חי והודיה

קליל75

New member
חי והודיה אנחנו רוצים שתאשרו לנו...

להריץ עצומה!!!! תודיעו לנו אם אתם לא מסכימים

../images/Emo121.gifוואוו המון סלבים... צריך לעשות

מפגש
אגב, אנחנו מקווים שתשארו גם כשהתוכנית תגמר
הפורום עדיין יהיה קיים...

bdbd

New member
כיף שם בנהריה?

מה לעשות יש אנשים טובים בדרך גברתי!!!וזה שלימור קצת חרגה מכללי המוסר זה סיבה להתגאות!!קצת להודות בלכלוך!דרך אגב גברתי היקרה אם תרצי לדעת אז אני בין האנשים הקרובים לאחד מבני הזוג (מודה אני לא אובייקטיבי)אבל!! ויש אבל גדול אף אחד מהם לא שלח שום הודעה נכון שאם היה מדובר בלימור אז הגיוני שזה מה שיהיה אבל אולי תעצרי שניה ותחשבי אם הם היו כאלה נאיבים ותמימים יותר נכון התנהגו כמו בני אדם אז הבטחה אישית שלי הם לא אלה שרושמים את ההודעות לא מדובר כאן על אנשים כמו לימור!!!!

עצם זה שאתה לא אובייקטיבי

זה כבר מעיד על משהו... אין, תשכחו מחי והודיה, הם עפו ! והם לא יחזרו! תשכחו מהם!

רקדן87

New member
לפחות הוא מודה בחוסק אוביקטיביות

ולא משקר כמוך!!אולי חשבת לשניה שצריך אמת בשביל להודות בזה

רוני 361

New member
חי והודיה - אתם מקסימים!

בהחלט החמצה!! היה תענוג לצפות בשניים אמינים, חביבים ומפרגנים כל-כך. משום מה נראה למפיקי תוכניות שזה לא מוכר. טעות!!! הציבור צמא לזה. שבענו מתככנות, רשעות ונבזיות. יוכזרו חי והודיה לאלתר.

הודיה וחי המגניבים!

המשימה עם הקייקים לא הוגנת בכלל!!!!!!!! למה להחזיר זוג שכבר לא בתוכנית לפרק ועוד להתחרות נגד זוג שתפס פער כזה גדול!!!! לדעתי הודיה וחי מעולים ויש להם פוטנציאל לקחת הם צוות מעולה, צריך לתת להם לחזור !!!! הם עוד יפתיעו את כולנו אתם תראו............

rif125

New member
להחזיר את חי והודיה

לפי דעתי זה ממש לא פייר שחי והודיה הפסידו אתמול מכמה סיבות: 1)חי הוא גבוה ולא היה יכול להיכנס לקייק ולפי דעתי ההפקה הייתה צריכה להתחשב בזה. 2)ממתי מותר לאנשים שזכו בסיבוב הקודם להכשיל אותם זה אמור להיות תחרות בין המתמודדים וזה לא פייר שמישהו יכשיל אותם ולעומת זאת יעזרו לאחרים וגם אם זה תחרות בין המתמודדים שהזמן חשוב בה למה הם היו צריכים לחכות יותר משלוש שעות למתמודדים הבאים ולפי דעתי הם היו הכי מצוינים וצריך להחזיר אותם ומי שחושב כמוני שיכתוב את דעתו.

dl5248

New member
אני די חושב כמוך, אין סיבה שההפקה

תכניס אלמנט זר שלא קשור לעניין , מה זה להכניס גורם זר ? שיכשילו אותו ? והם לא ידעו את זה כלומר חי לא ידע את זה ולעומת זאת לעזור לזוג השני - הערסית והחבר שלה? הרי יש פה משהוא לא הגיוני..

dl24

New member
חי והודיה אתם גדולים!!

חי והודיה אתם ענקיים!!!!!!!!!! פוווווווווווול בהצלחה!! אתם חייבים לעלות!!

uriya1

New member
חי

אתה הדתי, או אריאל הדתי? או אף אחד ממכם? כי בעיקרון, הזוגות של הבן-בת אמורים להיות דתי-חילונית וחילוני-דתייה. יכול להיות שהפעם יש שני חילוני-דתייה?

dl24

New member
חי והודיה

בוא'נה זה ממש לא פייר!!! א. חי בכלל לא הצליח להיכנס לקיאק בגלל שהוא היה קטן!! הגודל שלו זה 1.85 והגובה של חי הוא משהו כמו 1.95!! והוא בכלל לא יכל לשחק נורמלי!!! ב. הודיה שיחקה ל=ב=ד מול 3 אנשים כי חי לא יכל לשחק! וציפי "עזרה " לה... ולא עשתה כלום!

oriyahay

New member
חי והודיה יוחזרו לאלתר!!!

