שרשור פאנפיקים

florit11

New member
מצטערת שאני עונה רק עכשיו.... =S

אז הינה: טום טרק את הדלת בחוזקה ומתוך החדר נשמעו גניחות וצחקוקים של בנות. ביל נותר לעמוד שם לכמה רגעים ואחרי כן הסתובב וראה שגוסטב מביט בו ומגחך ליד הכניסה לחדר שלו. "ואתה לא זוכר כלום?" גוסטב שאל בדאגה והחל קונצרט קליקים קצר של כל מפרק קיים בידיו. "כלום כלום" אמר ביל בייאוש ושיחק עם קצה לשונו בפירסינג החדש של הגולגולת. גוסטב התקרב אליו עם בקבוק קולה והחל להעלות השערות. תוך כדי דיבור גוסטב חשב על משהו.. הוא נישק מישהו.. בעל שפתיים רכות ביותר. היה משהו נוצץ בשפתיים האלה. השיער שלו היה סבוך.. הוא אהב לשחק בשיער שלו.. מי זה היה? אחרי שביל יצא מהחדר גוסטב נשכב על המיטה והחל לפשפש מתחת לכריתו בחיפוש אחר המצלמה שלו. אחרי שמצא אותה לצד השעון המעורר שהיה מכוון ל5 לפנות בוקר, יצא למרפסת לצלם קצת ציפורים. כמה שעות אחרי זה גוסטב מצא את עצמו עירום במרפסת, עם המצלמה על צווארו. הוא שמע דפיקה חזרה בדלת ויצא מהמרפסת בקושי. ______________ בכל הקטע הזה הלכתי לאיבוד, בניסוח קצת לא בסדר. ביל טרק את הד'לת, יצא או לא יצא לא הבנתי, הנחתי שהוא יצא מאיפה צץ גוסטב? למה גוסטב גיחך? על מה שקורה בחדר עם טום על מה שקרה לביל? O_O הקטע שהכי מטריד אותי, זה למה טום היה בחצאית מיני, לק אדום ומאופר... XD אבל את זה לא הבנתי גם אחרי הקריאה השניה.. XD המשך! מהררררר!!!!

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif תשובה לך, ופרק 3 לבקשתך ../images/Emo13.gif

