חח אני בטוחה שזה בגלל הציפיות הנמוכות../images/Emo6.gif
איך אפשר להנות בסרט הזה? [תקשיבי זה פשוט דורש שאני אעתיק תחפירה שלי אז מצטערת] קודם כל, קלטנו שהבמאי חושב שהרמיוני כוכבת הסרט או משהו כזה. (אחרי הארי כמובן) כוסאמק, מה עשית את רון ניצב?! הבן אדם אמר פאקינג שלושה משפטים כל הסרט. איפה כל הכישרון של השחקן המדהים הזה? איפה החבאתם אותו, לעומת שאר הסרטים שבו כל הזמן רואים אותו? איפה סתם קטעים יפים של שלושתם ביחד, הפחדים של רון מכל דבר וכל מיני קטעים יפים שלהם? זה נקרא שחקן?! מספר השורות שנתנו למישהו כל כך ראשי כמוהו לעומת התפקיד המרכזי שלו בספר - פשוט עלוב!!! שלא נדבר על כל הקטעים המצחיקים של פרד וג'ורג' המרגשים עם צ'ו או בכלל, כל העלילה בין שלושת החברים הכי טובים. איפה לעזאזל היו קטעים כאלה? מה היה בסרט חוץ מהארי הארי הארי החלומות של הארי והקרבות של הארי?! וכן , אני יודעת שאי אפשר שיהיה הכל בסרט אחד, אבל עדיין הוא יכל קצת יותר להשתחרר מה"פואנטה" של הסרט ולמרות שהפואנטה היא העובדה שוולדי חזר, ההתגונות של צ"ד, ווהקרב האחרון (שזה היה החלק היחיד בסרט שלא איכזב אותי) - עדיין, על מה לעזאזל הוא חשב שמדברים ה-800 עמודים?! זה הסרט הכי קצר לספר הכי ארוך. לא היה הורג אותו להרחיב קצת את האופקים שלו ולהוסיף עוד כמה קטעים נחמדים מהצד. כמה דברים אפשר להחסיר? לא הייתה בכלל עלילה בסרט. פשוט עברו מקטע לקטע... אני לא יודעת אם אני כל כך התאכזבתי בגלל שרק השבוע קראתי את הספר בשביל לזכור על מה הסרט ואז הציק לי כל המיליוני קטעים שלא היו, או שפשוט הסרט היה גרוע לעומת האחרים. (שאותם דווקא כן מאוד מאוד מאוד מאוד אהבתי.) אני בטוחה שבנות שלא זוכרות כל כך טוב על מה הייתה העלילה בפרטי פרטים אהבו את הסרט, כי בסך הכל, יש אפקטים מדהימים ורואים את כל ההשקעה שהשקיעו בסרט. והוא גם סוחף והכל, "הארי פוטר" לא יכול שלא להיות סוחף. אבל זה כל כך מאכזב לראות את כל הדברים היפים שעליהם ויתרו. את כל העלילה מסביב שהוא פשוט העלים. איפה כל התעלולים של פרד וג'ורג'? (חוץ מהאחרון שאותו כן הראו ושהיה מדהים, ניתן לציין.) ושהם אמרו לפיבס שיעשה לה את המוות.. איפה הקטע של המדריכים?! יש כל כך הרבה דברים כתובים על זה! ואיפה הקטע של הקוודיץ'?! סרט שלם בלי משחק קווידיץ' אחד?! זה כאילו שכל מה שהיה קשור לרון הוא פשוט העלים מהסרט. והדייט עם צ'ו, והקטעים המצחיקים שהיו בפונדק ראש החזיר, והקטעים היפים ברכבת של הוגוורטס... אני יודעת ששום סרט לא ישתווה לספר, אני יודעת את זה. אבל עדיין, לסיים לקרוא את הספר היפה הזה ולצחוק וממש להנות ממנו ואז לראות את זה זה פשוט.... אכזבה. דיי באמא שלך אל תקראי.
זה ממש עינוי. XDD לא יודעת למה העתקתי, הרגשתי צורך להסביר תצמי XD קיצר להבא אני אנמיך ציפיות או לא אקרא תספר לפני וככה אף אחד לא יסבול חח XDD