חויות מאזרחות-כאן

epsilon1

New member
רשמתי חופש ההתאגדות

אבל נימקתי שההתאדגדות היא לצורך מחאה נראה לי שטעיתי..אוף.

שיר w

New member
לא,אני רשמתי מחאה כי רשום-

לכולנו שמורה הזכות למחות נגד השלטון על מה ....

OXFO

New member
זה לא עיקרון הגבלת/ריסון השלטון, זה

חופש המחאה בבירור. המליה מחאה כתובה שם, ולא משנה כלפי מי היא מופנית, עצם העובדה שהיא מופיעה שם מעידה על חופש המחאה. אין על מה להתווכח כאן.

באמצעות ביקורת ניתן למחות על

אופן השלטון, דרכי פעולתו, אותו דבר.. אולי יקבלו גם חופש המחאה, יש מצב.

OXFO

New member
בסדר. גם באמצעות התארגנות ניתן אבל

בד"כ שמדברים על הגבלת השלטון מדברים על המוסדות... אני כמעט בטוח שיקבלו את חופש המחאה.

FreakOfNature

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הודעה לכל מי שעשה את שאלה 1, ובבי"ס שלו לא העבירו הודעה לגבי התיקון של שאלה 1 (שמותר לכתוב גם עקרון וגם זכות): תכתבו אימייל לכתובת הבאה, ופרטו את תלונתכם: [email protected] נקווה שנוכל להשפיע בדרך זו על מחוון הבדיק, כך שייקלו בעניין העקרון...

Im The Sun

New member
כן גם אני לא מוכן לזה!!../images/Emo42.gif

אני נפלתי בגלל זה, זה ממש לא פייר! זאת אפליה, מה זה חלק מקבלים את זכות המידע וחלק לא?! מניאקים, בחיי צריך להגביל את השלטון הזה!! זה מה שרשמתי להם: שלום רב, עשיתי לפני שעתיים את הבגרות באזרחות וגיליתי שיש לי טעות בשאלה הראשונה, סעיף ראשון. כאשר יצאתי מן הבגרות גיליתי שבבתי ספר אחרים נאמר לתלמידים שיש טעות או אי הבנה בשאלה הראשונה, ומותר או עיקרון או זכות, ובטופס היה רשום רק עיקרון. אני טעיתי בשאלה ואני בטוח במאה אחוזים שהייתי מצליח בשאלה הזאת אם הייתי מקבל את הזכות לדעת זאת.

למעלה