Today's McWeekend

l i t a l 369

New member
מיקוייקנד שלי D:

שיר השבוע של מקפלי: the way you make me feel don't wake me up transylvania all about you lonely memory lane room on 3rd floor
שיר השבוע לא של מקפלי: Three Days Grace-Never Too Late Three Days Grace-Pain Three Days Grace-Wake Up Three Days Grace-Let It Die Three Days Grace-Are You Ready Three Days Grace-Gone Forever Sum 41-In Too Deep Sum 41-Some Say Sum 41-Open Your Eyes Sum 41-Over My Head Simple Plan-Perfect World
להקת השבוע: מקפללי D:
אלבום השבוע: וונדרלנד של מקפלי D: אני לא מכירה אלבומים של אפחד חוץ מהם D:
קליפ השבוע: Avril Levigne-When Your Gone קליפ עצוב אני בוכה בו ..
תוכנית טלויזיה\סרט השבוע: תוכנית-נימלטים (וונטוורת מילר
) סרט-ארמאגדון מי שלא ראתה אותו סרט חובה!, בוכים בו בלי הפסקה D:
משהו שהכעיס אותי השבוע: בת דודה שלי מתחילה להתנשא מעליי - אוחח אני שונאת שזה קורה
משהו ששימח: ההורים שלי הודיעו לי שהם בסוף מחליטים לא לחכות ליום הורים שיש לי שבוע הבא (מזל מזל מזל) ולקחת לי בטוח שיעורי גיטרה D:
משהו שהעציב: כלום :)
ציטוט השבוע: (שיחה מפגרת שלי ושל ידיד) לירון גבע ‎(01:32): ולפרג'י?? בכללללללל הפאקאצה הלאומית ליטלל D: ‎(01:32): אתה לא אוהב אותה? OO לירון גבע ‎(01:32): אוהב אוהב... אבל... לא את ההתנהגות שלה ליטלל D: ‎(01:33): אתה אוהב רק את המראה שלה .. D: לירון גבע ‎(01:33): ישמצב אבל גם כי היא נראית חמודה בהופעות ולא בקליפים בהופעות, ילדה טובה ניו יורק בקליפים? לירון גבע ‎(01:34): ילדה רעה הרצליה XD ליטלל D: ‎(01:34): XDD (שיחה שלי ושל ידיד שלי במסן הוא בדיוק ראה סרט אימה ואני דיברתי איתו) רון אומר\ת: לללאאא על תלכיי לללאאא הוווואא יהרוג אותתה! רון אומר\ת: הוא הורג אותה חיייייייייייייה! ליטל D: אומר\ת- לא אז הוא יהרוג אותה מתהה :\ (בשיעור ערבית) המורה: אמילי עכשיו תגידי לי מה זו ? אמילי: זו-נה המורה: יפה, עכשיו מה זו האות הבאה אמילי: האות הבאה זו-נה גם בן: כמה אותיות זונ*ת יש פה הכיתה : XDDD -חח גם המורה צחקה D:, (יום סיום לשבוע הנוער בבצפר) שרית:מי יושב פה? אמילי: דאגי אני: (קופצת מישיבה לעמידה) איפה? איפה? -היא רצתה לבדוק איך אני מגיבה :))
מתנגן בראש\פלייליסט: Three Days Grace-Are You Ready
תמונת השבוע: אני ביום שער רע D: (הוא בד"כ חלק בערך פה הוא מתולתל) אבל אני אוהבת את התמונה הזאת משום מה :\ -לא לישם לב לאיכות הגרועה הצטלמתי במצלמה של המחשב)

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif "Pink it´s my new obsession

Pink it´s not even a question Pink on the lips of your lover, ´cause Pink is the love you discover...". במחשבה לאחור, זה השיר הכי פאקצי שארוסמית' יכלו להוציא ><"
שיר השבוע של מקפליי:
ה-כ-ל. כל שיר שהם אי פעם הוציאו, רציני. בגלל שהחזרתי הכל למחשב אז פשוט שמעתי כל שיר שירד.
