The McWeekend Is Here

sweet shir

New member
חחחחחחחחחח אבל מה הקטע של המשפחה הזאתי?!?!

(ספירס) סירוס כימי צריך לעשות להן!!! קשירת חצוצרות! XDDDDD
על התוכית.
Harry Potter: "Are you Fucking Serious?!" Remus Lupin: "Yes, that too..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כזה קורע!!! אחד האייקונים השולטים
NC-17 עם הארי. גרררר

white in Angel

New member
זו טל מהמשתמש של אחותי~

אין לי את האייקון :{ הוא נמחק לי T_T אבל אני פשוט נשפכתי כשראיתי אותו......... וגררר........ לגרור את הארי לפינה#%@%#&^%*&$*#

../images/Emo54.gifXDDD

כשראיתי את זה בפעם הראשונה נשפכתי מצחוק. וזה עדיין מצחיק אותי כל פעם מחדש.

Charley XD

New member
חחחחחחח נראה לי אני שמתי את התמונה הזאתי

כמה מתאים לי XDD אחותך משעשע למדי ....
תוכי מסכן

גילולית

New member
ספשבוע חינני לכולם=)

שיר השבוע של מקפליי: טרנסילבניה, ו..כולם, אין ספציפיים
שיר השבוע לא של מקפליי:כל סימפל פלאן
להקת השבוע:מק+סימפל
אלבום השבוע:גרייטסט היטס(זה יהיה אלבום השבוע עד שיצא להם חדש..XD)
קליפ השבוע:זה של ריאנה וני-יו שכחתי איך קוראים לו..וגיליתי שאם רואים אותו בלי קול, היא נראית שם ממש מגוחכתXD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:כל תהוכניות המאגניבות של ניקולודיון, זאק וקודי
משהו שהכעיס אתכם השבוע:שאני בנאדם כל כך חולני(מבחינת מחלות, לא פסיכופתיות)
משהו ששימח:אממ..הפעולה:) ושדחו את הטיול כי הייתי חולה
משהו שעיצב:המורה לאנגלית שמפציצה שיעורים!
ציטוט השבוע: ~צילומים בתקשורת~ 1.*היינו תריכים מדים של חייל ולא היה לנו, אני ויובל הולכות בדרך לצילוצים ורואות חייל* אני:"אולי נחטוף אותו, נפשיט אותו וניקח לו את הבגדים"(הוא גם היה חתיך^^) 2.*צילנו סצינה וזה דומה לקליפ של טרנסילבניה, שהחייל מת ואז האישה באה ובוכה עליו, אבל היה חושך אז עברנו מקום רק לחלק שהוא כבר מת, לא כשהוא נלחם* נדב:~מתחיל את הסצינה מההתחלה~ אני:"מה אתה עושה, אתה רק מת" הוא:"אה אז אנינ לא מת פה?" אני:"לא אתה מת שם" XDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:מתנגן בראש- פינבול וויזארד
תמונת השבוע:~נוסטלגיה לקלים של דאת גירל, כמה פעמים אני וציף ראינו את הקליפ והחזרנו אוחרה רק כדי לראות את הקטע הזה שהוא מזיז ככה את הראש 1000 פעם~

גילולית

New member
+עוד תמונה~חתיכוסססס חדש~(לפחות לי)

אל תתיחסו לפריז הילטון הכלבה הזאת, רק לחבר השוודי החתיך שלה שאין לי מושג מה הוא אבל אל איכפת לי העיקר שהוא יפה XD קוראים לו אלכס ואגו דואו..

