10 דברים שלא ידעת עליי

ziljian 1234

New member
חחח גמאניי!! מאודדדדדד

חחחחח אבל אותו יום במפגש: (חובה לציין שבנוכחותם של יובל מנדלסון,אבי שיקו וווואספיס!) "לוסי,פתחי רגליים~! את מומחית בזה!"

ססילייה

New member
חחחחחחחחחחחח מה?!

טוב דיי! מיכלי דיי להפצרת הזנות בקרב בנות הפורום! DDDDD:::

Tin Doll

New member
אני זבל? בואי את!!

יאללה בואי לעיר איזה יום אחד.. רוצה מוצא"ש?

dsol

New member
../images/Emo4.gif_../images/Emo189.gif

1. לא משנה מה אני עושה או כמה אני מתרחק, בסופו של דבר אני חוזר לאומנות בצורה כלשהי אם זה ציור, עיצוב, גרפיקה וכו'.... ולרוב אני מרוצה ממה שיוצא לי
(חלק מכם כבר ראו את היצירה אחרונה שלי
) 2. אני חולה מוזיקה, אבל ממש ! ולמרות זאת אני לא יודע לנגן על כלום למרות שאני ממש רוצה, אבל אני פשוט מתעצל 3. יש לי נטיה להיות נחמד ולעזור לאנשים שאני לא מכיר או מכיר זמן קצר יותר מאשר לאלו שאני מכיר הרבה זמן 4. בחופש הגדול האחרון עשיתי קורס צלילה 2 כוכבים והפסקתי אחרי יומיים בגלל מחלה, וככה הפסדתי 700 שקל כי "בטעות" לא סימנתי שיש לי את המחלה בטופס הרשמה (אם היו יודעים שיש לי מיגרנות לא הייתי יכול בכלל לצלול) ואני חייב לציין שצלילה זה דבר מדהים... אז מה אם היו לי רק 3 צלילות 5. אני שונא שקרנים ! ובגלל זה אני משתדל שלא לשקר, גם אם אני יודע שזה הולך לפגוע בי אני מעדיף שלא לשקר 6. אני כוסית 7. אני אוסף תמונות כבר כמה שנים..... והאוסף שלי הגיע ליותר מ 17 אלף תמונות שזה קצת יותר מ 7 ג'יגה (ואין לי שם שום דבר כפול) 8. פעם אחת בחיים שלי עישנתי סיגריה וזה היה ממש לא מזמן... 9. אני א-ו-ה-ב לישון ! 10. לקח לי משהו כמו חצי שעה למלא את הדבר הזה

ננסה../images/Emo2.gif../images/Emo194.gif

1.הייתי מעריצה של המורדים.. בשנים עברו..כןכן זה נורא אבל עכשיו כבר ממש לא
2. יש לי שני אחים אחד בן 18 וחצי עם פיגור ואחד קטן בן 10 3.פעם הייתי אוכלת רק המבורגר ואז בגיל 9 זה הגעיל אותי ומאז אני לא נוגעת בבשר אדום |: הייתי אוכלת חזה עוף אבל כבר זה לא ;[ 4.אני אוהבת לשתות
במיוחד וודקה
5.יש לי לקויות למידה... 6.אני הפצתי את חוחו לעלום חחחחחחחח XDDD כן זה די מפחיד אבל סבבה 7.אני נראת תמימה :] אבל אני לא כלכך...
8.אני צריכה לעשות דיאטה |: >< 9.יש לי פטיש לכמה אומנים בארצנו הקטנה
..כמו לפיטר ברי סחוף מאור כהן ירמי קפלן וכמה מהדגנחש
10.אני שונאת את המשפחה שלי נו את כל הדודים הדודות והחרא הזה|: הם מגעילים וצבועים

בנצי:

1) אני סנוב מתנשא ופאקין לא אכפת לי. ואני נוטה לצפוניות 2) 3) אני שאפתן בצורה מוגזמת ויש לי יותר מידי חלומות פאנטזיות ודברים להגשים בחיים והכל בכיוונים כל כך שונים. 4) אני מבשל, ודווקא ממש טוב לדעתי יש לי עתיד 5)אני ניהיה אובססיבי לדברים כ"כ מהר 6) אני קנאי וחמדן 7) אני אוהב לשתות אבל ממש. 8) אני שונא כל דבר הקשור בבני אדם, לא שונא בני אדם פשוט שונא דברים שבני אדם עושים חושבים ואומרים... 9) אני מתאייש מדברים נורא מהר אני רוצה משו מתחיל אותו אז מתייאש רוב הדברים שעשיתי ארכו גג שנתיים כולל בתי ספר, חוץ מהנוככי והנגינה בתופים דברים עוברים אצלי נורא מהר 10) אני צמא רעב לידע אני רוצה לדעת הכל על הכל! אני רוצה להיות אינטלקטואל רוצה לקרוא ספרים לשמוע מוזיקה מכל הסוגים ואני פשוט לא יודע היכן להתחיל, פשוט רוצה הכל מהכל(כבר אמרתי חמדן?) ואני רוצה ללמוד כ"כ הרבה דברים באוניבברסיטה הכל ממדעי המדינה,מזרחנות ומפשטים עד לחינוך ,כלכלה, ויחסים בין לאומיים 11) אני עצל,, ממש לא ביצועיסט 12) אני אחד השקרנים הכי גדולים שהעולם יכל לדעת, החל מהדברים הכי קטנים של מה אני עושה הערב עד ללויודע 13) אני שונא חלקים גדולים בעצמי. 14) אני גרתי בארה"ב חלק נכבד מחיי, ואני חייב לציין אין כמו הארץ כמה שארה"ב מדהימה. 15) אנשים יכולים להגיד הרבה דברים עלי ולא ממש אכפת לי, הדבר היחיד משנה אצלי זה אני ולא הדעת קהל, ואני מכחישן אחד הגדולים 16) אנשים לא מעריכים אותי כמו שצריך. ואני שונא את זה. 17 ואחרון- אני תמיד אבל תמיד צודק 17-ב) ואם אני טועה פנו לסעיף א' זהו הגזמתי אבל מאכפת לי.

