שרשור קדחני לילה

דקל69

New member
היום איתן פתח את כל מה שההפקה ניסתה

לגרום לו לעשות וזה למכור את עצמו. לאחר שהרגיש יסורי מצפון ושבגד בעצמו לאחר הדייט עם קרן הוא הבין שהלב משדר לו דברים אחרים, ואולי לא הלב במאה אחוז כמו הנטיה וההעדפה לדניאל, גם הדייט עצמו היה קר ולא זרם ומלבד הסקס (שכנראה לא קירב אותו נפשית ופיזית) לקרן גם למחרת היום בקטעים ששודרו הוא לא היה קרוב אליה במיוחד מלבד נימוס של שני אנשים שבילו לילה יחד, כשיצא הוא החליט והלך עם זה עד הסוף. ההפקה לא קיבלה את זה וניסתה כנראה בכל דרך לגרום לו לא להחליט ולהשאיר את המשחק פתוח למרות שהבין שההחלטה שלו לא משמחת את ההפקה. אני זוכרת בימים שלאחר הדייט עם קרן איתן היה קרוע וזועף, דניאל הבינה בין השורות את הלחץ של ההפקה ואמרה לו את המשפט שכנראה השפיע עליו "איתן, אתה לא בובת חוטים של איש", היום איתן הבין שההפקה כעסה ונקמה בו, הוא עוד לא מבין עד כמה העריכה של התוכנית הרסה אותו ואת כל מה שבנה ם דניאל שם רק כשייצא יבין. ומי שטוען שדניאל צבועה או איתן שמדברים על המליון או מתמם, ברור שמעבר לאהבה (שאנשים מצאו או לא מצאו) יש פרס שמכלתחילה נכנסו אליו (גם 14 הבנות), אם כך למה קרן וגב לא עוזבים? למה אורטל לא עוזבת? כי לכולם יש סיכוי אחרת מי שמתמם היה עוזב אם הפרס לא בראש מעייניו, לפחות איתן ודניאל הודו בזה בפה, שזה לא מוריד מהקשר האמיתי ביניהם אבל בין היתר נכנסו גם לזה. חחח, וליהי שם עדיין, כמה מפתיע, כמה הזוי, כמה מבחיל, הבחורה שהגיעה למעמד הזה ברגע שהוחזרה ע"י גב הראשונה שהיא רצה אליה היתה קרן ואח"כ חיבוק ענק לגב ונשיקות בעוד בן ממתין בצד שתבוא אליו, לא נורא נשאר לליהי רק 4 ימים לסבול את המגע של בן ואת נוכחותו. וחבל על אורן שכנראה שכח את החבר שלו, שרץ לנדב מידע לכל שומע. ולי אין התלבטות את 3 ההצבעות שלי בוואלה אני מעניקה אך ורק לדניאל וגם לאיתן (שהיום גיליתי שהוא אדם ישר- לא התכוון להדיח את אורטל או אתי בגלל התחרותיות ואמר לגב את כל האמת בפניו), והיה ודניאל תצא מקום שלישי בגמר אסמס לאורטל, אם כי זה לבטח לא יעזור ההפקה מכוונת לזוג, ובמקרה הזה זה הזוג הוא הזוג ה"נוצץ" שנשאר מאוהב בתנאים של הבאת חברו דניאל פעמיים, אמא שלו בטלפון, טיסה ליוון ובעיקר לקבל מסרים בחוץ שיבחר בקרן וירוויח.

מסכים איתך דקל,אין שם אנשים כמו בובליל ואלירז

שמספיק כנים לבוא ולהגיד וואלק אני נכנס קודם כל בשביל המיליון מה שיבוא מעבר לזה וולקאם. קצת ביציים חסר שם.

