אמאל'ה!!!! יש!!!!!!

afon

New member
אני יכול לעזור

יש באפשרותי להביא מקרן וככה נוכל לראות את ההופעה על מסך גדול.

רשמתי לפני, אך אני מציעה

שנחכה עוד קצת, עד שהעניינים יתבהרו (מי משדר, איך ומתי) ואז נהיה יותר חכמים. בסדר?

One Echoe

New member
גאד...........................

אני לא מצפה ליותר מדי מההופעה עצמה,(לא שאני לא הולך להנות ממנה, אבל זו לא הולכת להיות הופעת המאה, אם להגיד ככה..) אבל התקווה שזה ירפה פצעים ישנים(וטיפשיים, אני מניח)ואולי יוליד חומר חדש וקשרים חדשים................................................

afon

New member
כן...

זה מין תקווה כזאת קטנה שמתכחשים אליה שאולי אולי אולי הם יזכרו בימים יפים יותר ויחזרו להופיע ביחד.

Yanchu

New member
אחרי המווווןןןןן מאמצים...

דאגתי שאזרח בריטי נאמן ישלח SMS בשבילי...
עכשיו כל מה שנותר זה לזכות..?
נעע, אין סיכוי ממש, אבל שווה לנסות! [אגב, אני קורא הרבה בפורום וכו', ונו, צריך להתחיל לכתוב מתישהוא..]

הסיכוי שלך הוא בערך 1 ל-[משהו]

אמרו שביממה הראשונה נשלחו 1.5 מיליון SMS-ים, עבור 150,000 כרטיסים. שזה 1 ל-10 ואת זה צריך להכפיל בשבעה ימים ואז זה יוצא סיכוי ... אממ... נמוך. וברוך הבא לפורום!

Yanchu

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

כן, אני לא מצפה לזכות או משהו, אבל תמיד שווה לנסות. אם שלחו איזה 10 מיליון איש זה אחד ל100..?
לא רע. דווקא חשבתי ששלחו הרבה יותר.. אבל "רק" מיליון וחצי ליום? מוזר

מיליון וחצי בריטים ליום

זה יוצא... רגע.... 10.5 מיליון לשבוע... מתוך 50 מיליון אנגלים בערך .... הינו 20% מתושבי הממלכה המאוחדת נרשמו להגרלה. גם אם חלק מהמסרים הם מסרים מרובים שנשלחו ע"י אותם שולחים, בתקווה להגדיל את סיכוייהם לזכות, עדיין אנחנו מדברים סטטיסטית על כ-8-5 מיליון שולחים, בערך, שזה שיעור לא קטן.

One Echoe

New member
אל תשכחי שרק אזרחי

בריטניה רשאים להשתתף בהגרלה, אני מניח שאם זה היה בין לאומי, היו שולחים לפחות פי 100. אם לא יותר.

מה רע בסיכוי של 1 ל 70?

בכל מקרה גם אני דאגתי לרישום שלי דרך משפחה באנגליה. עכשיו שאלה במקרה ואלוהים אוהב אותי וזכיתי בכרטיס בהגרלה,לא הבנתי איך אני מתקדם הלאה בתהליך המייגע הזה. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי

הודעת SMS תשלח לזוכים

מחר, ובה פרטים היכן לאסוף את הכרטיסים - דרך האינטרנט או בנקודות איסוף ברחבי אנגליה. המארגנים כותבים באתר שהכרטיסים חייבים להאסף ע"י הזוכים תוך 10 ימים, אחרת תוקפם יפוג.

wommer

New member
דבר ראשון, מזלטוב על האיחוד

ומקווה שהאיחוד ימשך גם לאחר המופע הזה... ולדבר אחר לגמרי... לאלה שנשארים בארץ, איך נוכל לראות את זה בטלויזיה? יש כבר ערוצים שהודיעו על שידור המופע?

עוד לא

אבל יהיו. אני מניחה ש-BBC PRIME יעבירו את זה בשידור ישיר, כמו BBC 1 בבריטניה, ויהיה לפחות ערוץ ישראלי אחד שיעביר את השידור. בכל מקרה, נעקוב אחר הפרסומים בנושא, כך שלקראת הארוע נדע בדיוק אלו ערוצים ישדרו את מה.

NIR Y

New member
../images/Emo47.gifבוב גנדולף../images/Emo47.gif

איזה מטורף, מי היה מאמין.

itaikuskus

New member
גלדוף

גנדולף (או גנדאלף)-הקוסם העוצמתי והטוב מההוביט/טרילוגית שר הטבעות.

למעלה