מרתון פינק פלויד בגל"צ (ב)

dean gold

New member
הוא סתם דיבר כאילו הוא מחדש לה משהו

מצד אחד הוא כן מזכיר שמות ואלבומים שאנשים שמכירים מקסימום את החומה לא אמורים להכיר, ומצד שני הוא כן אומר הרבה דברים מובנים מאליו

Silvernaor

New member
שאלה לציףציף בעקבות הראיון

האם על דלת המשרד שלך כתוב "עו"ד ציףציף"?

לא נראה לכם שהם מדברים קצת יותר מדי ?

ודרך אגב עם כל הראשוניות של סיד בארט מי שהביא אותו ללהקה היה רוג'ר ווטרס.

זה לא מדוייק

רוג'ר וסיד נדברו עוד בקיימברידג', שהם יקימו להקה כשיגיעו ללונדון, ללימודים. ברגע שסיד הגיע, ווטרס פנה אליו שישתלב בהרכב שכבר הקים (ווטרס היה גדול מבארט בשנה, ולכן הגיע ללונדון לפניו).

FunkyMonk

New member
עד כמה שידוע לי

ווטרס כלל לא היה בהרכב שלהם - וזה היה הפוך לחלוטין. סיד היה בתוך הרכב, וצירף את ווטרס בתור נגן אקוסטית, ואח"כ עשה הסבה לבס.

לא, פאנקי

ווטרס התחבר למייסון ורייט כאשר בא ללמוד בלונדון. הלהקה שלהם היתה בעלת הרכב נזיל, כאשר אנשים באו והלכו ממנה. בוב קלוז הגיע גם הוא מקיימברידג', ללמוד באותה אוניברסיטה, והצטרף אליהם, וזמן קצר מאוד אחרי זה, הגיע סיד ללמוד אמנות בעיר, והצטרף אליהם גם הוא.

pinki17

New member
אני דווקא חושב ההיפך...

כל עוד לא מדברים שטויות על הלהקה שידברו...גם נאמרים דברים שלא כולם יודעים...

pinki17

New member
אני חייב לציין שמדובר...

אני חייב לציין שמדובר באחד המרתונים היותר רציניים של פינק פלוייד ששודרו ברדיו, לפחות זה הרושם שמתקבל עד כה! הייתי רק ממליץ להפסיק עם העירבוב של התקופות, יצירה רצינית משנות ה70 ולאחריה שיר מההצל של הלהקה בשנות ה90 לא נשמע כלכך טוב... (אני ממש חדש בפורום הזה...)

תודה רבה, כמובן גיליתי אתכם דרך התוכנית

דפדפתי קצת, פורום מדהים, מאד מעניין - כל הכבוד! באשר לסדר ההופעה של רוג'ר וסיד איני מתווכח אני בטוח שאת יודעת טוב ממני בכל אופן ברור שסיד בארט היה הנוביל והרוח החיה מאחרי האלבום הראשון שלהם, פשוט חשבתי שמי שהקים ויזם היה רוג'ר ווטרס והוא הביא איתו את סיד ושוב תודה על הפורום המעניין

חבל שהם לא הסבירו

מדוע מעניין לשמוע הקלטות מההופעות שלהם באותן שנים.

Alan's Psychedelic Breakfast

זה לא על אלאן פארסונס, אלא אלאן סטיילס, אחד מפועלי הבמה של הפלויד. פארסונס לא הפיק את DSTOM. הוא היה סה"כ טכנאי אולפן, שראה עצמו כיותר מזה. הפלויד הפיקו את עצמם.

Paranoid Eyes

New member
מעין מתלהב שכזה.

אגב, הגרסא הזו של קרייזי דיימונד... פעם ראשונה אני שומעת אותה.

spych kid

New member
תודה רבה, תמשיכי לתקן לאורך התכנית ! (בבקשה)

יש איזה סיפור מאחורי אלאן סטיילס ולמה עשו את השיר עליו?

למעלה