סתיו7337

New member
מסכימה רק עם חלק מהדברים

נכון שאיתן היום פתח את מה שקרה מאחורי הקלעים ושתאכלס, כולנו כבר ניחשנו בזמן אמת. מעבר לזה, כל הקטע של ההפקה שנקמה הוא קצת....איך להגיד....תמים. זאת תוכנית ריאליטי שמושקעים בה המוווון דולרים ויש מאחורי המכונה הזאת המוני אנשים שעובדים עליה, אז עם כל הכבוד לאיתן, התוכנית תוכננה לשלושה חודשים ואיתן שרף הכל אחרי...כמה זה היה? חודש? משהו כזה.... מה הוא מצפה? שישלחו את כולם הביתה ויעברו לשדר שידורים חוזרים של סיינפלד? נכון, המשחק שונה באמצע, בגלל שקרו דברים, שאיתן היה חלק גדול מהם. ההפקה בחרה להמשיך ולעניין את הקהל והכניסה קונטרה, רווק נוסף. לגיטימי לגמרי. מכל זה לא נראה לי מכבד את איתן לבוא ולהגיד אחרי הכל שזה לא פייר. אף אחד לא אמר לו לזרוק את דניאל, נראה לי שהרוב מבינים שהם אכן התאהבו אחד בשניה, אבל במקביל רץ משחק ברקע ויש עוד שחקנים בו. להגיד לגב שלא פייר שהוא נכנס באמצע? למה? מה בדיוק גב עשה שלא היה לגיטימי? ונגיד שגב לא היה נכנס. איתן לא כזה טלית שכולה תכלת. הוא נכנס ביודעין למשחק שבו הוא ידע שיצטרך לשבור לב לכמה בנות. זה כן מוסרי? ועוד נגיד אחד. אם גב לא היה נכנס ואיתן היה ממשיך לשחק עד עכשיו עם כל הבנות. עדיין היה הסיכוי שלא איתן היה לוקח את הפרס. איתן היום אמר, במילים לא מילים, שהוא ודניאל היחידים שצריכים לזכות בכסף.

כולם בהרגשה שלגב לא מגיע.לקרן כן,לאורטל כן.

אפילו לליהי כן,כי הן היו שם מהתחלה.אבל גב נכנס כשכיר חרב ויצא כך. תחשבי מה זה להיות בנעליו של איתן,מכניסים תחת האף שלך רווק חדש(בקיצור מודיעים לך מול כל הוילה והבחוץ אתה כשלון טלוויזיוני) והוא גם אוכל על חשבונך,מתקלח על חשבונך,גונב לך את חברך לוקח לך אחת מהבחורות שלך,וגם זוכה בחצי מיליון. איך היית מרגישה? איתן בחור משעמם ולא מתאים בעליל לראלטי או לתחום הטלוויזיה אולי לינשופים בעצם,חח,או לתכניות בישול בתור פרופס של צנון תלוי. אבל גם לו לא מגיע זובור ציבורי כזה. והכי מצחיק שהגנב-גב עוד טוען בפניו שהוא לא נכנס עבור הכסף.

סתיו7337

New member
למה "על חשבונך"?

זה לא שאני לא מצליחה להבין למה בנאדם שחושב שמגיע לו מיליון....סליחה חצי מיליון שקל ירגיש באסה כשהוא יבין שיש סיכוי שהוא לא יקבל אותם, אבל מפה ועד לבוא בטיעונים והאשמות מגוחכות כאלה, יש מרחק. המילים של איתן "לא פייר" אשכרה נשמעות כמו כיתה ג'. גב לא עשה שום דבר לא לגיטימי. הוא נכנס לשחק ושיחק. הנקודה היחידה שלא ברורה שם (ותתברר בקרוב) היא הקטע עם קרן, אבל תכלס, זה לא לגיטימי כרגע....

מנקודת המבט של איתן זה לגיטימי בהחלט.

איתן נכנס בידיעה ברורה שהוא וחבריו הם הגברים היחידים בוילה,ושהוא "הרווק" השתלשלות האירועים שהביאו לכניסתו של גב או לצורך הענין גבר אחר לא רלוונטים לתחושתו של איתן.

