בנצי:
1) אני סנוב מתנשא ופאקין לא אכפת לי. ואני נוטה לצפוניות 2) 3) אני שאפתן בצורה מוגזמת ויש לי יותר מידי חלומות פאנטזיות ודברים להגשים בחיים והכל בכיוונים כל כך שונים. 4) אני מבשל, ודווקא ממש טוב לדעתי יש לי עתיד 5)אני ניהיה אובססיבי לדברים כ"כ מהר 6) אני קנאי וחמדן 7) אני אוהב לשתות אבל ממש. 8) אני שונא כל דבר הקשור בבני אדם, לא שונא בני אדם פשוט שונא דברים שבני אדם עושים חושבים ואומרים... 9) אני מתאייש מדברים נורא מהר אני רוצה משו מתחיל אותו אז מתייאש רוב הדברים שעשיתי ארכו גג שנתיים כולל בתי ספר, חוץ מהנוככי והנגינה בתופים דברים עוברים אצלי נורא מהר 10) אני צמא רעב לידע אני רוצה לדעת הכל על הכל! אני רוצה להיות אינטלקטואל רוצה לקרוא ספרים לשמוע מוזיקה מכל הסוגים ואני פשוט לא יודע היכן להתחיל, פשוט רוצה הכל מהכל(כבר אמרתי חמדן?) ואני רוצה ללמוד כ"כ הרבה דברים באוניבברסיטה הכל ממדעי המדינה,מזרחנות ומפשטים עד לחינוך ,כלכלה, ויחסים בין לאומיים 11) אני עצל,, ממש לא ביצועיסט 12) אני אחד השקרנים הכי גדולים שהעולם יכל לדעת, החל מהדברים הכי קטנים של מה אני עושה הערב עד ללויודע 13) אני שונא חלקים גדולים בעצמי. 14) אני גרתי בארה"ב חלק נכבד מחיי, ואני חייב לציין אין כמו הארץ כמה שארה"ב מדהימה. 15) אנשים יכולים להגיד הרבה דברים עלי ולא ממש אכפת לי, הדבר היחיד משנה אצלי זה אני ולא הדעת קהל, ואני מכחישן אחד הגדולים 16) אנשים לא מעריכים אותי כמו שצריך. ואני שונא את זה. 17 ואחרון- אני תמיד אבל תמיד צודק 17-ב) ואם אני טועה פנו לסעיף א' זהו הגזמתי אבל מאכפת לי.