טום טרק את הדלת.. ביל נשאר בחוץ.. חח גוסטב נשען על הדלת בכניסה לחדר שלו (של גוסטב).. אני מתארת לעצמי שגוטסב גיחך על איך שטום נראה (ואני לא יכולה להאשים אותו XD) טום שתם השתעשע עם כמה בנות בחדר שלו אז הן עשו לו שטויות בציפורניים וכאלה (פשוט איזה פרק משנות ה70 נתן לי השראה XD) לבקשתך, הנה פרק 3. קריאה נעימה
גוסטב פתח את הדלת בעדינות וגיאורג התפרץ פנימה בלחץ. "גוסטב! אנחנו נאחר להופעה!! קדימה!" הוא אמר מתנשף עם גיטרת הבס המשובצת שהתנדנדה על כתפו תוך התעלמות מוחלטת גוסטב, שנראה כמו איטי באותו הרגע השעטה גלימת פוך שכיסתה עד בטנו והשאירה את הבולבולון שלו חשוף לגמרי. "וואו.. גוסטב.. אני יודע שאתה נוהג לתופף בלי חולצה.. אבל בלי בגדים? עם המקל והתופים בחוץ?!" הוא אמר והצביע על איבר מינו החשוף של גוסטב. גוסטב לא ענה.. הוא רק בהה בגיאורג המום. "מה קורה אחי?" גיאורג שאל ותפח על שכמו של גוסטב. "אני.. אני לא יודע" אמר גוסטב בבלבול ושפשף את שיערו במקום להחזיק את השמיכה. השמיכה החליקה עד קרסוליו של גוסטב הבישן וכל גופו השרירי נחשף מול 2 גרופיות שבמקרה עברו במקום והתחילו לצרוח מאושר והתרגשות. גיאורג טרק את הדלת מאחוריו ונעל אותה. גוסטב התלבש במהירות ושנייה לפני שסגר את הדלת אחרי גיאורג ואחריו ריסס על עצמו מי קולון ותפס את המקלות שלו. כשנכנס עם גיאורג למעלית הביט במקלות שלו תוך כדי משחק. הם היו קצת שונים מבדרך כלל, כשקירב אותם לעיניו הבחין בסמל של טוקיו שהיה מוטבע עליהם בלורד שחור. צמרמורת עברה בגופו והוא שפשף את עורפו במבוכה. "גוסטב.. מה קורה??!" שאל גיאורג בטון אימהי. "אני לא יודע.. קרה משהו ממש מוזר.. התחלתי לצלם ו.. פתאום מצאתי את עצמי ככה.. עירום." היא סיפר והשפיל את מבטו. "מישהו שתה יותר מידי אתמול" אמר גיאורג וצחק. הוא טפח על שכמו של חברו בגבריות כאות גאווה. כשהם הגיעו למאחורי הקלעים ביל ישב על כיסא מתכת קטן ושר בשקט את reden. טום נכנס וישר את חולצתו שהתקמטה תחת משקל הגיטרה. הוא התיישב על המגבר שלו והתחיל לכוון את הגיטרה בסבלנות. גיאורג התיישב על הברכיים וכיוון את הבס שלו בהתאם לגיטרה של טום ומידי פעם הם הרימו את עיניהם אחד על השני. טום קרץ לו וגיאורג השיב בחיוך. גוסטב ישב ליד ביל והאזין לו. הוא סתם שיחק עם המקלות שלו ושיגע את ביל. אחרי כשעתיים שאגת המעריצות הייתה כבר בלתי נסבלת. הם התחילו את ההופעה כמו כל הופעה.. גוסטב עולה ראשון ועושה סולו תופים. אחריו גיאורג עולה עם הבס, אחריו טום ואז מנתר מאיזושהי פינה נידחת בבמה וכל המעריצות מתחילות להתעלף. ביל התחיל לשיר את ubers ende der welt . מידי פעם גיאורג וטום התקרבו וניגנו אחד ליד השני ונראו דיי מרוצים.. באמצע סולו גיטרה של טום, ביל התחיל לשחק עם הפירסינג שלו ולנסות להיזכר במה שקרה שם במקלחת.. הוא לא זכר הרבה.. הוא רק זכר שהוא נהנה מאוד.. הסולו של טום נגמר וביל המשיך לשיר בהתלהבות. בתחילת Wo Sind Eure Hände ביל החליט שהוא מעלה מעריצה אקראית לבמה. הוא בחר אחת עם חולצה ורודה ומכנס לבן. ביל חשב לעצמו: דיי מכוערת אבל.. הפלייה מתקנת.. אתם יודעים.. את כל הכוסיות טום יזיין אחר כך אז צריך לתת קצת אושר לשמנות גם.. חח.. בכל מקרה.. אני נחמד.. הן מאושרות, אז למי איכפת?. בסוף השיר היא עמדה לרדת מהבמה. שומר הראש של ביל עזר לה לרדת אך שנייה לפני שידה השתחררה ממנו היא דפקה ריצה מטורפת לעבר ביל ואחזה לו בתחת. ביל ההמום ניסה לנתק אותה ממנו אך ללא הצלחה. בלית ברירה הוא המשיך לשיר הבא ואז, המעריצה קפצה עליו, שילבה את רגליה על מותניו ונישקה אותו.

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif חרמנית XD

אני בספריה בבי''ס עכשיו.. חח הפרק השלישי לא משהו לדעתי. פרק 4 שולט XD שמחה שהבנת אחרי קריאה שנייה.. את ההודעה הרביעית שנתקלתי בה שהיו לה בעיות לקראת הסוף.. בא לכן לשתף אותי כדי שאני אוכל לתקן או משהו??

florit11

New member
אני חושבת שזאת הייתי אני שאנסה את הבנים... XD

סתם סתם. המשך מהר! ועכשיו! לקראת הסוף משו התפקשש והלכת לאיבוד. אבל אחרי קריאה נוספת הבנתי. המשך עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

