10 דברים שלא ידעת עליי

אפרת P

New member
קשש../images/Emo112.gif

1. יש לי נטייה לסלוח לאנשים, ולתת המון, המון (יש אומרים יותר מדי) הזדמנויות. 2. בערך חצי מהאנשים הכי קרובים אליי הם הכי רחוקים (פיזית). 3. אני יכולה ללכת ברגל שעות בלי להתעייף. 4. כוווולם קוראים לי איפרת, גם ההורים שלי. 5. סגרוו את קולנוע פריז, סתם משעמם לי ומשגעים אותי באייסיקיו. 6. יש לי פוביה מהמספר 4, שמלקקים אותי ושנושמים עלי. ומתרנגולות.
7. יש סטייה לצוואר. 8. אני ממש ממש אוהבת לישון אבל יכולה לחיות המון זמן ברצף בלי. 9. אני רואה יותר מדי טוב ובסוף נופלת חזק
10. אני לא מצליחה לפחד מכל מיני דברים שרוב האנשים פוחדים מהם, ואני בעצמי לא מצליחה להבין איך אני מתקרבת לאנשים בכזאת קלות ואיך עדיין אין לי חרדת נטישה. ואני בטוחה שתהיה לי כזאת יום אחד. זהו. לכו מפה.

אפרת P

New member
האמת שלא..../images/Emo112.gif

רק הלימון מזכיר לי כלמיני דברים. אבל הוא טעים..

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif יאללה בלאגן

1. לא יכולה לחיות בלי לכתוב. 2. מתעוררת עם מוזיקה והולכת לישון עם מוזיקה וטלמעשה שומעת מתי שאני רק יכולה מוזיקה. 3. לפני חודש התאהבתי בצורה רצינית ואז הוא שבר את ליבי לרסיסים. וד"א הוא היה הבחור השני שנישקתי בחיי. 4. אני מתגייסת ב27 לאוגוסט לחיל אוויר אחרי שנפלתי במבחן האחרון והסופי של עיתון במחנה של צה"ל.-באסה לי. 5. סיפור שלי התפרסם בספר "המקלדת-סיפורים מהבלוגים" של תפוז. 6. יש לי חולשה לג'ינג'ים. אבל ממש חולשה. 7. גם אני כמו הרבה בנות כאן לא חושבת שאני יפה, מה שגרם לאנשים רבים להתעצבן עליי ויש כאלה שחושבים שאני מחפשת מחמאות בכוח- אני לא. אני באמת לא חושבת שאני יפה וזה הכל... 8. ביום חמישי הקרוב יש לי טקס סיום, משמע שאני עם התיכון מסיימת לי =) 9. בתיכנון 3 קעקועים (עורף, כתף וקרסול) ו-2 פירסינגים (הליקס ואינדסטריאל) 10. אני אובססיבית בקשר לנעילת הדלת בלילה. אני בודקת משהו כמו 10 פעמיים שהיא נעולה לפני שאני הולכת לישון. נו, כל אחד וההפרעה שלו. ועוד כמה: 11. אלכוהול זה יאמי, במיוחד קוקטלים של בחורות כמו קוסמפוליטון. 12. ניסיתי סיגריה לפני כמה חודשים, זה לא משהו. לא משהו בכלל. 13. בשבוע הבא יש לי שנה בתור עובדת גאה של רשת מקדונלדס. וזהו. =)

AvtipuS

New member
חחחחחחחחחחחחח יואו

10! גמאני! 20 אלף פעם אני בודק שהדלת נעולה!

תנסי להתקבל בתור כתבת

בעיתון "בטאון חיל האוויר"...זה אפשרי? ויש לי את הספר של הבלוגים קראתי את שלך ראשון וממש נהנתי

BeNyBoYa

New member
ל13 - משתתף בצערך

לפחות אחרי שיפטרו אותך תקבלי עוד קצת כסף :)

בטח לא תקראו אבל נו מילא

אאאמממממ מאיפה להתחיל ?! 1.הייתי עכשיו בהופעה של הבלאק אייד פיס !!!!!! 2.יום שני אני נפרד מחברה שלי....=\ 3.אני חוזר לאקסית שלי....
4.פעם עישנתי.........ו3 או 4 חודשים אחרי שהפסקתי הגעתי למצב שרצתי 15 ק"מ 3 פעמים בשבוע !
היום לצערי קצת פחות חחח 5.אני מוריד שיערות ברגליים לפני תחרויות
....ולא.....אני לא הומו חחח 6.לקחתי כדורים נגד חצ'קונים עד ה28.12.05 7.יש לי גיבוש שייטת באוגוסט ! 8.אני פשוט מאוהב בעצמי....! חחחח 9.פעם בחדר כושר באתי לנשק לעצמי ת'שריר ובטעות יצא לי איקי קטנטן חחח 10.אני יודע איפה אתם גרים
........חחחח סתם לא אבל בכל זאת חחח

nobody99

New member
הממ

טוב.. אבל אני מזהיר אני לא כל כך טוב במתמטיקה ככה שאם אני עובר בטעות מ1 ל3 לא אשמתי טוב אז הנה 1: הברזתי עכשיו מ2 בחינות בו זמנית.. ואין לי שמץ איך אני אשלים אותם 2:אני מכור להברזות.. לא מצליח להתנתק מזה 3:יש לי פוני על עיין אחת .. ואני לא שם זין על מי שחושב שזה מוזר:) 4:הממ אני מכור לסרטים של רוקי.. מ1-5 5:אני מת על BLINK 182 6:כנראה.. רצחתי 22 דגי זהב.. 7: יש לי חולשה לאלכוהול.. כל סוג.. אם זה מתחיל מיין קידוש עד לוודקה 8:אני מכור לכובעים.. לא יודע למה. פשוט אוהב ללבוש כובעים 9:יש לי בעיות עם מרוקאים וערבים(שימו לב אמרתי מרוקאים לא מרוקאיות) 10:מוזיקה זה החיים שלי.. הממ כתיבת שירים הקמת להקות הופעות וכל הדברים האלה

nobody99

New member
בבית ספר שלי לא כל כך מקבלים את זה

עזבי את זה שכל הערסים מסתכלים עלי מוזר חח זה לא אכפת לי אני שם עליהם זין.. אבל כשהמחכנת שלי והמורה שלי למתמטיקה מאיימים עלי שהם לא יכניסו אותי לכיתה אם אנלא מזיז תשיער מהעיניים.. זה כבר אידיוטי.. אבל בדוגרי אני במילא לא כל כך נכנס לשיעורים אז לא אכפת לי:)

קשש רציני????

חבוב שלח מכתב לכבודה יולי תמיר המורה הזאת מפוטרת. חחחח אני בא עם מכנסיים קצרים וגופיה.. בחורף הייתי עם קאפוצ'ון (עם הכובע).. מי יגיד לי להוריד!?!?! זובי. אמרו.. אבל שתקו.

למעלה