טיהי. ../images/Emo9.gif
והפורום לא מת!!!!!!!11
שעת התחלה: 23:18 שם: אלונה, או כפי שאתם יכולים לקרוא לי,
דה מייטי סופר אלונית!!!!!!!11@~
חור בארץ: נ"צ ומבשרת (הורים גרושים, שני בתים
) צבע שיער: חום כהה (נראה שחור קצת) במקור ומעליו משהו שהיה פעם בורדו ועכשיו נוטה לגוון אדום דהוי מעפן שכזה.
צבע עיניים: חומות. צבע עור: צבע גוף.
(או לבן, נו) שאלת הג'יני: מה היית משנה בעצמך אם היית יכול? דבר -אחד-! אוי, זה קשה! אוף... אוף... הייתי עושה שהעיניים שלי יהיו בסדר ואני לא אצטרך משקפיים, או עושה הסרת שיער מכל הגוף לצמיתות
ככה בתכלס אני די שלמה עם עצמי
צבע אהוב: בורדו, טורקיזי וגם חום וסגול.
סגנון מוזיקה אהוב: ממ... מטאל? חיה אהובה: חתולי
ספר אהוב: יש המון. או משהו של הרלן קובן או... יש המון קיצור. אבל מתח. שיר אהוב: יש המון, לא יכולה להחליט. בנאדם אהוב: [לא רק בקטע רומנטי נו אנשים] בלי קשר למשפחה? כי נו, משפחה וזה. בקטע של חברים אז סטואי (החברה הכי טובה שלי) ואיתי, ידיד שלי (לא זה של הפורוםXD). מאכל אהוב: פסטה עם גבינה צהובה נמסה
וקרפ צרפתי
בגד אהוב: הממ החולצה השחורה ההיא והג'ינס ההם וגם השמלה השחורה
(ואני גם בטוחה שהבנתם למה אני מתכוונת
) תחביב : אמנות
, לקרוא, לפגוש חברים, שיט כזה... משהו שאתה אוהב בעצמך: את הגומת חן שלי
ואת השיער. משהו שאתה אוהב שעושים לך: בואנה, זה אישי! :X צבע שנוא: [אל תגידו ורוד בחייאת] אפור, צבע משעמם. אין לי כלום נגד ורוד, צבע נפלא לפרחים למשל
. סגנון מוזיקה שנוא: ראפ או היפ הופ או מזרחית. חיה שנואה: נחשים או ג'וקים! איכ.
ספר שנוא: חצוצרה בואדי
שיר שנוא: לא עולה לי בראש כרגע. בנאדם שנוא: אני לא שונאת אף אחד.
מאכל שנוא: כל מיני עלים וחיות שלא אמורים לאכול ודברים שומניים או עם דם ושיט כזה. בגד שנוא: חולצות בטן? לא אוהבת.
משהו שאתה שונא לעשות: ללמוד למבחנים ולריב עם אנשים. משהו שאתה שונא בעצמך: את היהירות שלי והעצלנות שלי. משהו שאתה שונא שעושים לך: משקרים לי, מרכלים עליי, עושים לי פרצופים, פוזות ושות'. שאלת הג'יני: מה היית רוצה לגרום לעצמך לאהוב/לשנוא? לאהוב? אנשים. יותר. לשנוא זה רע. אתה שומע עכשיו מוזיקה? איזו? Kamelot. אתה קורא עכשיו ספר? איזה? הצד השלישי של הסיפור\מריאן קיז ומשוואה עם נעלם\ אורי אלדמן. (כן, שניים בו זמנים, קורה לי לפעמים
) אתה מדבר עם מישהו? עם מי? עם סטואי, בטלפון. אתה מתכנן לצאת הערב? לאן? לא:X בי"ס מחר. יש לך מבחנים בזמן הקרוב? במה? מתכונת במת'. אתה צריך לעשות משהו מיוחד בזמן הקרוב? מה? להתכונן למת'. וזה לא מיוחד או נפלא בכלל!
אתה בא לעולמות? למה לא?!!!!!111 למה כן? מה יש שם? שאלת הג'יני: מה היית רוצה להוריד מלוח הזמנים שלך? מבחנים, בגרויות, מתכונות והכנות לבגרויות\מתכונות. איכ. האם אי פעם... התנשקת נשיקה צרפתית? יאפ. נעצרת? נוופ. אבל נתפסתי בעודי מפלחת נייר מכתבים מקרביץ.
היית שיכור? נוופ. היית מסומם? לא! פוי. הופעת לפני קהל? כשהייתי קטנה, בטקסים ושות'. רקדת בערום? לא... עברת דום לב שנגרם בגלל תרופות דיאטה בגיל 10? [מי כאן מושפע מהאוס?] לא
עשית משהו והרגשת טוב עם זה? כן. עשית משהו והרגשת רע עם זה? כן. כתבת בשגיאות כתיב? לונג לונג טיים אגו... התבלבלת בין שני אנשים? המון פעמים, יש לי זיכרון עקום לאללה... רצחת מישהו? לא!!!!11 פסיכופטית אחת! שאלת הג'יני: מה היית רוצה לעשות ועוד לא עשית? סוד.
מה הכי מעצבן אותך? מה הכי משמח אותך? שמעניקים לי אהבה.
מה הכי גורם לך לבכות? שמאכזבים אותי וכשכועסים עליי.
מה הכי גורם לך להרגיש רע עם עצמך? שאני לא מרצה מישהו... מה הכי גורם לך להרגיש טוב עם עצמך? כשאומרים לי שאוהבים אותי וכמה שאני מקסימה ונפלאה.
איזה משפט כאן הכי עילג? זה.
שאלת הג'יני: מה היית רוצה לומר על עצמך שכמעט אף אחד לא יודע עליך? סוד.
זה או זה: פסנתר או גיטרה: פסנתררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!@!11~
צ'יפס או המבורגר: המבורגר. ספר או סרט: ספר. 14 או 40: [בגיל] 14. חתונה רבנית או נשואים פתוחים: חתונה רבנית. ארגז או כרית: [מתייחס ליזמים צעירים] כרית. KAKI או פיפי:
מפגש ב4.4 או ב5.4: מה שבא לכם
נייטוויש או פאוור מטאל: [זהירות כאן, יש לי לום] נייטוויש.
מקלון אוזניים קשיח או גמיש: קשיח.
סלט עם בצל או בלי: עם
40 במתמטיקה או בלשון: לשון! אבל בשניהם יש לי מעל 90 בכ"מ ועם לשון סיימתי כבר שנה שעברה
כאב ראש או כאב בטן: ראש. שאלת הג'יני: מה היית מחליף בחיים שלך? הייתי זורקת כמה אנשים לפח וכמה דברים שעשיתי לא כמו שצריך או שפשוט כלום. למדתי מטעויות וטוב לי כמו שאני.
שעת סיום: 00:03 אבל זה לא ממש נחשב כי הייתי עסוקה בלדבר עם מלאנתלפים אנשים בטלפון בו זמנית.