McWeekend

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחחח

האמת, אני לא זוכרת מה עניתי לי.. נראה לי סתם עשיתי פרצוף וצחקתי XDDD *מתחילה לדבר.. כלומר לכתוב (זה הולך להיות ארוך XP)* [אפילו הפשלתי שרוולים! או שזה סתם בגלל המזגן.] היה כייייייף D: כמה צפוי- הייתי בקניון + טיילת + איימקס + סתם הסתובבנו באזור.. ולא פגשתי אפחד
בעצם, כן פגשתי כמה ילדים מהמושב שלי שנסעו לאילת עם החוג טניס שלהם
חחחחחחחחחח "הבליץ' הקטן" XDDDDDDDD הרגת אותי XDDDDDDDD אני חושבת שהוא בעיקר צחק על הפרצופים שהם עשו ועל כמה שהם הזיעו
ואני יודעת מי מת
(בערך.. ידיד שלי אמר לי [בניגוד לרצוני] ששניהם ימותו.. אבל הם בעצם לא מתים, ואולי אחד מהם כן ואחד מהם לא... בקיצור- סיבך אותי ><) והיו סופגניות! אבל אינלי מושג עם מה הן היו כי ישר הלכנו לחדר והמלצרים הלכו לכוון השני חחחח את חולה?
תרגישי טוווב!!!!!
[חע, אני חופרת כל הזמן XD] לאביו

just orr

New member
לא מזמן המלצת לי על AM בכללי,

ולא היה לי כוח לחפש שירים שלהם >< ואז כשחברה שלי שלחה לי שיר שלהם אמרתי "וואלה, צדקה"
[הם ממש טובים
] וזה בסדר, לא חשבתי שתזכרי XDD

Yu vi

New member
מקוויקנד שלי ^^../images/Emo85.gif

שיר השבוע של מקפליי: Santa claus is coming town בגירסה המושלמתתתתתתת של הארי
I wanna hold your hand I'll be OK The ballad of paul K Hypnotised Ultraviolet That girl Obviously Please please All about you Five colours in her hair Bubblewrap
שיר השבוע לא של מקפליי: Little things- SOD הוא לא יוצא לי מהראש מאז המפגש!
Sick- SOD Eddie's song- SOD ft McFly Meet you there- Busted Better than this- Busted 3am- Busted Who's David- Busted Psycho girl- Busted Untitled- Simple plan
להקת השבוע: Mcfly
אלבום השבוע: Wonderland- Mcfly
קליפ השבוע:
ראיתי את הקליפ הזה כלכך הרבה פעמים השבוע!
הם מדהימים פה
טום ודני במיוחד!! כשהם על אותו מיקרופון
!!! http://www.youtube.com/watch?v=yWFDfsN15f8&feature=related
Behind the scenes footage- Greatest Hits http://www.youtube.com/watch?v=_fM9yGxlOzY
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית- UC&P
, בובות סרט- חמש ילדות יפות. סרט מדהים 0=
משהו שהכעיס אתכם השבוע: חזרה ללימודים. ><
משהו ששימח: המפגש!!! DDDDDDD:
משהו שעיצב: נגמר לי הכסף XD
ציטוט השבוע: נמנמ אין לי ממש, אבל משפט שאמרתי הרבה מאוווד פעמים השבוע
Never ever cross the road without holding a parent hand XD ~נאמר במבטא בריטי כבד~ מפניני חוכמתו של מיסטר דאגלס פוינטר. D:
מתנגן בראש / בפלייליסט: Little things- SOD הוא לא יוצא לי מהראש מאז יום שלישי
תמונת השבוע: יש 3. אבל אני אעלה רק שתיים
נמנמ תמונה ראשונה זאת התמונה מהמפגש שאני עצלנית מידיי להביא אותה לפה
תמונה שנייה.... טומייייייייייייי
>> *התמונה שהפלאפון שלי החליט לתקוע עליה סימן שאלה ענק. באמצע הפנים היפות שלו
*
איך היה לחזור לבית ספר? קקה. X:

Yu vi

New member
../images/Emo99.gifתמונה שנייה../images/Emo85.gif

טומי. 3> מ I wanna hold your hand

purple floyd

New member
../images/Emo108.gif זה לא סתם חתול, זאת מיצי!

