Today's McWeekend

מאיושSP

New member
אני א ו ה ב ת אותך! ../images/Emo23.gif

לך תבין נשיםםם.
איזה סרט יפה! ואין לך שום סיבה להיות עצובה בובה אני ממש שמחה בשבילך בפעם המיליון!! DDDDD:

Sharon Kez

New member
תודה../images/Emo23.gif - גם בפעם המיליון! XDDD

גם אני אותך גורג'ס 33>>> והסרט באמת יפה
אבל קצת הגעיל אותי שהוא התנשק גם עם האמא וגם עם הבת האמת...XDD דברי איתי.

sweet shir

New member
הוא חתיך. |ריר|

מאחיות או לא להיות?
יאאא היה לך טוב בדייט עם חתיכי!
את לא אמרת לי מה היה! XD

Sharon Kez

New member
כן...איך אהבתי תסדרה הזאת! <<:

איך בא לי שישדרו אותה שוב
וינס!
ולא אמרתי כי לא שאלת. XDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחח לגמרי.

כי חיכיתי שזה יבוא ממך!
אולי את לא רוצה לספר לי?!?! לודעתXD חחחחחחחחחחחחחחחח טוב בפעם הבאה שאת מחוברת את מספרת לי. XD

Sharon Kez

New member
XDDDDDDDDDD

ואולי את לא שאלת כי לא רצית לדעת? אה? תחשבי על זה.
אוקיי, אני מקווה שאני אספיק להתחבר לפני שכולנו נמות! ~הרגע גיליתי שלא הזיתי ובאמת הייתה שוב רעידת אדמה אתמול אז אני קצת מבוהלת~

Sharon Kez

New member
תוספות, ציטוטים וכאלה. ../images/Emo98.gif [תקראו זה מצחיקXD]

אני ושיר בשיחה מאוד אממ..מעניינת XDDDDDD על אחד מהנושאים החשובים בעולם! Sharon XD אומר/ת: אוי את יודעת מה עוד לא הוגן?!? למה לעזאזל בסרטים שדיי חושפים [כגון אמריקאן פאי XD] מראים כ-ל שניה בחורות ערומות, ומראים הכל, אבל כשזה מגיע לגברים - חס וחלילה שיראו משהו חוץ מהבטן!!!!! >< שיר D: אומר/ת: מראים גם תחת XD שיר D: אומר/ת: כי זין זה לא דבר יפה חחחחחחחחחחחחחח כאילו, פעם ראית זין וחשבת: "וואי, איזה זין יפה ישלו."? שיר D: אומר/ת: אבל נגיד, יש ציצים שאני יכולה להגיד עליהם: "וואי, איזה ציצים יפים!" Sharon XD אומר/ת: חחחחחחחחח אבל תחשבי על זה, למה להראות ציצים וחלק תחתון ולא להראות זין? כאילו מה ההבדל? בדוגרי אם אני רואה את כל האישה ערומה אני רוצה לראות גם את כל הגבר, מה יש, נראה תסחורה וזה.
Sharon XD אומר/ת: זה אפילו זלזול בנו! XDD כאילו מה, את האישה אפשר להראות כל שניה ערומה - ואת הכל, ולעומת זאת הזין של הגבר הוא קודש שיר D: אומר/ת: הקודשים?!?! שיר D: אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בזה את צודקת XD Sharon XD אומר/ת: חחחחחחחחחח אנחנו צריכות לשנות פה דברים אני אומרת לך <: שיר D: אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה, אני ואת נעשה סרטי נעורים! (ואז דנו בסרט שנעשה. יצא להיט.
) אני ושתי בנות..אממ..טיפשות קצת, הייתי אומרת חח ילדה א' - תגידי, עקרות זה עובר בגנים נכון? ילדה ב'- כן אני חושבת שזה תורשתי. אני - יא דפוקות!!!11 תורשתי?? גנים??? איך זה יהיה תורשתי אם עקרה לא יכולה ללדת?! XDDDDDDD אני וחברה שלי קנינו מתנה לחברה אחרת, ואממ..היא כללה קופוני סקס קונדומים ובירות, בואו נגיד ככה. חברה שלי: אבל קונדומים יעלה לנו 20 ומשהו! זה סתם יצא יקר בסוף! אני: היי, יש לי רעיון. למה שלא תחסכי לנו תכסף ותבקשי מאמא שלך קונדומים? אם היא לא תרשה, תלכי על גלולות! זה יהיה פשוט יותר, מהיר יותר, וחסכני יותר... XDDDDDDD אין צורך לתאר את המבט שהיא תקעה לי באותו הרגע. Sharon XD אומר/ת: http://www.nrg.co.il/online/15/ART1/659/603.html כפרה עלייך. זאת מתנה היומולדת שלך =) ליטל אומר/ת: מהההההההההה זה הדבר הזה?????פאק Sharon XD אומר/ת: נכון שלא ציפית לכזאת השקעה? רק שתדעי שזה היה ממש יקר. הייתי צריכה להזמין את הזרע המיוחד הזה דרך אתר באינטרנט... אני מביאה לך אותו, את שותה את זה ותוך חצי שעה גם את מצמיחה שורשים! ליטל אומר/ת: וואו זה מאוד מקורי...לא ציפיתי לדבר כזה Sharon XD אומר/ת: איזה סקסי זה.
XDDDD [כנסו לקישור, כדאי לכם חח] אני ושיר על האי- אני: הסדרה הזאת סבבה והכל, אבל בא לי לשפוך בקבוק של קרם לחות על השיער של אנה וליבי %^@#^!!! שיר: חחחחחח ליבי עוד מילא... שיר: אבל אנה? ישר לעשות לה קרחת!!! XDDDDDD קיצר זה מה שאני זוכרת, היו עוד הרבה עם חברות, מילא אף אחת לא תקרא אני אולי אוסיף אחר כך להנאתי D: -סדרת השבוע: האי, לגונה ביץ' [סטיבן קולאטי
]

