The McWeekend Is Here

white in Angel

New member
שוב טל מהמשתמש של הדר~

שיר D: says: תגיבי לי למקוויקנד, משעמם לי XD *מגיבה* הארי=סקס :) "תכירו כולם, דניאל, אלה טום," הוא הצביע על הבלונדיני, "הארי," הוא הצביע על הראש המגולח, "וזה המפגר." הוא הצביע על זה עם התלתלים. "אז את הערבייה המקיאה!" אמר המפגר XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הוא באמת מפגר

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יאווו הציטוטים הרגו אותי פחחחחחחחחחחחחחחחחחח ~נקרעת~ "חחחחח אידיוט כמעט העפת לי את הבולבול"- XDDDDDDDDDDD (זה פשוט האחרון^^) יהייי מסן! פיינלי
3333333> התגעגעתי
אהה וסתיו---- את קרועה XDDDDDDDD

N e r d y

New member
XDDDD זה במובן הטוב כה?

חחחחחח אני אוהבת אנשים קרועים/שרוטים :]

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD

333333333333333> גמני :( למרות שדיברנו בזמן שיעוריםXD כימיה=סבל! כנ"ל לערביתXD

N e r d y

New member
חחחחחח

דוגרי דיברנו בשיעורים (שהעיפו אותך מהם חחחחחחחחחחחח אהמספורטאהמ) אומנות= שכונהה היפיות מוחלטת ספרות= שיעמום טוטאלי ומורה קרועה עיצוב= בזבוז זמן מוחלט (עיוני כן, לא מעשי) 33333333333>

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מורה זונה.

אז איחרתי ב-5 דקות, זו סיבה לא לתת לי להשתתף?
לא שכזה אכפת לי לא להשתתף, אבל עדיין... חחח באתי עם מוכנות ורצון טוב!

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

מוכנות ורצון טוב? פחחחח בחיים לא באתי ככה לאף שיעור נראלי XDDDDDDD

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הציטוטים של הפיק הרגו אותי מצחוק. פשוט כולם
'אולי לטל אין חבר, אבל אני בטוחה שאם היה לה, לא היו קוראים לו ג'ואי. היו קוראים לו אחמניג'אד, יש לה טעם אקזוטי' 'היא בכלל לא מלמדת, רק מדברת על בעלה כל הזמן. "בעלי לא לוקח אותי להצגות", "בעלי לא רומנטי", "בעלי מאוהב באחי" ' "איך את מרגישה?" "איך לומר, כמו הנסיכה דיאנה." "אבל היא מתה." "בדיוק." ^ לא נשמתי XDD וגם: אחרי שהמורה הייתה עצבנית והוציאה כבר חצי כיתה; מישהי: "מה זה? כבר לא נשארו תלמידים בכיתה!" המורה: "נכון, רפורמה! בשביל מה הייתה השביתה?" XDDDDDDDDDDDDDDDDDD אה ו..למה הלך גרוע במחויבות שלך? :\

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח כן, קורע!

כי הכל היה חרא. :/ הספר היה משעמם וארוך כמו הגלות, באו מעט ילדים... הכל התחיל ברגל שמאל ורק הדרדר משם. ועוד יש פגישת צוות של המועדון הזה ביום שלישי. X: אני אקווה לטוב... אולי בפעמים הבאות יהיה יותר טוב. הלוואי. ;; חמודה שכמותך, מתעניינת.

Sharon Kez

New member
נו, ברור שאני מתעניינת!../images/Emo23.gif

לא נורא, בשאר הפעמים הלך לך ממש טוב לא? אני בטוחה שזאת הייתה תקרית חד פעמית <: פעם הבאה ילך לך טוב! את תראי! XD אל תשאלי אותי איך אני יודעת. אני יודעת הכל.
איך היה אתמול בזולה המאגניבה שלך?! עישנתן קצת חשיש? הזרקתן אחת לשניה? נהניתן מאיזה משקה בלאדי מרי משהו?! חחחח מצטערת זה האסוציאציות שעולות לי לראש מהמילה זולה.

sweet shir

New member
המ, הייתה עוד פעם שלא הלכה טוב, אבל

כל שאר הפעמים היה אחלה. P: חמודה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם היית רואה איך זה נראה ממש לא היית חושבת ככה, למרות ששתינו יין לבן.
(אני רק איזה כמה שלוקים, לא אוהבת יין לבןXD) והיית רואה איך זה נראה אם פאקינג הייתי זוכרת להביא מצלמה!
XD

Yu vi

New member
חחחחח אני צריכה לקרוא תפיק של סתיו. ../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

נקרעתי מזה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Yu vi

New member
חחחח אבל אני אוהבת סלאש! ../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

אני קוראת לפעמים בליב ג'ורנל, במקפליי סלאש XD

למעלה