../images/Emo83.gif../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifמיימקוויקאנד../images/Emo37.gif../images/Emo41.gif
שיר השבוע של מקפליי: Nothing Rockin' Robin Broccoli Memory Lane unsaid things Umbrella Transylvania (Acoustic) Seven Weeks Until Summer
שיר השבוע לא של מקפליי: Boys Like Girls - Dance hall drug Bowling For Soup - I'm Gay 3 Doors Down - Be Like That Jesse McCartney - We Can Go Anywhere Jonas Brothers - year 3000 Jonas Brothers - 6 minutes Kate Nash - Birds Rooney - when did your heart go missing כוורת - נתתי לה חיי
להקת השבוע: מקפליי!
אלבום השבוע: אמ.. אין ממש
קליפ השבוע: גמאין
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
מלון בבילון, לא מדהימה
גיבור על נמלים
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
כלום..
משהו ששימח:
יותר מידי דברים! שלורי באה לישון אצלי, המפגש המטורף והמאאגניב שלנו, הפוסטר מהדמים של לוקאס
ושחברה שלי קונה את הDVD של GH
משהו שעיצב:
חוזרים ללימודים
ציטוט השבוע: יש הרבה!
[email protected] אומר/ת: >________< RAVeN ^^ |וופידו| אומר/ת: גיוון בסמיילי.. קבלי ח"ח
[email protected] אומר/ת: חחח תודה, ושוב, זה היה חד פעמי
[email protected] אומר/ת: -_-"
[email protected] אומר/ת: הוא כזה אידיוט כשהוא קטן
[email protected] אומר/ת: יותר גדול=יותר טוב RAVeN ^^ |וופידו| אומר/ת: זה עדיין גיוון
[email protected] אומר/ת: וואי, זה לא נשמע טוב
<<>><<>><<>>> RAVeN ^^ |וופידו| אומר/ת: אהא.. עכשיו היא במגמת מצטיינים
[email protected] אומר/ת: מה זה מגמת מצטיינים? XDDDD RAVeN ^^ |וופידו| אומר/ת: מגמה של חכמים
[email protected] אומר/ת: הבעיה היא, שאם הוא יגיד לי להפסיק לרקוד אז אני גם אצטרך לעזב את המגמה ולמה כבר אני אלך? ערבית? פחחחח כן בטח
[email protected] אומר/ת: מה עושים בה? RAVeN ^^ |וופידו| אומר/ת: אממ.. לא יודעת, דברים חכמים
[email protected] אומר/ת: XDDDD >><<>><<>><< אח שלי: נדליק עם המצית הזאת? אבא שלי: לא, נגמר בזה הגז אח שלי: לא נורא, יש לי עוד הרבה מציות >><<>><<><< *אמא שלי אומרת לאח שלי להביא לאח שלי את הספר [של הברכות], אח שלי בתגובה* איזה ספר ? הארי פוטר 6 או 7? >><<>><<>><< התרומנה, מה היא נהייתה רומניה? <<>><<>><<>><<>> DoRiT אומר/ת: עכשיו הן קרות O.O אאיממאל'ה ריי משו קורה איתי RAVeN אומר/ת: XD DoRiT אומר/ת: ישלי כוחות על טיבעיים XD RAVeN אומר/ת: אולי את לא מרגישה את זה, אבל אני משדרת לך מחשבות חיוביות וזה מחמם אותך RAVeN אומר/ת: אני אורי גלר! DoRiT אומר/ת: XDDDD DoRiT אומר/ת: XDD DoRiT אומר/ת: אז את יכולה גם לתקן לי את השעון DoRiT אומר/ת: הוא ממש נחוץ לי עכשיו RAVeN אומר/ת: אני אנסה.. RAVeN אומר/ת: אוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם DoRiT אומר/ת: תתרכזי DoRiT אומר/ת: XD DoRiT אומר/ת: 1..2..3 RAVeN אומר/ת: *מחשבותחיוביותמחשבותחיוביותמחשבותחיוביות* DoRiT אומר/ת: חחXD DoRiT אומר/ת: נו .. RAVeN אומר/ת: 1.... RAVeN אומר/ת: 2..... RAVeN אומר/ת: 3!!!!!!! RAVeN אומר/ת: עבד? DoRiT אומר/ת: אמ.. אמ מה להגיד מה להגיד DoRiT אומר/ת: כן זה עבד! DoRiT אומר/ת: אאווה ריי הצלת לי את החיים RAVeN אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDD DoRiT אומר/ת: בלעדייך אינלי חיים את הכל או כלום RAVeN אומר/ת: אני אשכרה צוחקת בקול DoRiT אומר/ת: עכשיו אני חייבת לךךך את הצלת את חיי ואת חיי השעון היפה שלי DoRiT אומר/ת: חח RAVeN אומר/ת: XDDDDDD DoRiT אומר/ת: הצחוק שלך בקול מצחיק מאוד XD
מתנגן בראש / בפלייליסט: אבי גרייניק - כלום
תמונת השבוע: יש לי 2 שתיים, זאת הראשונה
בגלל התמונות האלה הרגליים שלי נתפסו למשך יומיים
איך היה לחזור לבית ספר? מוזר