שיר השבוע של מקפליי: מממ... נראה הדרך שאת גורמת לי להרגיש. שיר השבוע לא של מקפליי: ממ... הרבה
להקת השבוע: מקפליי
ופינק פלויד
וקווין
אלבום השבוע: של קווין לא זוכרת איך קוראים לו, אבל יש שם CLTCL קליפ השבוע: נאדה Oם תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: חבריםםםםםם
משהו שהכעיס אתכם השבוע: שלא פגשתי את בעלשתי במפגש! חכי חכי [
] משהו ששימח: שפגשתי בנות אחרות
משהו שעיצב: שכמעט שברתי את היד O_______O ציטוט השבוע: "תיזהרי זה גדי! הוא נושך!" "תיזהר אלפקה היא יורקת!" ~רואים מישהו עם פוני~ "תיזהרי אימו הוא חותך!" זה היה כל כך דבילי עד שזה הצחיק אותי מתנגן בראש / בפלייליסט: שיר של איזה להקה גרמנית [לא טוקיו הוטל
] לאב סונגס אר קילינג מייייי תמונת השבוע: החתיכוס D: ~כמה פטתי מצדי~ עוד מעט תמונה נורמאלית P: הודגש באמצעות מדגישומטיק

וואוו כמה זמן לא הייתי כאן....../images/Emo113.gif

שיר השבוע של מקפליי: I Wanna Hold You I've Got You שיר השבוע לא של מקפליי: Cute is What We Aim For - Teasing to Please Snow Patrol - Chocolate Air Traffic - Never Even Told Me Her Name The Red Jumpsuit Apparatus-Face Down The Red Jumpsuit Apparatus-Damn Regret A Perfect Circle-3 Libras להקת השבוע:Air Traffic ו-The Red Jumpsuit Apparatus אלבום השבוע:אמממ לא יודעת קליפ השבוע:אהה חזק! http://www.youtube.com/watch?v=f67_og3v_Ow&eurl=http://widget-b6.slide.com/widgets/sf.swf http://www.youtube.com/watch?v=erQowJTL1i8 http://www.youtube.com/watch?v=9IgtQ4p_eHM&feature=related חמודים!!!!! תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:הסרט "מכושפת" =סרט מקסים!!!!!! משהו שהכעיס אתכם השבוע:אמממ שום דבר =) משהו ששימח:נגמר הפסיכו'!!!! משהו שעיצב/דיכא....היה פסיכו'... =/ ציטוט השבוע:"אווו את מתחילה איתי בגרמנית!! כמה ... ..... מטריד..." "בסדר אני לא אלחיץ אותך, הכל בסדר לא צריך להילחץ תנשמי עמוק תרגעי ות.. אההה יש שם מקום פנוי GO! GO! GO!" מתנגן בראש / בפלייליסט:Air Traffic - "Charlotte תמונת השבוע: התגעגעתי לחפור!!!!!!!!!!!!

