פרוייקט סיפורי הלידה

ornaok

New member
קרן, קראתי שוב את הסיפור וממש

התרגשתי! כל הכבוד לך על! ואיזה כיף שלא חתכו!! שמעתי שלניאדו בי"ח מצוין...!!

ילדונט

New member
סיפור הלידה של שחר

והשרשור הבא יהיה שרשור ההסתגלות? השבועות הראשונים והקשים?

ציף שלי

New member
אפילו עכשיו אני מתרגשת שילדנו יחד

אני הייתי בחדר לידה 2... בעלי ובעלך נפגשו מחוץ לחדרי לידה עם התינוקות, הפגישה הראשונה של ישי ושחר

ornaok

New member
את הסיפור שלך אני זוכרת ממש טוב

גם בלי לקרוא אותו בשנית.
העיקר שהזמן עשה את שלו...

znavi

New member
סיפור הלידה של אור

אז האמת שאני לא מספיקה לקחת חלק בפורום מחוסר זמן אבל מידי כמה ימים אני נכנסת, רוצה לשתף אתכן בחווית הלידה שלי שהייתה מדהימה. סיפור הלידה פורסם כבר בפורום הריון ולידה. מקווה להשתלב בפורום יותר...

cookie1

New member
טוב אז גם אנחנו

סיפור הלידה של יובל מבטיחה סיפור נוסף עוד 5 חדשים

miss1s

New member
עוד סיפור לא אידיאלי

רק לפני חודש ממש התפרקתי ובכיתי על כל מה שהיה כתבתי בקצרה כי באמת אני כבר הדחקתי הרבה דברים ואני כולה 4.5 חודשים אחרי...

lulyK

New member
איזה סיפור.

העציב אותי שאת עוד מאשימה את עצמך בטעויות שלהם

POOH*

New member
../images/Emo24.gif

מזדהה לחלוטין עם התחושות שכתבת עליהן. ההרגשה שיילדו אותי ולא ילדתי לבד... אצלי עם הרופאים המזעזעים וחסרי ההתחשבות שבדקו אותי גם התלוותה לזה תחושת אונס. ממש אונס. ואני גם מרגישה שהייתי צריכה לסרב לזירוז... ובכלל להתעקש יותר על כל מה שהיה לי חשוב... מאחלת לך פעם הבאה לידה חיובית הרבה יותר. ומציעה לך לךמצוא דרך לעבד את הלידה הזו כדי שלא תגיעי ללידה הבאה עם חרדות מראש... והרבה טוב.. POOH

miss1s

New member
תודה על החיבוק...

שום קורס הכנה ללידה לא עזר במקרה הזה, בעצם החוויה הזאת היא ההכנה ללידה הבאה שלי... להבא אני פשוט אסמוך יותר על התחושות שלי ואנסה ללכת בדרך בה אני חושבת שהיא נכונה.

wieci

New member
../images/Emo24.gif וואו, איזה כוח סבל

חבל רק שאת הצוות הרפואי לא מכשירים להיות אמפתיים יותר ואנושיים, וחבל עוד יותר שאנחנו סובלים מזה.

odeia

New member
אני לא מצליחה לכתוב את הסיפור

אולי עוד כמה שנים. כל פעם שכותבת כמה שורות, הבטן מתהפכת לי והכל חוזר לי בצורה נוראית. עוד לא החלמתי פיזית מהלידה וגם נפשית, כנראה שעדיין לא.

odeia

New member
של אודיה נכתב אחרי כ-4 שנים

את של אור אני עדיין לא מצליחה. נחנקת כל פעם שרק מתחילה לכתוב.

למעלה