Today's McWeekend

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDD לגמרי.. ווירד ../images/Emo12.gif

just orr

New member
אני שמחה שהיה לך שבוע מעולה DDD:

וגם שהלך לך טוב בדייט. *גבות* [כי גם כאן הוא מתאים, לשם שינוי
] מממ... "לך תבין נשים"... זה ממש מוכר לי
אבל אני לא זוכרת אם ראיתי את זה או לא >< אניוואי, זה שבתמונה שלך [שגם אותו אני לא זוכרת איפה ראיתי ><] ממש חתיך
"אנד איי דונט נואו וואיייייייי איי ג'סט לא איט סליפ בייייייייי מי אול דה טיייייייייים איי ג'אסט וויש יו האב טריייייייייד"
להלהלהלהלהלה... אוהבת אותך 3333>

Sharon Kez

New member
אורקיייייייייייי XD../images/Emo23.gif

תודה 33>> *אחרי כל החפירות ששמעת ממני על הפגישה איתו אולי היה עדיף לך לקוות שילך לי חרא* חחחחחחח אכן כן, סוף סוף מצאנו יעוד לסמיילי הזה! *גבות* DDD: אם לא ראית את הסרט אני מאוד ממליצה לך! הוא ממש יפה.
וואן ביי וואן דרימס אר גאןן..דו איי האב טו סטיי?? הייט דא סאונד..אוף וואן מור פאונד..להלהלה חחח

just orr

New member
חהחה הדבקתי אותך..

בשירת שירי וונדרלנד. D: ומה פתאום, אין מצב שהייתי מקווה שילך לך לא טוב או משו. אהבתי את החפירות שלך XDDD

McGirl For Life

New member
שלי!!! נהנהנהנה וואי איזה שבוע ארוך זה היה...

קודם כול אני חייבת לפרוק את זה: קקקקקקקקקקרררררררררררררררר ללללללללליייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ברררר.....
אני יושבת פה עם קפפות ואני ממש רצינית!!! (אמא שלי אומרת שזה בגלל שהתחת השמן שלי לא זז מהמחשב והידיים שלי לא זזות והדם לא זורם אלייהן... בקיצור ..חפירות חוכמולוגיות של רופאים...)
שיר השבוע של מקפליי: mcfly- rocks
שיר השבוע לא של מקפליי: Oasis - Wonderwall http://http://www.youtube.com/watch?v=FAPtTS0TYtU Backstreet Boys - Inconsolable http://www.youtube.com/watch?v=NhQZBeaxd9M heaven |לינק| http://www.youtube.com/watch?v=uLt-JYv0RYc |סלינק|
להקת השבוע: אמממ.. מקפליי
אלבום השבוע: Good Charlotte-Good Charlotte
קליפ השבוע: |לינק| http://www.youtube.com/watch?v=CGPUuPHdHQg |סלינק|
תונית טלויזיה/סרט השבוע: נמלטים, פטיטו, החיים היפים של זאק וקודי, רשיון לחתונה, הטיטאניק[!!!!!!!]
משהו שהכעיס אותי השבוע: לא דיברתי עם אמא שלי כל השבוע כי היא לא קנתה לי את הג'ינס היפה מפוקס והמורה הטיפשה שלי במתמטיקה הורידה לי 5 נקודות במבחן כי כתבתי - במקום + ויכולתי לקבל 100!!!!
משהו ששימח אותי השבוע: 95 במתמטיקה, הרגשה של הצלחה במבחן המסכם בתנ"ך (ההרגשה באה מתוך ידיעה שחפרתי במבחן...)
משהו שהעציב אותי השבוע: חברה שלי חזרה לבצפר הקודם שלה אחרי 4 חודשים שהייתה איתנו.. ואפילו לא נפרדה מאיתנו...
ציטוט השבוע: לא זוכרת..
מתנגן בראש/ בפלייליסט: star girl... משום מה...
תמונת השבוע:
אני כל כך אוהבת את התמונה הזאת!!
וואו ממש השקעתי הפעם!!!! |גאה בעצמי|

sweet shir

New member
שולחת ב-2 הודעות כי תפוז זין. :/

שיר השבוע של מקפליי: IWHY TBOPK TWYMMF YGAF שיר השבוע לא של מקפליי: ג'סי - עברי לידר בוא - עברי לידר מכיר אותו - יוני בלוך Welcome To My Life - SP להקת השבוע: סימפל פלאן. אלבום השבוע: ATGH. קליפ השבוע: סרטון אחד ממש חמוד נגד איידס, וסרטון חמוד של דני וטום: http://youtube.com/watch?v=ISMtIvf7kC4 תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: "בובות" / "ילדות רעות". הדגש|משהו שהכעיס/שימח/העציב אתכם השבוע: הכעיס: אבא שלי הרס לי את המחשב והוא כל הזמן נכבה עכשיו X: שימח: התחלתי לעשות את המחוייבות האישית שלי (שעת סיפור לילדים בגילאי 4-6) והילדים ממש חמודים! XD החברה שאני עושה איתה שאלה אחד מהם: "תגיד, ישלך אח גדול?" XD העציב: כלום. ציטוט השבוע: Dolev אומר/ת: אין סמיילי של דג פה!
כמה עצוב!! שיר D: אומר/ת:
?
? שיר D: אומר/ת: XDDD אחות של ליאן (מור - בת 9) מספר לנו שהיא למדה על החור באוזון, ושכדי שהוא לא יגדל יותר צריך להתרחץ מהיום והלאה בזוגות.
מור: "אני אתרחץ עם עדי (בת 4) וליאן (15) תתרחץ עם איתי (בן 14)." ליאן: "כן, בטח!" אני: "ליאן, אני יכולה לחשוב בראשי על כמה אנשים שהיית יותר ממוכנה להתקלח איתם ביחד! 'היי, דאגי, רוצה להתקלח איתי? |קריצה| זה בשביל החור באוזון!!'" בזמן שאני שומעת את אייל בי אוקיי: "Try a little harder, try your best... רק לי זה נשמע גס? וכאילו מקפליי לא כ"כ טובים בחדר המיטות...XD" בטלנובלה "בובות": פוצ'י(?!), שרון אלכסנדר בקיצ': "הרצל גורם לכם להראות כמו בובות, ועמית עושה שתיראו כמו דמויות מצוירות." הרצל: "מאמי, המראה הטבעי כבר לא באופנה." שרון אלכסנדר ~לעמית שמסתמס~: "תשלח לאלוהים SMS ותגיד לו שכל מה שהוא עשה עד עכשיו זה אאוט." ראינו "צעקה 2", והצעקה רצחה מישהו (ממש קורע, אגב
) והשאירה את המסכה שלה מאחור. ליאן: "הוא מבזבז ממש הרבה כסף אם הוא משאיר את המסכה שלו אחרי כל רציחה!" אני: "זהו! ובכלל, מאיפה הוא משיג כ"כ הרבה מסכות?! ומאיפה הוא קונה אותן?" ~חושבת~ "אולי הוא היבואן?" ~הפוגה של כמה שניות~ "אולי הוא מייצר אותן בבית שלו!" ~רצוי לציין מראש שראיתי את הסרט סופרבאד שבועיים לפני השיחה~ Nameless ‎(23:20): אויש נכון בסופרבאד כשסת' מביא את האלכוהול יש אחד מאחורה שאומר "who's seth?"? פייייייייי איזה כוסוןןןןןןןןןןןןןןן Shir. ‎(23:22): חחחחחחחחחחחחחחחח נכון!!!!!!!!!1 אני יודעת על מה את מדברתXDDDDDD אמרתי לחברה שלי כמה שהוא כוסון ושיש לו שיער מדהים והיא הסכימה איתי XDDDD Nameless ‎(23:22): הוא היה כוסון על אנושי! Shir. ‎(02:55): קפראל דאגי הוא לא יודע לקרוא XDDDDDDD ~נקרעת~ הוא אפעם לא יודע לקרוא, תמיד אנשים מקריאים לו XD http://youtube.com/watch?v=w5Oj2sYYMqw&feature=related Shir. ‎(02:57): פאקינג לא יודע לקרוא הבחורXD Shir. ‎(02:58): מצד אחד, יכול להיות שהוא בלי משקפיים אז הוא לא רואה. אבל מצד שני ישלו עדשות. מצד שלישי יכול להיות שיש לו דלקת בעיניים או משהו והוא לא יכול לשים. מצד רביעי - תמיד ישלו דלקות בעיניים?!?! מסקנה - דאגי לא יודע לקרוא. XD Nameless ‎(13:08): עאעאעאעא 201 על מקסי!!!!! יש אלוהים!!!#@!#!@#XD Shir. ‎(14:08): אומגדדדדדדדדדדד$%#@$#@ אשכרה יש אלוהים!!! XDDDDDDDD
"Wouldn't it be funny if we came out the mine and there were like protesters there, against the hunting. ~giggles to himself, the others don't understand~ Ghosthunting.." ~everybody laughs~​
מתוכנית בערוץ E, תענוג אסור מס' 4 - הארי פוטר. מישהי: "אני אוהבת את הארי פוטר בכלל ההומו-אירוטיקה המוסתרת. אני מצטערת, אבל הילד אוהב את המטאטא שלו יותר מדי."
