../images/Emo42.gif יאללה בלאגן
1. לא יכולה לחיות בלי לכתוב. 2. מתעוררת עם מוזיקה והולכת לישון עם מוזיקה וטלמעשה שומעת מתי שאני רק יכולה מוזיקה. 3. לפני חודש התאהבתי בצורה רצינית ואז הוא שבר את ליבי לרסיסים. וד"א הוא היה הבחור השני שנישקתי בחיי. 4. אני מתגייסת ב27 לאוגוסט לחיל אוויר אחרי שנפלתי במבחן האחרון והסופי של עיתון במחנה של צה"ל.-באסה לי. 5. סיפור שלי התפרסם בספר "המקלדת-סיפורים מהבלוגים" של תפוז. 6. יש לי חולשה לג'ינג'ים. אבל ממש חולשה. 7. גם אני כמו הרבה בנות כאן לא חושבת שאני יפה, מה שגרם לאנשים רבים להתעצבן עליי ויש כאלה שחושבים שאני מחפשת מחמאות בכוח- אני לא. אני באמת לא חושבת שאני יפה וזה הכל... 8. ביום חמישי הקרוב יש לי טקס סיום, משמע שאני עם התיכון מסיימת לי =) 9. בתיכנון 3 קעקועים (עורף, כתף וקרסול) ו-2 פירסינגים (הליקס ואינדסטריאל) 10. אני אובססיבית בקשר לנעילת הדלת בלילה. אני בודקת משהו כמו 10 פעמיים שהיא נעולה לפני שאני הולכת לישון. נו, כל אחד וההפרעה שלו. ועוד כמה: 11. אלכוהול זה יאמי, במיוחד קוקטלים של בחורות כמו קוסמפוליטון. 12. ניסיתי סיגריה לפני כמה חודשים, זה לא משהו. לא משהו בכלל. 13. בשבוע הבא יש לי שנה בתור עובדת גאה של רשת מקדונלדס. וזהו. =)