שולחת ב-2 הודעות כי תפוז זין. :/
שיר השבוע של מקפליי: IWHY TBOPK TWYMMF YGAF
שיר השבוע לא של מקפליי: ג'סי - עברי לידר בוא - עברי לידר מכיר אותו - יוני בלוך Welcome To My Life - SP
להקת השבוע: סימפל פלאן.
אלבום השבוע: ATGH.
קליפ השבוע: סרטון אחד ממש חמוד נגד איידס, וסרטון חמוד של דני וטום:
http://youtube.com/watch?v=ISMtIvf7kC4 תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: "בובות" / "ילדות רעות". הדגש|משהו שהכעיס/שימח/העציב אתכם השבוע: הכעיס: אבא שלי הרס לי את המחשב והוא כל הזמן נכבה עכשיו X: שימח: התחלתי לעשות את המחוייבות האישית שלי (שעת סיפור לילדים בגילאי 4-6) והילדים ממש חמודים! XD החברה שאני עושה איתה שאלה אחד מהם: "תגיד, ישלך אח גדול?" XD העציב: כלום.
ציטוט השבוע: Dolev אומר/ת: אין סמיילי של דג פה!
כמה עצוב!! שיר D: אומר/ת:
?
? שיר D: אומר/ת: XDDD אחות של ליאן (מור - בת 9) מספר לנו שהיא למדה על החור באוזון, ושכדי שהוא לא יגדל יותר צריך להתרחץ מהיום והלאה בזוגות.
מור: "אני אתרחץ עם עדי (בת 4) וליאן (15) תתרחץ עם איתי (
בן 14)." ליאן: "כן, בטח!" אני: "ליאן, אני יכולה לחשוב בראשי על כמה אנשים שהיית יותר ממוכנה להתקלח איתם ביחד! 'היי, דאגי, רוצה להתקלח איתי? |קריצה| זה בשביל החור באוזון!!'" בזמן שאני שומעת את אייל בי אוקיי: "Try a little harder, try your best... רק לי זה נשמע גס? וכאילו מקפליי לא כ"כ טובים בחדר המיטות...XD" בטלנובלה "בובות": פוצ'י(?!), שרון אלכסנדר בקיצ': "הרצל גורם לכם להראות כמו בובות, ועמית עושה שתיראו כמו דמויות מצוירות." הרצל: "מאמי, המראה הטבעי כבר לא באופנה." שרון אלכסנדר ~לעמית שמסתמס~: "תשלח לאלוהים SMS ותגיד לו שכל מה שהוא עשה עד עכשיו זה אאוט." ראינו "צעקה 2", והצעקה רצחה מישהו (ממש קורע, אגב
) והשאירה את המסכה שלה מאחור. ליאן: "הוא מבזבז ממש הרבה כסף אם הוא משאיר את המסכה שלו אחרי כל רציחה!" אני: "זהו! ובכלל, מאיפה הוא משיג כ"כ הרבה מסכות?! ומאיפה הוא קונה אותן?" ~חושבת~ "אולי הוא היבואן?" ~הפוגה של כמה שניות~ "אולי הוא מייצר אותן בבית שלו!" ~רצוי לציין מראש שראיתי את הסרט סופרבאד שבועיים לפני השיחה~ Nameless (23:20): אויש נכון בסופרבאד כשסת' מביא את האלכוהול יש אחד מאחורה שאומר "who's seth?"? פייייייייי איזה כוסוןןןןןןןןןןןןןןן Shir. (23:22): חחחחחחחחחחחחחחחח נכון!!!!!!!!!1 אני יודעת על מה את מדברתXDDDDDD אמרתי לחברה שלי כמה שהוא כוסון ושיש לו שיער מדהים והיא הסכימה איתי XDDDD Nameless (23:22): הוא היה כוסון על אנושי! Shir. (02:55): קפראל דאגי הוא לא יודע לקרוא XDDDDDDD ~נקרעת~ הוא אפעם לא יודע לקרוא, תמיד אנשים מקריאים לו XD
http://youtube.com/watch?v=w5Oj2sYYMqw&feature=related Shir. (02:57): פאקינג לא יודע לקרוא הבחורXD Shir. (02:58): מצד אחד, יכול להיות שהוא בלי משקפיים אז הוא לא רואה. אבל מצד שני ישלו עדשות. מצד שלישי יכול להיות שיש לו דלקת בעיניים או משהו והוא לא יכול לשים. מצד רביעי - תמיד ישלו דלקות בעיניים?!?! מסקנה - דאגי לא יודע לקרוא. XD Nameless (13:08): עאעאעאעא 201 על מקסי!!!!! יש אלוהים!!!#@!#!@#XD Shir. (14:08): אומגדדדדדדדדדדד$%#@$#@ אשכרה יש אלוהים!!! XDDDDDDDD
"Wouldn't it be funny if we came out the mine and there were like protesters there, against the hunting. ~giggles to himself, the others don't understand~ Ghosthunting.." ~everybody laughs~
מתוכנית בערוץ E, תענוג אסור מס' 4 - הארי פוטר. מישהי: "אני אוהבת את הארי פוטר בכלל ההומו-אירוטיקה המוסתרת. אני מצטערת, אבל הילד אוהב את המטאטא שלו יותר מדי."
