McWeekend

hooba

New member
../images/Emo80.gifסוף סוף חופש!! לול ><

שיר השבוע של מקפליי: transylvania (GH Tour) friday night too close for comfort ignorance שיר השבוע לא של מקפליי: kate nash - pumpkin soup sod - boyband sod - wear me down sod - sick sod&mcfly - eddie's song להקת השבוע: mcfly son of dork אלבום השבוע: the used - berth קליפ השבוע: sugababes - change (אני בד"כ לא שומעת שירים כאלה, אבל השיר הזה ממש יפה והקליפ עצמו גם כן, ממש יפה
) תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הטופ מודל הבאה עונה 7
אשת החלומות משהו שהכעיס אתכם השבוע: כל מיני, בעיקר אחותי הכלבה >< משהו ששימח: גנבתי לחברה שלי את הDVD של GH
משהו שעיצב: צריך לאשפז את סבא שלי שבוע הבא כי משהו בבדיקות הרגילות שלו לא יוצא טוב ולא יודעים מה זה
ציטוט השבוע: היום היה לנו שיעור תנ"ך וחברה שלי לא באה כי לה לא היה שיעור תנ"ך (היא עם מורה אחרת) אז ידיד שלי שאל אותי בבוקר: "איפה ויוי" "לא באה" "למה לא?" "אין לה תנ"ך" "מה?! אז למה היא לא אמרה לי?! הייתי מביא לה יש לי עוד איזה 4 בבית!" XDDDDDDDDDDD וגם, יש לי ילד בכיתה שתמיד אוהב לצחוק עליי ולהגיד שאני רוצחת חתולים (כי הוא אומר שאני פריקית) אז היום בשיעור שאלו אותנו איך היה בפולין אז הילד הזה כזה שואל... "איך החתולים שם?" *ידיד שלי עונה* "דווקא אין שם חתולים בכלל ברחוב, לא ראינו אפילו חתול אחד!" "נו בטח, כי היא רצחה את כולם!!!" XDDD זה היה כל כך מצחיק. עזבו >< מתנגן בראש / בפלייליסט: kate nash - pumpkin soup לא יוצא לי מהראש
תמונת השבוע:
איך היה לחזור לבית ספר? חרא >< אבל הו וול, מינואר אחרי הבגרות בהיסטוריה הכל הולך להירגע קצת.

Bleed for Me

New member
We are the same blood

We are the same שיר השבוע של מקפליי:THNL בגרסה האקוסטית שיר השבוע לא של מקפליי: The Academy Is-Same Blood armor for sleep-williamsburg leona lewis-bleeding love Leona Lewis - Homeless Spice Girls - Viva Forever Air Traffic - The Running Caught Me High one night only-you and me Matt Corby- Here I am
New Found Glory - Kiss Me. Paramor-Riot+AWKIF להקת השבוע:פראמור אלבום השבוע:ריוט קליפ השבוע:אין תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:הירוס
איזה פרקים!! אחחח משהו שהכעיס אתכם השבוע:שומדבר משהו ששימח:כלום משהו שעיצב:נאדה ציטוט השבוע:^ מתנגן בראש / בפלייליסט:The Academy Is-Same Blood תמונת השבוע:מאט
הפייבוריט שלי מאוסטרליאן איידול (לצערי הגיע רק למקום השני..) איך היה לחזור לבית ספר?לא חזרתי לבצפר
מצד שני גם חופשה לא היה לי חח.,,

Bleed for Me

New member
כן,הוא חמוד פחד..

והוא גם זמר מעולה,יש לו קול מדהים שחבל"ז..והוא פרפורמר מעולה..קיצר חבל שהוא לא ניצח חח..ואגב מיכל,הוא יותר קטן ממך! חח..בחודש שעבר הוא חגג 17..

m i c k e y 15

New member
מה?! XDDDD יאאא חמוד...זה טוב../images/Emo9.gif

וואי הוא חמוד לאללה אני אוריד כמה שירים שלו

Bleed for Me

New member
../images/Emo26.gif

פה יש את רוב ההופעות שלו מאיידול..(ממליצה בחום על ביטרסוויט סימפוני מהטופ 8 ועל דה סיינטיסט (של קולדפליי) מהטופ 12) תהני
ואל תשכחי לומר לי את דעתך חחח

m o r 1 0 2

New member
יאא חמודד../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

איך קוראים לו?.. באלי לשמוע אותו

Bleed for Me

New member
מאט קורבי (Matt Corby)

שמתי למעלה קישורים לקאברים שהוא עשה באיידול.. הוא באמת תותח,היה פייבוריט שלי עוד מהאודישנים אבל בתקופה האחרונה כל הפייבוריטים שלי (חוץ מליאונה לואיס שנצחה באקס פקטור באנגליה) כולם הגיעו למקום שני..חח..

