McWeekend

N e r d y

New member
חחחחחח זה קרה לי בערך אחרי כל ספרXD

יצא שקראתי כל ספר איזה חמש פעמים (כאפות) חוץ מהשלישי שאותו קראתי איזה 10 נראלי

sweet shir

New member
אבל כאפה את כבר קראת את ה-7 ויודעת מה יקרה חח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתומה שליXD

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני נקרעת פה מהקטע של הקראש. חוברת מדבקות? רק אני תמיד שנאתי אותו? XD תקשיבי, לא 'לא נתנו לרון תפקיד גדול' הפכו אותו ל נ י צ ב !! חחח עד כדי כך. כל מה שתיראי זה את הארי מזיע כמו סוס יאור במיטה אחרי החלומות שלו. תאמיני לי, זה לא מראה מלבב. תהני מהספר, אני ממש אהבתי אותו. 33>

N e r d y

New member
כן, כן קראש על דניאל רדקליף that's lame

אבל אני חייבת להגיד להגנתי שזה היה כשהוא היה קטן וחמוד ו..... מממממ טוב אין עוד תירוצים חחחחחח פאק ד'אמ, איכ הארי מזיע *גועל* בעעע

Sharon Kez

New member
חחחחחח 'אין עוד תירוצים' XDD

טוב נו, מספיק משכנע. D: וכן. זה באמת היה מגעיל.

sweet shir

New member
אומגד לי היה עליו קראש רציני גמכן!!! XD

אבל בכיתה ז'. ~כאפות~
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את צריכה לראות את התיקייה שלו, לכל התמונות יש שמות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אריאל עדהXDDDDDDDDDDג שלחתי לה למסן XDDDD

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שמות לתמונות?! משום מה אני מאמינה לזה בלי לשאול את אריאל XDDDDDDDD *כן כן תשאלו את עצמכן למהאני ערה ביום שבת בשמונה בבוקר, ואז אני אגיד לכן> פאקינג אימון בוקר!!!*

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח הם הרסווווווו את ה-3! ../images/Emo7.gif

מסכימה איתך. אם את באה בציפיות ממממממממממממש נמוכות את תהניDDD:

Sharon Kez

New member
עכשיו שאני חושבת על זה,

מה שהכי טוב בכל הסרט הרביעי זה השחקן שמגלם את סדריק. הוא כ"כ שווה. לפחות פעם אחת הם הצליחו לדייק במשהו! חחחחח ג'יזס תראו למה הפכנו תמקוויקנד שלי XD

Sharon Kez

New member
XDDDDD

את האמת זה דווקא ממש מנחם. [שיש עוד רבים כמוני חחחח] אם זכור לי נכון, את גם אחת מהם, לא?
יהיה טוב XDD

Sharon Kez

New member
אין לי אותו על המחשב אבל אני מורידה -

בשבילך מהאימיול. ככה שאני אעלה לך את זה כשההורדה תסתיים.

just orr

New member
אווו.. מי זה בתמונה? ../images/Emo12.gif ../images/Emo99.gif

T.A.T.U - all the things she said - חחחחחחחח כ-ז-א-ת נוסטלגיה!!! XDD חח ממש אהבתי את השיר הזה :) "קראתי גם באנגלית אבל שכחתי" חחחחח XDDDDDDDDDDD אה, המסן שלך התחרפן. עכשיו הבנתי למה לא התחברת כל השבוע
אה כן ואת עצלנית שאין לך כוח להעתיק לוורד ציטוטים XDDD אבל אני אוהבת אותך בכל זאת.

Sharon Kez

New member
333> (../images/Emo58.gifעל ה"פ 7)

זה איזה רייאן אחד..הוא סקייטר ממש טוב, אבל בדוגרי מכירים אותו סתם כי הוא ממש יפה חח XD כן שיר נוסטלגיה חחחחחחחח אבל הוא כל כך מדבק! נו מה..אני רק זוכרת שהיפה שלי הולך להתנשק עם הרמיוני, זה כל מה שבעצם משנה - זה הפואנטה של הספר, היא יכלה לקצר את כל הספר למשפט הזה וזהו. XDD סתם אני זוכרת כמעט הכל. לא נורא. *למה אני חופרת למה?
* אני ממש מתגעגעת.
אין לי עם מי להעריץ דמויות מצוירות ולזמר שירים מוונדרלנד חחחחח 33>>

למעלה