הייתה כתבה על רשימת ה"גאים והיפים" (של ארה"ב) בגיא פינס, ועברי לידר (הוא היה כזה מאמי 33333>) היה שם:
Interviewer: "What's the gayest thing you have ever done?" Ivry: "The GAYEST thing I have ever done?" Interviewer: "Yes." Ivry: "Sex with my boyfriend, I guess."​
מתוך פארודיה לסרט הארי פוטר 3:
LUPIN: Embrace me, brother! SIRIUS: Gladly, brother! RON: I don't embrace my brothers like that, dude. SNAPE: I'm here. I'm intense. And you two are so gay, hahahaha. Fags. SIRIUS: No, it is you who are gay! SNAPE: No, you! SIRIUS: YOU! SNAPE: You and also you are dead times ten no return! HARRY: I'm going to take advantage of your distraction by groping Hermione's ass. Hey, is that a wand in her back pocket or is she just pleased to... Oooh, plan! *blasts Snape* SNAPE: *swoons* HARRY: Who's the pansy now, huh? Who's the pansy now? LUPIN: Full moon! Oh, man, I've been a werewolf for thirty years, why does it always sneak up on me? והנה מתוך פארודיה לסרט ה-4:
HERMIONE: What were you dreaming about, Harry? HARRY: Uh... dark, intense, leather-clad men. HERMIONE: Just the usual, then. CEDRIC: Need a hand, Harry? HERMIONE AND GINNY: We are on the ground too, Cedric! Touch our skin too, Cedric! HARRY: Is that tent bigger on the inside cos of magic? Magic is so cool. Makes tents bigger. Makes Harry happy. Makes pretty lights also. HERMIONE: I think we should all be very kind to Harry. It is not his fault. RON: Krum is like an artist... he has strong, fine hands. Strong, powerful thighs... ALL: Ron and Krum, sitting in a tree... RON: Wow, if only. SLASH FANS: This is so unexpected! This is just - we don't even - you of all people! How do you spell your name again? RON: R-o-n W- SLASH FANS: Oh believe us, we know how to spell Weasley. HERMIONE: Worked out your egg yet? HARRY: Worked out your sexual tension with Ron yet? HERMIONE: Touche.​
ניצן אומר/ת: "אולי זו רק רעידה קטנה שמקדימה לרעידה הגדולה לא יכול להיות מצב כזה שעוד כמה שעות תגיעה פתאום הרעידה הרצינית וזו רק טעימה" חחח וואו עוד מעט יהיה לנו צונאמי שיר D: אומר/ת: מגניב אולי סוף סוף יהיה ים ברעננהXDDD ניצן אומר/ת: דרך נחמדה להשיג ים, בעזרת צונאמי שיימחק את כל האיזור
שיר D: אומר/ת: חחחחחחחחחחחח אל דאגה, אני בטוחה שיצליחו לסדר שזה ישחק לטובתינוXD הרי משמו האדיוט עוזי כהן רצה שיהיו לנו גונדולות ברחוב הראשי ושנהיה כמו ונציהXDD ~השיחה נשלחה לאריאל~ אריאלצ' >__< אומר/ת: אין ים ברעננה?O: שיר D: אומר/ת: לא, יא מטומטמת XDDDDDDDD שיר D: אומר/ת: כתבו בפורום: "יש שמועות שהאוגר של טום מת" ואני כזה: "לטום היה אוגר?! XDDDDD" [c=4]U.V[/c] אומר/ת: XDDDDDDDD אשכרה
איך המידע הזה מגיע לאנשים XDDDDDDD שיר D: אומר/ת: לא יודעת!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש מדליפים שעושים למדורי רכילות: "פססס פססס שמעת? האוגר של טום ממקפליי במצב קשה, הוא נחנק מגזר!" XDDDDDDDDD [c=4]U.V[/c] אומר/ת: זה כאילו טום כינס מסיבת עיתונאים "אנשים יקרים. האוגר שלי מת. תודה ולהתראות. ]=" XDDDDDDDDDDDDD שיר D: אומר/ת: "אנשים יקרים, פוצי, האוגר היקר שלי, נחנק אתמול מחתיכת גזר לא טרי. ימים קשים עוברים עלי, החיים בלי פוצי הם לא חיים!" XDDDDDDDDD מתנגן בראש / בפלייליסט: E! ערוץ הבידור.
תמונת השבוע: rawr.

