The McWeekend Is Here

N e r d y

New member
אוקי לאחר קריאת הפיק>

דאגי שכב על הספה, הוא נחר. ליתר דיוק, הוא דיבר. "לא, הארי... אל תלך, תתקרב... תיגע שם..." הארי? מי זה הארי? "כן, תיגע בשרביט...." אה... עכשיו הכל ברור, זה הארי פוטר. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD עכשיו זה הרבה יותר מצחיק!!!!! בכלל כל הציטוים XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אוקי נרגעתי
או שלא XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

screamin pittas

New member
~גם נדחפת../images/Emo3.gif~

אפשר גם?
[email protected]
אבל אם את יכולה בבקשה לשלוח לי במייל כי יש לי בעייה במסן אז אני לא אוכל להתחבר..[רק אם באלך לשלוח לי בכלל><] תודה!|

לי דווקא השבוע עבר לאט ../images/Emo10.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי XDDDDD במיוחד מהפיק שסתיו כתבה לכבודך ~כייפלך ביטצ'~ XDDDDDDDDDDDDDD והציטוט של אח שלך בסוף- הכי הפיל אותי חחחחחחחחחח *ס'חמוד!* XDDDDDDD נמנמ התמונות יפות. :)

Charley XD

New member
חהחהחה XDDDDDDDDDD

אוי אני מתה פה ! סתיו גם אני רוצה את הפיק המהולל שלך ! ><" ><" ומיכל התרוצצה במטבח אחרי לפלף וצעקה לו, "אני יודעת שאתה יודע לדבר! אתמול שרת יובל המבולבל! בלון גדול! בלון קטן! תשיר שוב! למה אתה בורח? תחזור!!!! חתול רע, חתול רע!" מישהו צריך להסביר לילדה הזאת שלפלף הוא כלב. זה כל כך ג'ורגיה ... וזה כל כך טוב ! ואממ שיר ? תרגום ? כי אני כל כך עייפה ... התחלתי לקרוא ואז האבא המטורלל שלי התחיל להציק לי שצריכים לנסוע... אז בבקשה ? זה האח הקטן שלך לא ? (בן ה - 8 ? לא התינוק ><") XDDD אחח והתמונות שלך ... יפות\מצחיקות XDD
אהבתי את הציטוטים XDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחח אכן, ג'ורג'יה בטירוף. P:

תרגום לאנגלית? אוקי~ "אני לא יודע... אף פעם לא אמרתי לאף אחד, תמיד האמנתי שאנשים יגעלו..." "אני לא נגעל," הארי אמר בכנות, "אתה לא יכול לשנות את זה שאתה אוהב וניל יותר משוקולד, אני מבין את זה. עכשיו, אני לא אהיה מופתי אם היו לך מחשבות לוהטות עלי, סקסי שכמותי. אל תכחיש עכשיו, טום, אני מבין לחלוטין אם אתה פשוט לא יכול להתנגד אלי." "הו כן הארי, זה בדיוק זה," טום נאנח. "אני חושבת עליך כל שניה ושניה שאני ער, אפילו שאני מספר לך את זה עכשיו, חולם על היום שאנחנו נתחתן ואובססיבי כלפיך בצורה מטורפת. יש לי מזבח בשבילך בארון שלי, תמונות קטנות שלך ישן דבוקות בכל הקירות שלי, וקאפסולות קטנות מלאות בשיער היפיפה שלך מוחבאות מתחת לתוכן של מגירת התחתונים שלי." עכשיו זה היה תורו של הארי להסתכל על טום בתדהמה, פחד מנצנץ בעיניו. "סרקאזם, הארי," טום הסביר בטיפה עצבים, מגלגל את עיני. "סרקאזם." סתם משפט שקראתי בפיק, וממש אהבתי. :) When we’re children, we don’t hallucinate; we only foresee the future, when we’re grown and able to make dreams reality. וזה: "שאנחנו ילדים, אנחנו לא הוזים; אנחנו רק חוזים את העתיד, כשאנחנו מבוגרים ויכולים להפוך את החלומות למציאות." נכון משפט יפהההה?
חחחחחחחחחחחח כן, האח בן ה-8.

Charley XD

New member
אני אוהבת את האח בן ה- 8 שלך XDD

ייאי ! איזה כיף תרגום ><" את יודעת מה הכי מצחיק ? יש מצב (ענקי) אני מקבל מעל 90 במחצית הזאת באנגלית XDDDDDDDDDDDDDDDD כןכן 5 יח'

Charley XD

New member
אוו יש הקלות ...

אני הולכת ציון ממש גבוה כי אני לא מקבלת אותן XDD בואי נגיד ככה שהמורה טיפשה במיוחד והיא נתנה לי לעשות את המבחן בבית, אוקי נתעלם מזה שאני עושה אותו בבית!! היא פאקינג כתבה לי את כל התשובות !! איך אני אמורה לעשות אותו ? ואממ אנגלית זה המקצוע הכי חלש שיש לי אי פעם אף פעם לא קיבלתי מעל 80 בתעודה ! (אממ לא היו לי הקלות פעם ><") אז אני בהתרגשות כללתי XDDD והמחשב פגר במיוחד ><" הוא הנתק לי אתמול !

למעלה