סתיו7337

New member
חשיבה מאד מרוכזת עצמית

מצד אחד הוא "יגמור" להם את המשחק וישאיר אותם בלי כלום במשך חודשיים ומצד שני גם יבוא בטענות להפקה וגם יחשוב שהפרס מגיע לו. ולחשוב שהייתי מאוהבת בו פעם

adiyon2

New member
אבל הוא לא גמר את המשחק

הפקה היתה צריכה לקחת את זה בחשבון, ולא לבנות תוכנית שבה פעלו בשיטת השכבות, שמו שכבה אחת, הרווק התאהב, שמו שכבה נוספת. כל פעם שחלא הצליח להם, הם על הדרך מצאו פתרון. זה לא עובד ככה. אי אפשר בזה להאשים את איתן. המלהקים טעו, איתן לפני 10 שנים היה להיט, היו צריכים להעריך את זה. הבנאדם היה עם חברה שלו שנה וחצי, זה ברור שהוא לא פרפר. למה האשמה היא על איתן?

סתיו7337

New member
ההפקה כשלה בתכנון, זה ברור, אבל הנאום של

איתן אתמול לא קשור רק לזה. הוא סיפר במפורש שבחר את דניאל בידיעה שזאת אמורה להיות הפואנטה של המשחק וכל זה קרה משהו כמו חודש מתחילת המשחק. כמו שכתבתי למעלה, מדובר בהפקה מורכבת עם הרבה שחקנים, הרבה כסף שמושקע פה והרבה אנשים שעובדים מאחורי הקלעים על זה. לגיטימי שאיתן התאהב, אבל לא לגיטימי שנראה לו "לא פייר" (מילים שלו) שהכניסו עוד רווק כדי להמשיך את המשחק. הוא בחר לרדת בתחנה, אז שלא יתמרמר על זה שהרכבת המשיכה בלעדיו. עם כל הכבוד לו, הצופים בבית לא היו מחזיקים מעמד חודשיים נוספים בתוכנית שנקראת "הרווק", בלי רווק. אגב, אני מסכימה לחלוטין עם נקודת המוצא שהתכנון של התוכנית היה דפוק. לדעתי זה נובע מהשילוב של המגורים של איתן וחברים שלו בתוך הבית עם כל הבנות. זה מה שהביא לכל הבלגאן.

adiyon2

New member
מבחינתו זה באמת "לא פייר" האשמה היא לא שלו

אלא של ההפקה (כפי שעניתי לך למעלה
. זו תחושה סוביקטיבית שלו, אשר הוא בחר להביע אותה מול חבריו. זה לא סוד שהכניסו עוד רווק כי איתן לא סיפק את הסחורה, אבל שוב זו לא אשמתו.

סתיו7337

New member
נכון, זאת לא אשמתו, אבל איתן לא הגיע לשם

כדי לקבל משכורת על ההשתתפות, אלא כדי לזכות בפרס שהוא חלק מתחרות. התחרות הזאת נפתחה לקהל הרחב שהביע את דעתו. איתן שיחק כמו שחשב שצריך ואנשים בבית החליטו שדניאל (ומכאן הוא הסיק שזאת הזוגיות שלהם) לא כזאת מרתקת, או שאולי משהו בהתנהגות שלה לאחרונה הרגיז חלק מהאנשים, לא יודעת, אבל בכל מקרה, איתן צריך לקבל את העניין של התחרות. טוב, שתינו מסכימות שההפקה לא הבריקה ושיש הרבה מקום לשיפור ועכשיו אני צריכה להזיז את עצמי ולהתחיל להתכונן לעבודה
שיהיה יום טוב

