../images/Emo222.gifמקוויקנד שלי: ../images/Emo79.gif
שיר השבוע של מקפליי: TCFC
hey now טרנסי BW top gear blues
שיר השבוע לא של מקפליי: Biffy Clyro - Machines באה מאהבה (רמיקס) Nickelback - rockstar Elliot Minor - Time After Time plain_white_ts-making_a_memory -the_corrs-toss_the_feathers Do the Whirlwind-Architecture In Helsiniki
להקת השבוע: הקלקסונז, דה קילרס, ארכיטקטור אין הלסינקי,
אלבום השבוע: The_Killers-Sawdust
קליפ השבוע: תראו את זה, זה ממש מצחיק וראיתי השבוע הרבה קטעים מהתוכנית הזאת :
http://www.youtube.com/watch?v=4bekQU9l8hk וזה קטע שמראה עד כמה אפשר להיות מטומטמים
http://youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE תראו אותם, הם באמת מצחיקים !!!
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מפגשים
, הישרדות הישראלי, על טבעי, גוסיפ גירל, הפמליה ועוד כל מיני שאני לא זוכרת גם לא לפני הילדים בערוץ 10 זה נחמד- זה כמו קצרים. סרט- אפוקליפסה עכשיו
משהו שהכעיס אתכם השבוע: יותר עיצבן- סטפן מקרב סכינים אומר זו וה לה באטו בפרומואים
משהו ששימח: ציון טוב במ"מ והמתכונת נדחתה בשבוע ושיעור גיטרה
משהו שעיצב: אממ לא זוכרת
ציטוט השבוע: הפעם יש הרבה :
בספר מחזור אנחנו אולי נעשה ליד כל תמונה של מישהו מהכיתה גם מישהו שדומה לו מכל מיני סרטים מצוירים אז אני וכמה חברות חשבנו מה יתאים לכל אחד מהכיתה : אני: מה יתאים לשיר ? (שם בדוי
כי אנחי לא זוכרת על מי דיברנו) אחת החברות: אני יודעת ! כולן: מה ? היא: שלגייה הנרדמת !
חברה שלי: הלכנו ללבורנטית לקחת זרעים לניסוי והיא אמרה שאין לה אני (בצחוק): ברור שאין לה, היא אישה !
בשיעור אזרחות: המורה: יש פה התנגשות בין החוקים אתה לא רואה ? תלמיד: לא, אין פה המורה: יש פה *מסבירה שוב* תלמיד: *עדיין לא מבין* תלמיד אחר: יש פה התנגשות, אתה יודע כמה התנגשויות יש בארץ ?
באותו שיעור פתאום מישהו אומר: הוא מלטף אותי יותר מידי, אני מתחיל לפחד !
עדיין בשיעור אזרחות : המורה: במאה ה-17 ג'ון סמית יסד את זכויות האדם חברה שלי אומרת לי: ג'ון סמית מפוקהונטס ?
מורה אחר: אני אראה לכם ! שופופו
מישהו שאני מכיר אמר: בוכרים זה רוסים שלא הלך להם
מורה: תהיו בשקט או שאני אזרוק עליכם משהו תלמיד: סוכריות ? כי אם כן אז לא את הסוכריות הקשות האלה שזורקים בבית כנסת מורה: סוכריות ? אני אזרוק עליכם סלעים !
דיברנו בפעילות כולשהי על החברה בישראל תלמיד1 : העשירים מתעשרים ! תלמיד 2: והעניים ? תלמיד 1: מתענים ?
מתנגן בראש / בפלייליסט: -----
תמונת השבוע: