חויות מאזרחות-כאן

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif אבל יש חופש ביטוי ../images/Emo122.gif

שהוא מאוד מוגבל פה אמממממממממממממממממ דיקטטורה
דמוקרטיה סטייל ארה"ב
<כדאי לאמץ בפורום...באמת...>

סבבה.. חיים ובטחון. ניכנסתי גם

לביטחון חיצוני אבל לא יורידו על זה בטח. יכול להיות אפילו שזה גם נכון

vicki16

New member
חח תראו

משהו שקיבלתי באיי סי הרגע כנראה שאין לכם מזל עם הבחינה הזאת: http://planet.nana.co.il/yby15/news256.htm

מה זה ההנפצה המטורפת הזאת?

ועוד אנשים מאמינים לזה בכיף.. זהו? לא בודקים אתרים אחרים של חדשות?

ronitrona

New member
שאלה...

אם באמת פוסלים את הבחינה יש מצב שמחזירים אותנו מהצבא לעשות שוב את הבחינה הדבילית הזאת???. כי היא באמת הייתה דבילית!!

vicki16

New member
חח אופס

עכשיו חברה שלי אמרה לי שעבדו עליי בע...אני מאמינה לכל דבר כנראה חחח זה לא נכון!!!!! אל תאמינו לזה!!!! מצטערת=/

Friends Freak

New member
מאיפה לך שזה לא נכון?

מאוד אפשרי שזה נכון דווקא... זה כבר קרה בעבר, עם תנ"ך או היסטוריה...לא זוכרת. צריך לברר את זה באמת.

vicki16

New member
חחח

תראה למעלה את הכתובת מתחילה ב http://planet.nana.co.il כלומר מישהו סתם בנה את האתר הזה בנענע....גם אני האמנתי בהתחלה ...

ronitrona

New member
בך..???????....

כול העולם עכשיו עם הכתבה הזאת.. חחח... לא נראה לי שזה אישי נגדך.. כי זה בכלל הגיע אלי מקור אחר...

מיטלוש8

New member
גם אליי.... הגיע מחברות מהכיתה...

הן התקשרו להגיד לי, לא נראה לי שזה סתם פברוק... והבגרות היתה בסדר, לא הכיייי קלה כמו שכולם פה אומרים. החלק הראשון היה מעצבן

TheOrion

New member
בקשר לשאלה 10

אני רשמתי עיקרון השוויון - כל האזרחים יכולים להצביע(היה שם קטע כזה, שהנבחרים בכנסת נבחרים על ידי כולם), וזה חלק מעיקרון השוויון. התשובה מתקבלת, נכון?

איזה שוויון? בפני החוק?

אם כן, אז יקבלו אבל הקישור לקטע לא נכון. הקישור היה שכולם מוגנים על ידי החוק אך גם חייבים לציית לו.

TheOrion

New member
עיקרון השוויון.

ציטטתי את המשפט האחרון ואת המשפט על הבחירה. נימקתי מתון שניהם שמשתמע מהם עיקרון השוויון. נראה לי שיתנו לי את זה, לא?

לא נראה לי, בגלל שהנימוק שלך מתקשר

לשלטון עם ולא לעקרון השוויון..הנימוק לעיקרון השוויון זה מה שכתבתי בהודעה הקודמת.

למעלה