|*../images/Emo183.gif../images/Emo153.gif../images/Emo20.gifפרק 1../images/Emo20.gif../images/Emo153.gif../images/Emo183.gif|
פרק ראשון... "קומו" צעק גוסטב וזרק כרית לעבר טום וביל, "מה ? מה? קרה.." צעקו ביל וטום בבהלה, טום שאל:"מה גיאורג שכב אם מישהי?" לא טיפש ענה גוסטב ." היום אתם בני 18 שכחתם.?" "אה נכון" צחקקו טום וביל , "איפה גיאורג?" שאל ביל, "הוא.. הוא... יצא לריצת בוקר..כן הוא יצא לריצת בוקר" "אה אוקי "אמר ביל. ביל וטום הלכו למקלחת ולהתלבש וירדו ללובי , כשהם נכנסו ללובי כולם צעקו הפתעה ביל וטום קפצו במקום מיתוך בהלה והתחילו לצחקק "אתם משוגעים" אמר ביל , שם חיכו להם גיאורג שיצא לריצת בוקר החברים המשפחה וחברי ההפקה , טום לבנתיים רץ למתנות ולברכות שהיו בצד החדר וחיפש שם מתנה או מיכתב מחברה שלו אך אינו מצא הוא התאכזב מאוד ומצב רוחו ירד. ביל הרגיש שלטום קרה משהוא ושאל אותו "טומ'טום מה קרה?" טום רק נאנח ואמר "כלום" . לבנתיים בלובי שמו מוסיקה וכולם התחילו לרקוד, טום הלך והתיישב בצד והסתכל על גיאורג וגוסטב שמזמינים בנות לרקוד. ביל התקרב לטום וישב לידו אמר ביל "אחלה מסיבה נכון?" "לא" אמר טום, "למה " שאל ביל. "סתם רין לא באה ולא רק זה היא לא שלחה לי גם מכתב או מתנה" "תצא מיזה כבר, אתה יודע שהיא לא תשכך אותך. היא נסעה לתאילנד לשבועיים" אמר ביל. "לך קל להגיד לפחות חברה שלך פה" אמר טום "שירלי היא לא חברה שלי" צעק ביל והלך לקחת משהוא מהחטיפים שהיו בקצה השני של החדר, לאחר מיכן ישב בכיסא בצד שהיה קרוב למתנות ולמכתבים והתחיל לחטט ובין המתנות נפל מכתב שעליו היה רשום "לטומי שלי מזל טוב מרין" ביל במהרה רץ לטום והראה לו ת'מכתב טום פתח אותו והתחיל לקרוא: "לטומי שלי ! אני כול כך אוהבת אותך ומאחלת לך הרבה אך לצערי הרב אני לא יחזור בשבועיים הקרובים ולא בשנה הקרובה בגלל שהורי החליטו להישאר פה ומצאו עבודה ורוצים להישאר אני ממש מצטערת לא רציתי להגיד לך בגלל שידעתי שאני יתחיל לבכות ואתה שונא שבנות בוכות, אז אני ממש מצטערת על הכול אבל אני מבטיחה שאני יבוא לבקר אותך כשיצא לי, טום ותבטיח לי דבר אחד שבחיים לא תישכח את מה שהיה לנו באותו יום , אתה זוכר שביום הראשון נפגשנו במלון וישבתי בצד בוכה וניגשתה והתחלתה לדבר והכול התחיל פשוט לזרום לנו ועברתי שלוש שבועות הכי טובות בחיי ואתה היחידי שאני כול הזמן חושבת עליך , אני יודעת שקשה לך גמלי . " כול שאר המילים היו מטושטשות ורק את השורה האחרונה הייתה ברורה " סליחה טומי שחלק מהמכתב מטושטש פשוט בכיתי כשרשמתי אותו לא יכולתי להתאפק אוהבת המון רין" לטום יצאו דמעות והוא חזר לחדר שלו ושכב על המיטה והתכרבל בתוך הסמיכה . ביל הבין שהמכתב העציב אותו מאוד וקרא את המכתב " אוי לא " ביל אמר ורץ לחדרו של טום, ביל התיישב ליד מיטתו של טום ואמר " אני ממש מצטער לא הייתי צריך להביא לך ת'מכתב " "לא קרה כלום" אמר טום ודמעות יצאו מעיניו "אל תדאג הכול הסתדר" "מה יסתדר " צעק טום " היא הרסה אותי שברה ת'לב שלי" ביל לא אמר כלום והסתכל אל טום שבכה ככה במשך חמש דקות טום נירגע קצת ואז ביל אמר" יש למטה מסיבה בו נשפר תמצב רוח" טום הסתכל אל ביל ורצה לצעוק עליו כי הוא לא מבין עד כמה שזה קשה לו אבל מצד שני חשב טום שזה היום ההולדת שלו ולא רצה שהיא תיהרס ואמר " טוב בוא נלך ללובי יהיה כיף.." ביל חייך ושניהם הלכו ללובי . גיאורג צעק לביל וטום "איפה האיתם חיפשתי אותכם" וגוסטב נידחף לשיחה "משהוא קרה" "א.. לא" הסתכלו התאומים אחד על השני . "אז תצטרפו" אמרה אחת הבנות שהייתה אם גיאורג. טום נירגע קצת והתחיל לרקוד וביל הזמין את שירלי כמובן לרקוד. השקיטו את השיר ועברו לשיר שקט ביל הזמין את שירלי לרקוד גיאורג את אחת הבנות וגם גוסטב אבל טום התיישב בצד והסתכל על כולם רוקדים ודמעות בעיניו. פתאום משום מקום קפץ ארנב לעבר טום ואמר" בה לך לרקוד איתי?" טום ניבהל....[ההמשך יבוא מחר]