שוב תודה לכל המגיבות היום כבר הלידה שלי נראית לי פחות מזעזעת.
O ornaok New member 19/4/04 #62 ../images/Emo7.gif../images/Emo25.gif אז והיום...את מופלאה בעיני!! ולהב מ-ק-ס-י-ם!
W wieci New member 20/4/04 #118 וואו ../images/Emo24.gif אני עוד זוכרת שקראתי אותו כשלהב נולד, ופשוט אין מילים, מרגש!
O ornaok New member 19/4/04 #63 וואו, יסמין!!../images/Emo24.gif כתבת מקסים ומשעשע, אני לא קראתי את הסיפור לפני, ועכשיו ממש ממש התרגשתי
וואו, יסמין!!../images/Emo24.gif כתבת מקסים ומשעשע, אני לא קראתי את הסיפור לפני, ועכשיו ממש ממש התרגשתי
S sipor New member 19/4/04 #83 אווו... קראתי אותו בזמנו וזכרתי כמעט הכל.. אבל כל פעם מחדש מרגש !!! במילה אחת וואווו...
ק קרניר New member 18/4/04 #21 פו יקרה, כולי נוטפת ונוזלת..... אומנם שמעתי את הסיפור בעל פה, אבל זו פעם ראשונה שאני קוראת את זה, את גיבורה אמיתית! ואוו איזה סיפור, כל הכבוד לאביר התומך!
פו יקרה, כולי נוטפת ונוזלת..... אומנם שמעתי את הסיפור בעל פה, אבל זו פעם ראשונה שאני קוראת את זה, את גיבורה אמיתית! ואוו איזה סיפור, כל הכבוד לאביר התומך!
צ צפונית לחוצה New member 19/4/04 #80 תודה ../images/Emo39.gif ופעם הבאה גם הלידה שלך תהיה כזו. אני בטוחה!