חי והודיה, אנחנו חי ואוריה אוהבים אתכם ותומכים בכם. אתם הזוג הכי חזק בתוכנית (שלא לדבר על כך שאתם כאלה מתוקים!!!) והחיבור בינכם מדהים. זה כבר ברור שאתם חביבי הקהל, ואם תהיה כטגוריה כזאת אתם בטח תבחרו. עצוב מאוד כל הקומבינה הזאת שנעשתה נגדכם בתכנית וחבל שההפקה נתנה לזה יד . אז...... חי והודיה שיהיה בהצלחה בגמר!!!

ziv555

New member
הודיה וחי יישר כח

הודיה וחי ,יישר כח על היושר שהפגנתם כלפי המתמודדים האחרים , על התושיה והנכונות לעשות את המשימות בדרך הנכונה ללא תחמנות . קשה לראות אנשים שמגלגלים עיניים ומבקשים מטעטע להכשיל אתכם .הכל בעזרת השם (הטעטע) אריאל ולימור הגדילו לעשות ובקשו להכשילכם בכל דרך אפשרית ,האם כל האמצעים כשרים ? הודיה אנחנו אוהבים אותך ובן הזוג למשימה היה ראוי לך .אנחנו בטוחים שתחזרו ובגדול כי אתם ראויים לכך!!!!!!!!!!

להחזיר את חי והודיה

לא יאמן הפלתם את הזוג הכי מוצלח בתוכנית?! ועוד בדרך הכי לא ספורטיבית שיש, זו תחרות? איפא ההגינות? אלו המסרים החינוכיים שאתם רוצים להעביר? האמת שאני לא מתפלא, הרי אתם נותנים למורה לכיתות א לדבר ככה לפני המצלמה. המשימות של כל שמיניה צריכות להיות בעלות משקל דומה? אפשרתם להפיל את הזוג החזק גם בשמיניה הראשונה??? הזוג החזק, אתם מבינים?! חי והודיה הם הזוג החזק. אי אפשר היה שלא לראות את הפחד בעיניים של המתמודדים רק מלראות את חי. כל ההיסטריה היתה בשל נוכחותו. והאמת, איך אפשר שלא להיות בהיסטריה כשרואים דבר כזה? הוא לא אנושי!!! החזירו את חי והודיה הזוג עם החיבור הכי טוב, הזוג ההוגן ביותר הספורטיבי ביותר והיפיוף ביותר. ויתרנו על הדוגמניות למענם.אבל לא עוד, במידה ולא יחזרו נחרים את התוכנית!!!!!!!!!! נעשה פה אי צדק שהופך את התוכנית למרגיזה ולא מהנה.

dl5248

New member
מסכים מאוד! (כדאי לקרוא )

יש משימות קשות , ולעיתים לא הגיוניות, שגובלות בקומבינות וכדומה על גבול ההגינות, כמו למשל קומבינות בארגון המוקש , כמו מעקב וכו (נדמה לי שציפי ומידן גילו את משימת החיפוש בעיקר על פי ההתקהלות שהייתה במדרחוב בראשון, וסרט צהוב שההפקה שמה שם ) אבל משימת הקיאקים הייתה לו הגונה בגלל כמה דברים : 1. משימת הכשלה - שלא הייתה בסבב הראשון ! (צריך להיות הוגנים ולעשות זאת בסבב הראשון - כי אולי אז היו מפילים את מידן וישאל!) 2. זה לא משנה מי עזר למי או מי הכשיל את מי , עובדה שהזוג שהכשילו אותו לא ידע בכלל על כך שהם מכשילים (וזה לא הוגן ) אחרת אני מניח שחי היה מטביע את ישאל . 3. האינטרנס לא היה הדדי, אז אולי רצו להפיל אותם בסבב הגמר אבל לזוג שהופל לא הייתה אפשרות להתמודד מול זה, ולהפיל את מי שהכשיל אותם, נניח שהם יודעים שישאל או ציפי נועדו להכשיל , אז הם יכולים להתונן ואם יש הדדיות, אז שישאל או ציפי אם הם יכשלו ייותרו על מקומם בסבב הגמר!!!! זה לא הגון, תחשבו שתהיה משימה - שאתה יודע עליה עוד לפני שהזוגות מגיעים, אין לך מה להפסיד, אלא רק להרוויח !! זה לא הגון

למעלה