שיר השבוע לא של מקפליי:
עדיין אין לי יותר מאיזה 10 אומנים בפלייליסט חח אז בערך זה מסתכם ב: Nickelback - Rockstar. ~חרישה~ Bosson - One In A Million. בוט' תראי מה עשית.
. Usher - Bad Girl. Take That - Patience. Take That - Rule The World
. MCR - Mama. MCR - The End. כל מה שג'יימס בורן שר בהופעה
Backstreet Boys - I Need You Tonight. Backstreet Boys - If You Want It To Be Good Girl (Get Yourself A Bad Boy). Backstreet Boys - Back To Your Heart. Backstreet Boys - No One Else Comes Close. Backstreet Boys - Inconsolable. Backstreet Boys - Downpour. ושקט.
להקת השבוע:
BSB. Mc.
אלבום השבוע:
הכל של מק ובקסטריט. Nickelback - All The Right Reasons.
קליפ השבוע:
זה כל מיני פארודיות על אשלי סימפסון שאני אישית נקרעתי מהן:
http://uk.youtube.com/watch?v=xVdVZr-XhMY&feature=related
http://uk.youtube.com/watch?v=o3Xbnh1vILE&feature=related
http://uk.youtube.com/watch?v=_SyyeHf7-U8&feature=related Backstreet Boys - Everybody. XDD אני חולה על הקליפ הזה. והקליפ פתיחה לסיבוב הופעות של הבויז שאין טעם אני אעלה שוב..
תוכנית הטלוויזיה/סרט השבוע:
: ורוניקה מארס 3. חברים. האי ><". שנות ה-70. מצולקים (זה מזעזע).
: יצאת גבר. Good Luck Chuck (זה קורעע).
משהו שהכעיס/שימח/העציב השבוע:
: נשברה הגלגלת של העכבר ><" סליחה, זה מעצבן, מאוד. + 3 שיעורי ביו' בשבוע
.
: 2 ימי הולדת לחברות ובשיא שמנותי אכלתי ב-2 מסעדות שונות כמו לוויתן.
: אממ לא משהו מיוחד.
ציטוט השבוע:
בשיעור ביו': המורה: מדענים גילו שיש בדמעות חומר שגורם לדכאון אז בגלל זה זה טוב לבכות, לא רק בלילה, כי זה מוציא את הדכאון. ערס: בנים לא בוכים. רק בלילה. ~~~~~~~~~~~ למדנו בשיעור על פאגוציטים XDD ויש מקרופאגים >> מקרו =גדול >> גיי גדול! XDD ופאגוציט זה תא בלען >> אז כשהוא.. האממ*צץ הוא גם בולע ><" ויש רצפטור = מקבל >> הוא זה שמקבל בת*ת. ואני שותקת.
~~~~~~~~~~ במסעדה, חברה שלי לא רצתה את החסה אז היא דחפה למישהי שלידה אני: מה את דוחפת לה חסה? מה היא פרה גואה מעלה גירה באחו?
מתנגן בראש/פלייליסט:
Backstreet Boys - Drowning.
תמונת השבוע:
רציתי להעלות מהמצלמה אבל אין בה בטריות
. אקראית,
סופ"ש נעים!

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחח אחח פאגוציטים. D:

המילה הזאתי מאוד עזרה לי בחו"ל. משום מה אף אחד לא מבין מהי הכוונה בפאגוציט. אנשים סתומים.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחח הם לא אינטיליגנטים כמונו

לומדים ביולוגיה. בושה. וחרפה.