goodpink

New member
זה לא לגיטמי- איתן חשף התערבות הפקה ושבניגוד

אליו בין השורות למעשה נאמר שגב כן הלך עם ההנחיה של ההפקה והמשחק של ההפקה. איתן למעשה חשף את כל הלחץ של ההפקה עליו וכל הטיעונים שההפקה אמרה לו כמו כן חשף מה ההפקה אמרה לו לעשות ומה היא רצתה שהוא יעשה והוא סירב. אבל מי שלא סירב זה גב רואים את זה בדחיפה של ההפקה בהכל בעריכה הפייבורטית בזכיה ליוון הם לא עברו את משימת הדו שיח היו צריכים לפסול לפחות 9 פעמים מינימום בפרומאים בצעד רואים את התערבות ההפקה הניצול של איריס כמקדמת עלילה והכנסה של מילים לפה הכוונה של גב וקרן אצל איריס הפיסכולוגית ואיריס AKA ההפקה וכמובן ההכנסה של המילים על ידי המנחים והזמן מסך כמובן כמעט שכחתי. ככה שמה שגב עשה זה ממש לא לגיטמי. גם ההכנסה של גב עצמו בשלב כזה מאוחר שהעמידה אותו בעמדת נחיתות כל כך גדולה לא לגיטמית מישהו מבחוץ שראה מה שידרו מה הבעתיות מבחינת הקהל מי חזק בעתית ביותר וכמובן שמישהו שהכניסו לקראת הסוף חודש לקראת הסוף שיש כבר עייפות החומר גם בחינת הצופים ככה שמשהו חדש יכול להיראות יותר אטרקטיבי למרות שהוא ממש לא.

סתיו7337

New member
דווקא המציאות של בדר"כ סותרת את מה שכתבת

בדר"כ ובטח בריאליטי בארץ, הוכח שמי שנכנס אחרון הוא זה שיוצא אחרון ובטח הוא לא זה שזוכה. אני אומרת שאנחנו עדיין לא יודעים מה יהיה, אבל עייפות החומר נובעת מליהוק ואם אנשים לא מתחברים לאיתן זה ברור לא באשמתו, כי זה מי שהוא, אבל איתן התלונן אתמול בין השאר על זה שאנשים כבר לא מתחברים אליו ואל דניאל כי הם בשיגרת זוגיות וזה לא דבר מעניין, אז אני לא ממש מסכימה עם איתן, אבל עובדה שגם לו היה נימוק למה אנשים לא איתו עכשיו. הקטע של הפקה ומשיכה בחוטים....מישהו פה תמים וחושב שריאליטי זה באמת תרגום של המילה כמו שהיא? ממש לא. ברור לגמרי (ובישראל לקחו את זה לקיצוניות לצערי הרב). תמיד יש משחקי הפקה מאחורי הקלעים ומי שמגיע מעולם התקשורת גם יודע עד איזו רמה יש התערבות. מי שמכיר את התוכנית "פרדייס הוטל" ראה מה זה באמת לשנות חוקי משחק כל רגע בתוכנית. זה היה חלק מהפורמט ואם איתן היה נכנס למשחק כזה, הוא בכלל היה בוכה בלי סוף על זה שכל שניה משנים לו את החוקים. העובדות הן שאיתן הוא למשחק כדי לעניין את הצופים במשך קרוב לשלושה חודשים, החליט להפסיק את המשחק (=הפסיק להיות הרווק) אחרי חודש בערך ואת הצופים צריך היה לעניין איכשהו, כדי שההפקה הזאת לא תיפול באמצע. איתן קיבל את כל התנאים שאפשר היה לרצות: וילה מפוצצת בבנות, החברים הטובים שלו לידו כל הזמן (גב כזכור, היה לבד). תנאים של שייח. עם כל הכבוד, לא חושבת שיש לו על מה לבוא בטענות.

