חויות מאזרחות-כאן

Zot ani 1

New member
אני מיד כותבת להם...

מה זה הדבר הזה?? אני היתי יכולה לענות על זה הקלי קלות אם היתי יודעת שאפשר זכות... אבל אני גם בטוחה שלא נוכל לשנות כלום אבל ננסה...

שסק לבן

New member
אתם באמת חושבים שאימייל יעזור? ../images/Emo4.gif

אם כן, לא איכפת לי לשלוח. בטוח שזו הכתובת הנכונה של משרד החינוך?

Im The Sun

New member
אנשים!../images/Emo42.gif

שלחו הרבה אימייל! זה לא פייר מה שעשו לנו, שיקחו אחריות על מה שעשו.

PaNDa BoY

New member
כדאי לפנות למפמ"ר באזרחות בכתובת

הבאה: http://telem5.openu.ac.il/tsol/ts.exe?tsurl=0.10983.0.0.0

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif אני מצטערת לאכזב אבל

לא כתבו בפורום הזה איזה שנה עד היום לא נראה לי שמישהו קורא שם.

מה???????????

ב"ה אני לא מאמינה!!!!!!!! אפחד לא אמר לנו כלום!!!!!!!!! כתבתי שזה עיקרון הדמוקרטיה המתגוננת........ זה לא פייייר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

geren

New member
שאלה 8

לאומיות פוליטית או אתנית???? שאלתי איזה 40 אנשים מהשכבה והתשובות שלהם מתחלקות בדיוק חצי לכאן וחצי לכאן...

אתנית!

כתוב שהיא מדינה יהודית ודמוקרטית! ע"פ הסמלים,המוסדות(כמו הסוכנות היהודית) והחוקים(שהם יהודיים כולם) שלה! לכן זוהי לאומיות אתנית!

המורה אמרה

גם אני כתבתי לאומיות אתנית..אבל כשבסוף המבחן כל התלמידים באו ואמאו אתנית היא אמרה שזה פוליטית...יש למישהו איזה כתובת של אתר עם התשובות הנכונות?

....

זה לא יכול להיות לאומיות פוליטית! כי יש שם הדגשה של הלאום היהודי! ועד כמה שידוע לי בלאומיות פוליטית(ארה"ב) אין העדפה על לאום מסויים.. חוץ מזה.. רשום שהיא מדינה יהודית לפי הסמלים!, החוקים! והמוסדות(שוב, הסוכנות היהודית) אז איך יכול להיות שזה לאומיות פוליטית? איך היא הגיעה לזה בכלל?

sacrament

New member
בושה למורה שלא יודעת להבחין

זה כל כך בולט וברור שזה מפחיד שהיא מורה! התשובות בידיעותיכון www.yedtichon.co.il

עקרון זה לא זכות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בשאלה הראשונה בבגרות באזרחות ביקשו עקרון!!! לא זכות....ולכן זה עקרון הדמוקרטיה המתגוננת ברור!!!!!!!!! המורים לא לימדו אותכם שזכות לא שווה עקרון?

bister

New member
בדיוק!

בדקתי כרגע בתשובות ולא הבנתי מאיפה הם הפליצו את הזכות לחיים...

2_be

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif../images/Emo11.gif

...

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif הפורום הזה דיקטטורי ../images/Emo31.gif

אי אפשר לאפיין אנשים בלי שימחקו אותך
רוע.

למעלה