סופשבוע../images/Emo98.gif המקוויקנד יצא נחמד ביותר =]
שיר השבוע של מקפליי: מיסטר ברייטסייד :] שיר השבוע לא של מקפליי: BOYS LIKE GIRLS - The Great Escape No Doubt - Don't Speak Simple Plan - welcome to my life Craig David 7 Days Busted -כמעט כל השירים שלהם בערך
במיוחד 3AM duncan james-amazed להקת השבוע: באסטד =] אלבום השבוע: באסטד-Present For Everyone חחחח קליפ השבוע:
http://www.youtube.com/watch?v=xYwZywT1Bb0 אני אוהבת תקליפ הזה
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: לחיות עם דרק!! העונה החדשה!!אהאעעע
ההישרדות הישראלית הטופ מודל הבאה - עונה חדשה =] משהו שהכעיס אתכם השבוע:הלחץ שעושים לנו בגלל השביתה שהייתה והעובדה שהם קיצרו\הורידו לנו את כל החופשיםםם!! משהו ששימח: חבר שלי
היה לו יומולדת. והיה יום מדהים
33> בני דודים שלי באים מחו"ל

ואין צורך לציין שאני מתה עליהם. =] משהו שעיצב: המסן לא מתחבר ואני עצלנית לפתוח חדש כי היו לי מלא אנשים בקודם. אבל התרגלתי לאייסי הידידותי ככה שזה בסדר
ציטוט השבוע:ממ ילדה אחת למורה: -מגיעה באיחור לכיתה- המורה: ולמה בדיוק איחרת? - חשבתי ש.... המורה: חשבתי זה כבר טוב.
*כל הכיתה אווו* -כן, תתפלאי, אני כל הזמן חושבת. זה שבגילי את לא עשית את זה הרבה זה משהו אחר... אה אופס זה היה מזמןןןןןןןןן!!!! *יוצאת מהכיתה בטריקת דלת* XDDDDDDDDDDDDDDDDD הלכתי עם חברות לקניון, וקרציה אחד בא לי ביציאות כאלו: את מבואסת מירדת שער הדולר? מה את חושבת על צורת ההתישבות של הבדואים בארץ? יש לך מושג מי אמר את המשפט הרצחת וגם ירשת?! מה את חושבת על האקלים בתילאנד? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי...^ יום לפני היומולדת של החבר אז היינו כמה חברים, וב-12 בלילה כמובן שאני צריכה לתת לו נשיקת מזל טוב
קיצר איזה אחד צועק באמצע הרחוב 'מה זה פה?! סילבסטר?!' XD והיינו שם עוד כמה זוגות...אז...
אחרי כמה שניות עוצרת מכונית עם פול מוזיקה בקושי שומעים מה הוא אומר והוא כזה 'לא היה כתוב בשלט שזה רחוב החלונות האדומים!!!!' נותן גז ונוסע XDDDD המורה בכיתה דופקת צרחה נוראית כמישהי שואלת שאלה. חברה שלי : אבל מה יש לך למה את מתעצבנת? המורה: כי השאלות שלכם חסרות תכלית ואתם מעצבנים אותי. חברה שלי: בסדר, גם אותי כל מיני דברים מעצבנים. *תוך כדי סינון עצבני* את למשל.... חחחחח כמובן שהמורה שמעה את זה והיא דיי חטפה על הראש.
מתנגן בראש / בפלייליסט: השיר הזה שמושמע ברקע כשמתקשים לשירות לקוחות הוט XDDD תמונת השבוע:סטיבן 33>