סופשבוע רגווווווע בגלגל"צ, רגועעעעעעע! XD
שיר השבוע של מקפליי: Don't Know Why Not Alone Umbrella She Falls Asleep The Ballad Of Paul K
שיר השבוע לא של מקפליי: Shadow Of The Day - Linkin Park Rockstar - Nickelback Blood, Sweat And Tears - V
להקת השבוע: ניקלבק, מקפליי, לינקין פארק.
אלבום השבוע: וונדרלנד.
קליפ השבוע: של מת'יו לאש, "קאמינג אאוט-ד'ה סטרייט אדישן". נקרעתי מזה.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: בובות. XD
משהו שהכעיס אתכם השבוע: הורים מעצבנים :/
משהו ששימח: הזולהD:
משהו שעיצב: לא זכור לי.
ציטוט השבוע: אני בספק אם משהו מפה יעניין/ישעשע מישהו. זה בשביליD: שיחת ועידה עם סתיו, אריאל וטל: טל: "אריאל, איך את נראית?" אריאל: "אני בלונדינית עם עיניים כחולות וחזה שופע 1.74 לרוחב" מתוך פיק; "סיריוס," אמר הבן דוד. "מה?" "יא כאפות!" "מה?!" "חה חה חה! ענית!" אמר הבן דוד, הולך משם כשהוא כמעט נופל מרוב צחוק. ג'יימס וסיריוס החליפו מבטים מבולבלים. "תגיד, אפשר להתאבד עם אבדה קדברה?" הייתה לי תמונה במסן של מאפה (חברה שלי טענה שהוא נראה כמו קרמבו. Oם) עצוב, והיה כתוב לידו (כאילו הוא זה שאומר את זה) "Bite Me!" GITIT said: ועדיין לא אמרת למה הוא עצוב שיר D: said: לודעת, מאיפה לי שיר D: said: יש לו בעיות בבית- אמא שלו נרקומנית ואבא שלו סרסור. שיר D: said: האמא שלו מסניפה אבקת סוכר והאבא מבתק את הבתולין של עוגות פאי תפוחים. שיר D: says: אומגד איזה כפרה הארי שהוא שרXD שיר D: says: אבל זה לא נשמע הואXDD istav says: זה הוא שהוא ממש משתדל istav says: ואולי עשו לו פוטושופ לקול שיר D: says: חחחחחח כע שיר D: says: הוא כזה לא זמרXD שיר D: says: פוטושופ לקול?! שיר D: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מטומטמתXD istav says: לכי תדעי! אולי יש פוטושופ לקול? אה?אה?אה? istav says: XDDDDDDDDDDDD שיר D: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל *פוטו* שופ?!?! XD istav says: קולושופ שיר D: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתומהXD Shir. (03:02): אגב, מתי את מתגייסת? XD Nameless (03:02): 14.1 Shir. (03:02): מסכנה שכמותך, מתגייסת לצה"ל. תלכי לטירונות. תתקלחי עם עוד מיליון בחורות ביחד
Shir. (03:03): XD Nameless (03:03): RAWR Shir. (03:03): גרררר Nameless (03:03): cant wait Shir. (03:03): אני אבוא ואעשה לך ביקור פתע
Nameless (03:03): במקלחת?;] Shir. (03:03): כמובן.

Nameless (03:03): עכשיו אני ממש לא יכולה לחכות;]] Shir. (03:04): גמני לא. |מפריחה לעברך נשיקה| XDDDD Nameless (03:04): בחזרהXD פיק. הארי ודאגי עברו תאונת דרכים. דאגי מת והארי בקומה. כביכול.
הפיק זה כאילו ה"היומן וידויים" של דאגי.
“Shh, it’ll be OK,” Danny soothed, stroking Tom’s blond hair. “They say these things happen for a reason.” “But why did Dougie have to DIE??!” Tom screamed. Suddenly from the bed, there was a moan. Instantly, Tom and Danny were on either side, looking at Harry anxiously. His eyelids were fluttering and his face twitching – “He’s waking up!” Danny gasped in a hoarse whisper. “He’s – he’s –” Harry’s eyes suddenly snapped open. He looked from Danny to Tom, blinking a few times, his mouth opening slowly as if to say something. “Shh, don’t talk just yet,” Tom said. “Do you remember what happened? Harry? You were in a crash –” “Who are you?” Harry whispered, looking from Tom to Danny. Danny and Tom looked at each other and then back down to Harry, their eyes wide in horror and it was at this point that Dougie gave up with trying to write a horrific twist that everyone probably saw coming, and so, instead, Harry suddenly jumped out of his bed and started dancing the Macarena wearing nothing but a naked goat on his head.
אין, פיק שולט. שולט! ~נקרעת~ אחרי זה דאגי אומר שהכל מומצא חוץ מהקטע שהארי רקד מקרנה עם עז ערומה על ראשו. הוא מוסיף "וזה צריך להישמר בסוד ולא לדבר על זה לעולם!"
פיק. אחרי שדאגי בורח מתוך ראיון, לא משנה למה. זהו סוף הראיון-
“And to Dougie, where ever he ran off to so quickly,” added one of the presenters. “Hey!! He’s here!” a girl in the audience suddenly screamed, pointing at the stage doors. Everyone in the studio looked. There was nothing there. The girl shrieked with laughter. “HAHAHAHA!! Made you look!!”
שיר D: says: שיואוא איזה חרא קרוס שיר D: says: "אם תמצצי לי עכשיו זה יהיה גדול" שיר D: says: למה מה היא, השפחה שלו?! אריאלצ' >__< says: נכון! אמאשלו זונה אריאלצ' >__< says: עזבי את אימא שלו אריאלצ' >__< says: הוא בן זונה! שיר D: says: הא? אריאלצ' >__< says: אופסXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD זה אותו דבר שיר D: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן מטומטמת אריאלצ' >__< says: סגגגגגגגגגגגגגגגג תגובה של מישהי על הUCAP חלק 3: "SO GAY. GAY GAY GAY. SO GAY MY CAPS LOCK IS BROKEN." תגובה של מישהי אחרת:
"I'm beginning to think they've (Danny aside, sometimes he remembers; tries to lad it up and fails...) forgotten that they're meant to act straight in public."
מישהי: LOLLLL. "Feeling a bit laddish tonight!" "I went a bit overboard with the coverup!" Oh. Dear. God. מישהי מגיבה לה: I swear I thought Harry was going to start applying Danny's fake tan for him. וואי אשכרה חחחחחחחחחחחחחח במפגש, שאני ונסטיה היינו עם שיר, דרור ואורטלD: בסנטר, היו מלא אורות צבעוניים כאלו, בשביל הכריסמס. מישהי (לא זוכרת כבר מי.
): "וואי, איזה יפים האורות." כנ"ל, לא זוכרת: "אבל למה בכלל יש אורות של כריסמס בישראל? זה חנוכה!" שיר: "חג האורות!" זה היה הרבה יותר מצחיק ממה שזה נשמעXD אולי כי היינו בקפית כבר לפני זה.
הערה מראש, אח שלי עמרי הוא בן 8.
עמרי: "מה זה סקס?" אני: "לך תשאל את אמא!" עמרי: "אמא, מה זה סקס?" אמא: "יחסי מין." אני: "כאילו שהוא יודע מה זה יחסי מין!" עמרי: "מה זה יחסי מין?" אמא: "סקס." עמרי: "אבל מה זה סקס?" אבא ~בהיסח דעת~: "
סידורים,
קניות ו
ספונג'ה." XDDDD מתוך ההודעת תצוגה של חברה שלי, ליאן: "אם לא יגיעו להסכם היום, המורים לא יגיעו מחר בגלל שהם יהיו בחתונה של הכלב שלהם, בברית של סבתא שלהם ובהופעה של מקפליי XDDD"
מתנגן בראש / בפלייליסט: שירי השבוע.
תמונת השבוע: תמונה מושלמת.
איך היה לחזור לבית ספר? לא הייתי מרוכזת חחחח אני ונסטיה צחקקנו כל השיעורים.