../images/Emo80.gifסוף סוף חופש!! לול ><
שיר השבוע של מקפליי: transylvania (GH Tour) friday night too close for comfort ignorance שיר השבוע לא של מקפליי: kate nash - pumpkin soup sod - boyband sod - wear me down sod - sick sod&mcfly - eddie's song להקת השבוע: mcfly son of dork אלבום השבוע: the used - berth קליפ השבוע: sugababes - change (אני בד"כ לא שומעת שירים כאלה, אבל השיר הזה ממש יפה והקליפ עצמו גם כן, ממש יפה
) תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הטופ מודל הבאה עונה 7
אשת החלומות משהו שהכעיס אתכם השבוע: כל מיני, בעיקר אחותי הכלבה >< משהו ששימח: גנבתי לחברה שלי את הDVD של GH
משהו שעיצב: צריך לאשפז את סבא שלי שבוע הבא כי משהו בבדיקות הרגילות שלו לא יוצא טוב ולא יודעים מה זה
ציטוט השבוע: היום היה לנו שיעור תנ"ך וחברה שלי לא באה כי לה לא היה שיעור תנ"ך (היא עם מורה אחרת) אז ידיד שלי שאל אותי בבוקר: "איפה ויוי" "לא באה" "למה לא?" "אין לה תנ"ך" "מה?! אז למה היא לא אמרה לי?! הייתי מביא לה יש לי עוד איזה 4 בבית!" XDDDDDDDDDDD וגם, יש לי ילד בכיתה שתמיד אוהב לצחוק עליי ולהגיד שאני רוצחת חתולים (כי הוא אומר שאני פריקית) אז היום בשיעור שאלו אותנו איך היה בפולין אז הילד הזה כזה שואל... "איך החתולים שם?" *ידיד שלי עונה* "דווקא אין שם חתולים בכלל ברחוב, לא ראינו אפילו חתול אחד!" "נו בטח, כי היא רצחה את כולם!!!" XDDD זה היה כל כך מצחיק. עזבו >< מתנגן בראש / בפלייליסט: kate nash - pumpkin soup לא יוצא לי מהראש
תמונת השבוע:
איך היה לחזור לבית ספר? חרא >< אבל הו וול, מינואר אחרי הבגרות בהיסטוריה הכל הולך להירגע קצת.
שיר השבוע של מקפליי: transylvania (GH Tour) friday night too close for comfort ignorance שיר השבוע לא של מקפליי: kate nash - pumpkin soup sod - boyband sod - wear me down sod - sick sod&mcfly - eddie's song להקת השבוע: mcfly son of dork אלבום השבוע: the used - berth קליפ השבוע: sugababes - change (אני בד"כ לא שומעת שירים כאלה, אבל השיר הזה ממש יפה והקליפ עצמו גם כן, ממש יפה