goodpink

New member
את גב אי אפשר להדיח כך שמה שאמרת לא נכון

ככה שמה שכתבתי עומד בעינו. עכשיו בנוגע להתערבות ההפקה אף פעם לא היתה כזו התערבות אגרסיבית של ההפקה בכל אורך הדרך לא ראיתי התערבות כזו באח הגדול אפילו לא מתקרב. יש פה הנחיה של מתמודדים יש בו יצור סיצואטיות יש כאן זמן מסך לא שווה יש פה התערבות של המנחים יש פה התערבות של מקדמת עלילה פסיכולוגית כל כך הרבה דברים שלא היו במקומות אחרים. לא התפלה שאיתן יצא שיבדוק טוב טוב את החוזה שלו שידרוש את הנתונים של הסמסים לא התפלא אם יש לו עילה לתביעה של ההפקה ועם כל המניפולציות שהיא עשתה שהעמידה אותו במצב של נחיתות. לא מאמינה שלאיתן היה בחוזה שהוא חייב למשוך ולשחק עם בנות שהוא לא מרגיש את זה. ההפקה יכלה לעשות מה שהיא רוצה ברגע שאיתן בחר לעשות עוד משימות להכניס עוד רווק עוד מילא מה שלא מתקבל ולא מקובל זה התערבות האגרסיבית של ההפקה וההשפעה על הצופים העריכה הזמן מסך ההנחיה של הפייבורטיים שלה וכו כו וכו ועכשיו אין לי ספק שהם סידרו את ההדחה של הפייבורטית שלי הם הכניסו את גב למטרה מאוד ספציפית והיא היתה עולה על זה מהר מאוד כאחת שבאה מטלויזיה ובכלל קוראת אנשים מעבר לזה שהיא היתה מפריעה להם למטרה שלהם.

דקל69

New member
כן, איתן הוא בחור ישנון, קצת סנוב, קצת

מדחיק קשר קר עם אביו וחוסר הערכה אבל הוא מאוד הגון וישר ובעל ערכים, ולפחות לא צבוע ושחקן והודה שאחד מהקריטריונים שהשאירו אותו במשחק זה המליון, ואת מי לא בעצם? אולי רק את ליהי. לא בושה להודות באמת (הלגיטימית למשחק הזה), בושה להסתתר ולנסות למכור בולשיט בזמן שבחרת בבחורה שסלדת מימנה בתחילה, השפלת אותה ועבור המליון נהפכת לגבי מאוהבי, אם גב באמת הגיע רק בשביל משכורת ולא בשביל הפרס הוא לא היה מביים את כל ההתאהבות הזאת עם קרן אלא רק היה בוחר בה בהוראת ההפקה ללא כל הזיקוקים, הנאונים והשמאלצים, עובדה שרק אתמול הודה לאיריס שרוצה הביתה וגם אתמול לאחר סשן של נשיקות עם קרן הוא פתאום התהפך ואמר לה שנמאס לו המקום ולהיות שם והמצלמה ברחה בבהלה מהחדר ומהסצה, בחור כ"כ מאוהב קשה לו להשאר עוד 4 ימים עם הבחורה שהיא אוהבת? לפחות לאיתן עם כל הקושי לא היו משברים (בכל שעה) של עזיבה כי הוא שלם עם הדרך ועם הבחורה שבחר ולא חי שם באילוץ. ולומר את האמת, כמה שלא נעימה שתהיה שאתה שם בין היתר בשביל המליון היא אמיתית וערכית יותר, זה לא מוריד מאדם שהגיע לזכות בפרס (זה מהות המשחק והתוכנית) זה בעיני נקרא אמינות ושקיפות. ואיתן פתח את הדברים תוך הבהרה שאין לו טענות לגב, לקרן או לקהל - בין השורות היה ניתן להבין שהטענות שלו הן להפקה ולחוסר היושר שבו נהגו. יכלו לשחרר אותו ולהביא רווק אחר אבל הם פחדו להודות שהם כשלו בפורמט, כשלו בדרך, כשלו בהבנה שיכולה לקרות התאהבות או העדפה ובחירה של מישהי לעומת היתר גם בשלבים כ,כ מוקדמים, ולא שאיתן לא ניסה, הוא ניסה אפילו 3 בנות וגם עדי היתה אופציה בהתחלה, הוא פשוט נתפס ואמר שלא רוצה לשחק במישהי או להיות לא כן וישר עם עצמו.

סתיו7337

New member
מכירה את זה שאומרים כן ועושים לא עם הראש?