הייתה כתבה על רשימת ה"גאים והיפים" (של ארה"ב) בגיא פינס, ועברי לידר (הוא היה כזה מאמי 33333>) היה שם:
Interviewer: "What's the gayest thing you have ever done?" Ivry: "The GAYEST thing I have ever done?" Interviewer: "Yes." Ivry: "Sex with my boyfriend, I guess."
מתוך פארודיה לסרט הארי פוטר 3:
LUPIN: Embrace me, brother! SIRIUS: Gladly, brother! RON: I don't embrace my brothers like that, dude. SNAPE: I'm here. I'm intense. And you two are so gay, hahahaha. Fags. SIRIUS: No, it is you who are gay! SNAPE: No, you! SIRIUS: YOU! SNAPE: You and also you are dead times ten no return! HARRY: I'm going to take advantage of your distraction by groping Hermione's ass. Hey, is that a wand in her back pocket or is she just pleased to... Oooh, plan! *blasts Snape* SNAPE: *swoons* HARRY: Who's the pansy now, huh? Who's the pansy now? LUPIN: Full moon! Oh, man, I've been a werewolf for thirty years, why does it always sneak up on me? והנה מתוך פארודיה לסרט ה-4:
HERMIONE: What were you dreaming about, Harry? HARRY: Uh... dark, intense, leather-clad men. HERMIONE: Just the usual, then. CEDRIC: Need a hand, Harry? HERMIONE AND GINNY: We are on the ground too, Cedric! Touch our skin too, Cedric! HARRY: Is that tent bigger on the inside cos of magic? Magic is so cool. Makes tents bigger. Makes Harry happy. Makes pretty lights also. HERMIONE: I think we should all be very kind to Harry. It is not his fault. RON: Krum is like an artist... he has strong, fine hands. Strong, powerful thighs... ALL: Ron and Krum, sitting in a tree... RON: Wow, if only. SLASH FANS: This is so unexpected! This is just - we don't even - you of all people! How do you spell your name again? RON: R-o-n W- SLASH FANS: Oh believe us, we know how to spell Weasley. HERMIONE: Worked out your egg yet? HARRY: Worked out your sexual tension with Ron yet? HERMIONE: Touche.
ניצן אומר/ת: "אולי זו רק רעידה קטנה שמקדימה לרעידה הגדולה לא יכול להיות מצב כזה שעוד כמה שעות תגיעה פתאום הרעידה הרצינית וזו רק טעימה" חחח וואו עוד מעט יהיה לנו צונאמי שיר D: אומר/ת: מגניב אולי סוף סוף יהיה ים ברעננהXDDD ניצן אומר/ת: דרך נחמדה להשיג ים, בעזרת צונאמי שיימחק את כל האיזור
שיר D: אומר/ת: חחחחחחחחחחחח אל דאגה, אני בטוחה שיצליחו לסדר שזה ישחק לטובתינוXD הרי משמו האדיוט עוזי כהן רצה שיהיו לנו גונדולות ברחוב הראשי ושנהיה כמו ונציהXDD ~השיחה נשלחה לאריאל~ אריאלצ' >__< אומר/ת: אין ים ברעננה?O: שיר D: אומר/ת: לא, יא מטומטמת XDDDDDDDD שיר D: אומר/ת: כתבו בפורום: "יש שמועות שהאוגר של טום מת" ואני כזה: "לטום היה אוגר?! XDDDDD" [c=4]
U.V[/c] אומר/ת: XDDDDDDDD אשכרה
איך המידע הזה מגיע לאנשים XDDDDDDD שיר D: אומר/ת: לא יודעת!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש מדליפים שעושים למדורי רכילות: "פססס פססס שמעת? האוגר של טום ממקפליי במצב קשה, הוא נחנק מגזר!" XDDDDDDDDD [c=4]
U.V[/c] אומר/ת: זה כאילו טום כינס מסיבת עיתונאים "אנשים יקרים. האוגר שלי מת. תודה ולהתראות. ]=" XDDDDDDDDDDDDD שיר D: אומר/ת: "אנשים יקרים, פוצי, האוגר היקר שלי, נחנק אתמול מחתיכת גזר לא טרי. ימים קשים עוברים עלי, החיים בלי פוצי הם לא חיים!" XDDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט: E! ערוץ הבידור.
תמונת השבוע: rawr.