McWeekend

Yu vi

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח הציטוטים XD../images/Emo85.gif

הציור של טום קורע XDDDDDD הוא באמת התלבש שם מזעזע!!!
"I want to say Happy Birthday to a dear mate, Dougie. You're awesome, and I love you, and I don't know what I'll do without you." דיייייייייי הוא כזה מושייייייייייייי
%^$% XDDDDDDDD
.

Charley XD

New member
כה בטח כלום ><

אוי הציטוטים XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אמא שלך XDD וטום XD (הוא לא קשור... הוא סתם הצחיק אותי...) אמרנו וזה יהיה ככה לעד הארי+דאגי = שליטה !
כמה פקצה יצאתי >< ... אחח איזה חמודים .. התמונה ... הדבקת אותי קשות שיר
ותזהרי לפרוץ לך מהחלון של המקלחת ! יש שם מזגן ואת תתחשמלי למוות ! DD:

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD

אבוי ואבוי! לכי תביאי מפתח וסולם גנבים XDDDDDDDDDDDDDDD 3>

Sharon Kez

New member
גאד כמה שבא לי מופלטה חחח

או ספינג'ים.
נו..אני מרוקאית XD שיר השבוע של מקפליי: ממ פרידיי נייט ואיי'ל בי אוקיי שיר השבוע לא של מקפליי: בערך כל השירים של באסטד. רציני
היה לי חתיכת שבוע של חפירות על השירים שלהם. D: חוץ מזה: Craig David - 7 Days [
!! השיר הכי יפה בעולם] Anne Hathaway & Jesse McCartney - Don't Go Breakin' My Heart [חח נוסטלגיות] Chris Brown Ft. T Pain - Kiss Kiss Kanye West feat T-Pain - The Good Life Soulja Boy - Crank That Drew Sidora feat. Mario - For The Love Coldplay-Swallowed In The Sea T.A.T.U - all the things she said Timbaland ft one republic- Apologize Aly & Aj - Potential break up song Avril Lavigne - Hot Simple plan- welcome to my life להקת השבוע: באסטד 33> קליפ השבוע: ממ אין חח תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סרט - ג'ון טאקר חייב למות. סדרות - סאות'פארק, חברים (ג'ואי 3> חח)... משהו שהכעיס אתכם השבוע: המסן שלי החליט להיות מפגר ולא להתחבר לי. אז אני רק באיסיקיו ואני שונאת את זה חח משהו ששימח: ראיתי תבת דודה המדהימה שלי אחרי המון המון זמן 33>, חנוכה (אני אוהבת תחג הזה!) ואממ..לא יודעת, הכל רגיל וטוב D: משהו שעיצב: לא זוכרת ציטוט השבוע: ^^ (למי יש כוח להעתיק לוורד בשביל לזכור חחחחחחחח) מתנגן בראש / בפלייליסט: סוויטיסט גירל של אקון.. תמונת השבוע: 33>

Sharon Kez

New member
אה נזכרתי בעוד משהו ששימח

הארי פוטר יצא בעברית חחחח [קראתי גם באנגלית אבל שכחתי XDD] וקיבלתי את הספר 4 שעות לפני כולם להלהלה והייתי בפסטיבל לכבוד יציאתו [?] חח והייתה שם מישהי שציירה לכולם צלקות ומשקפיים חחחחחחחחחחח וחילקו פוסטרים ובבתי קולנוע שודרו כל הסרטים [מהראשון עד החמישי] בחינם..DD: גאד אני כל כך חנונית חחחחחחחחחחחחחח

sweet shir

New member
"גאד כמה שבא לי מופלטה" חחחחחחחחחחחחחחח הרגת

אותי XD וולקם טו מיי לייף
| והארי פוטר שליטה, את לא חנונית. טוב, את כן, אבל יש עוד רבים שכמותךD: HP GEEKS לשלטון חחחחחחחחחח XDD

sweet shir

New member
איפה? חחחחח

אה יש לך יס בין כה וכה
לונורא אני שונאת את הסרט ה-4 בין כה וכה XD (למה ככה להרוס ספרים טובים?
)

Sharon Kez

New member
את שונאת את הרביעי?? תסתכלי על החמישי!!!!

אהאהאעע אני אתחרפן מהסרט הזה. חזרתי הביתה כל כך עצבנית, פתחתי את וורד פרקתי את כל מה שאני חושבת על הסרט [יצא מ מ ש ארוך חח] והתחלתי לפרסם בכל פורום ה"פ אפשרי XDDD פאקינג לא מראים את רון! זונותתתתת!! ><

sweet shir

New member
חחחחח לודעת, אולי בגלל שבאתי עם ציפיות ממש

נמוכות.. אבל ממממממש נהניתי בסרט ה-5 חחח :) חחחחחחחחחחחחחחחחחח רון?! הם לא מראים את דראקו! בני זונות XDDDD די, אם הם הורסים לי את הסצינה בשירותים אני טסה לבריטניה ואישית בידיים שלי חונקת את הבמאי!!!!!!!! XDD אבל זה כזה צפוי שרדקליף ופלטון יהרסו את זה חחחחחחחחח מספיק הרסו לי את ה-3 (
), שלא יהרסו גם את ה-6. ;;

