תוספות, ציטוטים וכאלה. ../images/Emo98.gif [תקראו זה מצחיקXD]
אני ושיר בשיחה מאוד אממ..מעניינת XDDDDDD על אחד מהנושאים החשובים בעולם! Sharon XD אומר/ת: אוי את יודעת מה עוד לא הוגן?!? למה לעזאזל בסרטים שדיי חושפים [כגון אמריקאן פאי XD] מראים כ-ל שניה בחורות ערומות, ומראים הכל, אבל כשזה מגיע לגברים - חס וחלילה שיראו משהו חוץ מהבטן!!!!! >< שיר D: אומר/ת: מראים גם תחת XD שיר D: אומר/ת: כי זין זה לא דבר יפה חחחחחחחחחחחחחח כאילו, פעם ראית זין וחשבת: "וואי, איזה זין יפה ישלו."? שיר D: אומר/ת: אבל נגיד, יש ציצים שאני יכולה להגיד עליהם: "וואי, איזה ציצים יפים!" Sharon XD אומר/ת: חחחחחחחחח אבל תחשבי על זה, למה להראות ציצים וחלק תחתון ולא להראות זין? כאילו מה ההבדל? בדוגרי אם אני רואה את כל האישה ערומה אני רוצה לראות גם את כל הגבר, מה יש, נראה תסחורה וזה.
Sharon XD אומר/ת: זה אפילו זלזול בנו! XDD כאילו מה, את האישה אפשר להראות כל שניה ערומה - ואת הכל, ולעומת זאת הזין של הגבר הוא קודש שיר D: אומר/ת: הקודשים?!?! שיר D: אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בזה את צודקת XD Sharon XD אומר/ת: חחחחחחחחחח אנחנו צריכות לשנות פה דברים אני אומרת לך <: שיר D: אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה, אני ואת נעשה סרטי נעורים! (ואז דנו בסרט שנעשה. יצא להיט.
) אני ושתי בנות..אממ..טיפשות קצת, הייתי אומרת חח ילדה א' - תגידי, עקרות זה עובר בגנים נכון? ילדה ב'- כן אני חושבת שזה תורשתי. אני - יא דפוקות!!!11 תורשתי?? גנים??? איך זה יהיה תורשתי אם עקרה לא יכולה ללדת?! XDDDDDDD אני וחברה שלי קנינו מתנה לחברה אחרת, ואממ..היא כללה קופוני סקס קונדומים ובירות, בואו נגיד ככה. חברה שלי: אבל קונדומים יעלה לנו 20 ומשהו! זה סתם יצא יקר בסוף! אני: היי, יש לי רעיון. למה שלא תחסכי לנו תכסף ותבקשי מאמא שלך קונדומים? אם היא לא תרשה, תלכי על גלולות! זה יהיה פשוט יותר, מהיר יותר, וחסכני יותר... XDDDDDDD אין צורך לתאר את המבט שהיא תקעה לי באותו הרגע. Sharon XD אומר/ת:
http://www.nrg.co.il/online/15/ART1/659/603.html כפרה עלייך. זאת מתנה היומולדת שלך =) ליטל אומר/ת: מהההההההההה זה הדבר הזה?????פאק Sharon XD אומר/ת: נכון שלא ציפית לכזאת השקעה? רק שתדעי שזה היה ממש יקר. הייתי צריכה להזמין את הזרע המיוחד הזה דרך אתר באינטרנט... אני מביאה לך אותו, את שותה את זה ותוך חצי שעה גם את מצמיחה שורשים! ליטל אומר/ת: וואו זה מאוד מקורי...לא ציפיתי לדבר כזה Sharon XD אומר/ת: איזה סקסי זה.
XDDDD [כנסו לקישור, כדאי לכם חח] אני ושיר על האי- אני: הסדרה הזאת סבבה והכל, אבל בא לי לשפוך בקבוק של קרם לחות על השיער של אנה וליבי %^@#^!!! שיר: חחחחחח ליבי עוד מילא... שיר: אבל אנה? ישר לעשות לה קרחת!!! XDDDDDD קיצר זה מה שאני זוכרת, היו עוד הרבה עם חברות, מילא אף אחת לא תקרא אני אולי אוסיף אחר כך להנאתי D: -סדרת השבוע: האי, לגונה ביץ' [סטיבן קולאטי
]