florit11

New member
ich liebe nich אפילוג

שם: ICH LIEBE NICH דירוג: נכון לעכשיו, PG דמויות: חברי הלהקה, OC שכחתי מה עוד צריך לשים... אז אממ... האפילוג: XD אפילוג ידיו רעדו מהתרגשות, ורגלו קפצה בעצבנות בעודו הוא יושב מאחורי הקלעים. הוא ניסה להרגיע את עצמו, להבטיח לעצמו שיזכור הכל, שלא יטעה, אך החששות ממלאות את ליבו. 'ואם אני אטעה?' חשב ביל בבעתה, 'ואם אני אחטוף בלק אאוט?' הוא נאנח. 'תחשוב חיובי...' "אעאעאע! ביל! אתה לא מאמין מה קורה שם בקהל! משו מטורף לגמרי!" התפרץ לחדר טום, ספק שמח ספק עצבני. "תן לי לנחש..." חייך ביל. הוא אימץ את אוזניו ושמע את צרחות ה'טוקיו הוטל' שהשמיע הקהל הישראלי. "לא! זה לא רגיל! שמעתי הרגע מאחד המאבטחים שהם שברו קיר זכוכית! כלומר, הם לא עשו את זה בכוונה... הם התפרצו ודלת הזכוכית התרסקה!" "מה?!" הזדעק ביל "כולם בסדר?!" "אממ... היה משהו על 16 פצועים..." מלמל טום. 'לא הייתי צריך להגיד את זה, עכשיו הוא יהיה מודאג.' "אוי אבוי..." נחרד ביל. "זה מוגזם." "אהא, אבל אל תדאג, פציעות שטחיות בלבד." "למה לא אומרים לי דברים כאלה?!" "כי אתה עושה מזה סיפור, ודואג לכל העולם ואשתו. אתה צריך להיות רגוע!" "לא שאני באמת רגוע!" "תסביר את זה לזאקי..." נאנח טום. "אוף...." הוא נאנח בכבדות, עצבני כמו שמעולם לא היה. טום ניגש אליו וטפח על שכמו, כאות עידוד. "עוד חצי שעה אתם על הבמה!" נשמע קולו של זאקי. "כדאי שאני אסיים ת'תסרוקת...." פנה ביל לעבר שולחן איפור. הוא המשיך בלהעמיד את שערו לתסרוקת הכל כך מגניבה שאימץ לעצמו. "טווום!" שאג זאקי. "טוב אחי, אני צריך לזוז, אחרת השומר ראש שלך יהרוג אותי...." צחק טום "אני תכף בא..." ביל לבש את הסווצ'ר האדום לבן, והלך לכיוון הבמה. שם שר את כל הבית הראשון וזינק לבמה בדיוק עם הפתיח של הפזמון. הוא הביט האושר על הקהל הנרגש, מעולם לא חשב שיהיו לו כ"כ הרבה מעריצים, ובטח שלא בישראל, אחרי כל מה שקרה... הוא היה מרוכז במופע שנתן, ואילו אז כשהחל לדבר גרמנית, בתקווה שהם יבינו, קלט את אותו משפט שהרס אותו כל פעם מחדש. "ich liebe nich”

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifאמא עברה בי צמרמורת~~~~

ממש יפהה אני רוצה שתמשיכיי אתזה זה ממש קצרר! ___ חחח ואיי כמה פיקיםםםםXDDDDD כולם כאלו יפים כל הכבוד

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifאת משרשרשת אליי או אל פלורית11?

גם מקודם באיזשהו פיק את שרשרת משו אליי ולא הצלחתי להבין אם זה אליי או לא=//

16yaeli

New member
../images/Emo207.gifביל שוב העלה ילדה לבמה ולא בגרמניה../images/Emo7.gif

אוףף אני שונאת שהוא עושה את זה ולמה לא בישראל לפחות? בהתחלה באמת חשבתי שזה רק בגרמניה אבל עובדה שלא!! זה קרה גם בצרפת קבלו סירטון :
קרדיט לבלוג של קאסי
כאן הכל בקרה אם תשימו לב בסירטון יש קטע שהצעקות של הבנות מתגברות ורואים את ביל רץ מהר ואת סאקי לוקקח תילדה המעריצות טוענות שהיא נישקה אותו על הפה בכח!
זונע

LiHiLuSh

New member
לא פייר אז בטח אחרי

כמה זמן שהם יופי הוא פה הוא יעשה את זה גםםםם

16yaeli

New member
מצאתי סירטון יותר טוב קבלו

והוא צורח שם כזה גוסטאב כדי שיתחיל לנגן!! חחחחחח לא נראה לי שהם התנשקו רואים פה רק חיבוק!
כאן

animfanatic

New member
כן רואים פה רק חיבוק

אהההה איזה כיף שיחררו אותנו הביתה ואפילו לא למדנו!!!

למעלה