יש עוד...:p

-הדבר שאני הכי שונא אצל בני אדם אבל הכי זה טיפשות ובורות וניתוק ממה שקורה בעולם שונא את זה -ההורים מנסים למנוע ממני ללכת לעתודה..בגלל זה אני מנסה להשיג כמה שיותר הוכחות שזה שווה את זה....אז אם אתם מכירים עתודאים, עתודאים לשעבר וכו' שלחו אותם אלי בקשע
-אני מחפש עבודה אני קצר בכסף -אני דיסקוהוליסטי מכור לקניית דיסקים -אני נכנע מהר לאלכוהול אפעם לא יכול להגיד לא, כל סוג אפילו אם יש 1%

יש עוד...:p

-הדבר שאני הכי שונא אצל בני אדם אבל הכי זה טיפשות ובורות וניתוק ממה שקורה בעולם שונא את זה -ההורים מנסים למנוע ממני ללכת לעתודה..בגלל זה אני מנסה להשיג כמה שיותר הוכחות שזה שווה את זה....אז אם אתם מכירים עתודאים, עתודאים לשעבר וכו' שלחו אותם אלי בקשע
-אני מחפש עבודה אני קצר בכסף -אני דיסקוהוליסטי מכור לקניית דיסקים -אני נכנע מהר לאלכוהול אפעם לא יכול להגיד לא, כל סוג אפילו אם יש 1%

Felix dude

New member
כואב לי בשד המאלי. ליד הלב.. ../images/Emo122.gif

1. אמ.. ישלי המון אובססיות... [גמלים, גולגולת ופיראטים ,פעמונים, אשכים, פטמות, שרשראות... ועוד.] 2.אני מכורה לשוקולד אבל ברצינות:p 3.אממ בכיתה ב' הייתי ב'חדר של חני' >< 4.אני דיי פסיכופטית, אני הולכת ברחוב וממלמלת לעצמי מילים או מדלגת. כן. אמ..[ שלשלום דילגתי קפיץקפוץ ופתיווםם צץ לו מתוך השיחים איזה תאילנדי]>< 5. בתאוריה- השעו אותי השנה מבצפר 6 פעמים>< 6. כשממש בא לי ואני סבלנית אני יודעת לצייר ואפילו די נחמד... 7. אני פשוט לא יכולה לסבול את זה שאנשים כועסים עליי=\ 8. כתבתי סיפור ... ואני לא יודעת עם הוא טוב או משו אבל חברה אמרה לי שהוא נחמד ביותר.. =]] 9. אני לא אוהבת את עצמי במיוחד... [מבחינת מראה], אני שונאת שאנשים מנסים לגרום לי להגיב על המראה שלהם, אבל עם אני אומרת למישו שהוא יפה אז זה אמיתי לגמרי... אבל האירוניה היא שאני לגמרי לא מאמינה למה שאנשים אומרים לי על המראה שלי... [דברים טובים].. והכי אני שונאת זה שאני אומרת דברים כמו זה שאני לא אוהבת איך אני נראית.. ואז מתחילים להגיד שאני משוגעת ואז אני מרגישה כאילו אילצתי אנשים לעשות את זה:p... חח עזבו... 10. ישלי מן קטע כזה.. שכל שנה מחדש אני מתיישבת בסוף הכיתה.. הכי רחוק בפינה ליד החלון.. וכל השיעורים חולמת בקיץ וזה... והכי מטורף.. זה שאני יכולה כל השיעור לחלום /לדבר /לצייר לישון או סתם לחשוב על דברים.. ואני יודעת טוב את החומר.. ומקבלת 70 80... בדרך כלל...

Felix dude

New member
חח 9 חלופי><

או משתרצו... כל שנה מאז שאני זוכרת את עצמי.. שמתחיל הקיץ אני נהיית מצוננת. לכו תבינו.

למעלה