JuSt My LuCk

New member
עונה ../images/Emo13.gif מישהו בכלל קורא את זה? XD

שיר השבוע של מקפליי: THNL,TCFC,SG,IWHY,UMBERLLA שיר השבוע לא של מקפליי: ROCKSTAR,KISS ME,LOOK WHAT YOU'VE DONE להקת השבוע: MCFLY אלבום השבוע: WONDERLAND קליפ השבוע: אוי היה איזה קליפ ממש טוב שראיתי! נו... אממ... XD לא זוכרת
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תןגנית:מגרש ביתי,על טבעי והאנטומיה של גריי משהו שהכעיס אתכם השבוע: אחותי
אני שונאת שונאת שונאת שונאת אותה! משהו ששימח: ההורים וחברות
משהו שעיצב: שחזרנו ללימודים... שהסלבסטר עוד מעט מגיע ואין לי עם מי להיות כרגיל
ו...פשוט החיים ציטוט השבוע: ד: "וואי אני רוצה להתחתן איתם! אני:"טוב אז תשני את הדת למוסלמית ותוכלי להתחתן איתם! אהה אבל גם תדאגי שהם ישנו את הדת! ד:למה? אני:"כי מוסלמים יכולים להתחתן עם כמה בנות ד:"אהה אז אני צריכה לשנות את המין וגם הם! אני:"לא לא לא פשוט תשימו פאה! ד:"כבר אמרתי לך שאת ילדה הזויה? אני:"כן XD אני ילדה הזויה גאה
" מתנגן בראש / בפלייליסט: "אחת שתיים שלוש אחנו שלישיה,שלוש שתיים אחת נולדנו יחד..." תמונת השבוע: אני ואורלי

JuSt My LuCk

New member
עוד ציטוט XD

ולסדרה אני רוצה להוסיף גם את סקינס
ציטוט: DANIT אומר/ת: מה קורה?! AdIdAs אומר/ת: אחלה! מה איתך?!?!?!הכל טוב?!!?!?!?(תחשבי שאני צועקת כמו אישה זקנה ומקומטת בת 100 XD ) DANIT אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחח DANIT אומר/ת: למה? AdIdAs אומר/ת: חעחע כי ככה אני דמיינתי את זה XD עוד אחד XD Xx•°.•·° ת*לת* •°.•·°xX אומר/ת: אמרו לך פעם שאת יפה? AdIdAs אומר/ת: אני לא יפה
Xx•°.•·° ת*לת* •°.•·°xX אומר/ת: זה לא מה שאת אמורה לענותתת ... Xx•°.•·° ת*לת* •°.•·°xX אומר/ת: את אמורה להגיד כן .. Xx•°.•·° ת*לת* •°.•·°xX אומר/ת: ואז אני אמורה להגיד אז שיקרו לך
.. חהחהחה

JuSt My LuCk

New member
עוד ציטוט ועיצבון ../images/Emo11.gif

עיצבון :המשפחה שלי התאגדה נגדי ועשתה לאמא שטיפת מוח לא לתת לי ללכת למסיבה
ציטוט: אני לחברה:" וכאילו זורעת לי מלח על הפצעים בתוספת לימון ושריטות חתול :)S)"

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ציטוטים קורעים! XDDD

ותמונות מושלמות. גרררררר. וואי, אני כ"כ אוהבת אותך עכשיו חחחחחחחחחחחח פשוט יש לחברה שלי יום הולדת, ואנחנו עושות לה פוסטר עם חתיכים, והיא חוווווווולה על טום וולינג! וזאת תמונה מושלמת שלו! אז, |סוגדת לך| ועדיין לא ראיתי את הסרטון, אבל, ג'ארד ליטו.

sweet shir

New member
אוח, זה שלח לפה. לא חשבתי על זה שזו התגובה

הראשית שהגבתי. ><"

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo42.gif../images/Emo27.gifמקוויקנד../images/Emo9.gif../images/Emo209.gif