OneStepCloser

New member
סופשבוע טובD:

שיר השבוע של מקפליי
McFly – Rocks McFly - Pinball Wizard McFly - No Worries McFly - Happy Christmas (War Is Over) McFly - Deck the Halls McFly - Born To Run
שיר השבוע לא של מקפליי
Timbaland Ft. One Republic – Apologize The Used - Take It Away The Used - The Bird and The Worm The Used - All That I've Got Nickelback – Rockstar Maroon 5 - Won't Go Home Without You Mark Ronson – Valerie Jet - Look What You've Done HIM - Gone With The Sin HIM - Killing Loneliness Take That - Rule The World Elliot Minor - Parallel Worlds (Acoustic Version) Elliot Minor – Jessica Elliot Minor - Now She's Gone Blink 182 - All The Small Things Coolio - Gangster's Paradise Acceptance - Cry For Help
להקת/אלבום השבוע
McFly ו-The Used.
קליפ השבוע
אין.
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע
וויל וגרייס
משהו שעיצבן
אח שליXD שהשביתה נגמרה
שימח השבוע
חברות שליD:
ציטוט השבוע
1. חחחחחחחח שיעשעתי את עצמי בשיחת טלפון שלי עם המוכר בחנות 'עולם הירחונים': הוא: "הלו?" אני: "היי, -יש מצב- שאני יכולה לעשות מנוי לעיתון TOTP?" הוא: "כן, יש מצב!" XDDDDDDDDDDDDDDDDD 2. אבא: "נשב, נשתה תה ונחגוג למייקי יומולדת חודשיים". אני: כן...נשתה, נאכל עוגה ועוגיות ונשמין! ואז נטוס ללונדון ונקנה הרבה דבריםD:" ניקה [אחותי החורגת, בת 6]: "לא! בואו נטוס ל'ארץ לעולם לא'!" ~היא אמרה את זה ברוסית...ולא ידעתי איך זה נקרא ברוסית~ אני: "מה? לאיפה?!" ויקה [אישתו של אבא שלי]: "אני חושבת שזה 'ארץ לעולם לא'" אני: "אעעעעעעעעע, נו...פיטר פן הרי מלונדון!" XDDDDD 3. אני לליאן בלילה...מדברות על שביתת המורים: ליאן: "המורים אמרו שרובם לא יגיעו מחר בגלל שהם 'חולים'.." אני: "לא...זה בגלל ש'הם בחתונה של הכלב שלהם' או ש'לסבתא שלהם יש ברית'! XD ליאן: XDD אני: "או ש'הם טסים להופעה של מקפליי'" XDDDDDDD ליאן: היו רוצים XDDD אני: יאפXD שווה ליהיות מורה אם אתה טס להופעה של מקפלייXD סתם, לא... לא הייתי רוצה ליהיות מורה X__X; פעם רציתי והייתי כזאת מפגרת
~אחרי כמה דקות~ אני: אם אלוהים אוהבת אותי אז השביתה תמשיך, אם אלוהים לא אוהב אותי אז היא לא תמשיך. ועד עכשיו הוא עשה רושם שהוא לא אוהבת אותי...בכלל XDDDD ליאן: זה .. גם אותי הוא לא אוהב.. יותר נכון הוא שונא אותי.. XDD אני: יאפ, גם אותי, הוא מתעב אותי... הוא כ"כ שונא אותי שהוא משאיר אותי בכוונה בחיים כדי שאני אסבול... אין לו לב!XD מאוחר יותר בשיחה...נכנסתי לכתבה הזו: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3481924,00.html ליאן: את ממש פושעת XDD אני: "כאשר נשאלה בתביעה קודמת ג'ניפר פרסיר, אחראית אכיפה נגד פיראטים בלייבל הענק Sony BMG, האם ביצוע ripping הוא עבירה על החוק, היא טענה ש'זה כמו להגיד שאתה גונב רק עותק אחד'. באתר הרשמי של RIAA אף נכתב: 'אם אתה יותר עותקים של הקלטות מוזיקה ללא אישור, אתה גונב. אתה עובר על החוק, אתה נושא באחריות המשפטית ועשוי לשלם אלפי דולרים כפיצויים'." אוי לא, ליאן! איך אני אשיג את הכסף הזה?! מה אני אעשה?! XDDDDDDDD ליאן: XDDD אני: את רואה שאלוהים שונא אותי! XDDDDD ליאן: XDDDDDDDDDDDDDD 4. אני: "אם היא יוצאת מהארון זה אומר שהיא הומו"XD
מתנגן בראש/פלייליסט
Limp Biskit - Behind Blue Eyes
תמונת השבוע
D:

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gifSimple Plan-jump

שיר השבוע של מקפליי: McFly - Memory Lane McFly - Take A Look Around (Dougie Poynter) Mcfly - Dont Stop me now Mcfly - 5 Colours In Her Hair McFLY - transylvania McFly- I'll Be Ok שיר השבוע לא של מקפליי: Blink 182 - Dammit Gwen Stefani - Early Winter Rob Thomas - Little Wonders Blink 182 - First Date Blink 182 - The Rock Show Blink 182- Don't Tell Me It's Over Simple Plan-jump להקת השבוע: Blink 182 Mcfly(דאאא) Simple Plan קליפ השבוע: Mcfly - Dont Stop me now McFly- I'll Be Ok תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: "כל כך רייבן" "לא מדהימה" "האנטומיה של גריי" "סקראבס" משהו שהכעיס אתכם השבוע: חוזרים לביצפר בעעעעעעעעעעעע משהו ששימח: הבאנתי איזה מקצוע משלב את כל מה שאני אוהבת לעשות:] משהו שעיצב: אחותי התגייסה ציטוט השבוע: "אלה החיים..צריך לשמוח ממה שיש" מתנגן בראש / בפלייליסט: כל מה שכתוב למעלה ועוד המווווווווווון שירים(אני מתעצלת לכתוב) תמונת השבוע:
איך היה לחזור לבית ספר? לא הייתי ביום חמישי XDDD אמ..היה בסדר..נזכרתי כמה שאני לא אוהבת ללמוד...

just orr

New member
סופשבוע DDD:

שיר השבוע של מקפליי: המון. לא חרשתי על משו מסויים :)
שיר השבוע לא של מקפליי: כנ"ל :)
להקת השבוע: מקפליי ו- AM ^^
אלבום השבוע: McFly- Wonderland McFly- Room On The 3rd Floor McFly- Motion In The Ocean
קליפ השבוע: יש לי קליפ :OOOOOOO Arctic Monkeys - Teddy Picker
http://www.youtube.com/watch?v=2A2XBoxtcUA
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: "מלך האריות"
ה- DVD של מושן [ראיתי בנסיעה חזרה מאילת עם אח שלי XD וקלטתי אותו מחייך(!!!!) מדי פעם
]
משהו שהכעיס אתכם השבוע: קנו לאח שלי ה"פ והוא לא נותן לי לקרוא קודםםםםם ><
משהו ששימח: הייתי באילתתתתתת
מצאתי כובע דני ^___^ [מלא זמן חיפשתי אחד מהסוג הזה.
] המבחן עבר, נגמר. אפשר לנשום.
משהו שהעציב: המבחן בהסטוריה. היה לי בלק-אאוט והתחלתי להמציא דברים כי לא היה לי מה לכתוב
ציטוט השבוע: "אבל איזה קור והמים קרים אז זה יהיה ממש קר".
מתנגן בראש / בפלייליסט: איגנורנס
תמונת השבוע: חצי מהנוף מהחדר שלי באילת ^___^ איך היה לחזור לבית ספר? רגיל
הייתה לנו רק חצי שביתה חח סופשבוע נעים

Sharon Kez

New member
חחחחחח המשפט הזה כל כך דורש תשובה כזאת:

רגע אבל כאילו לא הבנתי אז יהיה קר?.......... [אבל איזה קור והמים קרים אז זה יהיה ממש קר] XD איך היה באילת? מה עשית? את מי פגשת?
חחח יש לי עוד המון שאלות אז כדאי שתתחילי לדבר!! איזה כייף לך שיש לך תDVD של מושן. הלוואי שיכלתי להזמין.
וברור שהבליץ' הקטן יחייך [מהיום אני קוראת ככה לאח שלך
] איך לא! דאגי מופיע שם.....[נקווה שזאת לא באמת הסיבה שהוא חייך XDD] תמסרי לו ממני שאם הוא לא מביא לך לקרוא ה"פ אני אגלה לו מי מת! D: חחחחחחח המלון שלך נראה מדהים. נו אז היו בסוף סופגניות עם ריבה או בלי...??XD חחחחחחח אני חופרת כשאני חולה. מצטערת. אוהבת אותך
33>

למעלה