Today's McWeekend

N e r d y

New member
אווו כן זאת גם אני גיליתי על זה רק השבוע!

זאת הגרסא הכי טובה לדעתי, ואור העלתה את זה אז אני רק אביא לך את הקישור>> http://www.sendspace.com/file/e3kz3u חחחח ותקשיבי עד הסוף זה ממש מצחיק

Yu vi

New member
חחחחחחחחחח הסוף XDDDDDDD../images/Emo85.gif

הגירסה הזאת חמודה... אבל חסר לי הקול של צ'רלי!! ממשששששששששש חסר! כי יש לו קול שונה כזה שנותן משו אחר לשיר חחחחחחח נו לאדעת להסביר. XD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

הציטוטיםXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

מאיושSP

New member
"Bend me, break me.. Anyway you need me"

שיר השבוע של מקפליי: האמת שלא שמעתי כ"כ הרבה.. בעיקר את TCFC וBW שיר השבוע לא של מקפליי: Yann Tiersen - La Valse D'Amelie (Piano Version זאת רק מנגינה אבל היא מדהימה.
Taylor Swift היא חתיכת כישרון, תשמעו שירים שלה=] Stay Beautiful Teardrops on my guitar Our Song Picture to burn Natalie Imbruglia - Beuty on the fire
Garbage - I think I'm paranoid RadioHead - Teen Spirit
Silverstein - Giving up Silverstein - True Romance Tyler Hilton - Glad
בוטן מתוק בקרקס - כל מה שנשאר דניאל סלומון - לב זהב מלא אביב גפן אפרת גוש - תמיד כשאתה בא ועוד כמה שאנלא זוכרת.. להקת/אמן השבוע: מקפליי, סילוורסטיין וטיילור סוויפט.. אלבום השבוע: ממ האלבום של טיילור ושל ג'יימס בלנט.. שכחתי ת'שם קליפ השבוע: אין תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: פטיטו
משהו שהכעיס אתכם השבוע: האאמ לא הרבה.. סתם התייחסות של חברות משהו ששימח: עבדתי הרבה=] וקיבלתי סולו להופעה בקרוב.. משהו שעיצב: נעזוב את זה. ציטוט השבוע: מהשיר של ג'רבג'.. "Bend me, break me.. Anyway you need me" מתנגן בראש / בפלייליסט: Tyler Hilton - Missing you תמונת השבוע: אין

N e r d y

New member
אוווו טילור הילטון כזה טוב../images/Emo99.gif

אני מזה אוהבת את Glad
היתה לו יומולדת 24 השבוע

Sharon Kez

New member
פטיטו XDDDDDDDDD

הייתי בטוחה שאני היחידה שרואה את זה! זה כזה שולט <<: פטיטו הזאת פשוט ילדת כאפות, היא בוכה מכל דבר וזה מחרפן אותי! שלא נדבר על המשחק העלוב שלה XDDD יש שניים ממש חתיכים, שהרימו את היפה [לא זוכרת איך קוראים לה] כשהיא ביימה נפילה חח. הם כל כך שווים.
אוהבת אותך 33>>

yael0000

New member
../images/Emo211.gif עוגיות למי שקורא

שיר השבוע של מקפליי: She Left Me I'll be okay שיר השבוע לא של מקפליי: make you smile-+44 Little White Lies-Kobe (הלהקה החדשה של דייב) Liar (it takes one to know one)-taking back sunday Make Damn Sure-taking back sunday להקת השבוע:אממ נלך על TAKING BACK SUNDAY אלבום השבוע: אממ לא יודעת קליפ השבוע: מי רואה קליפים תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אממ אל ידועת סימפסון? משהו שהכעיס אתכם השבוע: שמעירים לי על הנהיגה שלי משהו ששימח: יש מבצ שיש לי עבודה משהו שעיצב: לא יודעת ציטוט השבוע: אממ אני לא ידועת בדיוק איך לצתת את זה אבל זה שיחה עם חברה שלא שומעת מקפליי והיא כזה " אוו הארי חתיך" אז הגענו למצב שאם הם באים לארץ היא עוזרת לי לפגוש אותם ואז היא:" האיר שלי" אני: " יש לו חברה" " אבל בסדר" "מה שהיא לא יודעת לא יכאיב לה" היא: "מה שהיא לא יודעת לא יפגע בה" וזה היה באותה שנייה, כמעט הייתי על הרצפה מתנגן בראש / בפלייליסט:Make Damn Sure-taking back sunday תמונת השבוע:

m i c k e y 15

New member
מה מעירים לך?../images/Emo6.gif

היא:" האיר שלי" אני: " יש לו חברה" " אבל בסדר" "מה שהיא לא יודעת לא יכאיב לה" XDDDDDDDDDD Liar (it takes one to know one גרר
פעם חרשתי על זה אפשר עוגיה?

