McWeekend

sweet shir

New member
כן את כן. XD

חחחחחחחחחחחחחחחחחח זה לא כזה משנה שאת יודעת שהוא היה בתאונה... עכשיו תסיימי כבר את הפיק!! קראתי את ה-5 פרקים האחרונים וזה כ"כ מושלם.

purple floyd

New member
אבלאבלאבלאבל

אני עכשיו בקטע ממש אכזרי! שדאגי אומר להארי שהוא חושב שהוא יבגוד בו! זה כואב לקרוא את זה ;;

Shir Girl XD

New member
חחחח הציטוטים שלך הרגו אותי

חח סידורים קניות וספונג'ה חחחח XDD ובסנטר זכרת אותי חחח XP דרור אמרה: למה בכלל יש אורות של כריסמס בישראל? זה חנוכה חחחח

sweet shir

New member
חחחחחחחח D:

בטח שאני אזכור אותךD: חחחחחחחחחחחחח לא זכרתי מי אמרהXD אגב, את יכולה להביא לי ת'מסן שלך?

Yu vi

New member
סידורים, קניות וספונג'הXDDD הרג אותי../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

hooba

New member
../images/Emo80.gifכמה ציטוטים!! XDDDDDD

אבל הרגת אותי עם כולם!!!!
קולושופ >< והזה עם המקרנה >< וואי הרגת אותי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתי גם את עצמי XD

ואני בכלל בקפית עכשיו. להתעלם מכל מה שאני אומרת XDDDDDD (בכוונה עם ק'. P:)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

הציטוטים שלך
במיוחד זה עם עומריXDDDDDDDDDDDDDDDDD נקרעתייייי

sweet shir

New member
זה לא עומרי, זה עמרי! XDDDD

כאילו, OMRI, אבל בלי ו'. חחחחחחחחחחחחחח

O0NoNi0O

New member
חחהחה גמאני קראתי את 'מרחק נגיעה'

אבל היא יותר דפוקה מקרוס שהיא אשכרה עשתה את זה! חח בכלל לא אהבתי את לי בספר, קצת אהבלה.

Charley XD

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

הציטוטים XDD אחח היה כיף במפגש ..ומצחיק XDD "סידורים, קניות וספונג'ה." ענק ! והציטוט של הארי פוטר ...
כמה אמרתי לך שאני אוהבת את אח שלך ? הוא משעשע XDD קראתי בחצי הצלחה את הציטוטים באנגלית ! (דיי הבנתי XDD) גאה בעצמי
וגם המורה שלי בלשון הפרידה אותי ואת אור כי ממש התחלנו ליפול על הרצפה מהשיחה המרתקת על ברבזים (זה ברווז בשבילך) והיה עוד משהו שאני לא זוכרת כי היא לקחה וזרקה את הדף שלנו עם השיחה לפח ><" אני רק זוכרת שהיה שם אצבע (נחשי איזה ... נו של היד) צבועה בכחול... ><"

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח כן! D:

המ, אני לא חושבת.
למה לך לאהוב את אח שלי?! פדופילית! |: חחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם.
לך! אני מוכנה לתרגם לך במסן אם ממש בא לך XD חחחחחחחחחחחח אז זהו, שכל הכיתה שלי מופרעת, אז לא שמו לב אלינו. XD

למעלה