עצוב לי שהם מתאחדים מהסיבה הזו עד כמה שהמטרה של ההופעה היא טובה מאוד. הייתי מעדיף אם זה יהיה ממניעים אחרים. או שאולי פשוט קשה לי להתרגל לעובדה שבפעם הראשונה בחיי, ווטרס וגילמור מדברים, ופתאום זה נראה כל כך פשוט.
שככה יהיה לי טוב... לקום בשבועות ב 6 וחצי בבוקר בשיא הבעסה והעייפות.... לכיוון עוד יום עבודה מטורף שאין לי מושג מתי הוא יגמר ואיך הוא יגמר!!! להיכנס לשניה אחת שהפכה לרבע שעה בערך לכאן ולראות את ההודעה הזאת.... ואני מצטט"
אמאל'ה!!!! יש!!!!
.. ולראות את כל התגובות בהרמוניה כזאת של ספק חלום ספק מציאות אולי אני בכלל עדיין חולם... אז שמישהו יצבוט אותי............ "ואני אומר אם עוני זה מה שיחזיר אותם.....אני מוכן להיות סנדלר כל חיי" אז שיהיה בוקר מצויין.......! ואם אולי סיד שומע או רואה...ומבין עברית "הלוואי והיית כאן.."גיטרה|
לה המילים שיצאו לי כשראיתי את השירשור זה פשוט גדול לראות אותם שוב בחי....גדול! ץודה לך דייב תודה לך רוג'רס עכשיו רק נשאר לכם לסלוח ולשכוח ולחזור לעבוד ביחד כמו פעם
אך האם תהיה זו הופעה סטנדרטית, בה ינוגנו מבחר שירי הלהקה (כלומר - הופעה פושטית), או שתהיה זו הופעה כמו החומה וכמו פולז, גרנדיוזית ומושקעת עם אפקטים? אם היא תהיה פושטית אז לא נורא לי כל כך להפסיד אותה...
תבין, פינק פלויד בעיניי היא לא להקה של נגנים מופלאים שכל צליל שיוצא מכלי הנגינה של חברי הלהקה מעביר בי רטט של באז (כדוגמאת הגרייטפול דד) אלא להקה של אינטלקטואלים רגישים - לא שאני מעדיף את אחד מהסגנונות הלהקתיים הללו על רעהו, אך להקה בסגנון של פינק פלויד חייבת לחפות על ההופעתיות הבינונית יחסית שלה כפי שעשו כל כך טוב עד עתה: מופע גרנדיוזי עתיר אפקטים שמשתלב היטב עם המוזיקה המשובחת.
כתבת כרגע את אחת ההודעות הכי לא נכונות לדעתי שנכתבו בפורום. האפקטים מבחינתי זו פשוט תוספת שמוסיפה למוזיקה, אבל העיקר הוא-המוזיקה. ואפשר לראות את זה בפומפיי! שום אפקט! באור יום הם מנגנים! בשבילי פינק פלויד הם בדיוק ההפך ממך, כל צליל שהם מוציאים עושה בי רטט. ולראות אותם בהופעה חיה על הבמה בלי אפקטים יהיה יותר טוב מהופעה עם אפקטים. הופעה כמו פעם! בלי זמרות ליווי! בלי כלום! רק 4 נגנים
אפילו שזה יכול להשמע יותר טוב - הצד החיובי שבהופעות (מבחינתי ומבחינת רבים עד כמה שהבנתי נכון) הוא התאטרליות שבהן, והן שהופכות את ההופעות לכה אדירות. כי להאזין להופעות ולצפות בהן זה משהו אחר לגמרי...