זה בדיוק מה שאיתן עשה היום. אמר לגב שאין לו טענות כלפיו וכלפי קרן ואז התחיל לשפוך תסכולים החוצה. למה לא לגיטימי שיכניסו עוד שחקן, כשאיתן הכריז שהוא מפסיק לשחק בשלב מאד מוקדם של המשחק? למה לא לגיטימי שהקהל בבית יחשוב שיש מישהו אחר שמעניין יותר מאיתן...ודניאל? איתן צריך להשתחרר מהחשיבה העצמית המרוכזת שלו. גם כשאורן ושאר הבנים ניסו להעיר לו על הפוצי מוצי המוגזם שלו, הוא התעצבן. אורן ענה לו בדיוק כמו שצריך לענות למישהו שלא מבין למה הוא צריך לחשוב לפני שהוא עושה משהו: "קוראים לזה להתחשב"!!!

adiyon2

New member
ובנוסף למה שאת אומרת

יכול להיות שהוא מתוסכל ומשחרר קיטור עם החברים שלו. לגיטימי מאוד.

איתן עשה את הדבר הכי לא צפוי מבחינתו

וגם הכי לא הגיוני בשביל מי שבא רק בשביל הכסף וזה לבחור בדניאל באמצע העונה. אם היה חרא של בן אדם, היה מושך ומכאיב לעוד כמה בנות על הדרך , הוא בחר ללכת עם הלב שלו והרגשות שלו וחשף את העובדה שהוא בוחר בדניאל. ואז הכניסו את גב. גב לא עשה את העבודה, הרייטינג לא עלה וגם הוא ננעל על קרן בשבוע הראשון, כך שאי אפשר לבוא לאיתן בשום טענה. הוא כועס והוא צודק. הוא עבר יותר תלאות מגב הוא שוהה בוילה תקופה ארוכה יותר ולכן הוא מרגיש שנעשה לו עוול הוא דיבר לגב יפה מאוד, לא בא אליו באופן אישי בטענות, אלא להפקה, את זה אפשר היה לקרוא בין השורות. מותר לבן אדם גם להתמרמר הוא עשה את זה באופן מכובד וגב פשטי צריך להתבגר ולדבר כמו גבר ולא כמו נמושה "באתי כי אמרו לי לבוא"...יאללללללה....

סתיו7337

New member
לא כתבתי שאיתן חרא של בנאדם, כתבתי על

הטענות שלו אתמול ועל זה שהוא לא בחור תמים. הוא לא חרא של בנאדם, אבל הוא אינטיליגנט ובהחלט לא תמים. אין לו מה לכעוס על זה שהכניסו אדם נוסף, כשהוא הפסיק לספק את הסחורה. אנשים בבית לא היו מתעניינים בתוכנית על רווק שהוא כבר לא רווק. בטח שגב לא הבנאדם לבוא אליו בטענות (ולמרות שהוא ציין שזה לא מכוון לגב אישית, זה שהוא ישב מול גב וזרק לו את הטענות האלה מול הפרצוף, הביכו מאד את גב ובלי צדק). אולי בדיעבד אפשר לראות שהרייטינג לא התרומם (בטוח?) מאז שגב נכנס, אבל זה לא משהו שאפשר היה לדעת ובמקרה הזה אני מסכימה עם ההפקה שצריך היה להכניס רווק נוסף, כי איתן סיים את התוכנית מבחינתו. כמו שכתבתי אתמול, אני לא חושבת שזמן זה טיעון לגיטימי. זאת בדיוק הסיבה שהרגיז אותי שאיתן השאיר את אתי עד אתמול. זמן הוא לא קריטריון להשארת מישהו. אני גם לא חושבת שאיתן עבר תלאות בבית, עם כל הכבוד. איתן נכנס לבית עם תנאים חלומיים (המון בנות, חברים טובים שצמודים אליו, אגף בנים נפרד....) והחליט לשחק את המשחק בדרך שהוא מאמין בה. עם כל הכבוד לדרך הזאת, הוא חלק מהפקה גדולה. רוצה להתמרמר? סבבה. בבית, כשהתוכנית תגמר, או באזני ההפקה בלבד. לא מול מצלמות ובטח לא מול גב, שממש לא גרם לכל זה. אני דווקא לא ראיתי את הסיטואציה הזאת כמכבדת. לא את איתן עצמו וגם לא היה כבוד של איתן לגב.

למעלה