והיום מקוויקנד באוורית אוכל
XDD
שיר השבוע של מקפליי: |NOT ALON TRANSYLVANIA*בבקשה שלא טעיתי..XDD* STAR GIRL
PLEAS PLEAS MR.BRIGHTSIDE*גם פה מקווה שלא טעיתי..XDD*השיר הזה של דאגי ודני כ"כ יפה!!!
שיר השבוע לא של מקפליי: DRAKE BELL-I KNOW SIMPLE PLAN-VACATION
שיר ישןן..אבל בכל זאת ממש יפה!!
להקת השבוע: מקפליי
תמיד יהיו!!
סימפאל פלאן
וטוקיו הוטל[למרות הריב הטיפשי הזה שהיה שבוע שעבר..
אלבום השבוע:
אחלה אלבום!
קליפ השבוע: O_O
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הישרדות
לא של ישראל..!! מתחילות מחדש
לא מדהימה
זואי 101[LOL היא בהריון!!
]
משהו שהכעיס אתכם השבוע: כל המבחנים האלהה!!
משהו ששימח: קיבלנו את התעודה
משהו שעיצב: כלום..
|שוקו
[כי צריך גם שתייה..XDD
]ציטוט השבוע: היינו צריכים לעשות עבודה בתנ"ך.. עכשיו היה רשום תאר את שלושת האירועים שקרו למשה בזמן שיצא מהארמון.. אבל חברה שלי קראה את זה..ברגע שיצא מהארוןXDDD אז היא שואלת אותי במסנג'ר.. חברה*ספיר!! אני*מה? חברה*כתוב שמשה יצא מהארון.. אני*נו? חברה* מה הוא היה הומו?XDDDDD אני*אסור לו?XDDD שיר לדאגי..XDDD פרח קטפתי לדאגי,פרח יפה וכחול, גויאבה נתתי לדאגי..נתתי הכל..[XDDDD] דאגי אכל ת'גויאבה,ת'פרח זרק על מחוש[הרי הוא
XDDD] והלך לשחק עם אנה..[
]שתקבל מכות בראש!! XDDDDDDDDDDDDDD LOL אני*מה השעה? מישהו[לא זוכרת מי.XDD]* עוד דקה שתי דקות..XDDDDD איזה ילד נתן למישהו בוקס.. אז הילד השני אומר לו למה נתת לי בוקס? אז הוא אומר לו..אל תדאג זה יורד בכביסה..XDDDDDD LOL
מתנגן בראש / בפלייליסט:כלום..XDDD
[XDDD]תמונת השבוע: אני צילמתי את חברות שלי..[שלושת הקופות..XDDD]