Sharon Kez

New member
חח אני בטוחה שזה בגלל הציפיות הנמוכות../images/Emo6.gif

איך אפשר להנות בסרט הזה? [תקשיבי זה פשוט דורש שאני אעתיק תחפירה שלי אז מצטערת] קודם כל, קלטנו שהבמאי חושב שהרמיוני כוכבת הסרט או משהו כזה. (אחרי הארי כמובן) כוסאמק, מה עשית את רון ניצב?! הבן אדם אמר פאקינג שלושה משפטים כל הסרט. איפה כל הכישרון של השחקן המדהים הזה? איפה החבאתם אותו, לעומת שאר הסרטים שבו כל הזמן רואים אותו? איפה סתם קטעים יפים של שלושתם ביחד, הפחדים של רון מכל דבר וכל מיני קטעים יפים שלהם? זה נקרא שחקן?! מספר השורות שנתנו למישהו כל כך ראשי כמוהו לעומת התפקיד המרכזי שלו בספר - פשוט עלוב!!! שלא נדבר על כל הקטעים המצחיקים של פרד וג'ורג' המרגשים עם צ'ו או בכלל, כל העלילה בין שלושת החברים הכי טובים. איפה לעזאזל היו קטעים כאלה? מה היה בסרט חוץ מהארי הארי הארי החלומות של הארי והקרבות של הארי?! וכן , אני יודעת שאי אפשר שיהיה הכל בסרט אחד, אבל עדיין הוא יכל קצת יותר להשתחרר מה"פואנטה" של הסרט ולמרות שהפואנטה היא העובדה שוולדי חזר, ההתגונות של צ"ד, ווהקרב האחרון (שזה היה החלק היחיד בסרט שלא איכזב אותי) - עדיין, על מה לעזאזל הוא חשב שמדברים ה-800 עמודים?! זה הסרט הכי קצר לספר הכי ארוך. לא היה הורג אותו להרחיב קצת את האופקים שלו ולהוסיף עוד כמה קטעים נחמדים מהצד. כמה דברים אפשר להחסיר? לא הייתה בכלל עלילה בסרט. פשוט עברו מקטע לקטע... אני לא יודעת אם אני כל כך התאכזבתי בגלל שרק השבוע קראתי את הספר בשביל לזכור על מה הסרט ואז הציק לי כל המיליוני קטעים שלא היו, או שפשוט הסרט היה גרוע לעומת האחרים. (שאותם דווקא כן מאוד מאוד מאוד מאוד אהבתי.) אני בטוחה שבנות שלא זוכרות כל כך טוב על מה הייתה העלילה בפרטי פרטים אהבו את הסרט, כי בסך הכל, יש אפקטים מדהימים ורואים את כל ההשקעה שהשקיעו בסרט. והוא גם סוחף והכל, "הארי פוטר" לא יכול שלא להיות סוחף. אבל זה כל כך מאכזב לראות את כל הדברים היפים שעליהם ויתרו. את כל העלילה מסביב שהוא פשוט העלים. איפה כל התעלולים של פרד וג'ורג'? (חוץ מהאחרון שאותו כן הראו ושהיה מדהים, ניתן לציין.) ושהם אמרו לפיבס שיעשה לה את המוות.. איפה הקטע של המדריכים?! יש כל כך הרבה דברים כתובים על זה! ואיפה הקטע של הקוודיץ'?! סרט שלם בלי משחק קווידיץ' אחד?! זה כאילו שכל מה שהיה קשור לרון הוא פשוט העלים מהסרט. והדייט עם צ'ו, והקטעים המצחיקים שהיו בפונדק ראש החזיר, והקטעים היפים ברכבת של הוגוורטס... אני יודעת ששום סרט לא ישתווה לספר, אני יודעת את זה. אבל עדיין, לסיים לקרוא את הספר היפה הזה ולצחוק וממש להנות ממנו ואז לראות את זה זה פשוט.... אכזבה. דיי באמא שלך אל תקראי.
זה ממש עינוי. XDD לא יודעת למה העתקתי, הרגשתי צורך להסביר תצמי XD קיצר להבא אני אנמיך ציפיות או לא אקרא תספר לפני וככה אף אחד לא יסבול חח XDD

sweet shir

New member
חחחחחחחח אם את רוצה ישלי פארודיה ממממממממממש

קורעת מצחוק על הסרט (באנגלית כמובן) שממשת את כל הטענות שלך.
אגב, דווקא אותי הקרב האחרון (כל הסוף של הסרט בקיצור) היה הקטע היחיד שאכזב. XDD סבלתי מהאחרים חוץ מה-1. הראשון פיור גולד! חחחחחח וזהו, שאני לא קראתי ת'ספר לפני, וזה גם מה שעשה את זה לפחות גרוע חחחח ^_^ חחחחחחחחחחחחח קראתי הכל! DDDDD: וכן, פעם הבאה תעשי את זה. זה גם מה שאני אעשה חח P:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהראשון הכי יפה!!!!111

לא יעזור כלום3> כמה שהם קטנים וחמודים ותמימים שם ורון, הו רון
מושי שם ביותר ישלי חשק מטורף לראות אותו אני תכף אלךXD

Sharon Kez

New member
שתיכן כנסו. ../images/Emo98.gif

חחחחח יאיי שיר אני שמחה שקראת. שלחי לי תסרטון!! שתיכן צודקות, הסרט הראשון מצויין. הוו כן רון כל כך מתוק שם
3>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהחמישי כלכך רעעעעע

חוץ מהאפקטים..כי האפקטים באמת מעולים ואין על מה להתווכח אבל הסרט עצמו גרוע ברמות זה היה כלכך עצוב כמעט בכיתי כשהגעתי הביתה אין דראקו!!!!!111111 אפילו אבא שלי התעצבן על זה! קקה, קקה, קקה במאי!

למעלה