sweet shir

New member
פאק, זה לא עשה לי את הסוף טוב, אז אני אעתיק

שוב בתוספת דברים שלא היו מקודם. ניצן אומר/ת: "אולי זו רק רעידה קטנה שמקדימה לרעידה הגדולה לא יכול להיות מצב כזה שעוד כמה שעות תגיעה פתאום הרעידה הרצינית וזו רק טעימה" חחח וואו עוד מעט יהיה לנו צונאמי שיר D: אומר/ת: מגניב אולי סוף סוף יהיה ים ברעננהXDDD ניצן אומר/ת: דרך נחמדה להשיג ים, בעזרת צונאמי שיימחק את כל האיזור
שיר D: אומר/ת: חחחחחחחחחחחח אל דאגה, אני בטוחה שיצליחו לסדר שזה ישחק לטובתינוXD הרי משמו האדיוט עוזי כהן רצה שיהיו לנו גונדולות ברחוב הראשי ושנהיה כמו ונציהXDD ~השיחה נשלחה לאריאל הפגה~ אריאלצ' >__< אומר/ת: אין ים ברעננה?O: שיר D: אומר/ת: לא, יא מטומטמת XDDDDDDDD אני: "אני הולכת לספרייה עם נטע, איזה ספר לקחת?" ליאן: "לא יודעת.." אני: "חחח מה אני שואלת אותך הספר האחרון שקראת היה קופיקו XD" שיר D: אומר/ת: כתבו בפורום: "יש שמועות שהאוגר של טום מת" ואני כזה: "לטום היה אוגר?! XDDDDD" [c=4]U.V[/c] אומר/ת: XDDDDDDDD אשכרה
איך המידע הזה מגיע לאנשים XDDDDDDD שיר D: אומר/ת: לא יודעת!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש מדליפים שעושים למדורי רכילות: "פססס פססס שמעת? האוגר של טום ממקפליי במצב קשה, הוא נחנק מגזר!" XDDDDDDDDD [c=4]U.V[/c] אומר/ת: זה כאילו טום כינס מסיבת עיתונאים "אנשים יקרים. האוגר שלי מת. תודה ולהתראות. ]=" XDDDDDDDDDDDDD שיר D: אומר/ת: "אנשים יקרים, פוצי, האוגר היקר שלי, נחנק אתמול מחתיכת גזר לא טרי. ימים קשים עוברים עלי, החיים בלי פוצי הם לא חיים!" XDDDDDDDDD מתוך הספר "העולם, הישבן שלי, ועוד דברים גדולים ועגולים": "תני לי לנחש. כשהיה לך יום הולדת שלוש-עשרה, אמא השאירה לך על המיטה את 'זה לגמרי טבעי' עם פתק שהיה כתוב בו 'בואי אלי אם יש לך שאלות'. אבל אז, כמובן, אף פעם לא היתה לך דקה פנויה לדבר כי היא במילא עסוקה מדי בלעזור למתבגרים אחרים להבין את העולם, וממילא, מי רוצה עצות על סקס ממישהי שחושבת שאבא הוא הבן זוג האידיאלי?" שיר D: אומר/ת: ווטפ?! צ'יף לא באמת צ'יף? מה זה אומר? שיר D: אומר/ת: הצ'יף הקודם היה מבוגר! זה היה עמרי מהשמיניה! עמית מ"בובות"! Dolev אומר/ת: חחחחחחחח לקחת ממש ממש קשה הא?! שיר D: אומר/ת: כן XD ונצרף תמונהD:

Sharon Kez

New member
XDDDDDDDDDDD

הציטוט מהעולם הישבן שלי וזה פשוט קורע. גם אני ממש צחקתי כשקראתי אותו.
וגם ההוא על טום והאוגר שלו חחחחחחחח נחנק מגזר, וטום כינס מסיבת עיתונאים חחחחחחח
אני מתה על איך שדאגי נראה בתמונה ששמת. אני זוכרת שחפרתי על הסרטון הזה.

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחח כן, אני אוהבת את הראיון הזה.

"ג'יימס פרום באסטד.." "סאן אוף דורק! באסטד נו מור!" "וופידו!"

N e r d y

New member
אני רוצה את הסרטון../images/Emo11.gif

מה ג'יימס?
פליזפליזפליז קישור מישי?

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחחחח הציטוטיםם!

חחחחח אהבתי את> מתוכנית בערוץ E, תענוג אסור מס' 4 - הארי פוטר. מישהי: "אני אוהבת את הארי פוטר בכלל ההומו-אירוטיקה המוסתרת. אני מצטערת, אבל הילד אוהב את המטאטא שלו יותר מדי." ואת של עברי
חחחחחחח וטום, ורעננהXDDDDDD

Yu vi

New member
כפרות עלייך../images/Emo6.gif3>../images/Emo85.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD ~השיחה נשלחה לאריאל~ אריאלצ' >__< אומר/ת: אין ים ברעננה?O: שיר D: אומר/ת: לא, יא מטומטמת XDDDDDDDD
חחחחחחחח ואני עדיין לא מבינה איך למעןןן השםםםםם אנשים יודעים מה קרה לאוגר של טום?! XDDDD שאר הציטוטים, כולם קורעים, אני עדיין צוחקת מהם XDDDDDD התמונה ששמת חחחחחחחחחחחח זה הארי שם נכון?!
XD

למעלה