10 דברים שלא ידעת עליי

nobody99

New member
לע כל כך:) אבל נו זה לא היה בכוונה

טוב נו לפחות זה לא היה בכוונה ב10 הראשונים שמתו

nobody99

New member
הם נועדו להיות על האש

רק עשיתי להם טובה ושלחתי אותם ישר לגן עדן

Hezi The One

New member
בסדר בסדר הנה אני עושה את זה><

1.כרגע הייתה הפסקת חשמל רצינית בכל האיזור והבנתי שאין לי מה לעשות בבית בלי חשמל>< מזל שיש עיתון 2.מזה אין לי כח ללמוד למתכונת בלשון 3.לא תשמעו ממני מילה על סקס בהודעה הזו (חוץ מזה כמובן^^) 4.לא הייתי אתמול בבלאק אייד פיז:(:( 5.אני בלונדיני יו פאקין אסס!!!!!11111 6.שיא המשעמם לי נוווווווו 7.שבט צופי רמת גן אמפריה!!!!!!!11111111111111 8.יש לי יומולדת עוד 3 שבועות^^ 9.אני מכור לפינבול (לא פיינט בול...פינבול הזה עם הכדור שצריך לתת לו מכות והוא פוגע בדברים נו לא יודע להסביר) 10.אני הולך למגמת ערבית^^ אני הולך להיות ערבי קטןןן הנה מספיק טוב?><

nobody99

New member
בעעע

איזה אחת שנתקעה אצלנו במעלית זיינה לי תשכל עם האזעקה של המעלית בזמן שניסיתי לישון!

Felix dude

New member
><

ב5 אמרת פאקין. שאם אתה לא יודע זה נובע מפאק. שזה זיון. שזה קשור לסקס><

ManRed

New member
איך אני אמצא 10 דברים

1. יש לי סימפטיה לנשים מבוגרות 2. אמא שלי כספומט 3. אני לא באמת שובבני 4. אני סוטה מין טוב נו... 1. הכלב שלי זקן בן 6 2. אני נגמל עכשיו מאלכוהול לאחר תקופה שהייתי מכור 3. יש לי בעיית ריכוז 4. אני מעדיף להשתין ברחוב ולחסוף את ה5 ליטר מים בשירותים 5. לפני כשבועיים התחלתי שוב להשתמש במסנג'ר 6. הציונים שלי בסביבות 50 60 7. יש לי רשיון ולדעתי מישהו צריך לקחת אותו ממני, איפה הרשויות? 8. אני מסתובב עם חבורה שכולם ביב' ושנה הבאה אני נשאר בבית ספר לבד =\ 9. אף פעם לא עשו לי סתימה או דברים כאלה בפה 10. 2 חתיכות צבע יבש חדרו לי לתוך הראש וירד לי מלא דם בבריכה, הוציאו לי אותם עם פינ...צטה כץ.... אהה.. נלס... On

AvtipuS

New member
אתה כ"כ צרפתי בתמונה הזאת.

כן! אני חושב שאתה צרפתי! חח עוד איזה חודש והשיער שלי כמו שלך, פעם השיער שלי היה ככה >.< זה עם קשת שחורה ומצחיקה כזאת נכון? >.<

ManRed

New member
פרלה וו פראנסאיס?

מה צרפתי? אני אוהב יהודים.. בערך.. כן כן שחורה ומצחיקה, ומצחינה.. השיער שלך ארוך עכשיו?

למעלה