yael0000

New member
חחח../images/Emo211.gif

אמא שלי כזה "תעברי נתיב!" והייתה מונית וכל זה והסתבכתי עם כל הנצתיבים והשתגעתי.... ואת לא מבינה פשוט אמרנו את זה באותה שנייה זה היה כ"כ טטווווב

purple floyd

New member
פרנקייייייייייייי ~מזילריר~ ../images/Emo99.gif

והשיר של kobe ממש ממש ממש ממש ממכר

שוליטה

New member
השבוע הכיי קקה שיכול להיות לבנאדם ><

הלוואי והייתי מתה XP שיר השבוע של מקפליי: כל מיני >< שיר השבוע לא של מקפליי: גם כל מיני >< להקת השבוע: מקפליי... אלבום השבוע: לא יודעת קליפ השבוע: לא זוכרת תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מעודדות צמודות ועוד איזה סרט ששחכיתי איך קוראים לו.. משו עם אשטון קוצ'ר כפרעליו משהו שהכעיס אתכם השבוע: עדיף לכם שאני לא אתחיל >< זה סתם יגרום לי לחפור ולכם להשתעמם משהו ששימח: אה... רגע תנו לי לחשוב... כלום!!!! משהו שעיצב: זה יגרור חפירה עדיף שלו ציטוט השבוע: זה דטטקא נחמד P: אמא שלי : נמרוד, (אח שלי) אתה יכול להתאמן על עלמה בלהתעלם מאנשים שמציקים לך. נחמד נכון? ******* אמא: החשבון פלאפון שלך היה 200 ומשהו שקל! אני: אני מכירה ילד שהיה לו 1000 אמא: אבל אנחנו לא ההורים שלו! אני: אולי כן... *********** אתם בטוחים שבני אדם לא עובדים על חשמל? כי נראה לי יש לי קצר מתנגן בראש / בפלייליסט: ציוץ הציפורים מה*וינות מבחוץ תמונת השבוע: יש שתיים כיעור >< מי נתן לי את הזכות להסתובב ברחוב???

Sharon Kez

New member
היה תשבוע הכי טוב בעולם 33>>

שיר השבוע של מקפליי: baby's coming back [הגירסא של דאגי. איך חפרתי עליה חחח] The way u make me feel Don't wake me up ואצל חברות שלי היה לי מן חשק מוזר לשים כל שניה בערך את I'll be OK..חח [לא שמעתי תשיר הזה כבר מלא זמן] שיר השבוע לא של מקפליי: Wyclef Jean featuring Akon, Lil Wayne-Sweetest Girl Drew Sidora feat. Mario - For The Love Foo Fighters - The Pretender Sugababes - About you now Nicole Scherzinger- Baby love Hate that I love you להקת השבוע: מקפליי D: קליפ השבוע: ממ לא יודעת תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סאות'פארק [קבלו איזה אתר טוב - http://www.allsp.com/], פיירט מאסטר. סרט - לך תבין נשים... אדם
משהו שהכעיס אתכם השבוע: חברה שלי שהתגלתה סתומה ודפוקה משהו ששימח: אווווווו! יש הרבה!
נתחיל מזה שהיה לי תדייט הכי טוב שאפשר עם הבן הכי יפה בארץ [אני לא מתכוונת לביטוי. הוא באמת ה-כ-י יפה בארץ!
] והולך ממש טוב. =] דבר שני הכרתי את מאי המדהימה 333>> [וזה אכן עשה לי תשבוע חחח
] ו..הרבה הרבה ימים עם חברות שלי. עשינו פגישת החלפת בגדים חח אז יש לי עכשיו מלא בגדים חדשים. ונפגשנו עם המווון אוכל אז יש לי שאריות של כדורי שוקולד עוגות וממתקים חחח יאמי. ו..יומולדת לבת דודה שלי. היינו ביחד כל המשפחה והיה כייף. פעם ראשונה שבאמת הצלחתי להינות מאירוע משפחתי...XD משהו שעיצב: ריב עם חברה סתומה ודפוקה [זה רק אני או שאני חוזרת על עצמי?] חח ציטוט השבוע: או יש הרבה! היה שבוע ממש מצחיק. אני אשרשר לפה את כל הציטוטים יותר מאוחר [אין לי כוח עכשיו חח] מתנגן בראש / בפלייליסט: סורי בליימ איט און מי תמונת השבוע:

למעלה