sweet shir

New member
השבוע עבר מממממש מהר. ../images/Emo12.gif

שיר השבוע של מקפליי: Silence Is A Scary Sound שיר השבוע לא של מקפליי: Baby, It's Fact - Hellogoodbye Memory - Sugarcult Rockstar - Nickelback Savin' Me - Nickelback Wannabe - Spice Girls להקת השבוע: אקספטנס, הלוגודביי, שוגרקולט, ניקלבק, ורליינט קיי. תודה לך, מיקי! D:
אלבום השבוע: המ, אין. קליפ השבוע: ממ, אין. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: טופ מודל ובהפרעה. XD משהו שהכעיס אתכם השבוע: הורים. >< משהו ששימח: היה דווקא משעשע בביצפר, לא נורא כמו שחשבתי. חוץ מהעובדה שאני כל הזמן נרדמת בשיעוריםXDDD פלא שלא נתפסתי עדיין!
משהו שעיצב: ב'-שעת סיפור' (המחוייבות האישית שלי) היה ממש רע. X: ציטוט השבוע: התמונת תצוגה של סתיו היא של טום, מהאינטרו של הדיוידי.. שהוא בלי חולצה~ iStav says: אני כזה מתחברת למסן iStav says: ואז מישהי שולחת לי iStav says: "אומיגאד לזה מהתמונה שלך יש קעקוע כמו של טום פלצ'ר! :|" ואני "את רצינית? :|" והיא הייתה רצינית XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD פיק; טום יוצא מהארון אל הארי.
~אגב, זה בעולם ש'מקפליי' הלהקה לא קיימת.~
“I don’t know… I’ve never told anyone, I always imagine that they’d be rather repulsed…” “I’m not repulsed,” Harry said truthfully, “you can’t help yourself if you prefer vanilla over chocolate, I understand that. Now, I wouldn’t be so surprised if you’ve had any steamy thoughts about me, being the suave guy I am. Don’t go denying now, Tom, I understand completely if you just cannot resist me.” “Oh yes Harry, that’s exactly it,” Tom sighed. “I think about you every waking moment of my life, even right now as I’m telling you this, dreaming about the day we will marry and obsessing over you madly. I’ve got a shrine of you in my closet, little Polaroid shots of you sleeping taped all over my walls, and little capsules filled with your beautiful hair hidden underneath the contents of my underwear drawer.” Now it was Harry’s turn to stare at Tom in astonishment, the slight fear glowing from his eyes. “Sarcasm, Harry,” Tom explained with a bit of frustration, rolling his eyes. “Sarcasm.”​
סתם משפט שקראתי בפיק, וממש אהבתי. :)
When we’re children, we don’t hallucinate; we only foresee the future, when we’re grown and able to make dreams reality.​
המוני ציטוטים מתוך הפיק שסתיו-וש המושי מושלמת כתבה לכבודי! D: "החיים מתוסבכים שאתה בן 4 וככל הנראה ההורים שלך אחים כי אתה ממש מפגר." -- ומיכל התרוצצה במטבח אחרי לפלף וצעקה לו, "אני יודעת שאתה יודע לדבר! אתמול שרת יובל המבולבל! בלון גדול! בלון קטן! תשיר שוב! למה אתה בורח? תחזור!!!! חתול רע, חתול רע!" מישהו צריך להסביר לילדה הזאת שלפלף הוא כלב. -- יש רק בן אדם אחד שיכול לפתור לי את הבעיה, אופרה ווינפרי. אבל בגלל שאין לי את הטלפון שלה אני אסתפק בטל. -- אולי לטל אין חבר, אבל אני בטוחה שאם היה לה, לא היו קוראים לו ג'ואי. היו קוראים לו אחמניג'אד, יש לה טעם אקזוטי. -- חזרתי הביתה ב-12. בעיקרון, הייתי אמורה לגמור את היום ב-2, אבל למי יש כח לגברת פינסיוטי? או בשמה הישראלי, גברת כאפות. היא בכלל לא מלמדת, רק מדברת על בעלה כל הזמן. "בעלי לא לוקח אותי להצגות", "בעלי לא רומנטי", "בעלי מאוהב באחי". -- הוא הסתכל עליי וחייך. למה לכל הבריטים יש שיניים צהובות? לא שמעתם על משחת שיניים? פור גאד סייק! "לא קונה את זה." כמו