The McWeekend Is Here

Sharon Kez

New member
חחחחחחחח אממ

היא רשמה לה הפרעה וקראה למנהלת, היא חטפה קצת צעקות ואמרו לה שהיציאה שלה לטיול השנתי מוטלת בספק. [עלק XDDD נסחפו קצת הייתי אומרת!]

purple floyd

New member
|זבוב|

למה יש איקון של מיצי, ולא של זבוב?אה?אה? שיר השבוע של מקפליי: להתגבר עלייך, וטרנסי, כל גרסא שקיימת [הופעה,דאגי,רגיל,אקוסטי...] שיר השבוע לא של מקפליי: ממ.. יש הרבה, אין לי כח לכתוב. להקת השבוע: מקפליי, שבוע שני ברצף. אלבום השבוע: נאדה. קליפ השבוע: יו טיוב סטאף. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: נגמר אורות ליל שישי
והמפענחת
לפחות נשאר גיבורים. משהו שהכעיס אתכם השבוע: כלום. משהו ששימח: הכל. משהו שעיצב: לא משהו רציני. ציטוט השבוע: אני אף פעם לא זוכרת XDD מתנגן בראש / בפלייליסט: הלפ מי בייב אי גט טו גט אובר יוווווווווו תמונת השבוע: ידעתי!

sweet shir

New member
באקוסטי של טרני דאגי תמיד עושה, "אההההה! גלי"

במקום אגלי XDDDDD (ב-אגלי איז ד'ה וורלד וויר און) מחמד נפשי. 3> (לולXD)

purple floyd

New member
כן XDD

מסכן,סולם יותר מידי גבוה לו, מפגר, כתבת את השיר תעשה אותו קליל חחח בטח מחמד נפשך

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אשכרהXDDDDDDD

מחמד נפשך חחחחחחחחחחחח כפי שבטח שמת לב, אני בקפית. חהחחהחחהחהחה אני צריכה עוד פרקXDDDDD פיק לורידדד פיק לורידדדדדדדדד XD ~מתפוגגת~

purple floyd

New member
אני כותבת בשלבים את פרק 8.

כנראה הפרק הקיטצ'י יהיה ממש בהמשך
אני צריכה ג'ורג'יה ;;

sweet shir

New member
אז תסיימי אותו כבר ותקראי את

ג'ורג'יה! XD איזה כבר קראת? חח כאילו, באיזה ספר את עכשיו? פרק קיטצ'י משמע... דני/דני? (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דני/דניXD)

purple floyd

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כזה, אני צריכה שנונגה נונגה יגיע אליי. קבלי תיקון- מגלים משהו על העבר של דאגי

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחחח נכון =]]]

"מסכן,סולם יותר מידי גבוה לו, מפגר, כתבת את השיר תעשה אותו קליל חחח" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנלא יודעת למה אבל זה ממש הצחיק אותי XDDD שיר! תראי ! אני על המחשב, אני מגיבה, יש לי זמן האהאהאאהאהאה!!

ענבז

New member
נכון שבאקוסטית הוא שר מצוין ובהופעות קשה לו?

מוזר... אבל הגרסה האקוסטית כל כך מושלמת ... פשוט שיר מדהים אגב למישהי יש אותו להורדה? יש לי מלא גרסאות של טרנסי ורק אותה לא יומק(פליי)סים :)

Little Sapir

New member
../images/Emo26.gifמקוויקנד ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי Transylvania , Umbrella, We Are The Young שיר השבוע לא של מקפליי כל השירים של אליוט מינור, כל השירים של בלינק. להקת השבוע מקפליי
אלבום השבוע -- קליפ השבוע נוסטלגיה קרלטון
http://www.youtube.com/watch?v=jKlxjbhB9HE&feature=related תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע סרטים – מכושפת, אבק כוכבים. תוכנית – טופ מודל. משהו שהכעיס / שימח / עיצב רק שימח שאליוט מינור ענו לי
כפרעליהם! ציטוט השבוע -- מתנגן בראש / פלייליסט Will I Am - I Got It From My Mama שיר מדבק!!! תמונות השבוע אוי ואבוי

הנה, לאחר שנים רבות של חיפושים...מערת הקסמים!

עאא! מערת הקסמים!!! שיר השבוע של מקפליי: Don't wake me up Santa Claus is Coming to Town (Harry's Version) On My Own [The Used Cover] UMBRELLA LIVE! והראיון ברדיו לאונג' שקרע אותי מצחוק באמצע האוניברסיטה ואז אנשים הסתכלו עליי...... XDD שיר השבוע לא של מקפליי: The Used- I Caught Fire The Used- On My Own The Used- Blue and Yellow New Found Glory - Kiss Me [Sixpence None The Richer Cover] blink 182 - I Miss You James Blunt - 1973 Sum 41- Ma Poublle sum 41- Walking Disaster sum 41- Best of Me Hairspray- You can't stop the beat Hairspray- Without Love Hairspray- Lady's First להקת השבוע:
מקפליי
אלבום השבוע: נמממ........ הOST של היירספריי קליפ השבוע: ונילה סקיי-אמברלה XDDDDDDDD הראיתי לחברים ופשוט נשפכנו מצחוק תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הממ... היירספריי
התמכרתי ><'
משהו שהכעיס אתכם השבוע: שקיבלתי 3 מתוך 4 באיזו עבודה :( משהו ששימח: קיבלתי מעונות ותחילת שבוע הבא אני עוברת לחיפה D: והיה משהו שהצחיק אותי נורא--- מתברר שג'יימי לין ספירס (האחות של בריטני) בהיריון, והיא רק בת 16 ופשוט נשפכתי מצחוק. ראיתי את הידיעה הזו בתפוז באמצע שיעור בסטטיסטיקה- תרגיל וזה היה יום נאחס שקמתי בו בחמש בבוקר... ואני וחברה שישבה לידי פשוט נקרענו מצחוק XDDDD משהו שהעציב: התוכית שלי...דורי לי פוינטר נפטרה:(... ציטוט השבוע: זה די ישן אבל לקח לי שעות להיזכר בו- Harry Potter: "Are you Fucking Serious?!" Remus Lupin: "Yes, that too..." אחותי *על הפיק שהיא כותבת עליי ועל הארי XD*: "ואז את רואה את הארי ואת אומרת לו--" אני: "לא אומרת! אני פשוט מושכת אותו בחולצה לחדר עם המיטה הקרובה ביותר!" (נסיון ראשון של אחותי לספר על הפיק) אחותי: "ואז את נוסעת לשם-" אני: "ואני אומרת לו- ,האזי! התגעגעתי ומשם זה הופך לNC-17~~~ ^^" " אחותי: ><" (נסיון שני שלה) מתנגן בראש / בפלייליסט: מקפליי ושרלוט משהו- רוקס [קאבר של פריימל סקרים] תמונת השבוע: תודה למי ששם אותה....
זה בלתי חוקי להיות כזה @#%@%

גילולית

New member
רק להבין..

הארי פוטר אמר פאקינג?!?!בסרט\ספר?!?!או שזה סתם? XDD איזה מטומטת אני, לא משנה..

למעלה