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifמיימקוויקאנד../images/Emo37.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע של מקפליי: Nothing Rockin' Robin Broccoli Memory Lane unsaid things Umbrella Transylvania (Acoustic) Seven Weeks Until Summer
שיר השבוע לא של מקפליי: Boys Like Girls - Dance hall drug Bowling For Soup - I'm Gay 3 Doors Down - Be Like That Jesse McCartney - We Can Go Anywhere Jonas Brothers - year 3000 Jonas Brothers - 6 minutes Kate Nash - Birds Rooney - when did your heart go missing כוורת - נתתי לה חיי
להקת השבוע: מקפליי!
אלבום השבוע: אמ.. אין ממש
קליפ השבוע: גמאין
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
מלון בבילון, לא מדהימה
גיבור על נמלים
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
כלום..
משהו ששימח:
יותר מידי דברים! שלורי באה לישון אצלי, המפגש המטורף והמאאגניב שלנו, הפוסטר מהדמים של לוקאס
ושחברה שלי קונה את הDVD של GH
משהו שעיצב:
חוזרים ללימודים
ציטוט השבוע: יש הרבה! [email protected] אומר/ת: >________< RAVeN ^^ |וופידו| אומר/ת: גיוון בסמיילי.. קבלי ח"ח [email protected] אומר/ת: חחח תודה, ושוב, זה היה חד פעמי [email protected] אומר/ת: -_-" [email protected] אומר/ת: הוא כזה אידיוט כשהוא קטן [email protected] אומר/ת: יותר גדול=יותר טוב RAVeN ^^ |וופידו| אומר/ת: זה עדיין גיוון [email protected] אומר/ת: וואי, זה לא נשמע טוב
<<>><<>><<>>> RAVeN ^^ |וופידו| אומר/ת: אהא.. עכשיו היא במגמת מצטיינים
[email protected] אומר/ת: מה זה מגמת מצטיינים? XDDDD RAVeN ^^ |וופידו| אומר/ת: מגמה של חכמים [email protected] אומר/ת: הבעיה היא, שאם הוא יגיד לי להפסיק לרקוד אז אני גם אצטרך לעזב את המגמה ולמה כבר אני אלך? ערבית? פחחחח כן בטח [email protected] אומר/ת: מה עושים בה? RAVeN ^^ |וופידו| אומר/ת: אממ.. לא יודעת, דברים חכמים [email protected] אומר/ת: XDDDD >><<>><<>><< אח שלי: נדליק עם המצית הזאת? אבא שלי: לא, נגמר בזה הגז אח שלי: לא נורא, יש לי עוד הרבה מציות >><<>><<><< *אמא שלי אומרת לאח שלי להביא לאח שלי את הספר [של הברכות], אח שלי בתגובה* איזה ספר ? הארי פוטר 6 או 7? >><<>><<>><< התרומנה, מה היא נהייתה רומניה? <<>><<>><<>><<>> DoRiT אומר/ת: עכשיו הן קרות O.O אאיממאל'ה ריי משו קורה איתי RAVeN אומר/ת: XD DoRiT אומר/ת: ישלי כוחות על טיבעיים XD RAVeN אומר/ת: אולי את לא מרגישה את זה, אבל אני משדרת לך מחשבות חיוביות וזה מחמם אותך RAVeN אומר/ת: אני אורי גלר! DoRiT אומר/ת: XDDDD DoRiT אומר/ת: XDD DoRiT אומר/ת: אז את יכולה גם לתקן לי את השעון DoRiT אומר/ת: הוא ממש נחוץ לי עכשיו RAVeN אומר/ת: אני אנסה.. RAVeN אומר/ת: אוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם DoRiT אומר/ת: תתרכזי DoRiT אומר/ת: XD DoRiT אומר/ת: 1..2..3 RAVeN אומר/ת: *מחשבותחיוביותמחשבותחיוביותמחשבותחיוביות* DoRiT אומר/ת: חחXD DoRiT אומר/ת: נו .. RAVeN אומר/ת: 1.... RAVeN אומר/ת: 2..... RAVeN אומר/ת: 3!!!!!!! RAVeN אומר/ת: עבד? DoRiT אומר/ת: אמ.. אמ מה להגיד מה להגיד DoRiT אומר/ת: כן זה עבד! DoRiT אומר/ת: אאווה ריי הצלת לי את החיים RAVeN אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDD DoRiT אומר/ת: בלעדייך אינלי חיים את הכל או כלום RAVeN אומר/ת: אני אשכרה צוחקת בקול DoRiT אומר/ת: עכשיו אני חייבת לךךך את הצלת את חיי ואת חיי השעון היפה שלי DoRiT אומר/ת: חח RAVeN אומר/ת: XDDDDDD DoRiT אומר/ת: הצחוק שלך בקול מצחיק מאוד XD
מתנגן בראש / בפלייליסט: אבי גרייניק - כלום
תמונת השבוע: יש לי 2 שתיים, זאת הראשונה
בגלל התמונות האלה הרגליים שלי נתפסו למשך יומיים
איך היה לחזור לבית ספר? מוזר

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gifהתמונה השנייה ../images/Emo27.gif

טום ולוקאס שלי באותו התמונה!@#$%^&* *אושר*

sweet shir

New member
יא, לא הכרתי את השיר הזה של BFS! ../images/Emo12.gif

חהחה אני צריכה לשמוע אותוXD