The McWeekend Is Here

../images/Emo222.gifמקוויקנד שלי: ../images/Emo79.gif

שיר השבוע של מקפליי:
TCFC
hey now טרנסי BW top gear blues
שיר השבוע לא של מקפליי:
Biffy Clyro - Machines באה מאהבה (רמיקס) Nickelback - rockstar Elliot Minor - Time After Time plain_white_ts-making_a_memory -the_corrs-toss_the_feathers Do the Whirlwind-Architecture In Helsiniki
להקת השבוע:
הקלקסונז, דה קילרס, ארכיטקטור אין הלסינקי,
אלבום השבוע:
The_Killers-Sawdust
קליפ השבוע:
תראו את זה, זה ממש מצחיק וראיתי השבוע הרבה קטעים מהתוכנית הזאת : http://www.youtube.com/watch?v=4bekQU9l8hk וזה קטע שמראה עד כמה אפשר להיות מטומטמים http://youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE תראו אותם, הם באמת מצחיקים !!!
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
מפגשים
, הישרדות הישראלי, על טבעי, גוסיפ גירל, הפמליה ועוד כל מיני שאני לא זוכרת גם לא לפני הילדים בערוץ 10 זה נחמד- זה כמו קצרים. סרט- אפוקליפסה עכשיו
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
יותר עיצבן- סטפן מקרב סכינים אומר זו וה לה באטו בפרומואים
משהו ששימח:
ציון טוב במ"מ והמתכונת נדחתה בשבוע ושיעור גיטרה
משהו שעיצב:
אממ לא זוכרת
ציטוט השבוע:
הפעם יש הרבה :
בספר מחזור אנחנו אולי נעשה ליד כל תמונה של מישהו מהכיתה גם מישהו שדומה לו מכל מיני סרטים מצוירים אז אני וכמה חברות חשבנו מה יתאים לכל אחד מהכיתה : אני: מה יתאים לשיר ? (שם בדוי
כי אנחי לא זוכרת על מי דיברנו) אחת החברות: אני יודעת ! כולן: מה ? היא: שלגייה הנרדמת !
חברה שלי: הלכנו ללבורנטית לקחת זרעים לניסוי והיא אמרה שאין לה אני (בצחוק): ברור שאין לה, היא אישה !
בשיעור אזרחות: המורה: יש פה התנגשות בין החוקים אתה לא רואה ? תלמיד: לא, אין פה המורה: יש פה *מסבירה שוב* תלמיד: *עדיין לא מבין* תלמיד אחר: יש פה התנגשות, אתה יודע כמה התנגשויות יש בארץ ?
באותו שיעור פתאום מישהו אומר: הוא מלטף אותי יותר מידי, אני מתחיל לפחד !
עדיין בשיעור אזרחות : המורה: במאה ה-17 ג'ון סמית יסד את זכויות האדם חברה שלי אומרת לי: ג'ון סמית מפוקהונטס ?
מורה אחר: אני אראה לכם ! שופופו
מישהו שאני מכיר אמר: בוכרים זה רוסים שלא הלך להם
מורה: תהיו בשקט או שאני אזרוק עליכם משהו תלמיד: סוכריות ? כי אם כן אז לא את הסוכריות הקשות האלה שזורקים בבית כנסת מורה: סוכריות ? אני אזרוק עליכם סלעים !
דיברנו בפעילות כולשהי על החברה בישראל תלמיד1 : העשירים מתעשרים ! תלמיד 2: והעניים ? תלמיד 1: מתענים ?
מתנגן בראש / בפלייליסט:
-----
תמונת השבוע:

just orr

New member
בררר.. קר לי :X

שיר השבוע של מקפליי: Chills In The Evening >> אגב, תגידו, באמת דני שר שם לכמה שניות או שזה אחד מ-V?
שיר השבוע לא של מקפליי: Nickelback- Rockstar V- Blood Sweat And Tears Son Of Dork- Ticket Outta Loserville Sugarcult- Bouncing Off The Walls Timbaland Feat. One Republic- Apologize
להקת השבוע: מקפליי
אלבום השבוע: אין משו מסויים..
קליפ השבוע: ...
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: כל כךךךךךך האנטומיה של גריי!!!!!!!
משהו שהכעיס אתכם השבוע: שזה היה שבוע פשוט א-ר-ו-ך.
משהו ששימח: שמצאתי סווצ'ר של HTF סוף סוף XDDDDD היה גשםםם D:
משהו שהעציב: לא משו מסויים, אני חושבת..
ציטוט השבוע: ~ שיעור מדעי החברה, מורה פסיכוטית ~ ילדה: "במה היית חולה?" מורה: "מחלת מעיים קשה מאוד" ילדה: "יו! גם הכלבה שלי הייתה חולה בזה!!!" (אותו שיעור, אותה מורה פסיכוטית) מורה: "גבר מנהל... גבר מנהלת..." ------------------- "אממ אדוני, סליחה, איבדנו את הדרך לגלגל ענק, תוכל לכוון אותנו?" ------------------- ~ שיעור כימיה ~ מורה: "הזכוכית וקלחת מאיתנו את החום..." אני: "איזה גנבת..." ------------------- *ילדה משתעלת* מישהי: "לבריאות" ילדה: "השתעלתי" מישהי: "זה נשמע כמו אפצ'י..." ------------------ "את נופלת לא נכון!" ------------------ אורטל: "נפלתי, היית צריכה לראות את זה!" אני: "את בטוחה שאני צריכה לראות את זה?" [...] אורטל: "את לא יודעת מה קרה!" אני: "את בטוחה שאני רוצה לדעת?" XDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט: Blink 182- Always הרגע התחיל
תמונת השבוע: לא ידעתי שיש לי את התמונה הזאת במחשב
[תותי
]
סופשבוע נעים

Blink 182 - Always ../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

חהחה הצלחתי להדביק אותך לשיררררר!!!!1 D: ********************************************************************************************* וואלה מתי אני רואה את הפרקים ששמרת?!
********************************************************************************************* אררררג השבוע הזה בהחלט היה ממממממש ארוך וממממש מעייף!!@#$%^
יאאאא והסווצ'ר שלך כ"כ חמממממממוד! [אבל באמת, יכולת משהו יותר.. מגניב.|ריר|] גמאני רוצה!
********************************************************************************************* אורלי מטורללת. אורטל מפגרת.
********************************************************************************************* חיחי גם זה ממני? קול.
ווהו, אני אוהבתותך 3333>

just orr

New member
חחחחח את תמיד מדביקה אותי לשירים XDDD

את תראי את הפרקים, כשתבואי.
[אוי שיט, צריך לעשות עבודה :|] השבוע הזה היה מציק וחופר
ותודה D: את יכולה ללכת לשוק ראש העין חעח
חחחחחח רוב התמונות שלי ממך
יאא אני אוהבתותך

כראלה

New member
../images/Emo39.gif שללייי [:

שיר השבוע של מקפליי: Surfer Babe walk in the sun שיר השבוע לא של מקפליי: hot של אבריל לאבין 3> להקת השבוע: מקפלייוווש
אלבום השבוע: לא יודעת >.< קליפ השבוע: אול אבאוט יו נאוו של השוגביביז :) תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האנטומייה של גריי [כלכךךךךךךךך! ] היה תפרק שהיא הוציאה ממנו תפצצה.. כמה בכיתי... והחיים על פי סיידי =] משהו שהכעיס אתכם השבוע: מממ. שהמורה למטמתיקה שאלה אותי שאלה ולא ידעתי לענות לה XD משהו ששימח: גשםם [1@!~#!@#!@] וקניתי צעיף, שני ספרים [אחד מהם זה הספר ה8 של יומני הנסיכה! הוא יצא!] ופיג'מה [= משהו שעיצב: היה לי התקף בכי היסטרי בגלל שנורא היתגעגעתי לחברה שלי ;( , וגם שהגרון שלי החליט להיות חולה. ציטוט השבוע: אממ . אמא ממש עיצבנה אותי באוטו בדרך לקניון : אמא: "איך המרגש?!" אני: "הכל טוב... [?]" אמא:" נו את לא יודעת לענות... איך המרגש?" אני:"אמא מה עובר עלייך?!" אמא:"נו תעני בחרוזים! מה המרגש?" אני:" תפוח בדבש [?] " אמא:"יפהההההההה!@" זה בסדר. גם אני לא יודעת מה עובר עלייה. ----------- גל:" תגידי, איך אמא שלך צובעת את השיער?" אני:"מה הבעיה?" גל:" יש לה אבל טלטלים.." אני:"נו אז?" גל :" אי אפשר לצבוע טלטלים!!!!!!!!!!" ----------- גל:" אני לא מבינה למה אמא שלי צובעת את השיער שלה, כולה יש לה שערה לבנה! למה היא לא יכולה פשוט לטלוש אותה?!" ---------- מתנגן בראש / בפלייליסט: ive got you תמונת השבוע:
2 תמונות, הראשונה זה האולסטאר שלי והלב ש"פיסלתי" חח תמונה אומנותית השנייה זה אני :)

butbut

New member
../images/Emo26.gifתנחשו מי עשה פוני בובה לבסוף../images/Emo35.gif

ראש מצעד הפיזמונים השבועי
: Five Colours In Her Hair
מה שמחוץ לתחום המקפליי
:
Jesse Mccartney - One Way Or Another
Nick Lachey-Whats Left Of Me
ההם שעשו לי את השבוע
: McFLY
"ו-אקשן!"
:
Pink - Lady Marmalade: http://www.youtube.com/watch?v=-Mp115afFIA
T.V ושאר הירקות
: דרייק וג'וש זה מצחיקLOL
הכעס בעיצומו: הורים-הורים-הורים
שישו ושימחו: -ציירתי סוף סוף ציור חדש-ועשיתי פוני בובה לבסוףXD
ציטוטיישן
:
מיכל שולחת לי תמונה של מקפליי לרקע של המסנג'ר שלנו ואומרת: michalie says: הם כאלה להקה של מוסלמים XDD זה קרע אותי.. הכוונה ל"מושלמים"
אני וידיד שלי ערן: הוא מתחיל: ואני חושב שהדבר הכי טוב שאת צריכה לעשות זה להז***ן עם מישהו.. but: עם מי? איתך? eransy: עם הגבר הראשון שיכתוב לך את המילה "רפרפת" eransy: רפרפת!!!!!!!!!! eransy: רפרפת!!!!!!!!!! eransy: רפרפת!!!!!!!!!! eransy: רפרפת!!!!!!!!!! eransy: רפרפת!!!!!!!!!! but: יופי, ועכשיו אתה מצפה ממני לקחת את עצמי ואת בגדי ולבוא לעשות את זה איתך?..רפרפת בעצמך- כול עוד אני לא יודעת מה הפירוש של המילה זה כמו קינוח ..זה אומר פודינג כזה..רק בעברית צחה..[אמרת שזה פלוס..לדעת מילים] but: אוה נכון..נו, אמרתי שלדעת את זה, זה הפלוס..אבל כשאתה אומר את זה, זה נשמע מינוס-גיי.. XD
תמונת השבוע: יש כמה:]

butbut

New member
../images/Emo26.gifדאגי בחלוק של בנות[LOL כמו בפיק שלי]

רק שונה XDD הוא נראה כמו בחורה שטוחה.

butbut

New member
מתאים לדאגי שמלות! הוא לא כזה שטוחXDDDDDD

איזה סקסית

למעלה