שרשור פאנפיקים

florit11

New member
אל תגידי לי שזה ביל/טום... ;_;

אני מקווה שזה עם איזו מעריצה או בחורה, אבל לא ביל/טום. אבל גם אם זה ביל/טום אני אמשיך לקרוא, כי זה כתוב מאוד יפה. אבל אם זה השיפ... אז הוא די.. אמ.. חולני... XD הכל כתוב בצורה מאוד ברורה ויפה, המון תיאורים. הסוף מסתורי, ומותח, וכך גם ההתחלה. יש לך עתיד! D: XDD... טוב, אני קצת מסטולה, אבל מצפה בקוצר רוח להמשך! ואמ... בבקשה תדרגי.... כלומר, לאיזה גיל, כדי שנכין את עצמו לתוכן. אני התכוננתי לקרוא קטע תמים, וזה מה שקיבלתי.... אז אמ... תדרגי על מנת שלפעם הבאה אני אכין את עצמי לתוכן של הפאנפיק.

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif

נקודה טובה.. תודה, אני אעשה את זה בפרק הבא
(לא חשבתי על זה פשוט כי זה הראשון שלי וכל הדירוגים- אין לי מושג מה זה אומר
לא נורא, אני אלמד) שמחה שנהנת.. ובקשר לבילXטום, אולי כן אולי לא , אני לא אגלה לך עדיין XD

dirty look

New member
אויי מגניב ביותר !!

את כותבת מזה טוב! תמשיכי!! בבקשה!! מהר! אני מאבדת את השפיות שליXDD

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif ../images/Emo13.gif

חחח אם תשאלי אותי, כבר איבדת XD. חחח סתם סתם.. ברגע שהמחשב שלי יעבוד כמו שצריך אני אוסיף את 2,3, ו4

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifקראתיי קוקיייי

זה ממש יפה אבל הרעיון קצת מוכר לא? עניין הפלאשבקים שהם מנסים להיזכר עם מי שכבו. לכן אני רוצה לראות איך זה יתפתח לכן חובה עלייך לשלוח פרק המשך. חוצמזה שאת יכולה לקחת אתזה לאיזה כיוון הזוי ואז זה אולי יפצה
בכ"א פאנפיק יפה באמת.

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif חחח ../images/Emo13.gif

אכן עניין הפלאשבקים דיי חפור, אבל לא הצלחתי להתאפק!! אניווי, הסיפור קצת תמוהה.. מקווה שהוא יהיה מספיק הזוי בשבילך
פרק המשך יהיה עוד היום אני מקווה.. כשאני ארפא בכוחות הקסם שלי אני המחשב השני

Leb Die Sekunde

New member
גם את רוצה תגובות כדי להמשיך?../images/Emo9.gif

חחח סייפור מגניב אהבתיD: אני חולת פנקייקים אז תמשיכי או שאת רוצה גם המון תגובות

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif XD

חח גם ני חולת פיקים!! חחח וגם אני חולת תגובות XD אני אמשיך ברגע שהמחשב שלי יחזור לתחייה (אני במחשב של אבא)

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif בעיקרון?

אני סתם צומי.. רציתי קצת תגובות.. בשנייה שהמחשב שלי יתוקן בעזרת קצת הוקוס פוקוס שלי, הפרק הבא ישלח

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif פרק 2- לא לילדים מתחת לגיל 15!!

כמו שהבטחתי.. וכמו שביקשתן
(תמשיכו להגיב, אני נורא נהנת מזה!!) ביל קם לאט וסגר את המים. הוא עטף את עצמו במגבת שהייתה מונחת על הרצפה והסתכל במראה. האיפור שלו נמרח לכל אורך הפנים ונטף עד השפתיים שהיו באותו רגע אדומות יותר מבדרך כלל . זה היה נראה כאילו מישהו פשוט נשך לו את השפתיים.. השיער שלו היה ספוג מים ומבולגן לחלוטין מן הסתם וכשהזיז אותו הצידה נגלה לו סימן היקי עצום שלא היה מבזה שום שרמוטה עם יזיז בעלי שפתיים מסיליקון. ביל הרגיש מותש וכל איבריו הרגישו כבדים. הוא הרגיש תחושה מוזרה בפה שלו. הוא הוציא לשון מול המראה וכמעט התמוטט מתדהמה. את הפירס הכסוף שהיה לו תמיד, החליף פירס שחור עם גולגולת כסופה. ביל החליף בגדים במהירות ותיקן את האיפור שלו ורץ לחדר של טום. הוא דפק על הדלת בהיסטריה מוחלטת עד שהוא שמע את קולו של טום מתקרב. טום פתח את הדלת וניצב מול ביל עם בוקסר ורוד של בראץ. העיניים שלו היו מאופרות בסגול בוהק ועל החזה שלו היו עשרות סימני שפתיים בגווני אודם שונים. "מה?!" אמר טום במבוכה והסתתר מאחורי הדלת בניסיון להסתיר את הלק האדום הזנותי שנמרח בקפידה על אצבעות רגליו. "נראה לי שאנסו אותי" אמר ביל תוך כדי שהחזיק את בטנו כדי לא להתגלגל מצחוק מול אחיו. טום טרק את הדלת בחוזקה ומתוך החדר נשמעו גניחות וצחקוקים של בנות. ביל נותר לעמוד שם לכמה רגעים ואחרי כן הסתובב וראה שגוסטב מביט בו ומגחך ליד הכניסה לחדר שלו. "ואתה לא זוכר כלום?" גוסטב שאל בדאגה והחל קונצרט קליקים קצר של כל מפרק קיים בידיו. "כלום כלום" אמר ביל בייאוש ושיחק עם קצה לשונו בפירסינג החדש של הגולגולת. גוסטב התקרב אליו עם בקבוק קולה והחל להעלות השערות. תוך כדי דיבור גוסטב חשב על משהו.. הוא נישק מישהו.. בעל שפתיים רכות ביותר. היה משהו נוצץ בשפתיים האלה. השיער שלו היה סבוך.. הוא אהב לשחק בשיער שלו.. מי זה היה? אחרי שביל יצא מהחדר גוסטב נשכב על המיטה והחל לפשפש מתחת לכריתו בחיפוש אחר המצלמה שלו. אחרי שמצא אותה לצד השעון המעורר שהיה מכוון ל5 לפנות בוקר, יצא למרפסת לצלם קצת ציפורים. כמה שעות אחרי זה גוסטב מצא את עצמו עירום במרפסת, עם המצלמה על צווארו. הוא שמע דפיקה חזרה בדלת ויצא מהמרפסת בקושי. יש עוד 3 פרקים כתובים.. המשך יבוא

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifוואי יפה אבל לקראת הסוף הלכתי קצת לאיבו

ד. הכל קרה ממש מהרר!!

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif

חח חצי מהקטע זה שהכל יעבור ממש מהר.. אבל זה מהר טוב או מהר רע? צריכה הסבר??

למעלה