10 דברים שלא ידעת עליי

yardenbm

New member
מזדהה לגמרי עם 9

אנלא אומר לאנשים שהם יפים אם הם לא ואנלא אאמין לאנשםי שיגידו לי שאני יפה אבל אני כן חושבת שאני יפה נו אני נרקסיסטית

B a m b o o k

New member
נאמ.. לאדעת...

אני צריכה לחשוב הרבה בשביל זה וממש אבל ממש אין לי כוח ועצבים בשביל זה.... אז תסתדרו בלי זה

B a m b o o k

New member
חשבתי ../images/Emo9.gif

1. אני לא אוהבת MP3 IPOD וכל אלה... אני אוהבת דיסקמנים
ודיסקים
2. אני שונאת שונאת שונאת את ב"ש ומתה לעבור לגור במקום אחר. רחוק מפה. 3. עד עכשיו ברחתי לכל המפגשים חוץ מפורים
4. אני דתיה ולומדת בבצפר רק של בנות 5. אם אומרים לי משו אני יכולה לחשוב על זה שעות בלי להפסיק 6. אני לא מתה על אירועים משפחתיים... אני מרגישה מיותרת ואני מעדיפה להשאר בבית 7. יש לי אצ הפלאפון הכי עתיק בעולם אבל זה לא כזה מפריע לי 8. אני מתחברת מהר לאנשים 9. העיניים שלי מחליפות צבעים בשמש(ככה אמרו לי לפחות) 10. טוב לי לבד לפעמים

ס ט י י ק

New member
מנסה.

1.שונאת לדבר בטלפון,באמת. 2.עצלנית,במובן הפעוט של המילה. 3.ברגע זה ישלי כוויה מטורפת בשפה 4.אגואיסטית 5.שונאות רומנטיקה וקישטיות 6.לא מזמן התאהבתי,בפעם הראשונה בחיים שלי. וטוב לי עם זה. 7.אני מופנמת.לא מסוגלת לספר לאפאחד מה עובר עליי,אף אחד. ואל תיקחו אותי כפריקית קשוחה,זה פשוט אני. 8.עקשנית בטירוףףףף 9.חולשה לאתיופים 10.קשה לי להפרד מאנשים להרבה זמן.לא ראיתי את אמא שלי רק יומיים ואני על סף התמוטטות..ומחכות לי עוד שבועיים.

LiLdon

New member
ד"א..שיי

ברגע שכתבת את 'שוטו יקיריי, שוטו.' מצטערת. אבל ממש ממש הזכרת לי את הגרגולית מאבן בסרט 'הגיבן מנוטרדאם'.. כשהיונים נדבקו אליה רוב הזמן, ובסוף היא שולחת אותן. הזכיר לי. ואם למישהו זה לא מצלצל מוכר יצאתי פה טמבלית גמורה

מוחעעע

1.עד שנה שעברה הייתי גרה באופקים 2.אני שונאת את עצמי,בכל המובנים (חיצוניות,פנימיות,הכל) ויש לי נטיה לרדת על עצמי 3.אני לומדת בביצפר דתי 4.קשת הבנה ברמות 5.היפראקטיבית ברמות עם אמא שמתנגדת לריטלין 6.חסרת טאקט
7.מתקשה להבין ציניות 8.סתומה,ילדותית 9.מכורה להמון דברים 10.שמנה

למעלה