אמאל'ה!!!! יש!!!!!!

../images/Emo40.gif ציטוט מווטרס ../images/Emo40.gif

בדיווח ביאהו צוטט ווטרס כאומר: "זה נהדר שפנו אליו בבקשה לעזור לבוב [גלדוף] להעלות את מודעות הציבור לנושא של חובות העולם השלישי, והעוני. הציניקנים יחמיצו פניהם - לעזאזל אתם!. כמו כן, זה שניתנת לנו ההזדמנות לאחד שוב את הלהקה - גם אם זה רק לכמה שירים - זה בונוס גדול." משום מה הסיפא של דבריו נשמע בלתי יאמן - זה ווטרס, זה? האיש שרק לא מזמן אמר שאין לו שום דבר במשותף עם גילמור ורייט, ואין לו שום כוונה להופיע אתם על במה אחת לעולם ועד? מצד שני, ביטויי הגנאי ברישא הם בהחלט טיפוסיים לווטרס.

One Echoe

New member
אני מניח שווטארס היה כ"כ שלילי

כלפי הפלויד והתקשורת באותו ההקשר, מפני שהוא פשוט, או קינא בהם קנאת מוות, או שהוא פשוט רצה להוכיח לכולם שווטארס הוא המנהיג האמיתי של הלהקה ובלעדיו הם לא יכולים להמשיך... ואני מניח שהריבים בינו לבין גילמור לא הוסיפו, ועכשיו הוא קצת התפקח...(ע"ע הפיוס עם מייסון).

כנ"ל...

אני מוכנה לתת הרבה כדי לשמוע את השיחות ביניהם - הם צריכים עכשיו להכנס לשבועיים וחצי של חזרות, בהן הם יהיו בחדר אחד, וייאלצו לתקשר זה עם זה, פנים אל פנים. המממ....

flowerboy69

New member
הנה תמליל של השיחה...

גילמור-"יא בן ז...ככה רצית לקחת לי תשם של הלהקה מה?!" ווטרס-"איזה להקה אני זה הלהקה בלעדי אתם כלום!" גילמור-"זה הטעות שלך מרוב אגו הרסת עבודה של שנים יחד" ווטרס-"אתה זה שהפסקת לכבד את מה שהבאתי ללהקה ואת הערך האמיתי של היצירה והמשמעות של השירים" גילמור-"שטויות אי אפשר לחיות מאחורי החומה כל החיים צריך לשם את זה מאחור ולהתקדם עם שינויי הזמן והתרבות" ווטרס-"טוב נו מה שהיה היה יאללה נלחץ ידיים וננגן איזה fat old sun או איזה dark sude קטן..." גילמור-"יאללה הנה היד שלי והנה המפרט..." מייסון-"למישהו יש משחה נגד כאבי פרקים?הידיים שלי זה לא מה שהיה פעם..." ריק-"זה f מנור או g במול?אני לא רואה תווים כמו פעם..."

flowerboy69

New member
מעניין מאיפה יש לו את המספר...

אחרי כל השנים האלה...בטח שמר אותו בכיס והמתין להזדמנות להתחנף לגילמור שיקח אותו חזרה כי כסולן הוא לא מצליח כמו שקיווה...

flowerboy69

New member
אני לא מאמין!!!!!!!!!!!

חלום שהתגשם יש יש ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

כוס אמא שלהם!

הייתי יכול לטוס כבר אם לא היו משחקים איתנו ככה 20 ימים, ומודיעים שמופיעים וזהו, עכשי גם אם אני טס זה לא משנה כי אין לי כרטיסים, זה לא הוגן, נראה לי הם עשו את כל זה רק כדי שלא יבואו ישראלים :) אוף! זה באמת לא הוגן! ועוד איזה דיל היה לי לאנגליה!!!!!

flowerboy69

New member
עזוב מה זה משנה

זה לא הופעה ממש רק כמה שירים זה עדיין מדהים אבל אולי אם הם יופיעו אחרי זה אז יהיה שווה לעשות הכל להיות שם

נימרודל

New member
או מיי גאד!!!!

הפכתי להיות פקאצה טוטאלית.... :/ למה אני לא יכולה ללכת??? *חותכת וריד. מדממת על הרצפה.*

afon

New member
נו גותית...

אלה שלובשות בגדים שחורים, ולק שחור, ואיפור שחור, ושיער שחור, וחותכות ורידים... אז זה מה שאת

נימרודל

New member
אני יודעת מה-זה גותית... :]

אבל אני לא כזו....
זו סתם הייתה דרך התבטאות...

afon

New member
הנחתי ככה

שנינו היינו צינים. אז מה שלומך? באה לפה הרבה?

נימרודל

New member
אני בסדר.... :)

פעם הייתי באה לפה המון, לאחרונה פחות... אני חושבת שאחדש את המסורת :)

זה אחד הדברים שחשבתי עליו

כשנדע היכן ואיך בדיוק ישודר הארוע, נוכל לחשוב אולי על התארגנות.

למעלה