.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הוו כן כ"כ אהבתי אותו! עם השיתוף

פעולה של כל האומנים והשפנפנות של פלייבוי.. ><" חחח קליפ חמוד מאוד

N e r d y

New member
התמונה הזאת ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

יאווווו יך אני שונאת שנשברת הגלגלת של העכבר!!! אחד המציקים... אני מתה על הקליפ של אבריבאדי, אני וחברות שלי חרשנו עליו ולמדנו את כל הריקוד
~כאפה~ ולא הבנתי מה זה פפאגוציטים ?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח יש קטע בקליפ שרואים אחד מהם

(בריאן, אם היית מעריצה פאתטית כמוני בעברך האפל) שהוא יושב כזה מבלי לדעת את התנועות של הריקוד והוא פשוט מסתכל על כולם בזמן שהם רוקדים
הייתי נקרעת מזה בכל פעם שהיה את הקליפ, ניסיתי לחפש ביוטיוב אבל כנראה החליטו לקצץ את הפדיחה ><". ופאגוציטים בביולוגיה זה תאי דם לבנים שהם פועלים נגד גורם זר שנכנס לנו לגוף (יצאתי מורה ><") אז כמו ש'Fag' הכוונה היא לגיי אז זה נשמע מצחיק בהקשר לביטוי.. אני כזאת גרוע בהסברים
מקווה שהבנת אניווי. סיימתי לחפור.
.

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחח <:

'ויש מקרופאגים >> מקרו =גדול >> גיי גדול! XDD' ממש הצחיק אותי חחח אני מסכימה איתך בקשר לכל הסרטים\תוכניות! גוד לאק צ'אק זה סרט ממש מצחיק!! יצאת גבר ראיתי לפני כמה ימים...איזה חתיך השחקן הראשי אה?
ושנות ה-70 - ראיתי אתמול THS. זה היה מגניב חח *יש לי חשק לשמוע את כל השירים של הבקסטריט בגללך* XDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הוא כזה מהמם ../images/Emo99.gif למרות שהוא

נראה גיי בטירוף... חחחח ><" THS? אקספליין פליז...
חחח בקסטריט זה פופ איכותי, אני הייתי פעם מעריצה. אני לאהוב עד עצם יום האיחוד הזה... חחח

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהציטוט הראשוןXDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לקס אני לא מפסיקה לצחוק
קפראלייך, לאב יה33>

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח רציני?

חשבתי שזה דווקא הכי פחות מצחיק. לאב יאא ביוטופית
. (נזכרתי שככה קראנו לעצמנו בתקופה הזאת.. טחח כאלה כאפות).

O0NoNi0O

New member
להלהלה.

שיר השבוע של מקפליי: האמת? כולם, כול פעם שיוצא לי לשמוע שיר שלהם אני כזה שיואו איזה שיר מדהים שלהם זה כול כך הולך למקוויקנדXD שיר השבוע לא של מקפליי: אהמ...לא יודעתXD; להקת השבוע:מקפליי, באסטד וקוב האלה של דייב מסוד [כוסונים
] אלבום השבוע: הרגלים רעים - יוני בלוך קליפ השבוע: ממ..הקליפ הזה של מקפליי שטום ודאגי רבים עם מגבותXD תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אמ..סרט השבוע- יומני האומנת
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אבא שלי הזה><"" משהו ששימח:מסיבת שבט ז-ח
היה אחד הכיפים, אני מתה על השבט שלי
ואמ..קניתי בגדיםXD משהו שעיצב:כלום האמת. ציטוט השבוע:* מציקה לאחותי* היא: מאיפה נפלת עליי? אני:מהאטן של אמא. האהאהא. לא מצחיק אבל נו, היה שבוע יבש. מתנגן בראש / בפלייליסט:גימי מור של בריטני. תמונת השבוע:אני בתגובה מהירה אז..

Yu vi

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo85.gif

קליפ השבוע: ממ..הקליפ הזה של מקפליי שטום ודאגי רבים עם מגבותXD אני לא מכירה אתזה 0= יש מצב את מביאה לי קישור..?

Yu vi

New member
הו מיי דיר פאקינג גאד. 000000000=../images/Emo85.gif

אני לא מאמינה שלא ראיתי אתזה עדיין!! טווווווםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אעאעאעאעאעע 000000000000000000000000= בהתחלה כשהוא בלי חולצה ומוריד תמשקפיי שמש הקעקוע אעאעא 0= יובל מתה. ~ חחחחחחחחחחחחחחחחח הקרב של דאגי וטום.. XDDDDDDDDDDD אני לא אחפור יותר מזה למרות שיש כלכך הרבה מה להגיד על הסירטון הזה
התאהבתי.
טום.

einav0sh

New member
../images/Emo187.gifהמקוויקנד שלי ../images/Emo187.gif

שיר השבוע של מקפליי: The Guy Who Turned Her Down The Ballad of Paul K Don't Wake Me Up Not Alone Nothinglive
שיר השבוע לא של מקפליי: Maroon 5 - Won't Go Home Without You Nickelback_-_Rockstar Plain White T's-Hate I Really Don't Like You Take That - Rule The World Timbaland feat.One Republic-Apologize Linkin Park-Bleed It Out leona lewis-bleeding love Misery Business- paremore Paramore-Crushcrushcrush Busted-What I Go To School For kelly clarkson-don`t waste your time Mika-Happy Ending
להקת השבוע: אממ...מקפליי D: ו-Plain White T's
אלבום השבוע: וונדרלנד!! :] |קליפ השבוע:מממ...אין לי. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: דרייק וג'וש...
משהו שהכעיס אתכם השבוע: המבחנים שיש לי בבצפר
ציטוט השבוע: אצלי בבית עם אופיר והילה XD אכלנו ארוחת בוקר
התחלנו לעשות סרטונים מצחיקים כרגיל *אופיר דופקת את הצלחת של מלך האריות על השולחן כדי להוציא את הפירורים* אופיר:"זה צלחת של מלך האריות!" עינב:" אופיררר, מה את חושבת שאת עושה?@כל הפירורים על השולחן" וחצי מהסרטון הוא צחוקים. *אחרי חמש שניות בסרטון אחר* הילה: *מחקה את אמא שלה *"קיבלתם את המיללללללללללללללללללללל" עינב:*לוקחת את הצלחת ומחקה את אופיר שמצלמת*זאת אופיר. אופיר לוקחת את הצלחת מעינב ומצלמת אותה. אופיר:"זה סימבה וזה אבא שלו מופסה" עינב והילה:"מופסההההההההההההההההההה?@" והתפקעות ללא הפסקה אופיר:"ככה קוראים לו מה אתם רוצות?!" הילה:"מה הוא ערבי?!,אנה מופסה אמין" במבטא ערבי עינב:"מופפסה" וממשיכה לצחוק היה מצחיק
מתנגן בראש / בפלייליסט: Miracle-Paramore תמונת השבוע: ס'חמודיםם

YuvalJones

New member
McWeekend ../images/Emo23.gif

איך אני אוהבת שבא הוויקנד! D: שיר השבוע של מקפליי: The Wat You Make me feel dont wake me up וכל השירים שברום און דה ט'רד פלור. שיר השבוע לא של מקפליי: From Yesterday- 30STM Crushcrushcrush- Paramore When Im Gone - Simple Plan להקת השבוע: סימפלאן ומקפליי
אלבום השבוע: Room on the 3rd floor
קליפ השבוע: -- תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: זואי101- זה היה בהחלט עצוב כשצ'ייס בכה בגשם, ואז זואי באה ושמו את השיר שסבתא שלו אהבה.. משהו שהכעיס אתכם השבוע: -- משהו ששימח: הבתמצווה שלי, היה ממש כיף ^__^ משהו שעיצב: -- ציטוט השבוע: אני אכתוב בהמשך.. כרגע לא זוכרת. מתנגן בראש / בפלייליסט: blury- Puddle of mudd תמונת השבוע: כמובן אני לא מצליחה לשלוח הודעות אם תמונות בוויקנד ><

למעלה