שאתה לא קנית מברשת שיניים! -- "אי אפשר להתחמק ממך, אה?" לא, אי אפשר. ממני לא מתחמקים, מותק. אני לא סתם דניאל, אני דניאלמורט! מוהאהאהאהא! אל חשש ידידי, אני הורגת רק פוסטמות. -- "אז מה את עושה בחייך, דניאל יקירתי?" יקירתי? האם הוא נהפך לסבתא טרול? "פוטוסינתזה." הוא צחק, זה אפילו לא מצחיק! מישהו שתה יותר מדיי מרטיני... "מה אתה עושה?" "אני חבר בלהקה." איזה קטע, יש גם דאגי ב-'מקפליי'. "איזה להקה? "מקפליי." -- "את יהודיה? אני... חשבתי שאת אחת הערביות פה בלונדון..." מה?! אני? ערבייה? מה גרם לך לחשוב את זה? השיער החלק החום שלי? העיניים החומות שלי? הכאפיה שלי? זה שאני אומרת בזמני הפנוי איסמאללה? מה? -- דאגי שכב על הספה, הוא נחר. ליתר דיוק, הוא דיבר. "לא, הארי... אל תלך, תתקרב... תיגע שם..." הארי? מי זה הארי? "כן, תיגע בשרביט...." אה... עכשיו הכל ברור, זה הארי פוטר. -- "איך את מרגישה?" "איך לומר, כמו הנסיכה דיאנה." "אבל היא מתה." "בדיוק." -- "תכירו כולם, דניאל, אלה טום," הוא הצביע על הבלונדיני, "הארי," הוא הצביע על הראש המגולח, "וזה המפגר." הוא הצביע על זה עם התלתלים. "אז את הערבייה המקיאה!" אמר המפגר. -- לא, זה לא יכול להיות, הארי שם את היד שלו את התחת של דאגי? נו, באמת. -- עד שהייתה הפסקת חשמל. "לאא!!" דני צעק שכל הבית נהיה חשוך." טום, תיקח שני עפרונות ותדליק אש!" -- הרבצתי לו כל כך חזק עד שהוא אמר שעכשיו הוא לא יכול לעשות ביד שבוע. טו מאץ' אינפורמיישן מיי פרינד, טו מאץ' אינפורמיישן... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני וקמי, ברגעי התחרפנות וירידה על ישראלים שלא יודעים לדבר באנגלית. במבטא ישראלי חזק: "I don't went won't house by one." חחחחחחחחחח תרגום, "אני לא רוצה ללכת לבד הביתה." והשיא של ההתחרפנות, "איי וונט מאד קופי אנד אופוסיט קופי, טוגד'ר אין אה מיקסיישן." XDDDDDDDDDDDDDDD ו, מה שהמורה ללשון לימדה אותנו: "פיעל, פועל והתפעל, דגש בע' - חוק ברזל!" (כל הזמן אמרנו זין במקום ע' חחחחחחחחחXD) על מישהו שיצא מהארון; שיר D: said: ישלו מלא ידידות עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיר D: said: זה כאילו יצא מהארון וכל הפאג האגיות עטות עליו XDDDDDDDDDDDDDDDD אחרי שהמורה הייתה עצבנית והוציאה כבר חצי כיתה; מישהי: "מה זה? כבר לא נשארו תלמידים בכיתה!" המורה: "נכון, רפורמה! בשביל מה הייתה השביתה?" אחרי שהמורה ללשון שאלה אותנו שאלה/אמרה לנו לנסח משפט ולא הצלחנו... לא זוכרת; המורה: "בלי 'כזה', 'כאילו', ו-'מגניב' אתם לא יודעים לדבר!" חח היא אמרה את זה בשעשוע.
המורה לביולוגיה אמרה שאם שותים הרבה מים עור פניך יותר בריא ויפה, ואחרי כמה שעות~ ילדה: "אבי, שמת מייק-אפ?" ילד: "לא, הוא פשוט שתה הרבה מים." המורה ללשון לילד וילדה שמפריעים ומדברים ביחד: "אתה רוצה להתחיל איתה? בוא אלי אחרי השיעור ואני אלמד אותך איך. באמצע השיעור זה לא רומנטי!" המורה ללשון: "היום י' בטבת, מישהו יודע מי נולד היום?" מיכל: "יהודה לוי?" המורה: "לא, חיים נחמן ביאליק!" קובי: "מי זה?" במכונית עם אבא שלי ואח שלי, אבא שלי נוסע כמו מטורף~ אני: "תרגע!! כמעט נשפכה עלי הקולה!" ~אחרי כמה דקות~ עמרי~אחשלי~: "אדיוט, כמעט העפת לי את הבולבול!" מתנגן בראש / בפלייליסט: Shadow Of A Day - Linkin Park Rockstar - Nickelback Feelin' Way Too Damn Good - Nickelback תמונת השבוע: כ"כ יפה.
(הארקו)

sweet shir

New member
תמונה ||

נכנסתי לתיקיית תמונות לאייפוד שעשיתי לפני חצי שנה+, וראיתי תמונות יפות. XD מקסיייייייייי3> אני רוצה סקינס! אני רוצה סקינס! יאאא זה עולה בינואר בבריטניהההההההההDDDDDDDD: ~אני חושבת
~

למעלה