שרשור קדחני לילה

sivan1237

New member
פרידה הייתה אגואיסטית סוציומטית

ומה לא.. אבל פיה וליבה היו שווים..

KEEK

Member
מעדיף אלף אתי על פרידה אחת

אבל אין מה לפתוח על זה דיון....

אני מאוד שמח שפרידה כוכבת פה,מסתבר שלא טעיתי

לגביה עוד אז בימי האח הגדול.חחח היא פשוט לא יוצאת לכם ולכן מהמקלדת.מדהים.

KEEK

Member
איך אתה שמח שמדברים עליה.. שאתה מפספס את

התוכן. והוא ממש לא מחמיא. בעולמך עדיף להיות רשע ומדובר מאשר טוב לב בסתר אלוהים לפעמים אני לא מבין מאיפה אתה חושב..

עוד פעם התחלנו עם הרשע? מה יש לכם כולכם?

איך אתם יכולים לפספס ככה? איך אתם יכולים לשים באותה סקאלה את פרידה ואתי? או פרידה וחודדה? אתם החמצתם לחלוטין את תפקידה של פרידה הכט באח הגדול,היא לא הוכנסה על טייפקאסט הנבל,או הרשע,היא הוכנסה כדמות הזוייה,בידורית אשת קיצוניות,אשת שוליים שחיה חיים לא נורמטיבים בעליל. כל עוד אתם לא בוחנים אותה ככזו אתם נתפסים למושגים כמו רשע,רוע,ואכזריות. תתעוררו על עצמכם,כי האח הגדול 3 נגמר מזמן ואוטוטו עולה עונה חדשה.אני מאד מקווה שלא תהיו מקובעים כך שוב. תתעוררו.

KEEK

Member
אלי, מחבב אותך מאוד ונהנה לקרוא אותך

אבל מודה שהתייאשתי להתדיין על פרידה ושאר הירקות שהיו איתה בוילה.. כן כן היא היתה על תקן ליצן וכו' וכו'.. בסדר.

אתה לא חייב להסכים איתי.אני מאוד מכבד גם אותך

ודעתך. אבל באמת שאנחנו בוחנים את פרידה במשקפיים אחרות לגמרי. אני מתייחס אליה פה רק כאשר מקנטרים אותי לגביה,או שהיא מועלת פה בעצמה. חוץ ממקרים אלו אין לי טעם ורצון לעסוק בה או במי מהמתמודדים באח הגדול לדורותיו. זה פורום הדור הבא,ואני מכבד אותו.

דקל69

New member
אלי, פרידה היתה אישה מאוד קיצונית

ומאוד מניפולטיבית בדרכי פעולתה, היא היתה דיקטטורית, מאוד חביבה ומסוכנת. בעוד אתי וחודדה הם ה"טנופת" שמייצרת הסביבה ואורח החיים שהם הגיעו מהם ואין לה דרך להמלט או להבין בכלל את התנהגותם והפסול בה פרידה היתה מודעת ומכוונת לכל התנהגות, מחמאה, קניית האנשים, חיבורם אליה והדרך לגרום להם ללכת בדרכה ולהאמין לזה. בתור דמות היא אולי בידרה איתך אך כאדם היא מאוד מסוכנת ופוגענית, היא גם מאוד אלימה בדרכה בניגוד לצווחות של חודד ואתי שאנשים בנטורמל בורחים ומתרחקים מזה פרידה היא מהסוג שסוחף אנשים אחריה, מנטרל אותם וגורם להם להזדהות עימה ולהאמין בה. אבל פרידה לא השתתפה בדור הבא (יש מצב שהיתה בוחרת בבן כבן זוג?
) והיא לא רלוונטית לדיון, היא נשכחה לתהומות הג'חנון וטוב שכך. אתי, חודדה ובובליל (לעיתים) היו בילתי נסבלים לא מסוכנים ומשפיעים כמוה.

ריף24

New member
אלי בדיוק כמו שאהבת את פרידה הרעה והאכזרית.דנ

דניאל מסמלת בשבילך אותו דבר בדיוק

adiyon2

New member
פיה וליבה של פרידה היו שווים כל עוד הביקורת

לא הופנתה כלפיה. היא לא ידעה לקבל ביקורת, אפס מודעות עצמית.

מה קשור פרידה עכשיו?

אני מדברת רק על אתי מול ליהי. לא אמרתי שאתי היא אישיות שצריך להזדהות איתה או לחקות אותה, ממש לא. רק שלאתי מגיע יותר מאשר לליהי. בגלל כל מה שפירטתי לעיל.

sivan1237

New member
תראי איתן לא בחר בה מרוע

אני מאמינה לשיקולים שלו. כי משום מה הוא מצטייר לי כמאוד אמין והגון. אבל שלא יבוא בטענות לאורן(שלא מפרגן)אחרי שהוא רוצה להדיח את ליהי ולהשאיר את אתי ממול..מילא זה היה דניאל מול ליהי.. אני הייתי נפגעת במקום בן

אבל הוא לא רב איתו בגלל זה

איתן שמר על ליהי מספיק פעמים מכדי שלבן יהיה משהו להגיד לאיתן. איתן רצה שהסוף יהיה הוגן. בכל מקרה, האשם בכל מה שקרה הוא גב, הוא רצה משחק קל יותר ומתוך אסטרטגיה בלבד העדיף את ליהי , זה צעד פחדני ולא הוגן אליו צריך לבוא בטענות.

ריף24

New member
חחח הוגן.לפני שבוע אמר שאתי לא מתאימה לגמר.הכ

הכל אינטרסים שלו ושל התחמנית שלו,כל פי אותו רגע. הם היו זקוקים לאתי עם הפה הגדול-שתלכלך על מי שמפריע להם בדרך למיליון! הרי ראינו איך הם הפעילו אותה לאחרונה:) נא להתעורר למציאות,אנשים

למעלה