עליה אחכ בפני גב וחבורת הגברים לא היה מי שיגיד, אבל היא מחממת לי את הביצים בלילה, אני רוצה שהיא תישאר. היא הייתה בסופו של דבר לבד ולבד הגיע כמעט לגמר. גב הוא מוג לב שפעל לפי רצונה של קרן בהצבעה הזאת, גם הוא מבין שלליהי אין מצביעים בכלל ולאתי יש סיכוי לעורר נרדמים. אתי היא לא כוס התה שלי ובחיים לא פגשתי דמות כזו, אבל אם צריך לשים את אתי מול ליהי, אין לי שום ספק שלליהי אין מה לעשות בגמר , היא שם בחסד ולא בזכות.

sivan1237

New member
אוקיייי אבל...

אם ככה אגב גם לפריד הגיע להיות בגמר כי היא עשתה את כל העונה של האח 3.. אבל נשים את הכל בצד.. גם אני חשבתי שלאתי מגיע המעמד של גמר כי היא השם שהכי מזוהה עם התוכנית הזו ברחוב (יותר מאיתן אולי) אבל הדרך לא מקדשת את האמצעים במקרה שלה. איזה מן מסר היא מעבירה לילדים שצופים? לבגוד בחברים שלך זה טוב כי הקהל אחכ לוקח אותך לגמר? גם היום איך היא השתמשה באופן הכי נלוז שיש באמא שלה כדי שיסמסו אחרי שראינו שלאמא שלה לא חסרה לא יד ולא רגל ברוך השם.. ושלא יכלה להפרד כמו שצריך מבית שלם שסחב אותה שלושה חודשים למרות כל מה שעשתה..וייבשה אותם באין לי מה לומר.. היא רק הראתה איזה חרא של בן אדם היא עד הסוף.. וזה שנשארו רק זוגות בבית זה יפה בעיני כי אחרי הכל התוכנית התיימרה להיות תוכנית על אהבה לא על רווקה ממורמרת מטבריה

KEEK

Member
השיטה של אתי להשתמש במצב הכללי שלה

ובמצב הבריאותי של המשפחה שלה זה דבר שקיים תמיד ג'קי מנחם הביא בזכות מיליון ש"ח הביתה. הוא פעל באותה צורה כמו אתי חזן החטא היחיד שלה זה שהיא לעומתו, היתה מאוד שקופה ותוקפנית. גם שמשחקים על קלף המסכן, צריך לדעת איך לעשות את זה.

sivan1237

New member
ג'קי התמסכן עם המון חן

היא עם המון רוע.. היא יכלה לקחת את הכריזמה שלה למקומות טובים והיא כל הזמן הוכיחה ההפך.. ג'קי לא התלכך ככה.. למעשה לא זכורה לי אף דמות שככה התלכלכה בריאלטי.. גם לא חודדה

KEEK

Member
אמממ.. פרידה?

ג'קי אכן לא התלכלך ככה מסכים שהוא התמסכן עם סוג של חן לכן אמרתי, גם להתמסכן צריך לדעת איך..

למעלה