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

הציטוטים XDDDDDD אעעע וסטיבן כזה סקסי
הוא כזה חמווווודדדדדדדדדדדדדדדדד!!!!![ ראית אותו בOTH?

Sharon Kez

New member
ראיתי רק תמונות שלו משם../images/Emo99.gif. עם סופיה בוש.

הייתי מתה לראות את הפרקים [כוסאמא של הוט חח] לפי התמונות שראיתי הם היו כל כך יפים ביחד. הוא עצמו...כל כך מדהים!! ראית את המתיחה שאשטון [
] עשה לו בפאנקד? זה היה קורע XDDDD ובלגונה ביץ' הוא מושלם, אבל אני פשוט ש-ו-נ-א-ת את כריסטין הזונה שקשה לי להתרכז בו חחח

N e r d y

New member
ווווואייי את חייבת לראות!!!

יש לי את 2 העונות הראשונות, אז אם אי פעים נפגש אני אביא לך ואז תראי איך שהוא את השלישית
חחחחחח יך אני תמיד דוחפת אנשיםלראות את זה P: יאווו הם מדהימים ביחד, באמת כאילו שני שחקנים כל כך מוכשרים (ויפים
) ביחד.. וואי וראיתי פאנקד זה היה כל כך מצחי! XDDDDDDDD אני שונאת את חברה שלו מגיבורים! היא מעצבנת אותי חח ולא ראיתי לגונה ביץ' אבל ראיתי סירטונים שלו משם עם כריסטין הזאת, ו.. גרררררר מעצבנת!

Sharon Kez

New member
XDDD אז תזכרי שהבטחת לי,

שכשנפגש את מביאה לי את כל העונות שיש לך!
[למרות שראיתי את ה-2 הראשונות, אבל לא בעקביות, ככה שזה יהיה מאוד מהנה לראות הכל..חחח] וצודקת, פאנקד היה קורע XDD גם אני שונאת אותה, אבל דווקא שמחתי כי ראית שהוא לא הגן עליה בכלל? הוא יצא חרא של חבר האמת חחחחחח מצלמים תחברה שלו עירומה והוא לא עושה כלום!!!XDDD כריסטין מתנשקת איתו מלא
זונה. -יש לך מסנג'ר?- 3>

N e r d y

New member
חחחחחח אני אזכור :]

ואני מניחה שאת גם תזכירי לי XD ווואי כן הוא מזה לא הגן עליה, הוא היה כזה קצת בשוק נראה לי
חחחחחח הוא יצא כל כך חמוד כזה
והיא כולה צומתית!!! חחחחחח זה היה מצחייק.. כן וכוסאמא של כריסטין הזאת, הוא ממש אוהב אותה (אבל ממש ) בסדרה...
[email protected]

sweet shir

New member
אני לא זוכרת מה בסוף קבענו שיהיה בסרט. ../images/Emo6.gif

זה יהיה על חבורה של בנות(!!!!!!!!!!!!) ולא בנים, כן.. אבל מה עוד? הוווווווו כן! יהיה הומו! ועוד הומו! והם יעשו דברים גאים ביחד!

Sharon Kez

New member
חחחחחחח אני זוכרת!

אמרנו שתהייה חבורה של 5 בנות + הידיד הגיי...חחחחחח אחת ממש חרמנית, אחת בתולה, אחת נותנת, אחת תמימה ו....לא זוכרת מי החמישית XD וכל הסרט הן רק יבלו עם בנים. בלי דאגות. כמו שצריך להיות!
וצפייה לגילאי 18 ומעלה XDDDDDDDDD מצטערת בנות.

sweet shir

New member
ישמצב שאחת פאג האג? ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחח בהחלט!
ולידיד הגיי יהיה עוד "ידיד" גיי שהם יעשו מעשים! XDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אוו גאד התמונות בקישור מזעזעות!

חחחחח הייתה שם תגובה של אחד שאמר מעניין איך זה להביא ביד
נקרעתי. וחוצמזה שאר הציטוטים ממש מבדרים XDD

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי עם התגובה שלו XDDD עכשיו גם אני גם תוהה לעצמי....
את יודעת, היו כאלה שאמרו שזה סתם בולשיט או משהו כי בתמונה האחרונה [או לפני האחרונה, לא זוכרת] הוא עם חולצת טריקו רגילה ואז הם לא מבינים איך הוא הצליח להכניס תידיים שלו XD מממ. עוד נקודה למחשבה! חח

למעלה